partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان بازم مسابقه فتوشاپ واستون تدارک دیدم... :gnugghender: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به فیلم آموزشی که در تاپیک آموزش جابجا کردن سر و صورت گذاشته شده سر یا صورت این تصویر رو با سر یا صورت یه نفر دیگه(انتخاب عکس با شماست) جابجا کنند. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- توجه : 1- مهلت مسابقه یک هفته است. 2- طرحتون رو همراه با عکس اصلی، از طریق پیغام خصوصی واسه من بفرستید. 3- لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. 4- هدف از این مسابقه ، افزایش دقت و مهارت در انتخاب و جابجایی تصاویر است. 5- میتونید از این تاپیک هم برای کار با ابزار selection استفاده کنید:آموزش: آموزش ابزار Quick selection در فتوشاپ تاریخ شروع: جمعه 25 فروردین 91 تاریخ پایان: جمعه 1 اردیبهشت 91 منتظریـــــــم 22 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ راستی ، اگر مایلید در مسابقات و آموزش های گرافیکی دعوت بشید، لطفاً در پست زیر ، کلید "تشکر" را بفشارید: http://www.noandishaan.com/forums/thread83809.html 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی زهرا جان باید حتما ازین تصویر استفاده کنیم؟ بعدشم فیلمشو من نتونستم دانلود کنم.سرعتم پایینه چیز خاصی داره؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی زهرا جان باید حتما ازین تصویر استفاده کنیم؟ بعدشم فیلمشو من نتونستم دانلود کنم.سرعتم پایینه چیز خاصی داره؟راسشو بخوای چیز خاصی نداره ! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی زهرا جان باید حتما ازین تصویر استفاده کنیم؟ بعدشم فیلمشو من نتونستم دانلود کنم.سرعتم پایینه چیز خاصی داره؟ آری ... حتماً باید همین عکس باشه ... تاپیک رو واسه راهنمایی گذاشتم ... شما می تونی با استفاده از مهارتهای قبلی خودت هم این کار رو انجام بدی ... 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید اوستااااااااد منظورتون از این جمله "سر یا صورت این تصویر رو با سر یا صورت یه نفر دیگه(انتخاب عکس با شماست) جابجا کنید"اینه که کله اینو بکنیم بذاریم رو ی تن دیگه یا ی کله دیگه بذاریم رو این تنه؟؟!!!یا اعضای صورت اینو با اعضای صورت یکی دیگه ادغام کنیم؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید اوستااااااااد منظورتون از این جمله "سر یا صورت این تصویر رو با سر یا صورت یه نفر دیگه(انتخاب عکس با شماست) جابجا کنید"اینه که کله اینو بکنیم بذاریم رو ی تن دیگه یا ی کله دیگه بذاریم رو این تنه؟؟!!!یا اعضای صورت اینو با اعضای صورت یکی دیگه ادغام کنیم؟ یعنی کله ایشون رو بر میداری میزاری رو بدنه یه بخت برگشته ...(کله = تقریباً گردن به بالا ) یا اینکه اجزای صورتش رو میزاری رو صورت یه بخت برگشته ... (گِردی صورت ... ) 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ این چ عکسیه انتخاب کردی هم کلش بزرگههه .. هم گردنش کلفته تازه مشکل رنگ پوست هم دارم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ این چ عکسیه انتخاب کردی هم کلش بزرگههه .. هم گردنش کلفته تازه مشکل رنگ پوست هم دارم تغییر سایز و تغییر رنگ در آموزش ها گفته شده ... خلاصه : برای تغییر سایز از دکمه های Ctrl +T و برای تغییر رنگ از دکمه های Ctrl+U استفاده کن ... سخت نیستا ... 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی کله ایشون رو بر میداری میزاری رو بدنه یه بخت برگشته ...(کله = تقریباً گردن به بالا ) یا اینکه اجزای صورتش رو میزاری رو صورت یه بخت برگشته ... (گِردی صورت ... ) :vahidrk: من اینهمه خوشگلش کردم. حالا باید از صورت این استفاده میشده؟؟؟؟؟؟؟؟ من صورت یکی دیگه رو گذاشتم رو صورت این:icon_pf (34): بگو اشکالی نداره تغییرش مهمه دیگه.از کجا به کجاش چه فرقی داره خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk:من اینهمه خوشگلش کردم. حالا باید از صورت این استفاده میشده؟؟؟؟؟؟؟؟ من صورت یکی دیگه رو گذاشتم رو صورت این:icon_pf (34): بگو اشکالی نداره تغییرش مهمه دیگه.از کجا به کجاش چه فرقی داره خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینقدر مبهم توضیح دادم ؟ بهتره عوضش کنی ... چون بچه ها اونجوری فرستادن ... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ اینقدر مبهم توضیح دادم ؟ بهتره عوضش کنی ... چون بچه ها اونجوری فرستادن ... نه دیگه.انشاله یک مسابقه دیگه شرکت مینمایم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ نه دیگه.انشاله یک مسابقه دیگه شرکت مینمایم نـگــــــــو ... مسابقه رو شنبه میزارم ... تا اون موقع میتونی طرح بزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نـگــــــــو ... مسابقه رو شنبه میزارم ... تا اون موقع میتونی طرح بزنی؟ مرسی. اوووه تا شنبه .چه خبره؟ 15 مین وقت میبره درست کردنش. درستش کردم رفت 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ زهرا تا حالا چند نفر شرکت کردن؟ مدال منو بده برم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی.اوووه تا شنبه .چه خبره؟ 15 مین وقت میبره درست کردنش. درستش کردم رفت بسیار خوب ... زهرا تا حالا چند نفر شرکت کردن؟ مدال منو بده برم 3 نفر ... شما هم شرکت کن ... 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ 3 نفر ... شما هم شرکت کن ... :hapydancsmil: 3 نفر خوبه بیشترش نکن 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ یه سوال صورت اینو برداریم بزنیم به گردن یکی دیگه ؟ یا صورت یکی رو بزنیم رو گردن این ؟ کدومشو انجام بدیم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ یه سوال صورت اینو برداریم بزنیم به گردن یکی دیگه ؟ یا صورت یکی رو بزنیم رو گردن این ؟کدومشو انجام بدیم ؟ کله اینو بذار رو ی تن دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده