panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ مهدی حسینی اینجا چیکار میکنه تو ورزن اصلیش مهدی حسینی نیست که به این مهدی حسینی گفته خواننده دید با اهنگ دوست دختر و این شرو پر ها نتونست خواننده بشه د دست به دامن بقیه شده پول دار خر:icon_razz: بهتری؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ بهتری؟ سلام هی اره بهترم اماااا تا بیام بشم اون امید سابق خیلی طول میکشه امروز از صبح اینجا بارون بود انخد زیر بارون قدم زدم با ماشین 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام هی اره بهترم اماااا تا بیام بشم اون امید سابق خیلی طول میکشه امروز از صبح اینجا بارون بود انخد زیر بارون قدم زدم با ماشین خداروشکر. ایشالا زودی میشی همون روح سابق. خوشبحالتون بابا. ما که مثلا شمالیم, رنگ بارونو ندیدیم. حتی یه نم نزد که بوی بارون و خاک بیاد. ولی صبح بوی بهارنارنج بدجوری قلقلکم داد و از خواب پاشدم. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خداروشکر.ایشالا زودی میشی همون روح سابق. خوشبحالتون بابا. ما که مثلا شمالیم, رنگ بارونو ندیدیم. حتی یه نم نزد که بوی بارون و خاک بیاد. ولی صبح بوی بهارنارنج بدجوری قلقلکم داد و از خواب پاشدم. خدا کنه منم دلم برا اون امید تنگ شده منم نارنج موخام 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خدا کنه منم دلم برا اون امید تنگ شده منم نارنج موخام بهاره نارنج. اینجا پره. هر روز صبح که بابام میره سرکار یه مشت برام میاره قبل رفتن و میریزه رو میز اتاقم.:hapydancsmil: اتاقم بوی بهار نارنج گرفته. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ بهاره نارنج.اینجا پره. هر روز صبح که بابام میره سرکار یه مشت برام میاره قبل رفتن و میریزه رو میز اتاقم.:hapydancsmil: اتاقم بوی بهار نارنج گرفته. ا ینجا هم اتاقم بوی نم بارون گرفته دلت اب 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا هم اتاقم بوی نم بارون گرفته دلت اب فردا اینجا خودش بارون میاد اتاق منم بوی نم بارون میگیره. ولی اتاق تو بوی بهار نارنج نمیگیرههههههههه.... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ فردا اینجا خودش بارون میاد اتاق منم بوی نم بارون میگیره.ولی اتاق تو بوی بهار نارنج نمیگیرههههههههه.... میرم پ رتغال میارم تو اتاقم رنده میکنم بوی پررتغال بگیره 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ میرم پرتغال میارم تو اتاقم رنده میکنم بوی پررتغال بگیره باجه. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ باجه. خه من فکر نمیکردم بـه تـو وابسـته بشـم توی یه دوستی ساده اینجور عاشقت بشم اینهمه منو نـرنجــون نـــزار دیــوونــه بشـم یادته بهم می گفتی دارم عاشقت می شم همه حرفات دروغ بود میــدونم بـــرنمیگـردی اونروزا سرت شلوغ بود تو منو درک نمیکردی 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خه من فکر نمیکردم بـه تـو وابسـته بشـمتوی یه دوستی ساده اینجور عاشقت بشم اینهمه منو نـرنجــون نـــزار دیــوونــه بشـم یادته بهم می گفتی دارم عاشقت می شم همه حرفات دروغ بود میــدونم بـــرنمیگـردی اونروزا سرت شلوغ بود تو منو درک نمیکردی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ این وبلاگ رو ببین شعر هاش خیلی قشنگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ این وبلاگ رو ببین شعر هاش خیلی قشنگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیدم. اوهوم قشنگه. اکثر شعراش یه آهنگن. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دیدم.اوهوم قشنگه. اکثر شعراش یه آهنگن. اره ههه اهنگ امشب تو هم اینه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه بارون رمانتیکی میاد اینجااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ اره ههه اهنگ امشب تو هم اینه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه بارون رمانتیکی میاد اینجااااااااااااااااااااااا اوهوم. این آهنگ احسانو زیاد گوش میدادم قبلا. اینم خوجله. اینجا نیومده این بارونه هنوز. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ اوهوم.این آهنگ احسانو زیاد گوش میدادم قبلا. اینم خوجله. اینجا نیومده این بارونه هنوز. اینجا شده شمال امروز هم بارونه قدم زدم زیر باون انقد حال دادددددددددددددددددددددد 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا شده شمال امروز هم بارونه قدم زدم زیر باون انقد حال دادددددددددددددددددددددد خوشبحالتون. حالا قراااره اینجام برسه بارون. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی بامزه بود ای عرب ملخ .... تو رو به چه اپل جاوید جان داداش این چه حرفیه آخه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خوشبحالتون.حالا قراااره اینجام برسه بارون. ایشالله برسه راحت شی 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ایشالله برسه راحت شی بی کار نشین اینجا. پاشو بیا تحلیلم کن. http://www.noandishaan.com/forums/thread84753.html#post925155 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده