رفتن به مطلب

تراکتور خار چشم فردوسی پور

en.ml

ارسال های توصیه شده

عادل فردوسی پور دیشب در برنامه شخصی خود بار دیگر کینه و نفرت خود را از هواداران تراکتور بروز داد

عادل فردوسی پور؛ همان مجری زیرک سیمای ملی ، که اکثرا امیال شخصی خود را در برنامه نود پیش میبرد و دوست دارد حرف خود را بر کرسی بنشاندعاشق فتنه و جنجال است چرا که نان شب او از همین راه در می آید...تا سه سال قبل کسی جرات مقابله با او را نداشت چرا که برنامه ای پر بیننده را در اختیار دارد و هر کسی را بخواهد به راحتی تخریب میکند...اما هواداران تراکتور این تابو را شکستند و توانسته اند جلوی افکار شیادانه و فاشیستی او بایستند. ..او از هواداران تراکتور متنفر هست، نیازی به اثبات نیست از تمامی حرف ها و رفتارهای اخیر وی میتوان پی به این احساس عادل خان برد... عاشق سینه چاک پرسپولیس است و این را همه دیگر متوجه شدند....دوشنیه شب 91.01.21:عادل نمیداد چه کار کند؟ بر افروخته و ناراحت است.. چون تیم محبوب او متضرر شده...مثل همیشه، فنایی در روزهایی که عادل میخواهد همه چیز به نفغ خودش باشد ، کارشناس داوری برنامه است...بارهاو بارها نام تیم تراکتور را بر زبان می آورد...چرا هوادران تراکتور محروم نشده اند؟ چرا هواداران تراکتور تنبیه نشده اند؟ چرا رودریگو توزی را بخشیده اید؟ چرا جاسم کرار را بخشیدید؟ چرا از تراکتور امتیاز کم نکردید؟ چرا چرا چرا.....عادل از تراکتور متنفر است و ما از عادل....بچرخ تا بچرخیم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

دیگه خیلیا شورشو در آوردن تراکتور ب کنار همین داماش تو بازیه رفت بدترین فحشارو ب مازیار دادن اگه عدالت باشه باید جریمه ی سنگین واسه اونا هم باشه یا همین هوادارای تراکتور

همه تماشاچیا وقتی بی عدالتی میبینن اعتراض میکنن و متاسفانه اعتراض تو ایران نه فقط تو خیلی جاها این جوریه حالا یکی میاد با مثال نشون میده ک علاوه بر بی عدالتی توی زمین دارن تو حکم دهی هم بی عدالتی میکنن این حرفارو داره ؟‌ فردوسی پور فقط میخواست ی مثال نزدیک ب شرایط پرسپولیسو بیاره ک حکم سبک تری واسش بریده شد ! همین ... بقیه این چیزا میره ب حساب ذهنیت شما ک چجوری میبینی قضایارو

• Like 2
لینک به دیدگاه
دیگه خیلیا شورشو در آوردن تراکتور ب کنار همین داماش تو بازیه رفت بدترین فحشارو ب مازیار دادن اگه عدالت باشه باید جریمه ی سنگین واسه اونا هم باشه یا همین هوادارای تراکتور

همه تماشاچیا وقتی بی عدالتی میبینن اعتراض میکنن و متاسفانه اعتراض تو ایران نه فقط تو خیلی جاها این جوریه حالا یکی میاد با مثال نشون میده ک علاوه بر بی عدالتی توی زمین دارن تو حکم دهی هم بی عدالتی میکنن این حرفارو داره ؟‌ فردوسی پور فقط میخواست ی مثال نزدیک ب شرایط پرسپولیسو بیاره ک حکم سبک تری واسش بریده شد ! همین ... بقیه این چیزا میره ب حساب ذهنیت شما ک چجوری میبینی قضایارو

بازی تراکتور و اس اس بازیه تیمای اول و دوم بود، داور 6تا اشتباهه فاحش و 100٪ تاثیر گذاشت کرد، بدترین توهین هم به داور "بیشرف" گفتن بود، بازیه شما تیمای نیمه پایین جدول بود، داور 1 اشتباه تاثیر گذار داشت، خوار مادره داورو سرویس کردین، چطوری این 2تا رو باهم مقایسه کرد عادل؟

لینک به دیدگاه
بازی تراکتور و اس اس بازیه تیمای اول و دوم بود، داور 6تا اشتباهه فاحش و 100٪ تاثیر گذاشت کرد، بدترین توهین هم به داور "بیشرف" گفتن بود، بازیه شما تیمای نیمه پایین جدول بود، داور 1 اشتباه تاثیر گذار داشت، خوار مادره داورو سرویس کردین، چطوری این 2تا رو باهم مقایسه کرد عادل؟

ب راحتی :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما سر استقلال پرسپولیس همه رو جر میدید اسمش تعصب نیست تا ما از تراکتور حرف میزنیم میشه تعصب ترکا! تعصب دقیقا تو همین پست تو هست نه جای دیگه ای

پست من یا پست تو با این ادبیاتت؟؟؟

کی دیدی من غیر از شوخی و کل کل بحث فوتبالی بکنم؟؟اصلا این لیگ به کل ارزش وقت گذاشتن وطرفداری کردن نداره از نظر من!!

خوبه بیشتر از این ضایع نکن خودتو :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همین دیگه تو اصلا بحث فوتبالی نمیکنی فرق آفساید با تیر دروازه رو هم نمیدونی اومدی اظهار نظر میکنی چون اسم تراکتور رو شنیدی، اون هم اظهار نظر فیلسوفانه و دکتر صدری، و این دقیقا یعنی تعصب!

اگه الان به نظر تو من خراب شدم بزار بشم:w58:

اوووووووووووووف :ws28: اره تو راس میگی من هیچیییییییی از فوتبال نمیدونم تو خوبی تو بلدی!! برو یه لیوان اب بخور فشار نیار به خودت!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
اوووووووووووووف :ws28: اره تو راس میگی من هیچیییییییی از فوتبال نمیدونم تو خوبی تو بلدی!! برو یه لیوان اب بخور فشار نیار به خودت!!

یه فکری به حال خودت بکن

لینک به دیدگاه
نه ابولفضل تاپیک چرا؟‌پست خلاف دیدی پاک کن چیکار به تاپیک داری؟:banel_smiley_4:

اولا که من به این بخش دسترسی ندارم. دوما پستی خلاف نیست ولی این نوع حرف زدن و بحث کردن بین یه مدیر و یه کاربر قدیمی که هر دوی شما هم از دوستان من هستید دور از انتظاره.

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچه ها بچه ها

دوست باشید با هم :w02:

(کنترل نامحسوس انجمن نواندیشان :ws3:)

تاپیک بومب! :(87):

مواظب باشید خودتون با تاپیک بومب نشید. :smiley (18):

مخلص مدیرای با جنبه و بی تعصب هم هستیم :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...