panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ خوب دست خودم نیست تا حالا سرت نیومد ه ه امروزززززز استاده سر کلاس یه یه صفحه متن خوند برا مون بنویسیم هر ده تا کلمه که می گفت کلمه فاصله بدون رد خور توش بود نفهمیدم کلاس چطور تموم شددددددددددددددددددددد الکی شاد باش. کم کم این الکیه راستکی میشه. باور کن. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ الکی شاد باش.کم کم این الکیه راستکی میشه. باور کن. خوب چطور الکی شاد باشم م م بگو فلان کار رو بکن منی که با اهنگ ممد نبودی ببینی شهر ازاد گشته نیناش ناشم میگرفت الان با اهنگ خوشگل ها باید برقصند هم تکون ام نمیاددددددددددددددددددددددد 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خوب چطور الکی شاد باشم م م بگو فلان کار رو بکن منی که با اهنگ ممد نبودی ببینی شهر ازاد گشته نیناش ناشم میگرفت الان با اهنگ خوشگل ها باید برقصند هم تکون ام نمیاددددددددددددددددددددددد خوب پس این دوره رو باید بگذرونی دیگه. من که هرچی میگم تو میگی نمیتونی شاد باشی. ببین باید خودت جو دوروبرتو عوض کنی و شاد شی. هیچ جوری دیگه نمیشه عوض کرد حالتو. بزن به در بیخیالی. نگو نمیشه که... :167: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خوب پس این دوره رو باید بگذرونی دیگه.من که هرچی میگم تو میگی نمیتونی شاد باشی. ببین باید خودت جو دوروبرتو عوض کنی و شاد شی. هیچ جوری دیگه نمیشه عوض کرد حالتو. بزن به در بیخیالی. نگو نمیشه که... :167: اره باید دوره ههه بگذره فقط خدا کنه زود تموم بشه ه ه ه زدم در بی خیالی گفتم برم پروزه های ارشدم رو جمع و جور کنم نشستم یه مقاله انگلیسی ترجمه کنم علاوه بر دپرس پری....... هم شدم از دست مقاله ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اره باید دوره ههه بگذره فقط خدا کنه زود تموم بشه ه ه ه زدم در بی خیالی گفتم برم پروزه های ارشدم رو جمع و جور کنم نشستم یه مقاله انگلیسی ترجمه کنم علاوه بر دپرس پری....... هم شدم از دست مقاله ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:icon_pf (34): درس و مخش بهترین تفریحات سالم است. پانیسا. اول یه کاری کن. این امضاتو عوض کن. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ درس و مخش بهترین تفریحات سالم است. پانیسا.اول یه کاری کن. این امضاتو عوض کن. بزار شب هفت ام در بیاد بعدددددددددددددددددددددددددد بعدش بزار خودش هم بیاد ببینه امضامو 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بزار شب هفت ام در بیاد بعدددددددددددددددددددددددددد بعدش بزار خودش هم بیاد ببینه امضامو باشه. قضیه پس اییییینه. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ باشه. قضیه پس اییییینه. خوب رفته باید بونه چیکار کرده اما واقعا دپرس ام این ویدیو رو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خوب رفته باید بونه چیکار کرده اما واقعا دپرس ام این ویدیو رو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیدم. دپرس کردی ماروهم. بیا برگرد... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دیدم.دپرس کردی ماروهم. بیا برگرد... دو تا کارگر گزاشتم دارن باز سازیم می کننننند 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دو تا کارگر گزاشتم دارن باز سازیم می کننننند منم امروز اصلا حالم خوش نیست. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ منم امروز اصلا حالم خوش نیست. چرا چی شده تو هم تنها شدی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ چرا چی شده تو هم تنها شدی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیشی نشده. از صبح دلم گرفته بود. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ هیشی نشده.از صبح دلم گرفته بود. اینجا از صبح بارون میاد پس دل توهههههههههههههه که بارونیه 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا از صبح بارون میاد پس دل توهههههههههههههه که بارونیه اینجام هوا ابریه هی اینور اونور میشه که بارون بیاد. تا یه ساعت دیگه بغضش میترکه آسمون ما. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اینجام هوا ابریه هی اینور اونور میشه که بارون بیاد.تا یه ساعت دیگه بغضش میترکه آسمون ما. اینجا حسابی گریه کرد و رفت ت ت ت 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا حسابی گریه کرد و رفت ت ت ت عع؟ اینجا نیومده هنوز. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ عع؟اینجا نیومده هنوز. این اهنگ رو براش بخون میاد بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته بزن تار و بزن تار بزن تا بخونم با تو اواز بی خریدار بزن تار و بزن تاررررررررررررررررررررررررر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ این اهنگ رو براش بخون میاد بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته بزن تار و بزن تار بزن تا بخونم با تو اواز بی خریدار بزن تار و بزن تاررررررررررررررررررررررررر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوندم, نیومد. من بارون میخواااااااام. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خوندم, نیومد.من بارون میخواااااااام. پس اینو براش بخون بیا با من مدارا کن که من مجنونم و مستم اگر از عاشقی پرسی، بدان دلتنگ آن هستم بیا با من مدارا کن که من دل غمگین و جان خستم اگر از درد من پرسی بدان لب را فرو بستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده