Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 12 تیر، 2012 سلام به دوستان عزیز. امروز ایمیلی به دستم رسید که به نظرم خیلی جالب بود!توش متن زیر اومده بود و گفته بود نظرتون چیه؟ حالا میخوام نظرتون رو در مورد این جمله گاندی بگید! درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند. 43
maryam_bah 1612 ارسال شده در 12 تیر، 2012 به نظرم بیشتر منظورش کساییه که تسلیم سرنوشت اند. اصلا میونه ی خوبی با اینجور آدما ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 14
Hodaa37 2744 ارسال شده در 12 تیر، 2012 برای منم این متن فرستاده شده یک لحظه یاد آدمهای سست عنصر افتادم که زندگی رو بسیار ساده و بی ارزش میدونن و هیچ تلاش عاقلانه ای نمیکنن مثل جوکی های سرزمین گاندی 8
zahra22 19501 ارسال شده در 12 تیر، 2012 به نظرم بیشتر منظورش کساییه که تسلیم سرنوشت اند.اصلا میونه ی خوبی با اینجور آدما ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیااااااااااااا 5
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 12 تیر، 2012 وااااااا من که به گاندی اینو یاد نداده بودم از کجا آورده گفته اینو ؟! 9
Mahsa.Gha 6571 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2012 متاسفانه اینجور آدمها در اطرافمون خیلی خیلی زیاد شدن. 6
جواد2020 136 ارسال شده در 12 تیر، 2012 متاسفانه اینجور آدمها در اطرافمون خیلی خیلی زیاد شدن.بله ......واقعا زیاد ....البته خیلیاشون میخوان این روحیه رو به همه یا کسانی که میشناسن منتقل کنندو اصرار زیادی به منطقی نشان دادن ابن حالت دارند...متاسفانه 6
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 تیر، 2012 سر مزار گاندی ایستاده بودیم. گروهی توریستی از انگلستان آمدند، با کلاه هایی بر سر و لباس هایی گران. اونور مزار هندوان پا برهنه بودند و التماس غذا میکردند و از دیدن انگلیسی های شیک و تمیز لذت میبردند. هر دو فقط میدانستند باید به آتش روی قبر گاندی ادای احترام کنند. اما دانستن این کجا و دانستن آن کجا....... 17
هوتن 15061 ارسال شده در 12 تیر، 2012 سر مزار گاندی ایستاده بودیم.گروهی توریستی از انگلستان آمدند، با کلاه هایی بر سر و لباس هایی گران. اونور مزار هندوان پا برهنه بودند و التماس غذا میکردند و از دیدن انگلیسی های شیک و تمیز لذت میبردند. هر دو فقط میدانستند باید به آتش روی قبر گاندی ادای احترام کنند. اما دانستن این کجا و دانستن آن کجا....... 16
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 12 تیر، 2012 از اونجا که این جمله کاملا سیاسیه از بحث کردن در این مورد صرف نظر میکنیم ایشالا یه روزی یه ایرانی راه گاندی رو پیش بگیره 4
tina-arch مهمان ارسال شده در 12 تیر، 2012 منم با نظرات بقیه موافقم و من فکر میکنم که منظور گاندی از این جمله : افرادی هست که بین بد وبدتر، بد رو انتخاب می کنند و تلاشی برای خوب کردنشون نمیکنن
mamadi brghi 97 ارسال شده در 12 تیر، 2012 یادمان باشد که : او که زیر سایه ی دیگری راه می رود ، خودش سایه ای ندارد . یادمان باشد که :در حرکت همیشه افق های تازه هست . یادمان باشد که : فرار راه به دخمه ای می برد برای پنهان شدن نه آزادی . یادمان باشد که : باور هایم شاید دروغ باشند . 2
ehsan saadi 16 ارسال شده در 14 تیر، 2012 جمله جالبیه ولی یادمون نره ما انسانیم و خودمون سرنوشت خودمونو رقم می زنیم نه این که تسلیم عقاید و خواسته های دیگران باشیم 2
*REZA 1056 ارسال شده در 14 تیر، 2012 به اینجور آدما باید گفت: از تو حرکت از خدا برکت تا تلاش نکنی چیزی بدست نمیاری... . اکثر آدمها در حال قانع کردن خودشون هستند در حالی که مشکلاتشون سر جاشه 1
البرت 36 ارسال شده در 16 تیر، 2012 راستش اگه نظر منو بخوای الان دورت رو نگاه کنی این وضعیت رو مشاهده می کنی 1
ارسال های توصیه شده