mazal 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ،من به شدت به یک پروژه تحلیل فضا احتیاج دارم و خیلی کم وقت دارم،دست کم باید اینرو داشته باشه: تاریخش، موقعیت_مبدأ_مقصد عناصر و اجزا متصل به آن مقطع طولی و ارزی المانهای آن اتفاقات اجتماعی،اجتماعات... پلان و نما اگه پاور پوینت باشه عالیه.... 4 لینک به دیدگاه
0 sahar.sadri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ من نیز نیازمندم! آیا کسی پروژهتحلیل فضای شهری داره ؟!؟! فقط تهران باشه! 2 لینک به دیدگاه
0 a.rahmani? 447 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان من تحلیل(تحلیل که چه عرض کنم توضیحات تاریخی و موقعیت جغرافیایی و مبلمانشو) میدان بهارستان با حسن آباد تهران و میدان امیر چخماق و شاه طهماسب یزد رو دارم رو دارم اگه به درد میخوره بگین بزارم و اگرنه التماس دعا دیگه چیزی ندارم 2 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ من نیز نیازمندم!آیا کسی پروژهتحلیل فضای شهری داره ؟!؟! فقط تهران باشه! از لینک زیر چند نمونه رو می تونید دانلود کنید: http://www.noandishaan.com/forums/thread342.html 2 لینک به دیدگاه
سوال
mazal 20
،من به شدت به یک پروژه تحلیل فضا احتیاج دارم و خیلی کم وقت دارم،دست کم باید اینرو داشته باشه:
تاریخش،
موقعیت_مبدأ_مقصد
عناصر و اجزا متصل به آن
مقطع طولی و ارزی
المانهای آن
اتفاقات اجتماعی،اجتماعات...
پلان و نما
اگه پاور پوینت باشه عالیه....
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده