.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ طرح پیشنهادی مهندسین مشاور ابنیه نو اندیش(رتبه 7) طرح پیشنهادی مهندسین مشاور طرح و امایش (رتبه 6) طرح پیشنهادی مهندسین مشاور اثر (رتبه 5) 18 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ طرح پیشنهادی علی اندجیگرمارودی (رتبه 4) طرح پیشنهادی شرکت بیجینگ کانسترکشن (رتبه 3) طرح پیشنهادی مهندسین مشاور عرصه (رتبه 2) طرح پیشنهادی زها حدید(رتبه 1) 18 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی ممنون فاطمه جان :dancegirl2:جالب بود 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بسیار زیبا ... من از طرح "رتبه 3" بیشتر خوشم اومد ... 9 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ عالی بود فاطیما جان...ممنون.. من از طرح "رتبه 1" بیشتر خوشم اومد ... 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ وووو؛طرح زاحا حدید چه جاااالب بودا؛اگه اجرا میشد بدجوری میزد تو سر برج میلاد؛اصلا کنار هم به هم نمیان!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون .... جالبه .... ولی بیچاره رتبه هفتم بد نبوده هااااا 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا رتبه 7 نظر منو گرفت احساس کردم بقیه ها با برج میلاد مچ نیستن 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون همشهری منم از 7و3خوشم اومد مال زاهام بد نیس لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون .... جالبه .... ولی بیچاره رتبه هفتم بد نبوده هااااا نمیدونم چرا رتبه 7 نظر منو گرفت :icon_pf (34):احساس کردم بقیه ها با برج میلاد مچ نیستن 7 رو پسندیدم ممنون همشهریمنم از 7و3خوشم اومد مال زاهام بد نیس چرا من برج میلاد رو در طرح "رتبه 7" نمیبینم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ بنظر منم رتبه 7 خیلی بهتره ه ه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ کاملا باهات موافقم عسیسم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ چرا من برج میلاد رو در طرح "رتبه 7" نمیبینم ؟ سمت راست؛ بالا؛ برج میلاده لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ سمت راست؛ بالا؛ برج میلاده آفرین ... به نکته ظریفی اشاره کردی ... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ جالبه که 7 چشم همه رو گرفته..به نظر من هم هم رو سایت نشسته هم عظمت برج رو خدشه دار نکرده، برعکس طرح 1..واقعا مال زاها حدیده؟حالا چون مال شخص ایشونه رتبه اول شده یا برای هرکس دیگه ای میبود 1 میشد؟ 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ جالب بووود...دستت درد نکنه..... خسته نباشی.. 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ طرح 3 و 7 رو دوس میداشتم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده