O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ درود دوستان عزيزم توي اين تاپيك قصد داريم آموزش نرمافزار ادينا رو به صورت گام به گام داشته باشيم. اين نرم افزار تا جايي كه من در جريانم، آموزش يا راهنماي فارسي نداره و از طرفي يكي از نرمافزارهاي قوي تحليل هست كه توي جنبههاي مختلف، كاستيهاي نرمافزاراي ديگه رو نداره. اول يه معرفي كلي از اين نرمافزار كه توي تاپيك نرم افزار هاي بيومكانيك هم آورده شده رو ميذارم كه با ماهيت كلي اين نرمافزار آشنا بشيم خود اسم ادينا رو بخوايم در نظر بگيريم خيلي مسائل رو در موردش متوجه ميشيم. همونطور كه توي لوگوي ادينا ميبينيم، اين نرم افزار المان محدود قابليت تحليل هاي مختلفي رو داره. از جمله تحليل Structure, CFD, Electromagnetics, FSI و مهم ترينشون Multyphysics اون Structure كه تحليل هاي جامداتي رو شامل ميشه. CFD تحليل ديناميكي سيال رو تبيين ميكنه. يه بخش تحليل هاي الكترومغناطيس هم وجود داره. و تحليل FSI هم به تحليل تعامل ميان سيال و جامد مربوط ميشه. اينكه تحليل هاي multyphysics در ادينا انجام ميشه مهم ترين عامل تمايزش نسبت به ساير نرم افزار هاي تحليل هست. مثلا همين تعامل ميان سيال و جامد رو در نرم افزار هاي قوي مثل انسيس نميتونيم ببينيم. به همين خاطر ادينا توي كاراي بيومكانيكي (خصوصا سيالاتي) كه اكثرشون چند جانبه و غير خطي هستن بهترين گزينهي ممكن هست. لينك سايتش رو ميذارم كه اطلاعات بيشتري اگه خواستين بتونيد پيدا كنين. همونطوري كه خواهيد ديد، خيلي از كارهايي كه به عنوان نمونه تصويرشون تو صفحه ي اول سايت قرار داده شده بيومكانيكي هستن. ازجمله دستگاه كمك بطن، تصادف، كلاه دوچرخه سواري و ... َ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در ادامه اگه سوالي بود من در خدمت هستم 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خب اول سعي ميكنيم با فضاي ادينا آشنا بشيم و بعد هم با يه سري مثال جلو ميريم كه بتونيم مسائل مختلف توي ادينا رو حل كنيم. اگه ادينا رو باز كنيد با صفحهاي مثل زير روبرو ميشيد كه با توجه به اينكه كدوم ماژول رو انتخاب كنيد، امكانات و ابزارش هم متفاوت هست. توي اين تصوير ماژول CFD بازه كه براي تحليل سيالاتي استفاده ميشه. در كل 6 تولبار توي ادينا ديده ميشه كه اين نوارهاي ابزار رو ميشه از منوي view تغيير داد : General Display Modeling ADINA-M Results Macro 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ يه سري آيكنها توي تصوير ديده ميشن كه در ادامه هم باهاشون كار خواهيم كرد. هر كدوم از اينا به تفكيك كاري كه باهاشون انجام ميديم توي جداولي دستهبندي ميشن كه در ادامه ميذارم و ميشه از اين طريق جاشون رو پيدا كرد كه توي مراجعات بعدي بتونيم راحت تر پيداشون كنيم. 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ فك ميكنم تمام آيكنهايي كه در آينده نزديك لازم داريم رو گذاشتيم. در ادامه ميتونيم با هم يه مسئله ساده رو حل كنيم. 7 لینک به دیدگاه
pfarnush 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام.میبخشین می تونم کمی بیشتر در مورد نرم افزار ازتون راهنمایی بخوام؟در صورت امکان شماره تماستون رو بذارین برام.متشکرم. 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام.میبخشین می تونم کمی بیشتر در مورد نرم افزار ازتون راهنمایی بخوام؟در صورت امکان شماره تماستون رو بذارین برام.متشکرم. درود دوست عزيز اگه سوالي در مورد اين نرم افزار دارين توي تاپيك پرسش ها و درخواست ها مطرح كنيد. اونجا بهتون پاسخ داده ميشه. اگه ميخوايد با هم ياد بگيريم هم اين تاپيك رو ميتونيم ادامه بديم. 5 لینک به دیدگاه
pfarnush 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ پس اگه لطف کنین و این تایپیک رو ادامه بدین متشکر میشم ولی اگه شماره تماسی از خودتون میذاشتین یا به ایمیلم میفرستادین راحتتر میتونستم کمک و راهنمائی بخوام.پیشاپیش متشکرم 5 لینک به دیدگاه
etee 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ نرم افزار adina رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ سلام...چرا ادامه ندادین؟ درود به زودي ادامهي آموزش رو شروع ميكنيم. شما ماژول خاصي از نرمافزار مد نظرتون هست؟ نرم افزار adina رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ حجم فايل سورسش يه مقدار زياده. من براتون آخرين ورژنش رو آپلود كردم: [h=3]دانلود نرمافزار ادينا (ADINA Source Files)[/h] موفق باشيم 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ اولين نكتهاي كه در مدلسازي با نرمافزار ادينا بايد مورد توجه قرار بگيره، اينه كه از كدوم بخش تحليل نرم افزار ميخوايم استفاده كنيم. (سيال، جامد، حرارتي، برهمكنش سيال و جامد، الكترو مغناطيسي و ....) با توجه به اين انتخاب و مسئلهاي كه قراره حل كنيم، امكانات منوها و ابزارهاي مختلف محيط نرمافزار هم تغيير ميكنه. براي شروع از مثالهاي خود نرمافزار ادينا مسائلي رو كه موارد مختلف و مهم رو در بر ميگيرن، مورد بررسي قرار ميديم. 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ براي شروع، چون اين تحليل در فضاي جامد صورت ميگيره، رابط كاربري ادينا رو باز كنيد و ماژول ADINA Structure رو انتخاب كنيد. مدلي كه قصد داريم مورد تحليل قرار بديم به صورت شكل زير هست. توي ادينا اگه مدل سه بعدي نخوايم بسازيم، بايد از بيس شروع كنيم و نقطهها رو بديم، بعد خطها و صفحهها. براي اينكه احتمال اشتباه كم باشه بهتره كه اول يه دياگرام ازمدلمون بكشيم و توش مختصات نقاط رو مشخص كنيم. بعد، از قسمت تعريف نقطه، نقاط رو همونطوري كه توي جدول آورده شده، تعيين ميكنيم. هر جايي كه شما مقداري رو قرار ندين، ادينا خودش صفر رو براش در نظر ميگيره. يعني اينجا، نقطهي 1 داراي مختصات (0،0،0) هست. حالا اين پنجره رو كه ok كنين، صفحهي گرافيكي مثل اين تصوير به نظر ميرسه: حالا كه نقاط رو داريم، ميتونيم خطوط رو رسم كنيم. براي اين كار روي آيكن تعريف خط كليك كنيد. توي قسمت تعريف خط 1، نقطهي اول رو 1 و نقطهي دوم رو 2 بذارين و بعد ok رو بزنين. صفحهي گرافيكي اينطوري خواهد بود: بدين ترتيب هندسهي مدل ساخته شده و آمادهي اعمال شرايط مرزي و بار هست كه توي پستهاي بعدي به توضيحشون ميپردازيم. 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ حالا كه مدل هندسي ساخته شد بايد شرايط مرزي و بارهاي اعمالي رو تعيين كنيم. براي تعيين شرايط مرزي، بايد مسئله رو در نظر بگيريم و قيدها رو طوري تعيين كنيم كه مسئله قابل حل باشه و ناپايداري ايجاد نشه. توي اين مسئله، نقطه ي 1 رو مقيد ميكنيم كه ثابت باشه و درجههاي آزاديشو ميبنديم كه حركت نداشته باشه. براي حل مسئله همين قيد كافيه. براي اين كار روي آيكن اعمال قيد كليك كنيد. توي رديف اول، زير قسمتي كه نوشته نقطه، 1 رو وارد كنيد و ok كنيد. بدين ترتيب همهي درجات آزادي اين نقطه بسته ميشه. چون اين قيدي كه اعمال شده، قيدي هست كه اينطوري تعريف شده كه همه درجات آزادي فيكس باشن. براي ديدن اينكه قيد به چه شكلي اعمال شده، آيكن نمايش قيدها رو بزنيد. تصوير به اين شكل خواهد بود: حالا بايد بار رو تعريف كنيم و اعمالش كنيم. روي آيكن اعمال بار كليك كنيد. نوع بار رو Force انتخاب كنيد و Define رو انتخاب كنيد كه بتونيم باري كه ميخوايم رو تعريف كنيم. توي پنجرهي تعريف بار، بار شمارهي 1 رو اضافه (add) كنيد. اندازه رو 300 قرار بديد و جهت نيرو در راستاي Y رو -1 كنيد. بعد هم ok كنيد. اينطوري باري معادل 300 نيوتون در راستاي منفي Y تعريف ميشه. براي اعمالش، توي پنجرهي اعمال بار، زير ستون نقطه، عدد 2 رو وارد كنيد و ok كنيد. حالا براي ديدن نحوه ي اعمال بار، روي آيكن نمايش بار كليك كنيد. تصوير به اين صورت خواهد بود: بدين ترتيب شرايط مرزي و بار مدل تعيين ميشن. 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ هندسهاي كه براي حل مدل در نظر گرفتيم يه تير هست كه البته مدل اوليه يه خط بود. به همين خاطر ميايم براش يه سطح مقطع تعريف ميكنيم تا محاسبات رو بر اساس اندازههاي درست انجام بده. استفاده از اين روش بهتر از ايجاد مدل سه بعدي هست و هزينههاي حل رو كمتر ميكنه. توجه به اين نكات ساده، خيلي به حل درست و كم هزينهي مدلتون كمك ميكنه. روي آيكن سطح مقطع كليك كنيد. مقطع شماره ي 1 رو اضافه (add) كنيد و پهنا(width) رو 0.02 بذاريد. بعدم هم مقطع مربعي (Square Section) رو انتخاب كنيد. براي تعيين مواد، روي آيكن تعريف ماده ، كليك كنيد. گزينهي ايزوتروپيك الاستيك رو انتخاب كنيد. توي پنجرهي باز شده، مادهي 1 رو اضافه كنيد و مدول يانگ رو 2.07E11 وارد كنيد. اين پنجره رو ok كنيد و پنجرهي تعريف ماده رو هم close كنيد. حالا مادهي مدل تعريف شده و براي حل المان محدود ميبايست گروهاي الماني (Element Groups) تعريف كنيم. اين مسئله يه گروه المان نياز داره، براي تعريفش، روي آيكن تعريف گروه المان كليك كنيد. گروه 1 رو اضافه(add) كنيد و نوعش رو تير(beam) انتخاب كنيد و اوكي كنيد. بدين ترتيب نرم افزار براي حل، خواص تير رو در نظر ميگيره. توي اين مسئله، براي اينكه معادلات حل بشه، از معادلات المان محدود استفاده ميكنيم. براي اينكه بتونيم اين المانها رو تعيين كنيم هم از شبكهبندي استفاده ميكنيم. پس بايد شبكهاي رو بهش معرفي كنيم كه معادلات براي گرههاي هر المان حل شه و در نهايت، با استفاده از روشهاي المان محدود، حل نهايي ارائه بشه. براي تعيين شبكه بندي، روي آيكن شبكهبندي خط (mesh line) كليك كنيد. اجزاي محور جهت (Orientation Vector) رو به صورت (0 ,1 ,0) وارد كنيد. توي جدول و توي قسمت شمارهي خط، عدد 1 رو وارد كنيد و اوكي كنيد. صفحهي نمايش بايد به اين شكل در بياد: بدين ترتيب مدل كامل ميشه و ميتونيم وارد مرحلهي حل بشيم. 5 لینک به دیدگاه
eng2006 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما من نتونستم باهاش کار کنم ممکنه یکم اموزش هم بذارید.واقعا نیاز دارم.چطور باید کار کنم؟ من میخوام یک مکعب مربع 2 لایه رو مدل کنم که 6 وجه ان در دمای ثابتی قرار دارد.دمای بین لایه ها رو میخوام.انتقال حرارت 3بعدی است لینک به دیدگاه
ghazaal83 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان به خصوص مدیر تالار مهندسی پزشکی. من اینجا تازه عضو شدم. یه سوال داشتم. کسی میدونه چطور میشه در manual e fortran ADINA با سیستم 64 بیتی dll ساخت؟ من میخوام یه سری مدل که در نرم افزار تعریف نشده رو در کد مربوط به اون براش تعریف کنم و بعد از ADINA اجرا بگیرم. برنامه نوشتنشو بلدم. اما dll ساختن که در واقع کد فرترن و نرم افزارو به هم مربوط میکنه، درسیستم 64 بیتی بلد نیستم. اگه کسی احیانا خوند این مطلبو و بلد بود به من بگه خواهش میکنم لینک به دیدگاه
raya akbari 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام وقت بخیر میخواستم بدونم در محیط جامداتی این نرم افزار میشه متریال غیرایزوترپیک رو در سیستم مختصات استوانه ای وارد کرد (در جهت شعاع و محیط و z) و نمودار تنش کرنش رو در جهت شعاعی و تحلیل و تنش رو در جهت محیطی دید و یا نمودار تنش محیطی _ شعاع رو در اون بدست اورد؟ درود دوستان عزيزم توي اين تاپيك قصد داريم آموزش نرمافزار ادينا رو به صورت گام به گام داشته باشيم. اين نرم افزار تا جايي كه من در جريانم، آموزش يا راهنماي فارسي نداره و از طرفي يكي از نرمافزارهاي قوي تحليل هست كه توي جنبههاي مختلف، كاستيهاي نرمافزاراي ديگه رو نداره. اول يه معرفي كلي از اين نرمافزار كه توي تاپيك نرم افزار هاي بيومكانيك هم آورده شده رو ميذارم كه با ماهيت كلي اين نرمافزار آشنا بشيم خود اسم ادينا رو بخوايم در نظر بگيريم خيلي مسائل رو در موردش متوجه ميشيم. همونطور كه توي لوگوي ادينا ميبينيم، اين نرم افزار المان محدود قابليت تحليل هاي مختلفي رو داره. از جمله تحليل Structure, CFD, Electromagnetics, FSI و مهم ترينشون Multyphysics اون Structure كه تحليل هاي جامداتي رو شامل ميشه. CFD تحليل ديناميكي سيال رو تبيين ميكنه. يه بخش تحليل هاي الكترومغناطيس هم وجود داره. و تحليل FSI هم به تحليل تعامل ميان سيال و جامد مربوط ميشه. اينكه تحليل هاي multyphysics در ادينا انجام ميشه مهم ترين عامل تمايزش نسبت به ساير نرم افزار هاي تحليل هست. مثلا همين تعامل ميان سيال و جامد رو در نرم افزار هاي قوي مثل انسيس نميتونيم ببينيم. به همين خاطر ادينا توي كاراي بيومكانيكي (خصوصا سيالاتي) كه اكثرشون چند جانبه و غير خطي هستن بهترين گزينهي ممكن هست. لينك سايتش رو ميذارم كه اطلاعات بيشتري اگه خواستين بتونيد پيدا كنين. همونطوري كه خواهيد ديد، خيلي از كارهايي كه به عنوان نمونه تصويرشون تو صفحه ي اول سايت قرار داده شده بيومكانيكي هستن. ازجمله دستگاه كمك بطن، تصادف، كلاه دوچرخه سواري و ... َ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در ادامه اگه سوالي بود من در خدمت هستم 1 لینک به دیدگاه
alimse 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سلام.. بسیار ممنون از تاپیک مفیدتون... لطفا این تاپیک رو ادامه بدین.. چرا مثال خمش تیر رو بعد از ساختن مدل حل نکردین؟ لینک به دیدگاه
jman 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.ببخشید امکانش هست آموزش نرم افزار ادینا را برای من بفرستین خیلی ممنون لینک به دیدگاه
targoltargol 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میشه بگید چطو میشه باآدینا نیرو و متریال رو برای یه دیوار برشی بتنی تعریف کرد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده