soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پيشبيني ميشود مسابقهي فوتبال امشب بين دو تيم بارسلونا و رئال مادريد كه در نيوكمپ برگزار ميشود، 400 ميليون مخاطب تلويزيوني را در سراسر جهان پاي تلويزيون بنشاند. 780 متخصص كه در 133 مركز رسانهاي از 31 كشور مختلف فعاليت ميكنند، پوشش مسابقه اين دو رقيب اسپانيايي را تضمين كردهاند. خبرنگاراني از 74 روزنامه و مجله، 16 خبرگزاري به همراه چهار ايستگاه راديويي و 39 شبكهي تلويزيوني در استاديوم بزرگ نيوكمپ حاضر ميشوند تا اين مسابقه را به صورت زنده گزارش كنند. اكثر اين رسانهها اروپايي هستند، اما نمايندگاني در كشورهاي آمريكا، ژاپن و مالزي نيز در نيوكمپ حضور خواهند داشت. اين دو تيم پيش از اين 249 بار مقابل يكديگر صفآرايي كردهاند كه 90 بار رئال مادريد پيروز شده، 104 بار بارسلونا به برتري رسيده و 55 بازي دو تيم نيز با نتيجه تساوي به پايان رسيده است. رئال مادريد در مجموع 404 بار به بارسلونا گل زده و بارسا نيز 432 بار دروازه رقيب سنتي خود را باز كرده است. 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بازی ساعت چند پخش میشه؟ سهیل امشب میخوام یه نفری آمارو جابه جا کنما 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بازی ساعت چند پخش میشه؟ سهیل امشب میخوام یه نفری آمارو جابه جا کنما بابا پیرمرد بگیر بخواب ، الکسلاسیکو هیجان داره واسه قلبت خوب نیست ، میوفتی رو دستمون میمونی 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا پیرمرد بگیر بخواب ، الکسلاسیکو هیجان داره واسه قلبت خوب نیست ، میوفتی رو دستمون میمونی اون موقعی که ما سر کیک نوشابه کل گوچیک تیغی میزدیم شوما کجا تشریف داشتید؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیگه این چیزها برای من اصلا هیجان نداره..... کاش هر دوشون ببازن!!!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون موقعی که ما سر کیک نوشابه کل گوچیک تیغی میزدیم شوما کجا تشریف داشتید؟ مهم اینه که الان اینجا تشریف داریم 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهم اینه که الان اینجا تشریف داریم ما که تشریفامونو داشتیم. ببینم شما به سن من برسی کجا تشریف داری؟ انقدر به من تلقیح نکنید که پیرم لامصبا. دارم احساس پیری میکنم از بس بهم گفتید پیر. 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه گلی خورد بارسا همیشه سوکس میشه بارسا 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داریم قهرمان میشیم:hapydancsmil: بالاخره داریم بارسا رو تو نیوکمپ میبریم:hapydancsmil: خدایا این 5 دقیقه رو خودت یاری کن 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اي بابا ... اگه ميبرديم چقدر دماغ اين دوستان ميسوخت كه به اختلاف 10 تايي فكر ميكردن ... اجازه ميديم بعد چند سال بالاخره يه جام ببريد ... 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب یاد سال های خوش با دل بوشکه افتادم 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اي بابا ... اگه ميبرديم چقدر دماغ اين دوستان ميسوخت كه به اختلاف 10 تايي فكر ميكردن ... اجازه ميديم بعد چند سال بالاخره يه جام ببريد ... بله قطعا همینجوره که شما میگین 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بالاخره مورینیو فهمید که اهرم بارسا ژاوی و اینیستا هستند نه مسی.انتظار نداشتم حالا حالاها بفهمه.انگار اونقدرا هم که به نظر میاد احمق نیست 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بدترین باختی که دراین چندسال از بارسلونا دیدم:icon_pf (34): باخت یک تفکر که ترس پشتشه امروز بارسلونا نه به رئال با بازی ضدفوتبالش که به تفکرات کاملا اشتباه پپ گواردیولا باخت تا سهیل ومحمد مهدی مخ منو نخوردن دربرم 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بدترین باختی که دراین چندسال از بارسلونا دیدم:icon_pf (34):باخت یک تفکر که ترس پشتشه امروز بارسلونا نه به رئال با بازی ضدفوتبالش که به تفکرات کاملا اشتباه پپ گواردیولا باخت تا سهیل ومحمد مهدی مخ منو نخوردن دربرم قبول دارم.اما نباید اینو نادیده بگیری که بازیکنای رئال ژاوی رو مهار کرده بودن 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یعنی امشب حس کردم رئال داره با مس سرچشمه بازی میکنه !! این چه بازیی بود آخهههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قبول دارم.اما نباید اینو نادیده بگیری که بازیکنای رئال ژاوی رو مهار کرده بودن بابا ژاوی رو تو نقش مهاجم کاذب بازی داد اخه ژاوی سرعت داره که نقش اتوئوی سالهای قبل یا پدرو رو برا بارسا بازی کنه؟ پیکه رو به دلیل اختلاف گذاشته بیرون مهاجم مکمل نداره خودش میدونه که رئال بازی تراکمی- قدرتی داره وباید سرعت بده به بازی ولی فقط تو جناحین بازی میکنه بدون اینکه بازیگردان داشته باشه فابرگاس رو گذاشته بیرون تیو رو بازی میده خداییش بد باخت...رئال هم مثل همیشه ضد فوتبال ورواعصاب به هرحال قهرمانیشون مبارکشون باشه فوتبال همینه 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا ژاوی رو تو نقش مهاجم کاذب بازی داداخه ژاوی سرعت داره که نقش اتوئوی سالهای قبل یا پدرو رو برا بارسا بازی کنه؟ پیکه رو به دلیل اختلاف گذاشته بیرون مهاجم مکمل نداره خودش میدونه که رئال بازی تراکمی- قدرتی داره وباید سرعت بده به بازی ولی فقط تو جناحین بازی میکنه بدون اینکه بازیگردان داشته باشه فابرگاس رو گذاشته بیرون تیو رو بازی میده خداییش بد باخت...رئال هم مثل همیشه ضد فوتبال ورواعصاب به هرحال قهرمانیشون مبارکشون باشه فوتبال همینه بزنم لهت کنم؟کی رئال ضد فوتبال بازی کرده اخه؟بده این چند بازی رو به کمک داور بردین؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بزنم لهت کنم؟کی رئال ضد فوتبال بازی کرده اخه؟بده این چند بازی رو به کمک داور بردین؟ بیشین بینیم با خوبه واضح نشون داد گل اول رئال کاملا افساید بود ولی به هرحال این بازی خیلی بد بود وباخت نتیجه منطقی اون کمک داور رو میگی اینو هم بگو که درهربازی حداقل دوسه تا از بازیکنای رئال باید اخراج بشن که به لطف داورا اخراج نمیشن:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده