mazal 20 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین، ۱۳۹۱ ،من به شدت به یک پروژه تحلیل فضا احتیاج دارم و خیلی کم وقت دارم،دست کم باید اینرو داشته باشه: تاریخش، موقعیت_مبدأ_مقصد عناصر و اجزا متصل به آن مقطع طولی و ارزی المانهای آن اتفاقات اجتماعی،اجتماعات... پلان و نما اگه پاور پوینت باشه عالیه.... 4 لینک به دیدگاه
0 sahar.sadri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ بهمن، ۱۳۹۲ من نیز نیازمندم! آیا کسی پروژهتحلیل فضای شهری داره ؟!؟! فقط تهران باشه! 2 لینک به دیدگاه
0 a.rahmani? 447 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ بهمن، ۱۳۹۲ دوستان من تحلیل(تحلیل که چه عرض کنم توضیحات تاریخی و موقعیت جغرافیایی و مبلمانشو) میدان بهارستان با حسن آباد تهران و میدان امیر چخماق و شاه طهماسب یزد رو دارم رو دارم اگه به درد میخوره بگین بزارم و اگرنه التماس دعا دیگه چیزی ندارم 2 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ بهمن، ۱۳۹۲ sahar.sadri گفته است: من نیز نیازمندم!آیا کسی پروژهتحلیل فضای شهری داره ؟!؟! فقط تهران باشه! از لینک زیر چند نمونه رو می تونید دانلود کنید: http://www.noandishaan.com/forums/thread342.html 2 لینک به دیدگاه
سوال
mazal 20
،من به شدت به یک پروژه تحلیل فضا احتیاج دارم و خیلی کم وقت دارم،دست کم باید اینرو داشته باشه:
تاریخش،
موقعیت_مبدأ_مقصد
عناصر و اجزا متصل به آن
مقطع طولی و ارزی
المانهای آن
اتفاقات اجتماعی،اجتماعات...
پلان و نما
اگه پاور پوینت باشه عالیه....
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده