رفتن به مطلب

دوست داشتن چیست؟

spow

ارسال های توصیه شده

دوست داشتن چیست؟

انتقال یک حس مالکیت ذهنی وروحی درقبال یک سوژه اعم از جاندار یا غیرجاندار به گفتار وکردار

ایا باید حتما سوژه مورد نظر باید این حس را درک کند؟

ایا این حس از نوع فیدبک دار(پسخورد دار) میاشد وباید حتما نوعی از فرکانس پذیرش را درمولد وفرستنده باید دریافت نمود؟

خب این درمورد اجسام وموجودات غیر جاندار محلی از اعراب نداره وصرفا احساسات ما یا طلب مالکیت هست یا ارضای حس مالکیت ومطمئنا بعد از ارضای این حس نوع علاقه ودوست داشتن ما شروع به فروکش کردن وخاموش شدن میکند که سرعت این موضوع بستگی به نیاز ما به سوژه غیرجاندار دارد

اما درمورد موجودات جاندارچه؟

ایا طلب یا ارضای خواسته ما به معنای پایان پذیرفتن میتواند باشد؟

ایا فقط همین هست؟

ایا منفعت طلبی به عنوان شاخص ترین وجه مبادلات احساسی ما میتواند مرجع لازم وکافی برای این موضوع باشد؟

نحوه برخورد طرف یا جامعه مقابل یا موجود مقابل ما درقبال رفتارهای ما چه میتواند باشد؟

ایا ارتباط وشاخصه های رفتاری تاثیرگذار نیستند؟

شرایط محیطی ومحاطی موجود که تاثیر چندانی برروی انها نداریم چه تاثیری درقبال احساسات ما واثرگذاری انها دارند؟

با این همه دوست داشتن حس زیباییست که موجب میشود تمایزات وتفاوت ها را درک کنیم وهمین استانه اولیه درک با تطبیق یافتن با خواست ها ونیازهای ما موجب عینیت بخشیدن به اتفاقات ریز ودرشت پیرامونمان میشود.

حال دوست داشتن چیست؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

دوست داشتن بعد مادر که همیشه برات مقدسترین واژه است یه واژه مقدسه!

دوست داشتن یعنی بیکران بودن!بیکان شده درست تره!!!

یعنی بی انتها بودن و کشقپف بی انتهایی ها!

دوست داشتن با عشق و هوس و عادت فرق داره.

نیاز هوس و خودخواهی عشق و روزمرگی رو نداره!

• Like 7
لینک به دیدگاه

همیشه دور و برمون رو اگه نگاه کنیم برای ادامه دوست داشتن چیزی هست!فکر کنم به دیدمون بستگی داره!به نگاهمون.

یادمه مادربزرگم همیشه می گف برای دوست داشتن وقتی صبح چشاو باز می کنی به مشتت نگاه کن.مشتتو باز کن و دنبال یه چیز نو باش.این میشه تداوم دوست داشتن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

قتی هستی آنقدر محو تماشا و در کنار تو بودن هستم که از گذر سریع لحظات غافل می شوم

دوست دارم این لحظات کنار هم بودن را تا بی نهایت ادامه دهم...

وقتی هستی همه چیز "تو" می شود و من سراپا چشم

نمیدانی... نمیدانم.. هیچ کس نمی داند که چه قدر عاشقت هستم

چه قدر برای کنار تو بودن پرپر میزنم

چه قدر همیشه نگرانت هستم

همیشه چشم به راهت هستم

خدایا این عشق پاک را از ما مگیر

هر روز بر این عشق فزونی بخش و آن را شعله ور تر کن

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوست داشتن چیزی نیست جز تراکنش احساسی ما بعد عبور اطلاعات دریافت شده از ***** ارزشی ما در فرآیند ادراک ارتباط ارسال شده از گیرنده!

دلیلی هم نداره فقط حس مالکیت باشه، میتونه حس تعلق باشه!

کل میتونه احساسات متفاوتی باشه! هرچیزی که در انسان حظ درونی ایجاد کنه،

"مفاهیمی" مثل "زیبایی"، "علاقه"، "خوبی"، "بدی" که در مجموع منجر به درک یه سری "معانی" میشن، معمولا با بحث نسبیت رادیکال گره میخورن. خیلی سخته در موردشون واژه پرانی! (چه اصطلاحی اختراع کردم :ws3:)

آقا این تاپیک یخده مشابه تاپیک شماست : http://www.noandishaan.com/forums/thread46133.html

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...