.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه 3-4 سالیه جنبه بردمون کم شده،اونم تو نیوکمپآخه بارسایی عزیز ، اون موقع که ما با دل بوشکه همه رو درو می کردیم شما کجا بودین الهی بگردم!انقد براتون رویا بوده برد توی نیوکمپ؟ شما هم توی آرشیو بسر ببر خوش باش با خاطره هات:there: باید حق پریسا رو بدین!!!! این چه وضیه؟؟؟ با این انجمنتون! با این طرفدارای رئاله بی جنبتون! :biggrin: تشکر مینمووونیم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آتروس نیومد فامیل دور؟ فامیل دور جون میاد و زودی میره نمیمونه که من برسم که:gnugghender: مامان نغارت مگه سوسک خوره که اینجوری صداش میکنی ور ندارم بکشمت دوباره رو زمین به التماس بیوتی بر فرضم که اومده برو یه لیوان آب بیار تشنمه 3 تا تونو میندازم تو یه گونی شوتتون میکنم پیش ممد ادمیناااااا روز تولد من روزی بود که زمین به خودش بالید و گفت خیالم راحت شد دنیا کامل گشت تو دکتری یا منگلی؟ از این دو حالت خارج نیست اونای که اینجوری میخندن قرصای آبی میخورن تجربه ام ندارم دیدم تو کلا باید میشدی معلم مهد استعدادشو داری خودتو دست کم نگیر بگو آقا آتروس عادت کنی ببین اتروس آرزوهاتو بلند نگوووووووو خووووووووووب؟ جک تاریخ گفتیا بگو یه چندین دهه هس اوضاع دنیا به همریخته به خاطر حضور توئه بلاخره کی بود؟ قراره که مجهول الهویه مشخص نشه کی بوده لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فامیل دور جون میاد و زودی میره نمیمونه که من برسم که:gnugghender: ترسوعه. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شدیدا مردم مردای قدیما اینا که مرد نیستن فامیل جون. اینا بووووووووووووووق ان. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینا که مرد نیستن فامیل جون.اینا بووووووووووووووق ان. نکته سنجیا لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نکته سنجیا به فامیل دورمون رفتیم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مامان نغارت مگه سوسک خوره که اینجوری صداش میکنی ور ندارم بکشمت دوباره رو زمین به التماس بیوتی بر فرضم که اومده برو یه لیوان آب بیار تشنمه 3 تا تونو میندازم تو یه گونی شوتتون میکنم پیش ممد ادمیناااااا روز تولد من روزی بود که زمین به خودش بالید و گفت خیالم راحت شد دنیا کامل گشت تو دکتری یا منگلی؟ از این دو حالت خارج نیست اونای که اینجوری میخندن قرصای آبی میخورن تجربه ام ندارم دیدم تو کلا باید میشدی معلم مهد استعدادشو داری خودتو دست کم نگیر بگو آقا آتروس عادت کنی موش بخوره زبونتو علی رضا چقده یخی تو:)) دستت درد نکنه هوا گرمه یه کم خنک شدیم:biggrin: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خشن میخوای چکار کنی تو میتینگ؟ شانس بیاری میتینگ نیفته جمعه وگرنه امتحان دارم نمیتونم بیام به مقصودت نمیرسی شانس تویه اگه نیای طرفدارای رئال تا وقتی رونالدو توش بازی میکنه باید از خجالت سکوت اختیار کنن:biggrin: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فامیل دور جون میاد و زودی میره نمیمونه که من برسم که:gnugghender: ببین اتروس آرزوهاتو بلند نگوووووووو خووووووووووب؟ جک تاریخ گفتیا بگو یه چندین دهه هس اوضاع دنیا به همریخته به خاطر حضور توئه الان تا هستیم تشریف بیارید برای دست بوسی بعد ما که میریم با فانیلز شروع میکنید به گردن کلفتی لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینا که مرد نیستن فامیل جون.اینا بووووووووووووووق ان. خدایا یه ذره ازون صبرا به منم بده میدونم همش و خودت واسه این موجودی که اشتباهی خلقیدی لازم داری ولی منم آدمم شدیدا مردم مردای قدیما هر 6 تا مرد قدیم=انگشت کوچیکه پام تازه... نه دست نغــــــــــار نام این پرنده اسکله ... دنبال بچه اش میگرده...زندگی نامش از رو تو کپی ورداشته نامرد لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واسه من عکسا رو نشون نمیده وگرنه همون اول درست میحدسیدم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا یه ذره ازون صبرا به منم بده میدونم همش و خودت واسه این موجودی که اشتباهی خلقیدی لازم داری ولی منم آدمم هر 6 تا مرد قدیم=انگشت کوچیکه پام تازه... نه دست نغــــــــــار نام این پرنده اسکله ... دنبال بچه اش میگرده...زندگی نامش از رو تو کپی ورداشته نامرد علی رضااا آبرومونو بردی! اسکل دنباله بچش نمیگردههههه برو یه دور زندگی نامشو بخون بیا بعدا صوبت کنیم:biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا یه ذره ازون صبرا به منم بده میدونم همش و خودت واسه این موجودی که اشتباهی خلقیدی لازم داری ولی منم آدمم خدایا بهش صبر بده. لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا عکس هویت مجهولمون: عکس نداره...همینجوری باید بحدسین راهنمایی ها : راهنماییم نمیکنم...کلا بگین کی تو نظرمه من از کجا بدونم کی تو نظرته آخه ... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من از کجا بدونم کی تو نظرته آخه ... یکم فکر کن ببین من نمیتونم باشم تو نظرش؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ علی رضااا آبرومونو بردی! اسکل دنباله بچش نمیگردههههه برو یه دور زندگی نامشو بخون بیا بعدا صوبت کنیم:biggrin: :icon_pf (34):غیر از دونه هاش یه سرچ بزنی میبینی که لونشم گم میکنه این موجود لونه که گم میشه بچه ام گم میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده