سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ خبرگزاری دانشجو: رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: با افزایش 23 هزار نفری داوطلبان آزمون دکتری، این آزمون با 25 درصد رشد برگزار شد. محمد حسین سرورالدین با اشاره به رشد 23 هزار نفری تعداد داوطلبین این آزمون نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی در سراسر کشور با حضور بیش از 280 هزار نفر برگزار شد. وی با اشاره به افزایش 25 درصدی داوطلبان شرکت کننده در این آزمون گفت: این افزایش شرکت داوطلبان نشان دهنده اعتماد و تأیید داوطلبان بر نحوه و سبک برگزاری آزمون است. رئیس سازمان سنجش با بیان اینکه آزمون سال گذشته به صورت gre یا عمومی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی، آزمون ورودی دکتری نیمه متمرکز سال 91 در این دوره علاوه بر آزمون عمومی، آزمون تخصصی نیز برگزار شده و تعداد رشتههای تحصیلی نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. سرورالدین با بیان اینکه در سال گذشته آزمون دکتری در 108 رشته تحصیلی برگزار شد، خاطرنشان کرد: این تعداد رشته دانشگاهی به 280 رشته رسید که این امر کار را سنگین کرد. وی با اشاره به تحصصی برگزار شدن آزمون دکتری، گفت: وزارت علوم تصمیم گرفت نتیجه آزمون را با ضریب یک و امتیازی که دانشگاهها در مرحله دوم میدهند را با ضریب دو و در نهایت با گزینش نهایی داوطلبان انتخاب شوند. رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزایش ظرفیت پذیرش داوطلبان آزمون دکتری را لازم دانست و تصریح کرد: در سال گذشته در مرحله اول 5000 نفر و در مرحله تکمیل ظرفیت 3000 نفر و در مجموع 8000 نفر پذیرش شدند که با توجه به توصیههای وزارت علوم به دانشگاهها تلاش میشود این ظرفیت در سال جاری افزایش یابد. سرورالدین با بیان این که تا این لحظه دانشگاهها ظرفیت خود را برای سال جدید اعلام نکردند، خاطرنشان کرد: نتایج این آزمون نیز در هفته اول خردادماه سال جاری اعلام و تعدادی از داوطلبان برای انتخاب رشته مجاز خواهند شد. 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ من از همین تریبون پیشاپیش قبولی o-n عزیز رو به جامعه ی دکتر پرور نواندیشان تبریک عرض میکنم و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل زندگی رو دارم. 5 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ من از همین تریبون پیشاپیش قبولی o-n عزیز رو به جامعه ی دکتر پرور نواندیشان تبریک عرض میکنم و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل زندگی رو دارم. یعنی میخوای بگی خودت ناامیدی؟ 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی میخوای بگی خودت ناامیدی؟ ابوذر گیر نده به من اینقدر. 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ایشششششش پیشته هری بابا جان نترس شیرینی نمیگیریم ازت ایش بدم میاد ازاین آدماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ایششششششپیشته هری بابا جان نترس شیرینی نمیگیریم ازت ایش بدم میاد ازاین آدماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من با این بشر زندگی کردم. همیشه با همین بهونه ها فرار میکنه. اما اینبار دیگه نمیتونه 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ من با این بشر زندگی کردم. همیشه با همین بهونه ها فرار میکنه. اما اینبار دیگه نمیتونه دیگه این دفعه نمیتونه از دستمون در بره 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ کیا دکتری دادن امسال؟ زیاد دلتونو خوش نکنید یک آزمون جامعی بگیرن ازتون! 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ برای همه دوستان نواندیش ارزوی قبولی در ازمون رو دارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده