panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عجب صبری خدا دارد! هست را اگر قدر نداني مي شود بود ! و چه تلخ است هستي که بود شود و دارمي که داشتم ! سلامتی هــَستــنیامون دل بستی به چی؟مگه دنیا باورته یه جور زندگی کن ..انگار روز آخرته لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به سلام نوه عمویی من فقط از رو قیافه گفتم همین خو نمیشه سک سک بیاد ولی پلاس باشه بخشیدا هستی جون خودتم ممکنه باشیا فامیل دور. دارم به خودمم شک میکنم کم کم.:th_scratchhead: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خودتم ممکنه باشیا فامیل دور.دارم به خودمم شک میکنم کم کم.:th_scratchhead: راس میگیا بعید نیس منم باشم :th_scratchhead: خو اگه تو هستی بیا یواشکی بوگو امتیاز و با نصف میکنیم باز سوت و کور شد اینجا. آخه هنوز گرم فن آوری نقل قولیم که دیگه کن فیکون شده لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راس میگیا بعید نیس منم باشم :th_scratchhead: خو اگه تو هستی بیا یواشکی بوگو امتیاز و با نصف میکنیم آخه هنوز گرم فن آوری نقل قولیم که دیگه کن فیکون شده منم فامیل دور.:th_scratchhead: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو رو باید ادب کرد مامااااااااااااااااااااااان نگااااااااااار. :w821: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم فامیل دور.:th_scratchhead: ها؟تویی فامیل دور؟:th_scratchhead: بابا فامیل دور اینقد گریه نکن واس دختر جماعت بده با یه حرف اینطوری بشه ها حالا تویی؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مامااااااااااااااااااااااان نگااااااااااار. :w821: نغــــــــارم بیاد بازم پانیس آویزنت کنمم باحال میشی نیگاااا لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ها؟تویی فامیل دور؟:th_scratchhead: بابا فامیل دور اینقد گریه نکن واس دختر جماعت بده با یه حرف اینطوری بشه ها حالا تویی؟ آره منم.:th_scratchhead: بذار مامان نگار و خاله کتایونم بیان. حسابشو میرسن. لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره منم.:th_scratchhead:بذار مامان نگار و خاله کتایونم بیان. حسابشو میرسن. چرا هی آدم زیاد میکنی مگه یار کشیه اصلا حالا که اینجور شد خودتی هی داری داد بی داد را میندازی تاپیکت آمارش بره بالا... تو ام تو اون لیست نسوان نواندیشان بودی آرانوس دنبالت میگشت تو پسرا پیدات کرد ....اونجا چی کار میکردی؟؟؟؟ این دفعه گیستو میبرم کچـــــل لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا هی آدم زیاد میکنی مگه یار کشیه اصلا حالا که اینجور شد خودتی هی داری داد بی داد را میندازی تاپیکت آمارش بره بالا... تو ام تو اون لیست نسوان نواندیشان بودی آرانوس دنبالت میگشت تو پسرا پیدات کرد ....اونجا چی کار میکردی؟؟؟؟ این دفعه گیستو میبرم کچـــــل بلو بابا.:w589: رفته بودم پسر بازی.:gnugghender: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره منم.:th_scratchhead:بذار مامان نگار و خاله کتایونم بیان. حسابشو میرسن. میخوای تا اونا میان خودمون سر به نیستش کنیم فقط تحسینشو واس اونا بزاریم؟ چرا هی آدم زیاد میکنی مگه یار کشیه اصلا حالا که اینجور شد خودتی هی داری داد بی داد را میندازی تاپیکت آمارش بره بالا... تو ام تو اون لیست نسوان نواندیشان بودی آرانوس دنبالت میگشت تو پسرا پیدات کرد ....اونجا چی کار میکردی؟؟؟؟ این دفعه گیستو میبرم کچـــــل آقا پای منو به مسائل مختلط باز نکن پسرا جای پانی بودن از همون اول یه روزگشی خاطرخواه داشت بلو بابا.:w589:رفته بودم پسر بازی.:gnugghender: خوب کاری کردی فامیل جون لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میخوای تا اونا میان خودمون سر به نیستش کنیم فقط تحسینشو واس اونا بزاریم؟ آقا پای منو به مسائل مختلط باز نکن پسرا جای پانی بودن از همون اول یه روزگشی خاطرخواه داشت خوب کاری کردی فامیل جون آره سرشو به نیست کن فامیل جون. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره سرشو به نیست کن فامیل جون. باشه فامیل جون :gnugghender: ولی الان که از ترسش کلاشم بیفته اینجا نمیاد برداره لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه فامیل جون :gnugghender:ولی الان که از ترسش کلاشم بیفته اینجا نمیاد برداره :ws28: پیشته آتروس. تولدشم که هست خودشو لوسم میکنه. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو رو باید ادب کردبزنم لهت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه این بچه مادر نداره؟؟؟؟ کی میخواد به بچه من ادب یاد بدهههههههه=))) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مامااااااااااااااااااااااان نگااااااااااار. :w821:گریه نکن جیگره مامی:aghosh: شوکولات پیچش میکنم.. میدم بت بذاریش تو ویترینه عروسکات عسلم:biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گریه نکن جیگره مامی:aghosh: شوکولات پیچش میکنم.. میدم بت بذاریش تو ویترینه عروسکات عسلم:biggrin: :babygirl: بکشش مامی. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا هی آدم زیاد میکنی مگه یار کشیه اصلا حالا که اینجور شد خودتی هی داری داد بی داد را میندازی تاپیکت آمارش بره بالا... تو ام تو اون لیست نسوان نواندیشان بودی آرانوس دنبالت میگشت تو پسرا پیدات کرد ....اونجا چی کار میکردی؟؟؟؟ این دفعه گیستو میبرم کچـــــل نغــــــــارم بیاد بازم پانیس آویزنت کنمم باحال میشی نیگاااا پانیذا مامی یه چن دیقه گوشاتو بگیر جیگرم... علی رضا ***************************************************************************** لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده