hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان با توجه به اینکه نمایشگاه کتاب نزدیکه باید برم و برای ارشد که نزدیکه تعدادی کتاب بخرم خواستم از دوستانی که کنکور ارشد دادن بپرسم که چند تا کتاب خوب رو معرفی کنن برای گرایش برنامه ریزی شهری،برنامه ریزی منطقه ای و مدیریت شهری. آخه لیست همه منابع رو دیدم خیلی زیاد بوود دوستان اگرم کسی داره کتابا رو و لازم نداره ازش قبول میکنم منتظر راهنمایی خوبتون هستم 2 لینک به دیدگاه
0 sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من حاضرم اگه قبول شدم بدم کتابامو بخونی یه 40 تایی هست:icon_pf (34): ...ولی مشکل دِره من طراحیم البت تاریخ ماریخو اینا مشترکه راسه کارت اون جوزف نامرده برو اونو خفت کن ببین کدوم کتابا رو می گه منم از رفقا می پرسم برات 2 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من حاضرم اگه قبول شدم بدم کتابامو بخونی یه 40 تایی هست:icon_pf (34): ...ولی مشکل دِره من طراحیم البت تاریخ ماریخو اینا مشترکه راسه کارت اون جوزف نامرده برو اونو خفت کن ببین کدوم کتابا رو می گه منم از رفقا می پرسم برات ممنون ازت 1 لینک به دیدگاه
0 Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من یه چنتا کتاب خوب میگم اینارو بخر البته تقریبا اکثر منابع مشخص هستش و همه جا هست ولی به نظرم این کتابا مهمه 1- تاسیسات شهری بهزادفر 2- طرح ها و برنامه های شهرسازی بهزادفر 3- مقررات شهرسازی و معماری و طرح های توسعه و عمران مصوب شورای عالی شهرسازیو معماری ایران(یک جلدیش رو بخر) 4- برنامه ریزی راهبردی توسعه شهری مهدیزاده 5- تاریخ شهر و شهرنشنی در ایران سلطانزاده نشر آبی که تجدید چاپ شده تاریخ شکل شهر و از شار تا شهر رو هم که حتما داری 6- شهرسازی معاصر از نخستین سرچشمه ها تا منشور آتن لادن اعتضادی آیین شهرسازی پایدار هم انگار مهم هستش مال بهزادفره ما که نخوندیم بقیش یادم نیست 2 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جوزف کتابای بهزادفر رو گفته کتابای پاکزاد هم خیلی مهمه. کتابای تاریخش که جدید بوده. شهرسازی معاصر ایران کامروا منشور نوشهرگرایی مدیریت و حکمروایی شهری برک پور مدیریت شهری لطیفی فضای عمومی خصوصی نوریان 1 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اوه اوه پس چه زیادن کنابع!! لینک به دیدگاه
سوال
hamid_shahrsaz 28920
سلام دوستان
با توجه به اینکه نمایشگاه کتاب نزدیکه باید برم و برای ارشد که نزدیکه تعدادی کتاب بخرم
خواستم از دوستانی که کنکور ارشد دادن بپرسم که چند تا کتاب خوب رو معرفی کنن برای گرایش برنامه ریزی شهری،برنامه ریزی منطقه ای و مدیریت شهری.
آخه لیست همه منابع رو دیدم خیلی زیاد بوود
دوستان اگرم کسی داره کتابا رو و لازم نداره ازش قبول میکنم
منتظر راهنمایی خوبتون هستم
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده