Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ EC 11 نرم افزاری قدرتمند برای حل مسائل تصمیم گیری چند معیاره، تعیین اولویت اهداف و ارزیابی گزینه ها در سازمان است. AHPکه تکنیکی ساده اما با محاسباتی تقریبا طولانی و پر حجم است به وسیله ECبه سادگی می تواند شما را در حل مسائل روزمره یا تصمیمات پیچیده و مهم با معیار های گسترده یاری دهد. ”Expert choice ”بسته ای نرم افزاری است که تجزیه و تحلیل های مورد نیاز AHPرا انجام می دهد. این نرم افزار سیستمی برای تجزیه و تحلیل، همزمان سازی و تعدیل تصمیم گیری ها و ارزیابی های پیچیده است. با توجه به هدف، این عوامل درختی انبوه از معیار ها، زیر معیار ها، عوامل و گزینه ها را تشکیل می دهند. ”Expert Choice”از داده های فراهم آمده برای تعیین اولویت اهداف بهره جسته و کاربر را از همبستگی مقایسه هایی که به آن داده شده است مطلع می سازد. علاوه بر این، ارائه گزارشات، رسم نمودار و تجزیه و تحلیل حساسیت نیز در صورت تمایل کابر میسرند. دانلود نرم افزار 15 لینک به دیدگاه
mrastegari1984 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ با تشکر از اینکه نرم افزار را گذاشتید فقط پاسورد و سریال نامبرش را هم بذارید یا طریقه نصبش ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ این سریال نامبر رو تست کنید اگه نشد بهم بگین: ۱۱۱۱۱k۹۰۸۱۱-۰۰۰۰۰۸۰۰۰۰a۰۱۰۱۱۶۰۲۲۸۱۶ من چون خودم الان رو سیستم دانشگاه نمی تونم نصب کنم نتونستم تستش کنم. 3 لینک به دیدگاه
sediqfar 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ EC 11 نرم افزاری قدرتمند برای حل مسائل تصمیم گیری چند معیاره، تعیین اولویت اهداف و ارزیابی گزینه ها در سازمان است. AHPکه تکنیکی ساده اما با محاسباتی تقریبا طولانی و پر حجم است به وسیله ECبه سادگی می تواند شما را در حل مسائل روزمره یا تصمیمات پیچیده و مهم با معیار های گسترده یاری دهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ..... مهندس،دانلود نشد متاسفانه.اگر امکانش هست رو سرور دیگه ای آپلودش کنین! 2 لینک به دیدگاه
sediqfar 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ - این هم برنامه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو سرور دیگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ;) 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ای کاش زودتر دیده بودم لینک دیگه ای گذاشتین. چون آپلود کردم. لینک پست اول هم اصلاح شد 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ از کی تا حالا expert choice جزو نرم افزارای شهر سازی شده 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ از کی تا حالا expert choice جزو نرم افزارای شهر سازی شده:w58: از وقتی که AHP هم جز روشای تحلیل و ارزیابی شده 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ از وقتی که AHP هم جز روشای تحلیل و ارزیابی شده :w02: آورین آورین ، میبینم که بقیه رشته هام هم از مفاهیم مهندسی صنایع استفاده میکنن ، خوبه از همین چیزای ساده شروع کنین تا به سختاش برسین:w02: 5 لینک به دیدگاه
sorayya.m 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ این سریال نامبر رو تست کنید اگه نشد بهم بگین: ۱۱۱۱۱k۹۰۸۱۱-۰۰۰۰۰۸۰۰۰۰a۰۱۰۱۱۶۰۲۲۸۱۶ من چون خودم الان رو سیستم دانشگاه نمی تونم نصب کنم نتونستم تستش کنم. سلام مرسی به خاطر نرم افزار من این سریال نامبرو زدم اما باز نکرد. error میده:ws52: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ سلام مرسی به خاطر نرم افزار من این سریال نامبرو زدم اما باز نکرد. error میده:ws52: متأسفانه مثل اینکه روی بعضی از سیستم ها جواب میده رو بعضی از سیستم ها نه :icon_pf (34): ویندوز xp دارین شما؟ چون من روی 3تا سیستم که ویندوز ایکس پی داشتن دیدم نصب نشد. ولی روی 3،4تا سیستم که ویندوز 7 یا ویستا داشتن نصب شد. خیلی گشتم سریال نامبری غیر از اینم پیدا نکردم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ پسورد صحیح نیست پسورد یا سریال نامبر؟ در مورد سریال نامبر تو پست قبلی مشکلش رو گفتم چیه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
arn_abc 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مرسي از برنامه اي كه گذاشتي ولي نصب كه ميشه گزينه new نداره و نميشه ايجاد كرد . ممنون ميشم راهنماييم كني 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مرسي از برنامه اي كه گذاشتي ولي نصب كه ميشه گزينه new نداره و نميشه ايجاد كرد . ممنون ميشم راهنماييم كني سلام. با کرک کامل نصب شد؟ ویندوزی که استفاده میکنی چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
mortella 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام برای extract پسورد می خواهد لطفا پسورد را هم بنویسید 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام برای extract پسورد می خواهد لطفا پسورد را هم بنویسید پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com :a030: 3 لینک به دیدگاه
mortella 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا پسورد چیه برای extract ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا پسورد چیه برای extract ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو همین پست قبلی پسورد گفته شد که. www.noandishaan.com 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده