Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آورین آورین ، میبینم که بقیه رشته هام هم از مفاهیم مهندسی صنایع استفاده میکنن ، خوبه از همین چیزای ساده شروع کنین تا به سختاش برسین:w02: مهدی جان expert choice نرم افزار مدیریتی هستش نه صنایع :w02:به کار همه هم میآدش:ws3: 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ سلااااام دوستای نواندیش! وقت همگی بخیییییر! بچه ها کسی میدونه تو نصب این نرم افزار تو قسمت اسم کمپانی چی باید بنویسیم؟!؟!؟!؟ خییلی ممنون! 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ سلام محمد عارف جان ممنون که این بخش نرم افزاری رو گذاشتین مثل همه ی بخشا عالیه من میخوام شیت بندی با فتوشا پ رویاد بگیرم لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سلام محمد عارف جان ممنون که این بخش نرم افزاری رو گذاشتین مثل همه ی بخشا عالیه من میخوام شیت بندی با فتوشا پ رویاد بگیرم لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگین حالا شیت بندی چه ربطی داشت به این نرم افزار واسه شیت بندی امیدوارم لینکای زیر کمک کنه: http://www.noandishaan.com/forums/thread38433.html http://www.noandishaan.com/forums/thread106994.html و مهمتر از همه دیدن نمونه کارای مختلف 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سلااااام دوستای نواندیش!:ws37: وقت همگی بخیییییر! بچه ها کسی میدونه تو نصب این نرم افزار تو قسمت اسم کمپانی چی باید بنویسیم؟!؟!؟!؟:ws52: خییلی ممنون!:ws3: اسم کمپانی؟ یادم نمیاد مراحل نصبشو. ولی اسم کمپانی فکر کنم نمیخواست بعد ببینم ویندوزت xp هست یا 7؟ 2 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اسم کمپانی؟ یادم نمیاد مراحل نصبشو. ولی اسم کمپانی فکر کنم نمیخواست بعد ببینم ویندوزت xp هست یا 7؟ چرااااااااااااااااااا!میخوادش!باور کن!:w16: ویندوزم 7 هستش مهندس!:w16: اخه ی تیکه داره اسم شرکتشه یا چی نمیدونم....تا اونو ننویسم اوکی غیر فعاله!:ws52: 2 لینک به دیدگاه
seraji.mohammad 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با تشکر از اینکه نرم افزار را گذاشتید فقط پاسورد و سریال نامبرش را هم بذارید یا طریقه نصبش ممنون اين سريال معتبر نيست 2 لینک به دیدگاه
ela_urban 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از کی تا حالا expert choice جزو نرم افزارای شهر سازی شده از وقتی که AHP هم جز روشای تحلیل و ارزیابی شده :w02: یعنی من عاشق این شکلک هاتونم یعنی بهتر از کامنت ها منظورتون رو رسونده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده