Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیز. امروز ایمیلی به دستم رسید که به نظرم خیلی جالب بود!توش متن زیر اومده بود و گفته بود نظرتون چیه؟ حالا میخوام نظرتون رو در مورد این جمله گاندی بگید! درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند. 43 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرم بیشتر منظورش کساییه که تسلیم سرنوشت اند. اصلا میونه ی خوبی با اینجور آدما ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ برای منم این متن فرستاده شده یک لحظه یاد آدمهای سست عنصر افتادم که زندگی رو بسیار ساده و بی ارزش میدونن و هیچ تلاش عاقلانه ای نمیکنن مثل جوکی های سرزمین گاندی 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرم بیشتر منظورش کساییه که تسلیم سرنوشت اند.اصلا میونه ی خوبی با اینجور آدما ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ وااااااا من که به گاندی اینو یاد نداده بودم از کجا آورده گفته اینو ؟! 9 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ متاسفانه اینجور آدمها در اطرافمون خیلی خیلی زیاد شدن. 6 لینک به دیدگاه
جواد2020 136 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ متاسفانه اینجور آدمها در اطرافمون خیلی خیلی زیاد شدن.بله ......واقعا زیاد ....البته خیلیاشون میخوان این روحیه رو به همه یا کسانی که میشناسن منتقل کنندو اصرار زیادی به منطقی نشان دادن ابن حالت دارند...متاسفانه 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سر مزار گاندی ایستاده بودیم. گروهی توریستی از انگلستان آمدند، با کلاه هایی بر سر و لباس هایی گران. اونور مزار هندوان پا برهنه بودند و التماس غذا میکردند و از دیدن انگلیسی های شیک و تمیز لذت میبردند. هر دو فقط میدانستند باید به آتش روی قبر گاندی ادای احترام کنند. اما دانستن این کجا و دانستن آن کجا....... 17 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سر مزار گاندی ایستاده بودیم.گروهی توریستی از انگلستان آمدند، با کلاه هایی بر سر و لباس هایی گران. اونور مزار هندوان پا برهنه بودند و التماس غذا میکردند و از دیدن انگلیسی های شیک و تمیز لذت میبردند. هر دو فقط میدانستند باید به آتش روی قبر گاندی ادای احترام کنند. اما دانستن این کجا و دانستن آن کجا....... 16 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ از اونجا که این جمله کاملا سیاسیه از بحث کردن در این مورد صرف نظر میکنیم ایشالا یه روزی یه ایرانی راه گاندی رو پیش بگیره 4 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ منم با نظرات بقیه موافقم و من فکر میکنم که منظور گاندی از این جمله : افرادی هست که بین بد وبدتر، بد رو انتخاب می کنند و تلاشی برای خوب کردنشون نمیکنن لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی از ما صبر رو با توسری خوردن و ساکت بودن اشتباه گرفتیم 3 لینک به دیدگاه
mamadi brghi 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا من به یاد ایران میوفتم. لینک به دیدگاه
mamadi brghi 97 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ یادمان باشد که : او که زیر سایه ی دیگری راه می رود ، خودش سایه ای ندارد . یادمان باشد که :در حرکت همیشه افق های تازه هست . یادمان باشد که : فرار راه به دخمه ای می برد برای پنهان شدن نه آزادی . یادمان باشد که : باور هایم شاید دروغ باشند . 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ این جمله برای دکتر علی شریعتی:w16: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ مریم و هدی جون خوب گفتن به نظر من تعریف کاملیه 1 لینک به دیدگاه
ehsan saadi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ جمله جالبیه ولی یادمون نره ما انسانیم و خودمون سرنوشت خودمونو رقم می زنیم نه این که تسلیم عقاید و خواسته های دیگران باشیم 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ به اینجور آدما باید گفت: از تو حرکت از خدا برکت تا تلاش نکنی چیزی بدست نمیاری... . اکثر آدمها در حال قانع کردن خودشون هستند در حالی که مشکلاتشون سر جاشه 1 لینک به دیدگاه
البرت 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ راستش اگه نظر منو بخوای الان دورت رو نگاه کنی این وضعیت رو مشاهده می کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده