* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معمار همان است که از عشق بنا ساخت... باقی همه طراحی غفلت بود و هندسه ی درد.... سوم اردیبهشت سالروز تولد معمار نابغه، شیخ بهایی و روز معمار بر همه ی معماران مخصوصا معمارای نواندیشاااانی مبارک باد. :w31: من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم، زیراترسیم کردن سریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.” لوکوربوزیه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به سالروز تولد شیخ بهایی رو تبریک میگم و همچینین روز معمار رو به همه معمارا و به خصوص معمارای گل انجمن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70::flowerysmile: خوشحال باشید که عمرانی واس اولین نفرا بتون تبریک گفت 13 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای فوق العاده بود ونوسییییییییییی:hapydancsmil: من کلی دوستای معمار دارمممممم:hapydancsmil: جونمی جوووووووووووووون روز همتون مبارک گلای نازززززززززززززززززززززم:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خاطرات خوب در فضاهایی خلق می شوند که خالقشان ما هستیم.......اندیشه ات برای آفریدن توانا باد.......روز معمار مبارک 12 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معمار همان است که از عشق بنا ساخت... باقی همه طراحی غفلت بود و هندسه ی درد.... مبارکه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قلم را به دو دلیل به دست می گیرم...یا ترسیم آنچه در ذهنم هست..یا نوشتن آن چه در ذهنم هست... آن چه ترسیم می کنم...مدیون یک واژه ام.... واژه ای که وام دار آنم....مدتی شاگردی کردم در مکتبش...تا نامش رو به من هدیه کرد....یک معمار... . . . من هم به نوبه ی خود این روز به همه ی معماران...دانشجویان معماری...و علاقه مندان این رشته تبریک می گم...و آرزوی اعتلای هر چه بیشتر معمار و معماری رو دارم... 13 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای جان :hapydancsmil:منم تبرررریک ایشالا موفق تر از همیشه باشیم 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روزتون مباارک خانوم مهندسااا آقا مهندسا 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبریک میگم به همه دوستای خوبم 9 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روز معمااااااااااااااااااااااااار مبارک باشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به فردا ما باید تو انجمن پادشاهی کنیماااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم روز معمار رو به همه معمارای عزیز به خصوص معمارای گل انجمن خودمون تبریک میگم:hapydancsmil::2eaoapgxehimkak1y7e 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر چند میونه خوبی با معمارا ندارم اما خوب حالا تبریک میگم دیگه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر چند میونه خوبی با معمارا ندارم اما خوب حالا تبریک میگم دیگه روز شهرسااااز هم دااااریم آیا؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه سعاااادتی داشتی که اولین نفر بودیاااااا مرسیییییییییییی عزییییییییییییزم :aghosh: قوبونت:aghosh: نه نه اشتباه نکن این سعادتو نصیب شماها کردم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ونوسی یه آهنگ بزار شاد بیشم دیگه فیلا حرف حرف ماست اینجا 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر چند میونه خوبی با معمارا ندارم اما خوب حالا تبریک میگم دیگه ماردوش مواظب خودت و گفتارت باش دارم برای نمایشگاه میام طهران بازموش اب کش نشی 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم روز معمار رو به همه ی هم رشته ای های گل و بلبلم تبریک میگم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده