آذرمهر 92 ارسال شده در 19 تیر، 2012 در عصر حاضر که دنیا جلوی پیشرفت های روز افزون ملت ما ایستاده،تنها حمایت و اطاعت از مقام معظم رهبری میتواند ما را به سر منزل مقصود برساند. در این تاپیک، هم ما سعی میکنیم پشتیبانی خود را در قالب شعر و نثر از ایشان اعلام کنیم و به صورت پیامک متون را برای هم بفرستیم که فردای قیامت خجل نباشیم که چرا مولای خود را تنها گذاشتیم. حروف خ م ي ن در خميني و خامنه اي مشترك است اما خامنه اي يك آه بيشتر دارد آن هم از دست خواص بي بصيرت. 1
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 جان خود در ره "اولاد علي" مي بازيم همچو "مالك" به "عدوان علي" مي تازيم اي كه گويي كه خلايق ز "ولي" خسته شدند كوري چشم تو بر "سيد علي" مي نازيم
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 گفتند كه عاشقي و ديوانه نهاي در باب خيال و خم ابروي كهاي گفتند بگو؛ به قصد قربت گفتم سيد علي الحسيني الخامنهاي
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 کربلا یعنی که یاد رهبری از حسین عصر خود فرمانبری بیعت ما، دوستان عین ولا است زاده زهرا "علی" روح خداست عده ای از همراهان جاهل شدند در حمایت از "علی" کاهل شدند مکر داخل، کفر خارج راببین رونق کار خوارج را ببین همچو مهدی ما ولی داریم و بس شیعیان "سید علی" داریم و بس
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 می فروشی گفت کالایم می است رونق بازار من ساز و نی است من "خمینی" را دوست می دارم که او هم "خم" است و "می" است و هم "نی" است
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 با خامنه ای کسی نگردد گمراه او در شب فتنه می درخشد چون ماه در هر نفسم برای او می خوانم لا حول و لا قوه الا بالله
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 نبض ما با نبض حیدر می زند در رگ سبز پیمبر میزند ما به عهد خویش کافر نیسیم استخوان در حلق حیدر نیستیم در "خمینی" روح حق گر منجلی است روح "روح الله" همان "سید علی" است
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 هرگز به غیر جانان ما جان نمی فروشیم جان می دهیم اما جانان نمی فروشیم دشمن اگر ببخشد کاخ سفید خود را یک تار موی رهبر بر آن نمی فروشیم
آذرمهر 92 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 بی خامنه ای شعار هم عهدی چیست؟؟ بی خامنه ای ندای یا مهدی چیست؟ هرکس که نشد فدایی خامنه ای بی شک تو بدان فدایی مهدی نیست.
ارسال های توصیه شده