- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خاله ی مهربون خودمی. مرسی که اومدی عزیزم. چون خودت خوبی خوبی هارو میگی فقط. (خوب اون مطالبو باید یه روزی میخوندم دیگه.) عزیزمی.سرعت نتم داغونه نمیشه شکلک بزارم. : (((( قربونت برم عروسکم .خاله باید بیاد پیشت کلاس یه پا استادی : )))) 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزمی.سرعت نتم داغونه نمیشه شکلک بزارم. : (((( قربونت برم عروسکم .خاله باید بیاد پیشت کلاس یه پا استادی : )))) من باهوشم خودم فهمیدم سرعتت کمه شکلک نمیذاری خاله جون. بیا خاله جون کلاسم میذارم برات. 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ به به نوه عموی عسیس دل خوب متاسفانه منم خیلی وقت نیس میشناسمت و جدی برخوردی نداشتم اما در همین برخوردام دختر شیطون، شاد و بانشاطی شناختمت باید درس خون و اهل برنامه ریزی هم باشی مهربون و دوست داشتنی همیشه موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ پانیساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیییلییییییییی با معرفتِ شادِ به نظر دختر منطقی میاد... مهربونِ فکر کنم شیطونِ کلا خیلی دوستش دارم 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ به به نوه عموی عسیس دل به به فامیل دور. خوب متاسفانه منم خیلی وقت نیس میشناسمت و جدی برخوردی نداشتم اما در همین برخوردام دختر شیطون، شاد و بانشاطی شناختمت لطف داری عزیزم.ضعفامم بگو. باید درس خون و اهل برنامه ریزی هم باشی آورین آورین, خیلی برنامه ریز هستم :hapydancsmil:, اما درسخون خیییلی نیستم. مهربون و دوست داشتنی دلت مهربونه عزیزم. همیشه موفق باشی خیلی لطف کردی اومدی عزیز دلم. 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ پانیساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیییلییییییییی با معرفتِ مینا بیشتر. :hapydancsmil: شادِ هوووم...:girl_in_dreams: به نظر دختر منطقی میاد... سعی میکنم باشم.:girl_yes2: مهربونِ دلت مهربونه. فکر کنم شیطونِ یکم. کلا خیلی دوستش دارم منم خیییییییییییییلی دوست دارم نفسم. مرسی که اومدی عزیزم. 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به زهرای عزیز خیبی خشی عزیزم؟ پانی بالاخره ما فامیل شدیم با هم یا نه ؟ و اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا تحلیلللللللللللللللللللللل خب عزیزم از اونجایی که خیلی نمیشناسمت نمیتونم خیلیم تحلیلت کنم ولی پر انرژی هستی و حس میکنم راحت احساسات و نشون میدی که این خیلی خوب 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام آخه تو تحلیل شخصیت میخوای وروجک؟ پانی دختری فوق العاده مهربونه...دلسوزه...حواسش به دوستاش هست شیطنت داره...از نوعه خوبش...اصلا ازاونا نیست که آدم ازش خسته شه خیلی اجتماعیه...اینو میشه از اینجا فهمید که با اینکه خیلی وقت نیس عضوه ولی تقریبا همه میشناسنش و دوستای زیادی داره تو دل بروئه تو این موارد با پریسا مشترکه...اونم شیطون و اجتماعیه و تو دل برئه...(گرچه این خصوصیت تمام مهریاست...)...با جفتشونم تو تشخیص هویت آشنا شدم سلیقشم همونجوری که سارا گفت با من میخونه...آبی...سفید...صورتی فقط یه چیزی که حرصم میده اینه که خیلی وقتا دیدم غم داره نوشته هاش...خیلیم به خودش گفتم اینجوری نباش بهت نمیاد...ولی کو گوش شنوا خیلیم با احساسه کم کم هم نشونه های اعتیاد رو داره از خودش بروز میده بازم بود میام میگم...فعلا اینا 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ بازم تحلیل شخصیت :icon_pf (34): پانیزاااااااااا یه دختر کوچکولوووی شر و شیطون و شاد .... گولّه ی انرژی ...خوش اخلاق و مهربون و خوش برخورد ... به نظرم از اون تیپاست که کم کم شیطنتش فروکش میکنه و چند سال دیگه یه آدم پخته ای میشه که کسی باورش نمیشه اینقدر شیطون بوده یه زمانی نه اینکه نخوام چیزای منفی بگمااااا صد در صد چیزای منفی هم داری ولی من اونقدرا باهات برخورد نداشتم که بتونم بگم چه نکات منفی توی شخصیتت هست مرسی از دعوتت پانی جون 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به زهرای عزیز سلام به الهه عزیز. خیبی خشی عزیزم؟ آری خیبم خشم. پانی بالاخره ما فامیل شدیم با هم یا نه ؟ فامیل بودیم دیگه,شما میشی عمه ی مامانم. و اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا تحلیلللللللللللللللللللللل خب عزیزم از اونجایی که خیلی نمیشناسمت نمیتونم خیلیم تحلیلت کنم ولی پر انرژی هستی و حس میکنم راحت احساسات و نشون میدی که این خیلی خوب مرسی عمه جون. خیلی لطف کردی که اومدی عزیزم. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلامسلااااام سپید خودممم. آخه تو تحلیل شخصیت میخوای وروجک؟ زهرا گفت تحلیل شم. پانی دختری فوق العاده مهربونه...دلسوزه...حواسش به دوستاش هست هووووم...:girl_in_dreams: شیطنت داره...از نوعه خوبش...اصلا ازاونا نیست که آدم ازش خسته شه هوووم...:girl_in_dreams: خیلی اجتماعیه...اینو میشه از اینجا فهمید که با اینکه خیلی وقت نیس عضوه ولی تقریبا همه میشناسنش و دوستای زیادی داره بجه ها همه بهم لطف دارن عزیزم.:girl_yes2: تو دل بروئه خودتی. تو این موارد با پریسا مشترکه...اونم شیطون و اجتماعیه و تو دل برئه...(گرچه این خصوصیت تمام مهریاست...)...با جفتشونم تو تشخیص هویت آشنا شدم تشخیص هویت... یعنی 90% که من اینجا موندگار شدم برای تشخیص هویته. یه چندتا عکس آماده کردم سری جدید شرکت کنم توش. سلیقشم همونجوری که سارا گفت با من میخونه...آبی...سفید...صورتی سپید من که تکه, ولی باهاش اشتراک زیاد دارم, سلیقه :girl_in_dreams: ماه تولد :girl_in_dreams: ... فقط یه چیزی که حرصم میده اینه که خیلی وقتا دیدم غم داره نوشته هاش...خیلیم به خودش گفتم اینجوری نباش بهت نمیاد...ولی کو گوش شنوا خوب غمو که همه دارن, ولی راست میگی نباید غممو نشون بدم. چشم نفسم از این به بعد رعایت میشه. خیلیم با احساسه مثل خودت. کم کم هم نشونه های اعتیاد رو داره از خودش بروز میده بدجوری.:icon_pf (34): بازم بود میام میگم...فعلا اینا مررررسی عزیزم. خیییلی لطف کردی اومدی عزیز دلم. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ بازم تحلیل شخصیت :icon_pf (34): آره. پانیزاااااااااا یه دختر کوچکولوووی شر و شیطون و شاد .... گولّه ی انرژی ...خوش اخلاق و مهربون و خوش برخورد ... مرسی عمو خجالت میدی , یکمم بد بگو دیگه. به نظرم از اون تیپاست که کم کم شیطنتش فروکش میکنه و چند سال دیگه یه آدم پخته ای میشه که کسی باورش نمیشه اینقدر شیطون بوده یه زمانی خدا کنه. :girl_angel: نه اینکه نخوام چیزای منفی بگمااااا صد در صد چیزای منفی هم داری ولی من اونقدرا باهات برخورد نداشتم که بتونم بگم چه نکات منفی توی شخصیتت هست ایشالا برخوردات زیاد شد بگو بهم عمو مهند. مرسی از دعوتت پانی جون مرسی که اومدی عمو جون. خیلی لطف کردی مهند جان. 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ درود مرسی از دعوتت زهرا جون خیلی وقت نیست که زهرا رو میشناسم برای همین خیلی نمدونم چیجوریاس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی چند موردی ک دیدم اینه که : خیلی فعال ِ ، چون من خیلی میبینم توی تاپیکا اسمش هست یا کلا تو انجمن هست مهربون هم میباشه و چون دخمله قطعا خوگشل هم میباشه همین دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه ذره بیا خودتو به من بشناسون تا دوباره ک اینجا باز شد برات بیام کلی حلّت کنم برات آرزوی موفقیت و شادی دارم دوست گلــــم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ای جان دخیه خودممممممم عدیدم زود ارتباط برقرار میکنه و دوست میشه. اهل شیطونیه اما با سیاست. پایه. انرژی مثبت. از عقاید و افکارش راجب موضوعات مختلف خبر ندارم چون تو گفتگوی آزاد نمیاد زیاد! یعنی منکه اونجا ندیدمش... از گاه نوشته هاش حس میکنم دل نازکه.. با جنبگیشو یه بار تو یه مورد دیدم, خب این خیلی خصلت خوبی بود. در کل پانیذا جونم مدته کمیه میشناسمت شاید برا همین نکته منفی هم ندیدم که بگم! وگرنه چون حس میکنم جنبشو داری بت میگفتم! دوخیه مامی کسی اذیتت کرد بگو بیام لهش کنم. . :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوست خوبم.....زیاد آشنایی ندارم ولی از لطفایی که به من داشتی میدونم مهربونی. مرسی از دعوتت.....زندگیت شیرین 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ درود درود. مرسی از دعوتت زهرا جون مرسی که قابل دونستی اومدی عزیزم. خیلی وقت نیست که زهرا رو میشناسم برای همین خیلی نمدونم چیجوریاس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی چند موردی ک دیدم اینه که : خیلی فعال ِ ، چون من خیلی میبینم توی تاپیکا اسمش هست یا کلا تو انجمن هست بقیه هم اینجوری میگن ولی من حس میکنم معتادم. مهربون هم میباشه دلت مهربونه عزیزم. و چون دخمله قطعا خوگشل هم میباشه قطعا. همین دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همین؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه ذره بیا خودتو به من بشناسون تا دوباره ک اینجا باز شد برات بیام کلی حلّت کنم چششششم. میخوام باهات معاشرت کنم برام پاستیل میخری؟ برات آرزوی موفقیت و شادی دارم دوست گلــــم مرسی عزیزم خیلی خوشحال شدم اومدی.:heartshape2: خیلی خیلی لطف کردی گلم. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ای جان دخیه خودممممممم عدیدمای جان مامیه خودمممممم. :w70: زود ارتباط برقرار میکنه و دوست میشه. به مامیم رفتم. اهل شیطونیه اما با سیاست. به مامیم رفتم. پایه. به مامیم رفتم. انرژی مثبت. به مامیم رفتم. از عقاید و افکارش راجب موضوعات مختلف خبر ندارم چون تو گفتگوی آزاد نمیاد زیاد! یعنی منکه اونجا ندیدمش... کلا تو بحثا شرکت نکردم تاحالا, شاید اعتماد به نفسم پایینه. از گاه نوشته هاش حس میکنم دل نازکه.. دلم آره خیلی نازکه. با جنبگیشو یه بار تو یه مورد دیدم, خب این خیلی خصلت خوبی بود. هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کی بوده. :JC_thinking: در کل پانیذا جونم مدته کمیه میشناسمت شاید برا همین نکته منفی هم ندیدم که بگم! وگرنه چون حس میکنم جنبشو داری بت میگفتم! مامی در پروف من همیشه رو انتقادات و پیشناهادات بازه هروقت دیدی پامو کج گذاشتم بیا سراغم.:167: دوخیه مامی کسی اذیتت کرد بگو بیام لهش کنم. . :aghosh: چششششم مامی جونی. خیلی لطف کردی که اومدی نگار عزیز, خیلی خوشحال شدم. :w36: اینم گل برای مامیم.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوست خوبم.....زیاد آشنایی ندارم ولی از لطفایی که به من داشتی میدونم مهربونی.سلام عزیز دلم. خوش اومدی. دلت مهربونه نفس. مرسی از دعوتت.....زندگیت شیرین لطف کردی اومدی... 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ میخوام باهات معاشرت کنم برام پاستیل میخری؟ آی شولوخ اوهوم میخرم برات ولی به شرطی ک یکی تو دوتا من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میدونی ک من مهتادم به پاستیل :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ آی شولوخ آ قربونش. اوهوم میخرم برات ولی به شرطی ک یکی تو دوتا من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میدونی ک من مهتادم به پاستیل :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عع؟ تو هم مهتات شدی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مامیم گفته مهتات بده. ترک کن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده