alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام در این تاپیک طرح های خودمان را برای پیشرفت تالار مکانیک مطرح میکنم. 20 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام در این تاپیک طرح های خودمان را برای پیشرفت تالار مکانیک مطرح میکنم. علی جان بگو دیگه بچه ها منتظر ایده هات هستند. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ البته خیلی از طرح هایی که در ذهن دارم میتونه برای تالارهای دیگه هم مفید باشه. طرح اول و دوم رو فعلا نمیگم تا دکتر اقدام لازم رو انجام بدنمنتها طرح سوم: هیچ اشکالی نداره که یک کاربر چند آیکن مخصوص داشته منظور از آیکن مخصوص:کاربر ویژه ساخت و تولید/متخصص آباکوس/مدیر تالار جامدات و... پس اگر مشخص شد کاربری هم متخصص کتیا هستهم اتوکد- اشکالی نداره که هر دو آیکن مخصوص رو داشته باشد. پیشنهاد میشه دکتر یا مدیر اجرایی یا مدیر روابط عمومی-این موضوع رو با مدیران ارشد در میون بذارن 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ با تشکر از شما در مورد ایکن دارای 2 جنبه هست : ... درود بر شما موردی که شما ذکر کردین یکی از راههای شناسایی هست که زیاد نمیشه روش حساب باز میکرد بهتره شناسایی با پست های کاربر صورت بگیره مثال میزنم: متخصص آباکوس ما در تاپیک مربوطه اشاره کردن که به آباکوس علاقه مند هستن..این درست.. منتها آیکون مخصوص رو بخاطر مطالبی که در مورد آباکوس نوشتن گرفتن.. فرض یکی اونجا بنویسه به نرم افزار openfoam علاقه منده ولی دریغ از یک پست یا یک رفع اشکال در مورد این نرم افزار.. 10 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود بر شماموردی که شما ذکر کردین یکی از راههای شناسایی هست که زیاد نمیشه روش حساب باز میکرد بهتره شناسایی با پست های کاربر صورت بگیره مثال میزنم: متخصص آباکوس ما در تاپیک مربوطه اشاره کردن که به آباکوس علاقه مند هستن..این درست.. منتها آیکون مخصوص رو بخاطر مطالبی که در مورد آباکوس نوشتن گرفتن.. فرض یکی اونجا بنویسه به نرم افزار openfoam علاقه منده ولی دریغ از یک پست یا یک رفع اشکال در مورد این نرم افزار.. منظورت کیه؟:167: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ طرح چهارم من: منتظر می مونیم دوستان ارشد چکار کردن بعد میگم طرحم رو 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ کدوم دوستان ارشد ؟ همین کاربران تالار رو میگم:آقا حمید/سمیه خانم/آقا مجید/آقای سرمست مخصوصا مسعودینا.. 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ همین کاربران تالار رو میگم:آقا حمید/سمیه خانم/آقا مجید/آقای سرمست مخصوصا مسعودینا.. مهندس جان ما این وسط حساب نمیشیم دیگه ... دستتون درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ مهندس جان ما این وسط حساب نمیشیم دیگه ... دستتون درد نکنه کنکوری های رو گفتم مهندس تلاش هایی که جهت نشریه مکانیک داشتین رو هرگز فراموش نمی کنم.. 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ کنکوری های رو گفتممهندس تلاش هایی که جهت نشریه مکانیک داشتین رو هرگز فراموش نمی کنم.. ممنون از اینکه تیکه انداختی مهندس منظورتونو گرفتم مهندس فضولی نمیکنم توی کار شما 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون از اینکه تیکه انداختی مهندس منظورتونو گرفتم مهندس فضولی نمیکنم توی کار شما اصلا متوجه نشدم مهندس.. تیکه ای در کار نبود.. حداقلش اینه که بهم پیشنهاد دادین و دلیل آوردین که من مسئولیت نشریه رو بر عهده بگیرم و من گفتم از عهده ام خارجه/پس مطمئنا به افراد دیگه هم گفته بودین با توجه به کارهای زیادتون در سرچشمه.. خلاصه کنم تلاش خودتون رو کرده بودین منتها دوستان همکاری نکرده بودن از جمله خوده من.. 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ طرح چهارم من: اگر فعالیتی بازخورد داشته انگیزه برای استارت و تداومش بیشتر میشه:طرح چهارم من هم بر اساس همین واقعیت هست. هر چقدر هم کابری رو تشویق کنیم برای زدن پست اگه بازخورد مناسب نبینه فایده ای نداره. من چند کابر از تالار مکانیک رو شناسایی کردم و از همشون دعوت می کنم به زدن پست و در ادامه بازخورد و سود های حاصل رو می گم. آقایون و خانم ها: مسعودینا/سعید/سمیه/جاوید/حسین بی/حمید سی اف دی/سرمست/ و دیگر دوستان بعضی هاشون که حتما قبولن.. ترم اول ارشد ترم سنگینه مخصوصا اگه مکانیک باشه مخصوصا اگه دانشگاه های برتر مث شریف و امیر کبیر باشه. احتمال مشروطی زیاد مگر اینکه زرنگ بازی در بیارین و نیم مشروط بشین پس پیشگیری بهتر از درمان هست کنکور ارشد یک هدف هست و ارتباطی به دیگر اهداف نداره(مقاله/دوره ارشد/دکتری) با توجه به مشاوره هایی که صورت می گیره خیلی از دوستان معادلات با مشتقات جزیی رو بی خیال میشن خب کاربرد این مبحث مهم در دوره ارشد رو نباید بی خیال شد.. معدلات با مشتقات جزیی در سیالات تراکم پذیر در سی اف دی در...اعداد مختلط در سیالات پیشرفته..و مثال های فراوان دیگه.. پیشنهاد اینه که دوستان مذکور در مورد این مباحث تاپیک بزن/اشکالات خودشون رو بگن/مطلب بذارن/کمک کنن به دوستانی که امسال کنکور دارن/ اما بازخورد چی میتونه بشه: مرور برای خودشون/پوشش نقاط ضعف خودشون و... دوستانی که در حال گذراندن دوره ارشد هستن هم همکاری کنن تاپیک http://www.noandishaan.com/forums/thread87974.html هم صرفا یک نظر سنجی نبود.. خیلی شلخته نوشتم اگر کسی خواست میتونه خوشگلتر بنویسه و یا بسطش بده.. 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه قرار شد دخالت نکنم فقط ذکر یک نکته رو ضروری میبینم ... حدود 2 ماهه که در تالار هیئت علمی طرحی مطرح شده که طرح شما و همچنین مهندس جمالی ( جزوات دانشگاهی ) زیر مجموعه ی اون قرار میگیره ... این طرح که برای اولین بار در فرومهای فارسی زبان مطرح میشه تحولی بزرگ رو در تالارهای مهندسی ایجاد خواهد نمود . 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه قرار شد دخالت نکنم فقط ذکر یک نکته رو ضروری میبینم ... حدود 2 ماهه که در تالار هیئت علمی طرحی مطرح شده که طرح شما و همچنین مهندس جمالی ( جزوات دانشگاهی ) زیر مجموعه ی اون قرار میگیره ... این طرح که برای اولین بار در فرومهای فارسی زبان مطرح میشه تحولی بزرگ رو در تالارهای مهندسی ایجاد خواهد نمود . باز میگه قرار شد دخالت نکنم؟ کی به شما گفت دخالت نکنید؟خودتون می گین؟ طرح مهندس جمالی رو از همین الان شکست خورده در نظر بگیرین مگر.. راستی هیئت علمی کیا هستن؟من چرا نیستمتو قدیس زمینی این نکته یک سواله 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ باز میگه قرار شد دخالت نکنم؟ کی به شما گفت دخالت نکنید؟خودتون می گین؟طرح مهندس جمالی رو از همین الان شکست خورده در نظر بگیرین مگر.. راستی هیئت علمی کیا هستن؟من چرا نیستمتو قدیس زمینی این نکته یک سواله اینکه کی گفته ملاک نیست مهم اینه که من پیغامو گرفتم ... در مورد طرح مهندس جمالی من نظری نمیدم و خودشون باید بیان دفاع کنن از طرحشون ... در مورد هیئت علمی هم یه اسانامه در سال 89 تصویب شد که بر اساس اون یک سری افراد مورد صلاحیت قرار میگیرند . در مورد شما اول اینکه شما تاج سر ما هستی مهندس ثانیا مدیرا زیر تالارها هم عضو هیئت علمی هستند . جزئیات بیشتر رو در صورت درخواست میتونم بصورت خصوصی بگم خدمتت مهندس جان . 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام من طرحی ندادم که بخواد با شکست مواجه بشه یا نشه طرح رو اونهایی میدن که سواد دارن ما که چیزی بلد نیستیم من اصلا عضو هیئت علمی نیستم که بخوام نظر بدم من برای یادگیری خودم و برخی دوستان این حرکت رو زدم تاپیک من یه دعوت بود از دانشجویان که اگر کسی دلش میخواد بیاد دانش خودش رو با دوستانش به اشتراک بزاره تا همه بتونن موفق بشن اجبار یا طرحی در کار نیست هرکس دوست داشت اینم کار رو انجام بده و هرکی دوست نداره این فقط یه فراخوان کاملا معرفتی و دوستانه هستش من خودم جرواتم رو برای دانلود میزارم تا همه استفاده کنن این کار رو برای تروویج علم میکنم و هیچ چشمداشتی در کار نیست به نظر من طرح تجمیع مقالات سال 89 مهندس ورپشتی باید به جریان بیفته 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ با سلاممن طرحی ندادم که بخواد با شکست مواجه بشه یا نشه طرح رو اونهایی میدن که سواد دارن ما که چیزی بلد نیستیم من اصلا عضو هیئت علمی نیستم که بخوام نظر بدم من برای یادگیری خودم و برخی دوستان این حرکت رو زدم تاپیک من یه دعوت بود از دانشجویان که اگر کسی دلش میخواد بیاد دانش خودش رو با دوستانش به اشتراک بزاره تا همه بتونن موفق بشن اجبار یا طرحی در کار نیست هرکس دوست داشت اینم کار رو انجام بده و هرکی دوست نداره این فقط یه فراخوان کاملا معرفتی و دوستانه هستش من خودم جرواتم رو برای دانلود میزارم تا همه استفاده کنن این کار رو برای تروویج علم میکنم و هیچ چشمداشتی در کار نیست به نظر من طرح تجمیع مقالات سال 89 مهندس ورپشتی باید به جریان بیفته درود بر مهندس بزرگوار پس این وسط دو نفر مقصر هستن یکی مهندس ورپشتی که گفته طرح یکی من که شما و مهندس ورپشتی خیلی با هم هماهنگ هستین و حرف ایشون حرف شماست.. اون پولکی ها مرامی نیستشا 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر مهندس بزرگوارپس این وسط دو نفر مقصر هستن یکی مهندس ورپشتی که گفته طرح یکی من که شما و مهندس ورپشتی خیلی با هم هماهنگ هستین و حرف ایشون حرف شماست.. اون پولکی ها مرامی نیستشا سالاری علی جان والا من شاگرد مهندس ورپشتی هستم مهندس ورپشتی به حکم دوستی 6 ساله همیشه به من لطف داشته و دارند و من خیلی چیزها از ایشون یاد گرفتم ایشون وقتی تاپیک من رو رویت کردند گفتند بهتره که این رو هم به چشم یه طرح جامع نگاه کنیم و روش بحث کنیم شاید نتیجه بخش باشه وگرنه از اول اول طرح نبود در آخر به شکل طرح در اومد چی گفتم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده