Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان شهرساز بنظر شما این همایش هایی که در ارتباط با شهر و برنامه ریزی شهری و طراحی شهری برگزار می شه تا چه حد مفید بوده؟ آیا خروجی از این همایش ها به صورت عملی تو طرحی یا قانونی کاربرد داشته؟ لطفا بحث کنید اگه جایی چیزی دیدین بگید ممنون 10 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ علیک سلام، خب اینکه استفاده میشه یا نمیشه رو باید مسئولین طرح ها بگن ، سوالت خیلی کلی هست . طبیعتا اگر خروجی همایش مفید و قابل پذیرش باشه ، ازش استفاده میشه. اگه همایش ها هدفمند باشه و درواقع یک جریان رو شکل بده میتونه تاثیر گذار باشه وگرنه یُخ ! متاسفانه تازگیا یه جوی شکل گرفته که چهار نفر خارجی رو دعوت میکنن میارن ، یه عنوان کت و کلفت هم بهش میدن ، همه هم با کله ثبت نام میکنن ، ولی خروجی... من با تجربه ی کم خودم و اتکا به مشورت افراد برجسته میگم که آدم برای همایش کار نکنه بهتره ، در هر فیلدی که علاقه داره بره جلو موفق تره تا اینکه با هر برنامه فیلد کاریش عوض شه. 7 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ منم فک نمی کنم خیلی مفید بوده باشن ، البته بستگی به نوع مشارکت افراد داره ، برای مقاله دادن و امتیاز گرفتن شاید بدرد بخورن ولی واسه یادگرفتن و ارتقا سطح علمی خیلی موثر نیستن ، مخصوصا وقتی سخنرانا خارجی باشن ، چون اصلا توجیه نیستن و نمی دونن باید راجع به چی حرف بزنن :icon_pf (34): من خودم خداییش یه همایشی بود دکتر بحرینی اومده بود دانشگاهمون واقعا لذت بردم از حرفاش و استفاده کردم ، ولی این همایش پیاده در شهر رو اشتباه کردم رفتم ، سخنرانای خارجی ش کلا تو باغ نبودن ، یکی راجع به هتل حرف میزد ، یکی راجع به شکوفه های گیلاس در پاریس !!!!!!! ولی خب بعضی از همایشا ( مثل سخنرانیای ناصر فکوهی و ... ) می تونن خیلی مفید باشن ، اگه استفاده کنیم ازشون ... 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خوب سخنرانی به چه درد می خوره وقتی ازش استقاده ای نشه به نظر من همایش تو ایران یعنی بخور بخور به تمام معنی چون نسبت به هزینه و وقتی که براش صرف میشه خروجی لازم نداره 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خوب سخنرانی به چه درد می خوره وقتی ازش استقاده ای نشه به نظر من همایش تو ایران یعنی بخور بخور به تمام معنی چون نسبت به هزینه و وقتی که براش صرف میشه خروجی لازم نداره ولی خب بعضی از همایشا ( مثل سخنرانیای ناصر فکوهی و ... ) می تونن خیلی مفید باشن ، اگه استفاده کنیم ازشون ... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ خوب سخنرانی به چه درد می خوره وقتی ازش استقاده ای نشه به نظر من همایش تو ایران یعنی بخور بخور به تمام معنی چون نسبت به هزینه و وقتی که براش صرف میشه خروجی لازم نداره واسه برگزارکننده هاش داره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ بنظرم بازذهی اجرایی نداره اما به اطلاعات شرکت کننده ها اضافه میکنه و شنیدنش خالی از لطف نیست، اما خب دیگه مهم اجرا شدنه که متاسفانه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ همایش همایش ، یعنی داده شدن یک کیف و یک گواهی و از دست دادن یه مقدار پول به واسطه حضور اساتید خسته شده از شهرشون که میان برای تغییر حالو هواشون تو همایش و دیدو بازدید. اصلا هم به هیچ دردی نمیخوره. صد سال هم به درد نمیخوره . 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ همایش همایش ، یعنی داده شدن یک کیف و یک گواهی و از دست دادن یه مقدار پول به واسطه حضور اساتید خسته شده از شهرشون که میان برای تغییر حالو هواشون تو همایش و دیدو بازدید. اصلا هم به هیچ دردی نمیخوره. صد سال هم به درد نمیخوره . خب باشه بدرد نمیخوره،اصلا هر چی تو بگی، چرا اعصابتو خورد میکنی،به قول تو اونا میان و کیف و گواهی و ... میگیرن و پول خرج میشه تو خودتو ناراحت میکنی؟:there: متاسفانه ما هیچکدوم نمیتونیم اوضا رو عوض کنیم. یعنی دست ماها نیست واگرنه ...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ اگه یه روز خودت توی یه همایش جزء عوامل اجزای باشی می فهمی چی میگم و حرصم میخوردی تا نفت در رگ ماست بیهودگی رهبر ماست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده