رفتن به مطلب

نسل من ...

spow

به نظر شما کدام نسل دارای مشکلات عمیقتر،اینده ای مبهم ت  

57 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما کدام نسل دارای مشکلات عمیقتر،اینده ای مبهم ت

ارسال های توصیه شده

خب اینا نوشته شماست که من دوست دارم یه دور دیگه بخونیش وانگار که به ریشه مسایل چپ هم بی علاقه نیستی پس زودتر از اون چیزی که انتظارشو دارم به تفاوت دوتا نوشته خودت میرسی ومفهوم اون همه انکار هم مشخص میشه

اگر شما درمورد باکونین وپرودون اون همه مطالعه دارین که باعث خوشحالی من نوعی میشه باید به این تاکیداتی که دارین وتقسیم شرایط لحظه ای توجه هم داشته باشین اون موقع انارشیسم خیلی نیستا!

دلیل نداره نتایج اماری ارائه بدم چون دارم نتایج پژوهشی ارائه میکنم

میتونید تو همون تهران به دانشکده های جامعه شناسی مراجعه کنید وتایید خوبی برای این تقسیم بندی پیدا کنین

اینکه گفته شد متولید اون بازه کلی که دوبخش شده مشمول بسیاری از مشکلات هستند چیز غیبی نیست ولی همون بازه هم تقسیم بندی داره وتفاوتهای عینی وقابل درکی که سعی کردم به ساده ترین شکل وبدون نقل از منابع دیگه ارائه کنم حالا مشکل مسئله کجاست من متوجه نمیشم!

انسانها درطول زمان زندگی میکنند ولی تصمیمات لحظه ای میگیرند نه اینکه درلحظه زندگی کنند ودرطول زمان تصمیم بگیرن

یییمم اره کمی‌ تا قسمتی‌ حرفم می‌تونست برداشت انکار آمیز داشته باشه! ولی‌ نه تا اون حد!:)

نه اونهمه مطالعه ندارم! کمی‌ دارم! اونهمش باز حوصله و علاقه می‌خواد!:)

همین دیگه جامعه شناسی‌, تقسیم بندی هاش, تحلیل هاش.. برای صرفاً من قابل درک نیس! انکار نمیکنم! درک منه! شاید درکم پایینه!

تفاوت و مشکلات متفاوت رو انکار نکردم!!!!!!!! من میگم میشه انسانی‌ ک تو یه زمان یه تصمیمی میگیره, تو یه زمان متفاوت هم اگر زندگی‌ میکرد, همون تصمیم رو می‌گرفت! و ممکن هم هس ک تصمیم متفاوت بگیره!ولی‌ معلوم نیس ک چه تصمیمی میگیره...! حالا تصمیم و نوع زندگی‌ و رفتار و اخلاق و عقیده و...شرایط هم هرچی‌ می‌خواد باشه..!

شما صرفاً مشکلات رو بیان کردین؟ منظورتون از بیانش چی‌ بود؟

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یییمم اره کمی‌ تا قسمتی‌ حرفم می‌تونست برداشت انکار آمیز داشته باشه! ولی‌ نه تا اون حد!:)

نه اونهمه مطالعه ندارم! کمی‌ دارم! اونهمش باز حوصله و علاقه می‌خواد!:)

همین دیگه جامعه شناسی‌, تقسیم بندی هاش, تحلیل هاش.. برای صرفاً من قابل درک نیس! انکار نمیکنم! درک منه! شاید درکم پایینه!

تفاوت و مشکلات متفاوت رو انکار نکردم!!!!!!!! من میگم میشه انسانی‌ ک تو یه زمان یه تصمیمی میگیره, تو یه زمان متفاوت هم اگر زندگی‌ میکرد, همون تصمیم رو می‌گرفت! و ممکن هم هس ک تصمیم متفاوت بگیره!ولی‌ معلوم نیس ک چه تصمیمی میگیره...! حالا تصمیم و نوع زندگی‌ و رفتار و اخلاق و عقیده و...شرایط هم هرچی‌ می‌خواد باشه..!

شما صرفاً مشکلات رو بیان کردین؟ منظورتون از بیانش چی‌ بود؟

خب پس بقیش به خودتون مربوط میشه ونیازی به توضیح بیشتر نیست اما درورد دلیل مطرح کردنش!

تو جواب دوستمون ساناز تو اون یکی تاپیک ودرجواب مهرزاد درهمین تاپیک هم نوشتم که دلیل ایجاد این تاپیک دوتا مسئله هست

یکی اینکه به تفاوتهای ادراکی ونگرشی به مسایل با توجه به بافت سنی وتحلیل ادراکی مسائل پرداخته بشه واین نکته تبیین بشه که شرط رد یا تایید یک مسئله تجربه کردن اون نیست واستلزامی در دربد وخوب بودن با توجه به شرایط نمیشه متصور شد

قبلا هم نوشتم که نسبیت خاصیت انسانهاست وصدالببته این تئوری من نیست ولی برداشت من هم ملهم از این مسئله هست وچه بهتره رادیکالیسم های فکری رو از نسلی که ادعای فهم بهتر داره ونسل مارو قابل قیاس با خودش نمیدونه پاک کنیم واین مسئله جز به کمک مطالعه بیشتر،صبروحوصله بالاتر وتحلیل منطقی تر امکانپذیر نیست

مسئله دوم رو درپست های قبلی نوشتم که هربدی بدتری هم داره والبته بهتره همه چیز رو سیاه نبینیم بلکه تلاش کنیم تا شرایط موجود به سمت چارچوب های پایدارتر وبهتری حرکت کنه

این مسئله جز با تغییر تک به تک وقاعده پایین هرم اجتماع امکانپذیر نیست

همیشه ته مانده ای درجعبه پاندورا وجود دارد...

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر منم تقسیم بندی درستی نیست...اوج بدبختی و انفجار زاد ولد مال متولیدن 63 تا 67 هستش به نظر من...در نتیجه تو همه رده های سنی هم انواع مشکلات درسی کاری ازدواجی استرسی و.... بیشتر ما رو مورد لطف قرار دادن....

اوج انفجار جمعیت سال 68 هست:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه رقابتیه برای فلاکت زدگی:w58:

کسی که به مسیر ایمان داشته باشه شرایط زیاد نباید مهم باشه براش

تاثیر گذاره ولی تعیین کننده نیست

اتفاقا آشوب بهترین جای پرشه

بزرگترین شرکت های ژاپنی درست تو جنگ جهانی دوم تاسیس شدن و الانم که دوران صلحه کمتر کسی میتونه از اونا پیشی بگیره

نسل های جدید وظیفه باروری هر چه بیشتر جامعه رو دارند چرا که امکانات و رفاه بیشتری دارند ....شاید به پای کشور های پیشرفته نرسه درصد رضایتشون از رفاه اجتماعی ولی مسلما از نسل های پیشین باید موفق تر باشند

• Like 6
لینک به دیدگاه

هر نسلی بدبختی های خودش رو داره

البته بنا به شرایط زیادی گاهی یه نسل خاص میشه نسل سوخته و بدبختی هاش بیشتر میشه

که اونم باید با ذکر دلایل توضیح داده بشه

این نظر سنجی صرفا نشون دهنده ی گروه سنی رای دهندگان هست :biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه

واسه همین نظر ندادی :ws28:

همه میدونن شوما پدر بزرگه این انجمنی :ws3:

رای دادم بابا

به ظاهر پیرم نگاه نکن

من سنی ندارم

روزگار پیرم کرده:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با این حساب من میشم نسل بعد از شما ولی اکثر این چیزایی که نوشتید برا من و همسنای منم بوده (به غیر از اونا که مال جنگه)

تقسیم بندی نسل معمولا بیست سال بیست ساله (البته چیزی که معموله منبع و اینام ندارم ):ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو ویرونیای جنگ بدنیا اومدیم. تو سر و صدای سازندگیش بزرگ شدیم. به ما که رسید مدرسه ها غیرانتفاعی شدن. رسیدیم کنکور انواع اقسام کلاسارو گذاشتن. اومدیم ماشین بابامونو بپیچونیم یارانه ی بنزینو برداشتن. کار پیدا کردیم صاب کارمون دیگه پول نداشت بهمون بده(کارخونه ورشکست شد). رفتیم اینترنت دیدیم زده دسترسی به این سایت امکان پذیر نیست. حرف دلمونو به دختری که دوسش داشتیم نتونستیم بزنیم، شکست عشقی خوردیم آمدیم سیگار بکشیم روش انواع اقسام عکسارو کشیدن که سیگار نکشین. با یکی دیگه دوس شدیم با هزار مصیبت رفتیم بیرون گشت ارشاد به جرم بی جرمی گرفتمون. اومدیم بریم سربازی 18 ماه شد 24 ماه. اونم چه جوری؟ هر روز از امریکا گرفته تاااااااااااااااااااااا بیا برس به امارات تهدید به حمله کردن . خواستیم از ایران بریم دلار شد 2000تومن. گفتیم علافی دیگه بسه بریم زن بگیریم سکه شد 1000000 سر سفره عقد کسی بهمون سکه نداد. زنمونم تا دید سکه شده خداد تومن سری رفت درخواست طلاق داد...

خدایا جدی بچه های دهه ی 60 چه هیزم تری بهت فروختن؟!!!!

من خودم وقتی بچه های متولد سال 70 به بعد رو میبینم فکر می کنم تو هر 1 سال اختلاف یه گپ(فاصله!) 10 ساله است! شاید اشتباه می کنم.

• Like 12
لینک به دیدگاه
حرف دلمونو به دختری که دوسش داشتیم نتونستیم بزنیم، شکست عشقی خوردیم آمدیم سیگار بکشیم روش انواع اقسام عکسارو کشیدن که سیگار نکشین. با یکی دیگه دوس شدیم با هزار مصیبت رفتیم بیرون گشت ارشاد به جرم بی جرمی گرفتمون. ا

.

مریم جان احیانا اینا رو از قول خودت که ننوشتی؟؟؟

استغفرالهههههه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

نسل من نسلیه افتاده وسط دو تانسل اولی عمه نداره دومی به روح اعتقادی نداره ، مونیدم این وسط برای کی صلوات بفرستیم:banel_smiley_4:

• Like 11
لینک به دیدگاه

نسل من و تو نداره ما همه با هم سوختیم ولی ما هیچ کدوم خاکستر بی مصرف نیستیم ما با سوختنمون روز به روز طلا تر میشیم...

ولی خدایی من موندم این وسط که جزو کدوم نسلم اخه هردوتاش لمس کردم!!!!!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

اجازه می دین من یک جور دیگه نگاه کنم؟:icon_redface:

نسل من نسلی بود که رو زمین اما در کنار خانواده اش با لذت روزی ش رو می خورد....

نسل من نسلی بود که دختراش شبیه دختر بودن و پسراش شبیه پسر!..نسل من جلوی آینه بودن تا خوده بهتری بشن نه یک کسی دیگه...

نسل من نسلی بود که حرمت نون خشک کنار خیابون نگه می داشت....

نسل من نسلی بود که حساب پول تو جیبش رو داشت..چون هربار خستگی پدر و ماردش رو بعد از دو شیفت و سه شیفت کار می دید...مخصوصا اون که باباهاشون بعد از کار اداری می رفتن مسافرکشی با این پیکان های قدیمی ها....:icon_redface:

نسل من نسل رفتن آخر هفته ها به شهربازیه....بردن شامی با گوجه و سبزی و چای به یک پکنیک خانوادگیه...

نسل من تافته جدا بافته نبود ولی در کنار سختی..لذت هم برد....:icon_redface:

لذت شیرینی هاش کنار سختی هاش بود....

نمی دونم چرا هیچوقت سمت لذت هامون نمی ریم....همش کاستی و نداشته ها....یک بار هم داشته های خوبمون رو لیست کنیم....:icon_redface:

• Like 13
لینک به دیدگاه

با عرض شرمندگی از دوستان دهه شصتی

شاید این چیزی که میخوام بنویسم بشه اسپم

چون شما دارین درباره نسل خودتون حرف میزنید اما من که یه دهه هفتادی هستم هم دوست دارم درباره نسلم بنویسم امیدوارم منو ببخشید دوستان دهه شصتی

نسل من نسلیه که توش مرد پیدا نمیشه

نسل من نسلیه که بچه هاشون در آینده نمیدونن آغوش مامان و بابا چه معنی داره

نسل من نسلیه که سفره دور همی ندارن

نسل من نسلیه که اگر تو خونواده ای کامپوتر نباشه،اون آدم دیگه جزو آدمیزاد ها نیست

نسل من نسلیه که آرایشگاه ها برای ابرو برداشتن پر از پسره

نسل من نسلیه که کسی درش شلوار کامل پاش نیست

نسل من نسلیه که مزاحم تلفنی ندارن وهمه آشنا هستن

نسل من نسلیه که دختره تو قهوه خونه قلیون میکشه

نسل من نسلیه که پسره موهاشو میبنده ودختره کچل میکنه

نسل من نسلیه که وقتی پیر شدم،نمیگم جوونی کجایی که یادت بخیر:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...