panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همگی ... به تحلیل شخصیتم خوش آمدید... من زهرا(panisa) هستم. چندماهی از حضورم در انجمن نواندیشان میگذره و تا حدی با شخصیتم آشنا هستید ... خواهشمندم هرنقطه ضعف یا قوتی که در من میبینید رو ، بدون تعارف و رودربایسی بگید ...:mpr: تمام تلاشم رو خواهم کرد تا نقاط ضعفم رو کمرنگ و نقاط قوت رو پررنگ کنم ... حالا تحلیلم کنید. ممنون. 27 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام زهرا جونم چیزی جز خوبی و مهربونی ازت ندیدم... و یه دوست فعال و با پشتکار انشالا هرجا هستی شاد و پیروز و موفق باشی دوست مهربوووونم 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام زهرا جان ... ----------------- زهرا با اینکه احساساتی هستش ولی احساساتش در تصمیم گیریش تاثیری نداره ... البته بعضیاش ... بعضی وقتا میشه الهه ی ناامیدی ... احساساتش رو به خوبی بیان میکنه ... شدیداً اهل پیچوندن ملت ... بامعرفت ، پرانرژی ،کنجکاو ...( خیلی دوست دارم حس کنجکاویش رو برانگیزم ... :gnugghender:) موج مثبته ... ولی خودش خبر نداره ... دقیقه 90 ای هستش ... هنوز استعدادهاش شکوفا نشده ... (فکر نکنم تلاشی واسه این مورد کرده باشی ...) خلاصه اینکه مخلوطی از مهر و آبان هستش دیگه ... مهربون و باسیاست -------------------- موفق باشی ... 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ درود من زیاد با شما هم پست نشدم و پست های شما رو نخوندم اگر هم خوندم الان نمیتونم بین شما و پریسا خانم تمییز بدم.. اما یه نقطه ضعف رو میتونم بگم: اینکه تابحال با من زیاد هم پست نشدین واقعا جای تاسف داره/سعی کنید جبران کنید 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ زهرا بسیار بسیار گرم ، صمیمی ، مهربوووون ، ژیگرررر :hapydancsmil: خیلی واسه درد دل کردن گزینه مناسبیه احساساتی شاد و شنگول با حوصله با معرفت :hapydancsmil: زود با همه جوش می خوره و روابط اجتماعیش خوبه یه کوچولو خجالتی جنیفر یه کم اعتماد به نفست پایینه یه چیز دیگه هم اینکه ، فک میکنم با همه و خیلی صمیمی شدن خوب نیس ، بنظرم اگه یه کوچولو بیشتر توی انتخاب دوستات دقت کنی ، موفق تر خواهی بود مرسی از دعوتت :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی برای دعوت من کمتر برخورد داشتم اینجا ولی اونطور که بنظرم میرسه پانیسا دختر خیلی خوب و آروم و خیلی احساسی هست و آزارش هم بکسی نمیرسه موفق باشی... 9 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ تا آخر این هفته میرسم خدمتت 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ منم تحلیل میکنم به نام خدا هستم 14 میلیارد ساله از اون دنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب ب دخملی مهربون معتاد به نت با معرفت با حوصله دست به اسپمش هم خوبه شاد و سر بلند به دور از افسردگی و دپرسی باشی 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام زهرا جونمچیزی جز خوبی و مهربونی ازت ندیدم... و یه دوست فعال و با پشتکار انشالا هرجا هستی شاد و پیروز و موفق باشی دوست مهربوووونم سلام مهربونم. شما لطف داری به من عزیزم. چون خودت خوبی همه رو خوب میبینی عزیزم. مرسی که اومدید.:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام پانی جونی:w02: پانی یه دخمله شیطون ،با احساس،خونگرم و اجتماعی ،خیلی زود صمیمی میشه و یه دوست مهربونه:ws3: مرسی پانی جون،دوست دارم:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ درودمن زیاد با شما هم پست نشدم و پست های شما رو نخوندم اگر هم خوندم الان نمیتونم بین شما و پریسا خانم تمییز بدم.. اما یه نقطه ضعف رو میتونم بگم: اینکه تابحال با من زیاد هم پست نشدین واقعا جای تاسف داره/سعی کنید جبران کنید درود. یعنی شماها هنوز منو پریسا رو اشتباه میگیرید؟ بله حتما سعی میکنم از این به بعد باهاتون هم پست شم. مرسی که اومدید. 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ زهرا هستی بسیار بسیار گرم ، صمیمی ، مهربوووون ، ژیگرررر :hapydancsmil: ژیگری از خودته نفس. خیلی واسه درد دل کردن گزینه مناسبیه خودت مناسب تری. احساساتی میدونم. شاد و شنگول بهههههه... با حوصله مرسی...:girl_in_dreams: با معرفت :hapydancsmil: مرسی...:hapydancsmil: زود با همه جوش می خوره و روابط اجتماعیش خوبه بازم مرسی عزیزم. یه کوچولو خجالتی واقعا؟ جنیفر بعدا به حسابت میرسم.:167: یه کم اعتماد به نفست پایینه اوهوم. باید چیکار کنم؟ یه چیز دیگه هم اینکه ، فک میکنم با همه و خیلی صمیمی شدن خوب نیس ، بنظرم اگه یه کوچولو بیشتر توی انتخاب دوستات دقت کنی ، موفق تر خواهی بود آره خودمم احساس کردم جدیدا... مرسی از دعوتت :hapydancsmil: مرسی که اومدی عزییییزم.:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام..:hapydancsmil: مرسی برای دعوت راستش زیاد آشناییت ندارم.. اما تا جایی که میشناسم..خیلی دختر خوب و با شخصیتی هست.. امیدوارم زندگی سرشار از خوبی داشته باشی. 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی برای دعوت من کمتر برخورد داشتم اینجا ولی اونطور که بنظرم میرسه پانیسا دختر خیلی خوب و آروم و خیلی احساسی هست و آزارش هم بکسی نمیرسه موفق باشی... مرسی که اومدید. لطف دارید شما, اینقدرام خوب نیستم دیگه. بازم ممنون که قابل دونستید اومدید. 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ منم تحلیل میکنم مرسی. به نام خدا هستم 14 میلیارد ساله از اون دنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ... خوب ب دخملی مهربون مهربونی از خودتونه. معتاد به نت میدونم. با معرفت با حوصله مرسی. دست به اسپمش هم خوبه به پای روح انجمن که نمیرسم. شاد و سر بلند به دور از افسردگی و دپرسی باشی مرسی که اومدید. 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام پانی جونی:w02:سلام الی جونی. پانی یه دخمله شیطون ،با احساس،خونگرم و اجتماعی ،خیلی زود صمیمی میشه و یه دوست مهربونه:ws3: اینایی که گفتی خوبن یا بد؟ مرسی پانی جون،دوست دارم:icon_gol: خواهش میکنم نفسم, منم دوست دارممممم. مرسی که اومدی گلم. 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام زهرا جان ... سلام عزیییزم. ----------------- زهرا با اینکه احساساتی هستش ولی احساساتش در تصمیم گیریش تاثیری نداره ... البته بعضیاش ... قدیما همه ی زندگیم احساساتم بود ولی الانا دیگه خیلی سعی میکنم عاقلانه فکر کنم ولی گاهی اوقات نمیشه. بعضی وقتا میشه الهه ی ناامیدی ... چیکار کنم خوب امیدمو از دست میدم بعضی وقتا. ولی چند وقتیه سعی کردم که امیدوار زندگی کنم.حتی تو بدترین شرایط. احساساتش رو به خوبی بیان میکنه ... خودش یه هنره. شدیداً اهل پیچوندن ملت ... تو هم فهمیدی؟ کی پیچوندمت؟ بامعرفت ، پرانرژی ،کنجکاو ...( خیلی دوست دارم حس کنجکاویش رو برانگیزم ... :gnugghender:) مرسی بابت تعریفات. (برانگیختی دیگه :gnugghender:) موج مثبته ... ولی خودش خبر نداره ... چه جالب. دقیقه 90 ای هستش ... نیستم, اتفاقا واسه تک تک کارام برنامه ریزی دارم. هنوز استعدادهاش شکوفا نشده ... (فکر نکنم تلاشی واسه این مورد کرده باشی ...) اوهوم میدونم.میخوام بشینم شکوفا کنما ولی علاقه ای ندارم به این کار, زود یادم میره. خلاصه اینکه مخلوطی از مهر و آبان هستش دیگه ... مهربون و باسیاست من مهرم,کجام آبانیه. -------------------- موفق باشی ... خیییلی خوشحالم کردی که ضعفامو گفتی زهرا جان. خیلی هم خوشحال شدم اومدی, مرسی. 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام..:hapydancsmil: مرسی برای دعوت راستش زیاد آشناییت ندارم.. اما تا جایی که میشناسم..خیلی دختر خوب و با شخصیتی هست.. امیدوارم زندگی سرشار از خوبی داشته باشی. سلام عزیزم. مرسی که اومدی. مررررررسی, لطف داری شما. ممنون. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ عزیز دل خاله مهربون آروم هست ولی شیطنت هم داره شاد کودک درون فعال بامعرفت احساساتی خونواده دوست راحت با آدما ارتباط برقرار می کنه اهل غرور نیست هم سلیقه با سپیده خیلی ماهه خیلی دوست داشتنی کنجکاو (مطالبی که نباید بخونه می خونه ) : )))) عزیزم سرعت نتم داغونه شکلک برام نمی یاد : ( 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ عزیز دل خاله مهربون آروم هست ولی شیطنت هم داره شاد کودک درون فعال بامعرفت احساساتی خونواده دوست راحت با آدما ارتباط برقرار می کنه اهل غرور نیست هم سلیقه با سپیده خیلی ماهه خیلی دوست داشتنی کنجکاو (مطالبی که نباید بخونه می خونه ) خاله ی مهربون خودمی. مرسی که اومدی عزیزم. چون خودت خوبی خوبی هارو میگی فقط. (خوب اون مطالبو باید یه روزی میخوندم دیگه.) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده