MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان در پی نظم بخشی به تالار نرم افزارهای مکانیک و نیز تسریع در کمک به کاربران در مواقع برخورد با مشکلات در نرم افزار های مکانیک و برنامه های آینده، از دوستان مکانیکی، درخواست دارم تا میزان تسلطتون رو در هر یکی از نرم افزار های مکانیک، بگین. خواهشی که ازتون دارم: 1 - نه اغراق کنید، نه شکسته نفسی 2 - اسپم نکنید (حذف خواهد شد) 3 - فقط اسم برنامه و میزان تسلط رو بنویسید. مثل این نمونه : catia : متوسط matlab : عالی SolidWorks : ضعیف Fluent : مقدماتی شبیه این تاپیک، قبلا هم زده شده. ولی به دلیل این که از مدت زمانشون زیاد گذشته، و گیج کننده بودند، نیاز دیدم این تاپیک رو بزنم. لیست اعضا و تسلطشون در پست دوم، به مرور آپدیت خواهد شد ممنون از همکاریتون 20 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لیست نرم افزارها و میزان تسلط اعضا : PDMS: m.sarmast :متوسط Fluent m.sarmast : متوسط Matlab : vahid88 : متوسط به پایین just work : متوسط EVF : خوب (در حد نیاز خودم) J.A : ضعیف soheiiil : مقدماتی mammad.mechanic : مقدماتی syngonium : متوسط Inventor just work : خوب Abaqus just work : متوسط J.A : خوب soheiiil : متوسط (در حال ادامه) mammad.mechanic : متوسط رو به پایین OpenFOAM EVF : بسیار خوب Catia J.A : خوب soheiiil : خوب ( در حال ادامه ) mammad.mechanic : متوسط رو به بالا En.Eliii : خوب (انواع ماشینکاری و برنامه نویسی : عالی) syngonium : متوسط mortaza_sakht : متوسط AutoCAD J.A : متوسط soheiiil : متوسط mammad.mechanic : مقدماتی En.Eliii : تقریبا خوب mortaza_sakht :خوب SolidWorks J.A : کم soheiiil : خوب En.Eliii : مقدماتی syngonium : ضعیف mortaza_sakht : متوسط Pro Engineer J.A : کم PowerMill soheiiil : خوب mammad.mechanic : متوسط رو به پایین CNC Simulator soheiiil : خوب FluidSim syngonium : حرفه ای Animation Studio syngonium : حرفه ای Bodas syngonium : حرفه ای CoDeSYS syngonium : حرفه ای Simatic syngonium : خوب Cosimir syngonium : خوب Ansys shayan1989 : خوب 12 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ OpenFOAM بسیار خوب MATLAB خوب( در حد رفع نیاز خودم) 9 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود catia : خوب abaqus : متوسط matlab : ضعيف اتوكد متوسط - با ساليد و پرو-يي هم يكم كار كردم فرقشونو بدونم. 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کتیا و سالید :خوب متلب: مقدماتی آباکوس : متوسط پاور میل: خوب سی ان سی سیمیولیتر: خوب اتوکد: متوسط بیشتر وقتمو الان رو کتیا و آباکوس گذاشتم 10 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کتیا:متوسط رو به بالا اباکوس:متوسط رو به پایین اتوکد:مقدماتی پاور میل:متوسط رو به پایین متلب:مقدماتی 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کتیا:خوب اتوکد:تقریبا خوب سالید ورک:مقدماتی انواع ماشینکاری در محیط کتیا و برنامه نویسی:عالی 8 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ catia : متوسط matlab : متوسط SolidWorks : ضعیف Fluidsim : حرفه ای Automation studio:حرفه ای Bodas:حرفه ای CoDeSYS:حرفه ای Simatic:خوب Cosimir:خوب 10 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اتو کد : خـــوب سالید ورک: متوسط کتیا: متوسط 9 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چرا هیچ کس از آنسیس حرفی نمی زنه من آنسیس خوب بلدم :دی 9 لینک به دیدگاه
aafshin 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ Catia:خوب Ansys: مقدماتی PowerMill:خوب SolidWorks: عالی AutoCAD:خوب 7 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ Apdl یا همون مولتی فیزیک رو کار کردم 5 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام Catia: خوب AutoCAD: متوسط Matlab: ضعیف Ansys: مقدماتی (در حال یادگیری) 7 لینک به دیدگاه
kavehvb 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Inventor: خوب، چهار ترم توی دانشگاه تدریس کردم Catia متوسط Solidworks متوسط Matlab متوسط به بالا Abaqusمتوسط 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ آقا فقط كتيا من عمرمو وقف كتيا مي كنم !! 5 لینک به دیدگاه
hamidcrazy 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ CATIA : Part, Drafting , Assembly , Sketcher , Machining , Shape حرفه ای Autoform : حرفه ای Hypershot : حرفه ای Magics : حرفه ای (نرم افزار پروتوتایپ سازی) Geomagic : خوب MOldFlow : خوب ABAQUS : متوسط solidWorks , Autocad , Minitab ,Working model ,Mathematical,Powermill, 3Dmax ,Rhino , : در حد رفع نیاز 5 لینک به دیدگاه
فیزیکدان کوچک 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ من خیلی بد بختم که کارم با نرم افزار کامسول است و هچ کسی هم اونو بلد نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده