Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ درود گاهی یک اتفاقی میفته که دلمون میخواد جایی اونو بنویسیم که برامون یادگاری بمونه هر از چندگاهی بیاییم و سری بهشون بزنیم خاطرات تلخ و شیرین قبل رو مرور کنیم اینجا جای خوبی برای ثبت گاه اتفاقاست ، البته اگه اتفاقی نیفته و پستها نپره! :دی خیلی وقت بود در تاپیک گاه نوشته ها مینوشتم ولی امروز که رفتم یکیشونو پیدا کنم هرچی گشتم نتونستم ، خسته شدم و گفتم بهتره برم یه جایی درست کنم براشون که اینطوری گم نشن همین دیگه ... ! پ.ن : خوبیاش رو با هم شریک ، بدیاش برا خودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فیروزه ای باشین 23 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ یک اتفاق بد از اونجایی که بشدت فوتبالی هستم و علاقمند به اخبار ورزشی ، دیروز داشتم نگاه میکردم که یه خبر بد رو اعلام کرد ؛ گفت : یه فوتبالیست 25 ساله ایتالیایی بر اثر ایست قلبی در حین بازی از دنیا رفته بعد اون قسمتی رو که اون پسر روی زمین میفته رو نشون داد نشون داد که یهو خورد زمین بعد انگار که فکر کرد میتونه بلند شه دوباره بلند شد ولی باز افتاد یه باره دیگه هم امتحان کرد و برای آخرین بار افتاد زمین و دیگه بلند نشد خیلی صحنه بدی بود اینم از ورزشکارامون ، میبینین توروخدا میگن ورزش کنین سالم بمونین ! روحش شاد 28 / فروردین / 91 25 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی با اینکه میدونیم بعضی کارا حماقته ولی انجامشون میدیم ؛ گاهی حماقتها چه دوست داشتنی میشن... 25 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی بده اینکه یه چیزیو بفهمی ولی به روت نیاری و بدتر از اون اینه که بقیه هم فک کنن ک تو نفهمیدی و به کارشون با وقاحت تمام ادامه بدن گاهی قلب آدم به اندازه تموم دنیا سنگین میشه پ.ن : حال خوبی نیست ... 22 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زشتی ها و زیبایی ها رو میشود ندیده گرفت ، میتوان کــور بود ! خوبی ها و بدی ها رو میشود نشنیده گرفت ، میتوان کــر بود ! امــّا ؛ نمیتوان دوست نداشت ، نمیتوان قلب را از تپیدن واداشت ، آن زنده است به تپیدن ؛ قلبی که میگوید دوست ندارد ، یا دروغ میگوید یا مــُرده است ! پ.ن : میشد بجای کلمات "کور و کر" از نابینا و ناشنوا استفاده کنم ، اینجوری مودبتر بود ؛ اما خواستم زشتی ِ تظاهر به ندیدن و نشنیدن خودش رو بیشتر نشون بده ! 22 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی مـــُرد ؛ همه گفتن چقدر آدم خوبی بــود ...! ، حیف شــد ...! اگر قرار به مــُردن است برای آدم خوبی شدن ، نمی خواهم صد سال سیاه ! برای درک خوبی راه های بهتری هم هست ... پ.ن : دریابیم ، دریابید ، تا زنده ایــم ... 22 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوست را دوست باید داشت... پ.ن : جایی خوندم ، قشنگ و قابل تامل ... 10 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر اين دوستداشتنهای بیدليل ... خوب است مثل همين باران بیسوال که هی میبارد که اتفاقا آرام و شمردهشمرده میبارد. * * * پ.ن : خواستم امضام رو عوض کنم ، ولی چون خیلی دوسش دارم میخوام یه جایی بذارمش که گاهی ببینمش ؛ امضایی هست که شدیدا بهش معتقدم ؛ شدیدا ازش ضربه دیدم ؛ اما همچنان بهش معتقدم ! :دی انقد دنبال ِ دلیل نباشید ؛ بی دلیل هم میشــود ... 11 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی وقتا هست که حوصله خودت رو هم نداری ، چه برسه به دیگرون و سکوت میکنی ، کم رنگ میشی و حتی گاهی بی رنگ میشی امــّا با وجود این شرایط دوست داری که درک بشی ، نگفته فهمیده بشی ، بفهمنت ، بدون شنیدن حتی یک کلمه از تو حرف دلت رو بزنن ... جوری که به دلت بشینه ، جوری که دل گرم بشی ، به اینکه هنوز هم هستند همونایی که باید باشن ... و وقتی میبینی که هستن چنین افرادی ، دل خوش میشی به اینکه هنوزم هست اون دوستی های خالص ، اونایی که تو رو برای خودت بخوان و ... میفهمی که اگر کم باشی یا نباشی بازم هستی ...! پ.ن : خیلی خوشحالم که دوست هایی دارم اینچنینی ، امیدوارم قدرشونو بدونم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده