NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بکشش مامی.خودش همینجوری با مرده فرقی نداره آخه:biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نغــــــــارم بیاد بازم پانیس آویزنت کنمم باحال میشی نیگاااا مامانم خودش حسابتو رسید. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بکشش مامی. خودش همینجوری با مرده فرقی نداره آخه:biggrin: پس بذارش تو الکل مامی.:lol: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دومی پانیسا خانم اولی کیه اونوقت؟ حتما پریسا خانوم. آخه من بچه بودم به اون تپلی چه جوری اینقدر لاغر میشم؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اولی کیه اونوقت؟حتما پریسا خانوم. آخه من بچه بودم به اون تپلی چه جوری اینقدر لاغر میشم؟ نه اولی رو گفتم خانم لورنا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پس بذارش تو الکل مامی.:lol: این نکتهی یکیه مامی گناه داره... نکتش هم ممکنه ناراحت بشه :biggrin: ...همینقد بسشه.. اگه بعدا لازم شد میدم دره شیشرو تو ببندی جیگرم:biggrin: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها بچه ها یه خبر عجیب دارم واستون هیشکی 20 امتیاز رو نمیگیره چرا؟ چون شرکت کننده انصراف داده...گفته کنسل کنیم مسابقه رو بدون اعلام هویت خلاصه اینجوری ... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این نکتهی یکیه مامی گناه داره... نکتش هم ممکنه ناراحت بشه :biggrin: ...همینقد بسشه.. اگه بعدا لازم شد میدم دره شیشرو تو ببندی جیگرم:biggrin: باجه مامی.:biggrin: میدی من با سه چرخم از روش رد شم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهم نی ما به تشخیصمون ادامه میدیم:biggrin: هویّت ک مهم نی:biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهم نی ما به تشخیصمون ادامه میدیم:biggrin: هویّت ک مهم نی:biggrin: راس میگه مامیم. مهم دور هم بودنه. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باجه مامی.:biggrin:میدی من با سه چرخم از روش رد شم؟ اره عسلمممم اگه خط چرخت قشنگ رو بینیش بیوفته جایزه هم داری عزیزم:) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیست امتیاز پریسا رو نمیدین؟ :biggrin: لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیست امتیاز پریسا رو نمیدین؟ باختین که لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اره عسلمممم اگه خط چرخت قشنگ رو بینیش بیوفته جایزه هم داری عزیزم:) آخ جوووووون...:w42: جایزه چی میدی بهم مامی؟:hrqr6zeqheyjho1f9mx لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بلو بابا.:w589:رفته بودم پسر بازی.:gnugghender: میخوای تا اونا میان خودمون سر به نیستش کنیم فقط تحسینشو واس اونا بزاریم؟ آقا پای منو به مسائل مختلط باز نکن پسرا جای پانی بودن از همون اول یه روزگشی خاطرخواه داشت خوب کاری کردی فامیل جون آره سرشو به نیست کن فامیل جون. باشه فامیل جون :gnugghender:ولی الان که از ترسش کلاشم بیفته اینجا نمیاد برداره :ws28:پیشته آتروس. تولدشم که هست خودشو لوسم میکنه. بزنم لهت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه این بچه مادر نداره؟؟؟؟ کی میخواد به بچه من ادب یاد بدهههههههه=))) گریه نکن جیگره مامی:aghosh: شوکولات پیچش میکنم.. میدم بت بذاریش تو ویترینه عروسکات عسلم:biggrin: :babygirl: بکشش مامی. پانیذا مامی یه چن دیقه گوشاتو بگیر جیگرم... علی رضا ***************************************************************************** بکشش مامی.خودش همینجوری با مرده فرقی نداره آخه:biggrin: مامانم خودش حسابتو رسید. خودش همینجوری با مرده فرقی نداره آخه:biggrin: پس بذارش تو الکل مامی.:lol: اولی کیه اونوقت؟حتما پریسا خانوم. آخه من بچه بودم به اون تپلی چه جوری اینقدر لاغر میشم؟ این نکتهی یکیه مامی گناه داره... نکتش هم ممکنه ناراحت بشه :biggrin: ...همینقد بسشه.. اگه بعدا لازم شد میدم دره شیشرو تو ببندی جیگرم:biggrin: بچه ها بچه ها یه خبر عجیب دارم واستون هیشکی 20 امتیاز رو نمیگیره چرا؟ چون شرکت کننده انصراف داده...گفته کنسل کنیم مسابقه رو بدون اعلام هویت خلاصه اینجوری ... باجه مامی.:biggrin:میدی من با سه چرخم از روش رد شم؟ مهم نی ما به تشخیصمون ادامه میدیم:biggrin: هویّت ک مهم نی:biggrin: راس میگه مامیم.مهم دور هم بودنه. اره عسلمممم اگه خط چرخت قشنگ رو بینیش بیوفته جایزه هم داری عزیزم:) بیست امتیاز پریسا رو نمیدین؟ :biggrin: آخ جوووووون...:w42:جایزه چی میدی بهم مامی؟:hrqr6zeqheyjho1f9mx هـــــــــــــــــــــی وای من همه رو جواب دادم اااااااا این سیستم پرید بیرون اصلا شما خوبین لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هـــــــــــــــــــــی وای من همه رو جواب دادم اااااااا این سیستم پرید بیرون اصلا شما خوبین :ws28: مامان نگار کجایی ببینی سوسک شد. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اولا که هیشکی طلب نداره همه امتیازا داده شده ثانیا کی گفت تو 20 امتیاز این سری رو میگیری؟ هیشکی هنوز نگفته کیه این فسقل اصلا خوب رول کتی رو بازی نمیکنی سپی!اصلا بچه ها بچه ها یه خبر عجیب دارم واستون هیشکی 20 امتیاز رو نمیگیره چرا؟ چون شرکت کننده انصراف داده...گفته کنسل کنیم مسابقه رو بدون اعلام هویت خلاصه اینجوری ... چرا؟؟؟؟ کسی چیزی گفته؟ بیست امتیاز پریسا رو نمیدین؟ :biggrin: میبینی نگار؟ حقمو دارن الکی الکی قورت میدن باختین که میگم شما رئالیا جنبه برد ندارین همینه! اون موقع که 6 تا 6 تا میخوردین زبونتونو موش خورده بود حالا میای تفتو به رخ نگار میکشی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28:پیشته آتروس. تولدشم که هست خودشو لوسم میکنه. وای چخده از پسر لوس بدم میاد پانی جون روز تولد و فنا شدنشو یکی میکنیم نظرت چیه؟:gnugghender: بچه ها بچه ها یه خبر عجیب دارم واستون هیشکی 20 امتیاز رو نمیگیره چرا؟ چون شرکت کننده انصراف داده...گفته کنسل کنیم مسابقه رو بدون اعلام هویت خلاصه اینجوری ... ای بابا خوب یه عکس از یکی دیگه الان بزار جای این یکی واس ما که فرقی نداره تشخیصمونو میدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده