El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سایت زیر با پسوند ir ظاهرا برای چک کردن invisible (مخفی) بودن ID ها ساخته شده ولی در کنارش امکانات اضافه ای قرار داده شده که برای استفاده از اونها احتیاج به اعتبار خاص سایت دارید، حالا این اعتبار از کجا به دست میاد؟! برای کسب اعتبار باید تو سایت عضو بشید و بعد هر ID رو که چک میکنید میتونید با فروش اطلاعاتی مثل نام کامل، نام مستعار، سن، جنسیت، فیسبوک، بادو و کلوبِ صاحب اون ID اعتبار کسب کنید! با این کار دوستان خود شما تمام اطلاعات خصوصی شما رو به اون سایت میدن ، ضمنا با هربار چک کردن یک ID تو این سایت آواتار آی دی رو save میکنه. پسوند ir سایت نشون میده که توسط چه کسانی و با چه هدفی ساخته شده! لطفا با به اشتراک گذاشتن این مطلب امنیت دوستانتون و خودتون رو نجات بدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یه چند باری قبلا هاااااااااااااااااااااااااااااا با این چک کردم اما نرمال نیستش خودم رو چک میکردم میزد خاموش اواتار هم اواتار های عجیب و غریب میزددددددددددددد در کل حالش خوب نیست این سایته ه ه 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ سایته مشابه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یه چند باری قبلا هاااااااااااااااااااااااااااااا با این چک کردم اما نرمال نیستش خودم رو چک میکردم میزد خاموش اواتار هم اواتار های عجیب و غریب میزددددددددددددد در کل حالش خوب نیست این سایته ه ه اتفاقا الان خیلی خوب کار میکنه نشون میده کی چک شدی کی چکت کرده از کجا چک شدی چه اطلاعاتی ازت دارن کدوما تایید شده هستن کدوما نه! کلا سرویس جاسوسیه 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ی آی دی منو ۵۷ بار چک کرده عکس ۲-۳ سال پیش ۳۶۰ امم هست چجوری بر دارم ؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ی آی دی منو ۵۷ بار چک کرده عکس ۲-۳ سال پیش ۳۶۰ امم هست چجوری بر دارم ؟ فک نکنم بشه بر داشت، من میگم استفاده نکنین تو رفتی خودتو چک کردی؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ فک نکنم بشه بر داشت، من میگم استفاده نکنین تو رفتی خودتو چک کردی؟ میخواستم تست کنم تاریخ ورود ب یاهو لینک ۳۶۰ لینک پروفایل یاهو اینارو از کجا آورده آخه ؟ ینی چی :icon_razz: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نه این سایت دیگه چیه چرا این طوری شده این سایت این جا رو ببنید حالا کسی میدونه این ویزو چقدر ارزش داره لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ میخواستم تست کنم تاریخ ورود ب یاهو لینک ۳۶۰ لینک پروفایل یاهو اینارو از کجا آورده آخه ؟ ینی چی :icon_razz: یکی گذارش داده لینکش رو تاریخش رو هم از اونجا فهمیدن :icon_razz: نه این سایت دیگه چیه چرا این طوری شده این سایت این جا رو ببنید حالا کسی میدونه این ویزو چقدر ارزش داره پس من چی میگم یه ساعته؟ نکن از این کارا خطرناکه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یکی گذارش داده لینکش رو تاریخش رو هم از اونجا فهمیدن :icon_razz: پس من چی میگم یه ساعته؟ نکن از این کارا خطرناکه یه دونه چک کردم دیگه اون اخرش بود اخرین فردی که اون رو چک کرده از امریکای شمالی فکر کنم ایالات شیکاکو شهر cheyenne 32 کیلومتری این شهر از یه مزرعه کنار یه رودخونه چک شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده