رفتن به مطلب

نسل من ...

spow

به نظر شما کدام نسل دارای مشکلات عمیقتر،اینده ای مبهم ت  

57 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما کدام نسل دارای مشکلات عمیقتر،اینده ای مبهم ت

ارسال های توصیه شده

قصدت میدونم توهین نیست ولی یه چیزی رو میگم مطمئنا بازم موضع میگیرن همونطوری که قبلا گفتم وموضع گرفتن

دیپلم اون زمان ازلیسانس الان باسوادتر وبه نظر من ارزشمندتر بود!

کسی که دیپلم میگرفت واقعا از لحاظ تسلط موضوعی،تسلط به ادبیات،ذهنیت ریاضی وخیلی چیزای دیگه اصلا قابل مقایسه با اکثریت دانشجویان فارغ التحصیل اکادمی های مانیستند که حتی نمیتونند یه نامه اداری بنویسند یا درنوشتن دوخط متن ادبی بیست تا غلط املایی ونگارشی دارن!!

بستگی داره اگاهی رو چجوری تعریف کنی!

الان تلویزیون ماهواره اینترنت روزنامه دارین با هرچی سانسور که فکر میکنید هست!(مطمئن باش درقیاس با گذشته شماها انفجار ازادی داشتین!!) ولی ما چی؟ یه تلویزیون که از نظر نسل قبلیمون حرام بود ودوتا شبکه که ساعت 11 کرکره رو میدادن پایین

دوتا روزنامه که صرفا برای پاک کردن شیشه و بستن سبزی به کار میرفتن! چه برسه به امکانات ارتباط جمعی

مطمئنی درهمین سطح بود واوناهم براورده میشدن؟

بزار همسن وسالای منم بیان بگن براورده شدن خواسته هاشون درحالت حداقلی چه هفت خوان رستمی بود بهتره من روده درازی نکنم

ما نمیتونستیم عقده ای بشیم چون خود عقده بودیم!نه مقیاسی برای تمثیل دراین زمینه

این مسئله فقط درک کردنی هست نه شنیدنی که امیدوارم هیچ کس هیچوقت درکش نکنه!

ما نسل خاتمی بودیم واین یه اتفاق بود که کاش اتفاق نمی افتاد!!ما نسلی بودیم که خوب فریب میخوردیم ولی شما چی؟شما فریبی نداشتید شما بزور تو موقعیت قرار گرفتین واین با عوض شدن کران ها درست میشه ولی ما باور کرده بودیم وبا باورهای ما بازی شد

اینا خیلی باهم فرق دارن

دقیقا با حرفت موافقم اون موقع ما میترسیدم با استین کوتاه تو خیابون بگریدم چه برسه به رفتن به مدرسه چه برسه به افراد بزرگتر از ما

اون موقع ویدو اگه از خونه ای میگرفتن شلاق داشت وقتی تو فامیل یکی ویدوئو میگرفت همه میرختن خونشون برای دیدن فیلم اونم چی هندی

زمان جنگ مواد غذایی اهتکار میشد وقت میشد تا یه هفته کره تو مغازه ها پیدا نمیشد برنجا لوله ای شده بود وسطش ات و اشغال

تلفن 5 ریالی یا باید یه ساعت معطل میشدی یا اینکه میرفتی میدیدی از بیخ کندنش

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نسل شما..نسل انقلابي ها بود...

نسل شما..نسل خواستن توانستن بود وقت همه دنيا جلوتون واستادن...

نسل شما..نسل بودن در كنار امام بود..

نسل شما ..نسل درك شهدا بود..

نسل بودن كنار شهدا..ديدن فداكاري ها...

نسل شما با همه سختي هاش نسل آدمهاي يكدل و يك رنگ بود...

نسل شما نسل صله رحم ها و خاله جونا و عمو جون ها بود..

نسل شما نسل احترام به خانواده شهدا بود...

نسل شما نسل احترام و ارزش دادن به قلبهاي پاك بود ...

نسل من ..نسل خنجر خوردن از پشته...

نسل من..نسل هجوم دشمن براي نابود كردن ذهنشه..

نسل من..نسل شنيدن دروغهاي ماهواره و اسير رقاصه هاش شدنه..

نسل من..نسل خالي كردن هيجان با ديدن فيلمهاي مبتذله..

نسل من نسل بودن در كنار بزرگيه كه دشمن ميخواد درك حضورش رو از من بگيره..

نسل من..نسل عاشقانه هاي شهداست..

نسل من..نسل ايستادگي در مقابل ابر قدرت دنياست..

نسل من..نسلي كه اقتدارش يه سياستمدار خارجي رو وادار ميكنه بگه دوس دارم يك بسيجي باشم..

نسل من نسل حجاب داشتن و امل خوانده شدنه...

نسل من نسل سيلي خوردنه تا نذاره زهرا(س)دوباره سيلي بخوره..

نسل من.نسل محكوم به سوختنه به جرم عشقش به علي (ع)

نسل من نسل آدمهاي ريا كاره كه فقط منتظر سو استفادن..

نسل من نسل دلاي سنگ شده ست

نسل من نسل فراموشي يتيم هاست..

نسل من تو دوره اي بزرگ شده كه براشون عاره رئيس جمهورشون به روستائي ها كمك كنه و گداپرور ميخوننش..

نسل من نسل رشد علميه..

نسل من نسل فراموشي عمه..و خاله و عموئه...

نسل من نسل غريبه شدن با همسايه ست...

نسل من نسل دوست پسربازي و دوست دختر بازيه...

نسل من نسل...

نسل منم مثل نسل زمان شما شيريني ها و تلخي هايي رو چشيده و سختي هاي هر دوره براي نسل همون دوره سخته...

• Like 2
لینک به دیدگاه

عهههه

آقا من اشتب زدم

چجوری 55-65 باهم مقایسه کری؟

من حواسم پی دهه 60 بود گزینه دو رو انتخاب کردم

رای من و به گزینه 1 انتقال بدین پیلیز :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نسل شما نسل با دیپلم استخدام شدن هست :icon_razz: قصدم توهین نیست ها ولی آگاهی و انتظارات نسلی که میگی کمتر از نسل ما بود، خوشبختی یه فاکتور نسبی هست، تو نسل شما دیپلم گرفتن خوشحالی داشت، یه دوست دختر داشتن و باهاش نامه نگاری کردن اوج آرزوهای شما بود، دوچرخه سه مار داشتن، تلوزیون رنگی داشتن، سینما ... کلا انتظارات در این حد بود و معمولا هم برآورده میشد

نسل مات نسل هالیوود هست، نسل دیدن امریکن پای هست، نسل مقایسه خودمون با همسنای امریکایی :hanghead:

نسل گشت ارشاد!

شماها هرچی بودین عقده ای نبودین؛ ماها عقده ای شدیم:hanghead:

اگه به شما نمیدادن، نمیدیدن که آب دهنتون بریزه رو آسفالت! به ما نشون دادن و ندادن!

شما نسل خاتمی هستید و ما نسل احمدی نژاد...

رو چه حسابی این حرف ومیزنی؟

البته من با تقسیم بندی 55-65 خیلی موافق نیستم ولی بچه های دهه شصت بچه هایی هستن که الان دنبال کارن به نظرت الان با دیپلم میشه استخدام شد؟

چطوری میگی شما بچه های نسل احمدی نژادین؟

واسه کار فقط؟

اینجوریم بخوای حساب کنی چندساله رئیس جمهوره؟

کدوم نسل تو این دوره دنباله کار بودن؟

دهه شصتیا ...

تا جایی که تحقیقات من قد میده دهه شصتیا به نسل سوخته معروفن :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
رو چه حسابی این حرف ومیزنی؟

البته من با تقسیم بندی 55-65 خیلی موافق نیستم ولی بچه های دهه شصت بچه هایی هستن که الان دنبال کارن به نظرت الان با دیپلم میشه استخدام شد؟

چطوری میگی شما بچه های نسل احمدی نژادین؟

واسه کار فقط؟

اینجوریم بخوای حساب کنی چندساله رئیس جمهوره؟

کدوم نسل تو این دوره دنباله کار بودن؟

دهه شصتیا ...

تا جایی که تحقیقات من قد میده دهه شصتیا به نسل سوخته معروفن :ws3:

من دهه چندیم؟ :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هیچ وقت نمیتونم نسل بندی و این نوع تقسیم بندی هارو داشته باشم!

کلا قرار دادن آدم‌ها تویه دسته‌های مختلف و راجبشون حرف و بحث و قضاوت و... زیاد قابل درک نیس برام!

هر نسلی ک هیچ.. هر لحظه‌ای ک می‌گذره شرایط خودشو داره... هر خانواده ای, هر آدمی‌ شرایط خودشو داره... و حتی شرایط یکسان رو هر انسان‌ی تأثیر متفاوتی داره! و هر انسان‌ی روی شرایط مختلف تأثیر متفاوتی داره!

.

.

... همین تقسیم بندی‌ها و تعمیم دادن‌ها باعث شده اینجا همه بعد از شنیدن سنّ من به شدت تعجب کنن..!

• Like 5
لینک به دیدگاه

کلا قرار دادن آدم‌ها تویه دسته‌های مختلف و راجبشون حرف و بحث و قضاوت و... زیاد قابل درک نیس برام!

هر نسلی ک هیچ.. هر لحظه‌ای ک می‌گذره شرایط خودشو داره... هر خانواده ای, هر آدمی‌ شرایط خودشو داره... و حتی شرایط یکسان رو هر انسان‌ی تأثیر متفاوتی داره! و هر انسان‌ی روی شرایط مختلف تأثیر متفاوتی داره!

.

.

... همین تقسیم بندی‌ها و تعمیم دادن‌ها باعث شده اینجا همه بعد از شنیدن سنّ من به شدت تعجب کنن..!

نگار این مشکل همیشگی تو هست که همیشه میگی همه یه جور نیستند و نباید جمع بست، درسته هیچ چیز قطعی نیست و همه هم میدونند مثلا وقتی صحبت از دهه شصتی ها میشه یا هر جمع دیگه ای (دختر ها ، پسر ها، فروردینی ها!، مجرد ها و ...) منظور اکثریت نسبی اون مجموعه هست ولی همیشه استثناهایی هم وجود دارند، این تاپیک هم اونطوریه، به مشکلاتی اشاره کردیم که به چشم میومد و مشکل نسبت قابل توجهی از انسان های یک محدوده زمانی هستند :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
نگار این مشکل همیشگی تو هست که همیشه میگی همه یه جور نیستند و نباید جمع بست، درسته هیچ چیز قطعی نیست و همه هم میدونند مثلا وقتی صحبت از دهه شصتی ها میشه یا هر جمع دیگه ای (دختر ها ، پسر ها، فروردینی ها!، مجرد ها و ...) منظور اکثریت نسبی اون مجموعه هست ولی همیشه استثناهایی هم وجود دارند، این تاپیک هم اونطوریه، به مشکلاتی اشاره کردیم که به چشم میومد و مشکل نسبت قابل توجهی از انسان های یک محدوده زمانی هستند :icon_gol:
حرفمو درک نکردی..

مشکل یه عده توی یه دوره زمانی‌ فک نمیکنم فقط بحث این تاپیک باشه:) بحث روی اثرات این مشکلات و شرایط روی انسان‌های این دوره‌ها هست... ک تکرار می‌کنم: هر نسلی ک هیچ.. هر لحظه‌ای ک می‌گذره شرایط خودشو داره... هر خانواده ای, هر آدمی‌ شرایط خودشو داره... و حتی شرایط یکسان رو هر انسان‌ی تأثیر متفاوتی داره! و هر انسان‌ی روی شرایط مختلف تأثیر متفاوتی داره!....

• Like 5
لینک به دیدگاه

نسل من مشکلات بیشتری داشته.من نه از 55 تا 65 هستم نه از 65 تا 91.من از نسلیم که یه ایدئولوژی رو زنده نگه داشتم.

مشکلاتم در قالب پست نمیگنجه.نسل من نسل سوخته ایست که تمام اقیانوس ها برای زنده کردن آن کم هستند.

• Like 6
لینک به دیدگاه
دین هم میتونه خیلی مخرب باشه هم میتونه مفید باشه

تا نسل ما همه نسل ها نسلِ "خدا رو شکر" بودند! ولی الان مردم همه و ما دهه شصتی ها هم داخلش اعتقادی به "خدا رو شکر" نداریم، شاید این عامل افسردگی مردم هست که خورد به دوران نوجوونی و جوونی ماها و بیشتر به چشم اومد.

بشر تا این تاریخ یه ریسمان خیلی بلند رو میگرفتند و معتقد بودند سر این ریسمان به خیر میرسه، و هیچوقت عمر بشر کفاف نمیداد به ته این ریسمان برسه و این ریسمان از پدر به پسر به ارث میرسید، اون ریسمان دین بود، شاید به بیراهه میرسید اما بالاخره یک هدف بود، ولی ماها الان "همه" ریسمانی نداریم هدفی نداریم و آواره و افسرده ایم!‌

من دایی جان ناپلئون نیستم ولی اونی که میخواست کاری بکنه خیلی خوب این کار رو انجام داده...:hanghead:

دائی جان ناپلئون اگر میدونست ما خود خود انگلیسیم گردن پزشکزاد رو تو کوههای ممسنی میزد!

برو کتاب سرنوشت کسروی رو یه دور بخون بعد بیا بازم باهم حرف بزنیم

به نظرم هرچی زمان میگذره اوضاع وخیم تر میشه پول دراوردن سخت تر میشه امکانات زیاد میشه ولی مدام اختصاصی تر میشه فقط برا یه عده!

عزیز من رشتت صنایع هست ویه جورایی مرتبط این بحثی که میگم

مشکلات فزاینده این جامعه بیشتر از همه به ذهنیات کور وچیزی به اسم رانت وابسته هست

حلش سخت نیست ولی عاملی به اسم منفعت جلوی همه کارهارو میگیره!

• Like 7
لینک به دیدگاه

.

.

قابل درک بودن یا نبودن یک مسئله دلیلی برای رد یا تایید اون نیست

دلیلی نداره من بیام اینجا توضیح بدم از منظر تحلیل اماری بین دوپارامتری که مورد سنجش قرار میگیرند ومسئله ای که به عنوان گزاره سنجه وجود داره باید همبستگی معنایی واماری وجود داشته باشه

اگر اینطوری بود باید تو تالار امار کارمو ارائه بدم

بهتره شما بیایین چارچوب های فکریتون رو مشخص کنید تا ارزشگذاری وسنجش گزاره ها نسبت به اون کرانه های مورد نظر شما هم قابل انجام باشه

یا چیزی هست یا هیچی نیست

هیچی که به درد هیشکی میخوره چون انارشیسم جمع گرایی هست که فاتحشو خیلی وقت پیش پرودون وباکونین خوندن رفت یا چیزی هست که مطرح میکنید واون موقع ارزشگذاری لحظه ای معنا پیدا نمیکنه چون مسلما هیچ کسی وجود نداره که بتونه رفتار ادمهارو به صورت دقیق ومبتنی بر زمان قابل تشخیص بدونه یا اونارو تحلیل کنه

چیزی که توی پست شماست فقط صرفا انکار همه چیز هست واین از اصل خودش بی معناست

• Like 6
لینک به دیدگاه

عزیز من رشتت صنایع هست ویه جورایی مرتبط این بحثی که میگم

مشکلات فزاینده این جامعه بیشتر از همه به ذهنیات کور وچیزی به اسم رانت وابسته هست

حلش سخت نیست ولی عاملی به اسم منفعت جلوی همه کارهارو میگیره!

درسته

و این منفعت طلبی روز به روز داره بیشتر میشه تا جایی که طرف بخودش اجازه میده چند هزار میلیارد اختلاص کنه

به نظر من رشد قارچ کونه ی این مدل آدما باعث این مساله شده که اکثرا هم از بد روزگار قدرت دارند!تمام منابع این مملکت زیر دستشونه

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسته

و این منفعت طلبی روز به روز داره بیشتر میشه تا جایی که طرف بخودش اجازه میده چند هزار میلیارد اختلاص کنه

به نظر من رشد قارچ کونه ی این مدل آدما باعث این مساله شده که اکثرا هم از بد روزگار قدرت دارند!تمام منابع این مملکت زیر دستشونه

چون زمینش وجود داره

چون تک تک ادمایی که به جامعه اضافه میشن گامی درراه اصلاح خودشون برنمیدارن اما انتظار دارن با چهارتا شعار همه به راه راست هدایت بشن!

من اون روز تو پروفایل مهرزاد هم نوشتم تنها منظور من از زدن این تاپیک این بود که دوستان ذهنیت منفی خودشون ررو نسبت به شرایط بزارن کنار

یه مثلی داریم که میگه هربدی بدتری هم داره!

مطمئنا گفتن اینکه به زودی همه چیز درست میشه یا همه چی ارومه یا امید الکی وواهی دادن کار یک ذهن خیالاتی ودچار توهمه همونطوری که سیاه سیاه دیدن تمام شرایط هم نشان از عجز فکری وروحی داره

منتهی هرکدام از ما قابلیت تغییر خودمون رو داریم وتا زمان رسیدن به نقطه رفرم اصلی باید شروع به اصلاح خودمون بکنیم ونا امیدی بزرگتری زنجیری هست که دراین راه به پای ما بسته میشه

فقط دوست دارم لبخند بزنید بجنگید وناامید نشوید که بدتری هم بوده وشاید دراینده هم باشد ولی هنوز نفس میکشیم واین بزرگترین تفاوت ممکن است!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
قابل درک بودن یا نبودن یک مسئله دلیلی برای رد یا تایید اون نیست

دلیلی نداره من بیام اینجا توضیح بدم از منظر تحلیل اماری بین دوپارامتری که مورد سنجش قرار میگیرند ومسئله ای که به عنوان گزاره سنجه وجود داره باید همبستگی معنایی واماری وجود داشته باشه

اگر اینطوری بود باید تو تالار امار کارمو ارائه بدم

بهتره شما بیایین چارچوب های فکریتون رو مشخص کنید تا ارزشگذاری وسنجش گزاره ها نسبت به اون کرانه های مورد نظر شما هم قابل انجام باشه

یا چیزی هست یا هیچی نیست

هیچی که به درد هیشکی میخوره چون انارشیسم جمع گرایی هست که فاتحشو خیلی وقت پیش پرودون وباکونین خوندن رفت یا چیزی هست که مطرح میکنید واون موقع ارزشگذاری لحظه ای معنا پیدا نمیکنه چون مسلما هیچ کسی وجود نداره که بتونه رفتار ادمهارو به صورت دقیق ومبتنی بر زمان قابل تشخیص بدونه یا اونارو تحلیل کنه

چیزی که توی پست شماست فقط صرفا انکار همه چیز هست واین از اصل خودش بی معناست

کسی‌ چیزی رو رد یا تائید کرد؟:ws38: اینهمه انکار رو از کجای حرف من آوردین؟!!

آنارشیسم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! این دیگه خیلی‌ بود!ِ:)

E! اتفاقا شرایط زندگی‌ این دو تا آدم رو با هم مقایسه کنید... جفت‌شون انارشیستن یکی‌ پرودون در فقر ک حتی تحصیلات نداره یکی‌ باکونین ک زندگی‌ کاملا برعکس پرودون داره... منظور حرف من این بود... شاید هم منظور تاپیک شمارو درک نکردم, نمیدونم!

نوشتن, تایپ کردن افکار سخته! و حوصله می‌خواد! من چه جوری چارچوب فکریمو بریزم این وسط؟؟؟!!!!! سعی‌ می‌کنم با جمله بندی ساده منظورمو برسونم!... این یه تاپیکه! همین!:icon_gol:

من چیزیو انکار نکردم! یعنی اصلا حرفم انکار یا تائید نبود! معمولاً هم سعی‌ می‌کنم عادی حرف بزنم... و تقلید و تکرار کامل افکار هم برام قابل درک نیست! حرف خودم رو میزنم!:)

دلیلی‌ نداره ک حرفتون رو ک تاثیر شرایط روی نسل هاست روی اون نسل‌ها به قول خودتون ب صورت آماری مشخص کنید؟! منظورم آمار دقیق نیس... در همین حد خودش... اطرافیان حد اقل!! چیزی ک دیدید و دیدیم؟!... یعنی حرفی‌ ک میزنید فقط محض چیه پس؟!!... البته من حرفی‌ در این مورد نزدم برداشت خودتون بود ک برام جالب شد!

:icon_gol:

لینک به دیدگاه

به نظر منم تقسیم بندی درستی نیست...اوج بدبختی و انفجار زاد ولد مال متولیدن 63 تا 67 هستش به نظر من...در نتیجه تو همه رده های سنی هم انواع مشکلات درسی کاری ازدواجی استرسی و.... بیشتر ما رو مورد لطف قرار دادن....

• Like 5
لینک به دیدگاه
کسی‌ چیزی رو رد یا تائید کرد؟:ws38: اینهمه انکار رو از کجای حرف من آوردین؟!!

آنارشیسم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! این دیگه خیلی‌ بود!ِ:)

E! اتفاقا شرایط زندگی‌ این دو تا آدم رو با هم مقایسه کنید... جفت‌شون انارشیستن یکی‌ پرودون در فقر ک حتی تحصیلات نداره یکی‌ باکونین ک زندگی‌ کاملا برعکس پرودون داره... منظور حرف من این بود... شاید هم منظور تاپیک شمارو درک نکردم, نمیدونم!

نوشتن, تایپ کردن افکار سخته! و حوصله می‌خواد! من چه جوری چارچوب فکریمو بریزم این وسط؟؟؟!!!!! سعی‌ می‌کنم با جمله بندی ساده منظورمو برسونم!... این یه تاپیکه! همین!:icon_gol:

من چیزیو انکار نکردم! یعنی اصلا حرفم انکار یا تائید نبود! معمولاً هم سعی‌ می‌کنم عادی حرف بزنم... و تقلید و تکرار کامل افکار هم برام قابل درک نیست! حرف خودم رو میزنم!:)

دلیلی‌ نداره ک حرفتون رو ک تاثیر شرایط روی نسل هاست روی اون نسل‌ها به قول خودتون ب صورت آماری مشخص کنید؟! منظورم آمار دقیق نیس... در همین حد خودش... اطرافیان حد اقل!! چیزی ک دیدید و دیدیم؟!... یعنی حرفی‌ ک میزنید فقط محض چیه پس؟!!... البته من حرفی‌ در این مورد نزدم برداشت خودتون بود ک برام جالب شد!

:icon_gol:

خب اینا نوشته شماست که من دوست دارم یه دور دیگه بخونیش وانگار که به ریشه مسایل چپ هم بی علاقه نیستی پس زودتر از اون چیزی که انتظارشو دارم به تفاوت دوتا نوشته خودت میرسی ومفهوم اون همه انکار هم مشخص میشه

.

.

اگر شما درمورد باکونین وپرودون اون همه مطالعه دارین که باعث خوشحالی من نوعی میشه باید به این تاکیداتی که دارین وتقسیم شرایط لحظه ای توجه هم داشته باشین اون موقع انارشیسم خیلی نیستا!

دلیل نداره نتایج اماری ارائه بدم چون دارم نتایج پژوهشی ارائه میکنم

میتونید تو همون تهران به دانشکده های جامعه شناسی مراجعه کنید وتایید خوبی برای این تقسیم بندی پیدا کنین

اینکه گفته شد متولید اون بازه کلی که دوبخش شده مشمول بسیاری از مشکلات هستند چیز غیبی نیست ولی همون بازه هم تقسیم بندی داره وتفاوتهای عینی وقابل درکی که سعی کردم به ساده ترین شکل وبدون نقل از منابع دیگه ارائه کنم حالا مشکل مسئله کجاست من متوجه نمیشم!

انسانها درطول زمان زندگی میکنند ولی تصمیمات لحظه ای میگیرند نه اینکه درلحظه زندگی کنند ودرطول زمان تصمیم بگیرن

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...