El Roman 31720 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سلام آتروس ایده جالبی به من داد، تو این تاپیک هرکس که مایله متنی یا شعری رو به یادگار با صدای خودش قرار میده صداتون رو با میکروفون یا گوشی میتونید ضبط بکنید و با آموزشی که تو این تاپیک قرار داده شده تبدیل به فلش بکنید فقط یادتون نره حتما فایل فلشتون اتوماتیک پلی نشه و ضمنا تا وقتی بشتر بچه ها پست ندادند لطفا هرکس فقط یک صوت هرکسی که پایس لطفا پست نزنه و با تشکر اعلام موافقت بکنه 50 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ ایده ی جالبیه من اَستم صدامم رزرو 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ آقا این اسپمارو میگم پاک کنه بعدا ها ناراحت نشین صدا من شجریانه؟؟!! یادگاری میزاری خوب 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ چــــآکرم داش حامـــد [FLASH=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] تقدیم به همه نواندیشانیانی 51 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ چه حرکت جیـــــــــگری.....:aghosh: نتونستم پست ندم..... 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ منم هستم تنها چیزی که درحال حاضر می تونم ازخودم بجا بزارم 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ چــــآکرم داش حامـــد [FLASH=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] تقدیم به همه نواندیشانیانی شنيدم و لذت بردم براي دكلمه صدات عاليه ولي از اون بهتر صحبت تو برنامه هاي آموزشي هست.چون صدات صاف هست و يك زنگ خاص داره كه باعث مي شه توجه شنونده به مطلب جذب بشه و از حواس پرتي جلوگيري مي كنه. به فكر استفاده از صدات باش. جدي مي گم اين رو 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ عحـــــــــــــــــــب !!! با این که امکانات نیست ولی منم هستم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ کجا میشه فایل صوتیwma رو اپلود کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ کجا میشه فایل صوتیwma رو اپلود کرد؟ تبدیلش کن به فلش فلشش رو بزار دیگه، ولی تو پرشین گیگ wma هم میشه 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من قبلا این تاپیک رو زده بودم هر کی یه چی گفت....هیچ کس هم نذاشت!!! الان اتحاد ملی بیشتر شده انگار !!! حسش بود میذارم 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش بابا من از این قرتی بازیا بلد نیستم بیا همین فایل خام فلش:biggrin: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 39 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها من صدای کسی و نشنیدم اگر نمیترسیدین منم میذاشتن ولی صدای پیر زن شنیدن نداره 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها من صدای کسی و نشنیدماگر نمیترسیدین منم میذاشتن ولی صدای پیر زن شنیدن نداره شما با موبایل آن میشی گفتی نمینوفم....اون گوشی رو شوت کن بشین پای پیسی چه چه منو میشنوفی :whistles:27 نفر نفر شنیدن مرور گرت ایراد داره 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش بابا من از این قرتی بازیا بلد نیستم بیا همین فایل خام فلش:biggrin: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صداي شما زيبا و گرم منتها... اين نكته كه مي گم هيچ ربطي به شما ندارد و يك موضوع كاملا فراگير در بين زن هاي ايراني است,ناز كردن موقع دكلمه و خوندن. كمتر زني رو ديدم كه هنگام خوندن يا دكلمه از قدرت صداش استفده كنه. همه يك جور صداشون رو خفه مي كنند , انگار يك دمگوني رو صداشون مي ذارن. اما شخص شما: صداتون لطيف هست و مهربون براي همين نياز نيست كه ديگه بهش حالت اضافه كنيد.شما در صداتون بصورت خداداد احساس داريد (واژه ي مناسبي براي مطلب مورد نظرم پيدا نكردم.منظورم اين هست كه نوعي حالت داره صداتون كه خوب هست و نه حالت به معني بدش) وجوداين حس و حالت باعث ميشه وقتي خود شما بصورت ارادي بخواهيد كه كمي لطيف تر كنيد صداتون رو حالت تصنعي زياد بگيره و اين خوب نيست. ---------- ببخشيد من از ديد خودم به صدا ها گوش مي كنم و نه صرفا از جنبه ي فضولي و اينكه بدونم كي چه صدايي داره. اميدوارم كه ناراحت نشيد از من 19 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ به زودی هر پست فاقد صدا حذف خواهد شد گفته باشم کسایی هم که رزرو کردن زودباشن تا حذف نشن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده