R.Irankhah 25490 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ 72 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ 76 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ وای چه خومشل...:girl_in_dreams: 13 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ هر چن قبلنم این تصاویرو یه جای دیگم دیده بودم اما هزار باره دیدن داره ممنون دوست عزیزم 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ واییییییییی مرسیییییی چشم نواز بودددددددد 12 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلام واقعا زیبا بود حالا اسم این روستا چیه؟ خیلی زیبا بود مخصوصا اون عکس پلش خیلی قشنگ بود اون عکس پرنده تو نمای پشتش خونه بود خیلی قشنگ بود مرسی ازشما 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ من عاشق اون عکس هستم که آسیاب داره :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلام واقعا زیبا بود حالا اسم این روستا چیه؟ خیلی زیبا بود مخصوصا اون عکس پلش خیلی قشنگ بود اون عکس پرنده تو نمای پشتش خونه بود خیلی قشنگ بود مرسی ازشما خواهش میکنم عزیزم متاسفانه اسم روستا رو نمی دونم آره واقعا روستای زیبایی هست:girl_yes2: 7 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ la france=le paradis::::62izy85: 10 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلام واقعا زیبا بود حالا اسم این روستا چیه؟ خیلی زیبا بود مخصوصا اون عکس پلش خیلی قشنگ بود اون عکس پرنده تو نمای پشتش خونه بود خیلی قشنگ بود مرسی ازشما در اينكه فرانسه روستاها ، اماكن ،كليسا ها وقلعه ها ي زيبا و بي نظيري داره شكي نيس...چه پاريس چه شهراي ديگه...مخصوصا جنوب فرانسه .. اما در مورد اين عكسا يادمه قبل يه مقاله در موردش خونده بودم كه به مجموعه اي از روستاهاش بهشت ميگن به خاطر زيبايي طبيعتش ....ولي يكي از مناطقش به اسم "بيگور"يا "بيگوق"به طور خاص به يكي از روستاهاش " بهشت "ميگن....كه جنوب غرب فرانسس...توي دامنه ي كوههاي پيرنه ... Galan (Photo Michel Vincendeau surhttp://www.mesvoyagesenfrance.com, Texte Miguel Bravo) : ce joli villagesurnommé le Paradis en Bigorre, est une bastide fondée en 1318, au cour du Paysdes Coteaux. On accède à la vielle ville par la porte du sud ouest, la seuleaprès la destruction de la ville à la fin du XVIe siècle. Surmontée d'une pièceavec ouverture au sud, elle a servi de prison à certaines époques. Le retablede la majestueuse église St Julien est l'oeuvre des sculpteurs Ferrère auXVIIIe siècle. Édifiée en pierre de taille sur un tertre, elle date du XVIesiècle. A voir dans la vieille ville, la mairie avec sa la halle du XVIIesiècle située au dessous et les vieilles maisons alignées, certaines àcolombages. A proximité, à voir le village et le château de Montastruc et NotreDame de Garaison. http://www.villagesdefrance.free.fr/dept/page65_paysdescoteaux.htm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ در اينكه فرانسه روستاها ، اماكن ،كليسا ها وقلعه ها ي زيبا و بي نظيري داره شكي نيس...چه پاريس چه شهراي ديگه...مخصوصا جنوب فرانسه .. اما در مورد اين عكسا يادمه قبل يه مقاله در موردش خونده بودم كه به مجموعه اي از روستاهاش بهشت ميگن به خاطر زيبايي طبيعتش ....ولي يكي از روستاهاش به اسم "بيگور"يا "بيگوق"به طور خاص بهش بهشت ميگن....كه جنوب غرب فرانسس...توي دامنه ي كوههاي پيرنه ... http://www.villagesdefrance.free.fr/dept/page65_paysdescoteaux.htm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عزیزم بابت اطلاعات خوبی که دادی واقعا ممنون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم بابت اطلاعات خوبی که دادی واقعا ممنون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: خواهش گلم... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی بابت عکس های بسیاااااااااااااار زیبا من با اون قایق که کنار خونه بود حال کردم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی خوشکله واقعا ادمو سر ذوق میاره 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ماهارو راه میدن اینجا؟ قول میدم جهان سوم بازی در نیارم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ معرکه بود... :hapydancsmil: یه کوچولو شبیه روستای ما بود 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی قشنگن مثه نقاشی میمونهههههههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ معرکه بود... :hapydancsmil: یه کوچولو شبیه روستای ما بود پس چه روستای زیبایی دارید شما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده