skalaskala 1624 ارسال شده در 19 تیر، 2012 هر چن قبلنم این تصاویرو یه جای دیگم دیده بودم اما هزار باره دیدن داره ممنون دوست عزیزم 13
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلام واقعا زیبا بود حالا اسم این روستا چیه؟ خیلی زیبا بود مخصوصا اون عکس پلش خیلی قشنگ بود اون عکس پرنده تو نمای پشتش خونه بود خیلی قشنگ بود مرسی ازشما 9
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلام واقعا زیبا بود حالا اسم این روستا چیه؟ خیلی زیبا بود مخصوصا اون عکس پلش خیلی قشنگ بود اون عکس پرنده تو نمای پشتش خونه بود خیلی قشنگ بود مرسی ازشما خواهش میکنم عزیزم متاسفانه اسم روستا رو نمی دونم آره واقعا روستای زیبایی هست:girl_yes2: 7
unique1366 1752 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلام واقعا زیبا بود حالا اسم این روستا چیه؟ خیلی زیبا بود مخصوصا اون عکس پلش خیلی قشنگ بود اون عکس پرنده تو نمای پشتش خونه بود خیلی قشنگ بود مرسی ازشما در اينكه فرانسه روستاها ، اماكن ،كليسا ها وقلعه ها ي زيبا و بي نظيري داره شكي نيس...چه پاريس چه شهراي ديگه...مخصوصا جنوب فرانسه .. اما در مورد اين عكسا يادمه قبل يه مقاله در موردش خونده بودم كه به مجموعه اي از روستاهاش بهشت ميگن به خاطر زيبايي طبيعتش ....ولي يكي از مناطقش به اسم "بيگور"يا "بيگوق"به طور خاص به يكي از روستاهاش " بهشت "ميگن....كه جنوب غرب فرانسس...توي دامنه ي كوههاي پيرنه ... Galan (Photo Michel Vincendeau surhttp://www.mesvoyagesenfrance.com, Texte Miguel Bravo) : ce joli villagesurnommé le Paradis en Bigorre, est une bastide fondée en 1318, au cour du Paysdes Coteaux. On accède à la vielle ville par la porte du sud ouest, la seuleaprès la destruction de la ville à la fin du XVIe siècle. Surmontée d'une pièceavec ouverture au sud, elle a servi de prison à certaines époques. Le retablede la majestueuse église St Julien est l'oeuvre des sculpteurs Ferrère auXVIIIe siècle. Édifiée en pierre de taille sur un tertre, elle date du XVIesiècle. A voir dans la vieille ville, la mairie avec sa la halle du XVIIesiècle située au dessous et les vieilles maisons alignées, certaines àcolombages. A proximité, à voir le village et le château de Montastruc et NotreDame de Garaison. http://www.villagesdefrance.free.fr/dept/page65_paysdescoteaux.htm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 در اينكه فرانسه روستاها ، اماكن ،كليسا ها وقلعه ها ي زيبا و بي نظيري داره شكي نيس...چه پاريس چه شهراي ديگه...مخصوصا جنوب فرانسه .. اما در مورد اين عكسا يادمه قبل يه مقاله در موردش خونده بودم كه به مجموعه اي از روستاهاش بهشت ميگن به خاطر زيبايي طبيعتش ....ولي يكي از روستاهاش به اسم "بيگور"يا "بيگوق"به طور خاص بهش بهشت ميگن....كه جنوب غرب فرانسس...توي دامنه ي كوههاي پيرنه ... http://www.villagesdefrance.free.fr/dept/page65_paysdescoteaux.htm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عزیزم بابت اطلاعات خوبی که دادی واقعا ممنون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: 2
unique1366 1752 ارسال شده در 19 تیر، 2012 مرسی عزیزم بابت اطلاعات خوبی که دادی واقعا ممنون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: خواهش گلم... 3
judyabott 8886 ارسال شده در 19 تیر، 2012 مرسی بابت عکس های بسیاااااااااااااار زیبا من با اون قایق که کنار خونه بود حال کردم:hapydancsmil: 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 19 تیر، 2012 معرکه بود... :hapydancsmil: یه کوچولو شبیه روستای ما بود 6
*mini* 37778 ارسال شده در 19 تیر، 2012 خییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی قشنگن مثه نقاشی میمونهههههههههههههههههههههههههههههههههه 2
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 معرکه بود... :hapydancsmil: یه کوچولو شبیه روستای ما بود پس چه روستای زیبایی دارید شما 1
ارسال های توصیه شده