آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ در عصر حاضر که دنیا جلوی پیشرفت های روز افزون ملت ما ایستاده،تنها حمایت و اطاعت از مقام معظم رهبری میتواند ما را به سر منزل مقصود برساند. در این تاپیک، هم ما سعی میکنیم پشتیبانی خود را در قالب شعر و نثر از ایشان اعلام کنیم و به صورت پیامک متون را برای هم بفرستیم که فردای قیامت خجل نباشیم که چرا مولای خود را تنها گذاشتیم. حروف خ م ي ن در خميني و خامنه اي مشترك است اما خامنه اي يك آه بيشتر دارد آن هم از دست خواص بي بصيرت. 1 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ جان خود در ره "اولاد علي" مي بازيم همچو "مالك" به "عدوان علي" مي تازيم اي كه گويي كه خلايق ز "ولي" خسته شدند كوري چشم تو بر "سيد علي" مي نازيم لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ گفتند كه عاشقي و ديوانه نهاي در باب خيال و خم ابروي كهاي گفتند بگو؛ به قصد قربت گفتم سيد علي الحسيني الخامنهاي لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ کربلا یعنی که یاد رهبری از حسین عصر خود فرمانبری بیعت ما، دوستان عین ولا است زاده زهرا "علی" روح خداست عده ای از همراهان جاهل شدند در حمایت از "علی" کاهل شدند مکر داخل، کفر خارج راببین رونق کار خوارج را ببین همچو مهدی ما ولی داریم و بس شیعیان "سید علی" داریم و بس لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ می فروشی گفت کالایم می است رونق بازار من ساز و نی است من "خمینی" را دوست می دارم که او هم "خم" است و "می" است و هم "نی" است لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ با خامنه ای کسی نگردد گمراه او در شب فتنه می درخشد چون ماه در هر نفسم برای او می خوانم لا حول و لا قوه الا بالله لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نبض ما با نبض حیدر می زند در رگ سبز پیمبر میزند ما به عهد خویش کافر نیسیم استخوان در حلق حیدر نیستیم در "خمینی" روح حق گر منجلی است روح "روح الله" همان "سید علی" است لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ هرگز به غیر جانان ما جان نمی فروشیم جان می دهیم اما جانان نمی فروشیم دشمن اگر ببخشد کاخ سفید خود را یک تار موی رهبر بر آن نمی فروشیم لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بی خامنه ای شعار هم عهدی چیست؟؟ بی خامنه ای ندای یا مهدی چیست؟ هرکس که نشد فدایی خامنه ای بی شک تو بدان فدایی مهدی نیست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده