pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ :there: یه چی بگو کمی ارومممم بشم م م م 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ یه چی بگو کمی ارومممم بشم م م م ببین دنیا دو روزه. نشین زانوی غم بغل نگیر , این شکستا مقدمه ی یه پیروزی بزرگه. با غصه خوردن جز خراب شدن روحیت چیزی نصیبت نمیشه. پس مرد باش و بلند شو.:w16: خوب نصیحت میکنما. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ببین دنیا دو روزه.نشین زانوی غم بغل نگیر , این شکستا مقدمه ی یه پیروزی بزرگه. با غصه خوردن جز خراب شدن روحیت چیزی نصیبت نمیشه. پس مرد باش و بلند شو.:w16: خوب نصیحت میکنما. زانوی غم بغل گرفتن که دست خودم ادم نیست تا حالا برا خودت پیش نیومده ؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ زانوی غم بغل گرفتن که دست خودم ادم نیست تا حالا برا خودت پیش نیومده ؟ زانوی غم که چرا. ولی از اینایی که تو بغل کردی نه. الان صاحب اینجا میاد پرتمون میکنه بیرونا. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ زانوی غم که چرا.ولی از اینایی که تو بغل کردی نه. الان صاحب اینجا میاد پرتمون میکنه بیرونا. چه زانویی بغل کردی مگه من چه زانویی بغل کردم نترس صاحب تاپیک حالا حالا ها نمیاد لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ چه زانویی بغل کردی مگه من چه زانویی بغل کردم نترس صاحب تاپیک حالا حالا ها نمیاد زانوی ناراحتی های کوچولو. ناراحتی تو بزرگه که اینقدر ناراحتت کرده دیگه. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ زانوی ناراحتی های کوچولو.ناراحتی تو بزرگه که اینقدر ناراحتت کرده دیگه. ناراحتی کوشولو یعنی چی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ناراحتی کوشولو یعنی چی یعنی سر مسائل کوچیک و بچگونه. البته غم های بزرگ هم دارما یعنی همه دارن تو زندگی. غم منم تو ذهن کسی جا نمیشه. دوست داری بیخیال بحث شیم؟ ببین من همش میترسم بیاد صاحبش دعوامون کنه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی سر مسائل کوچیک و بچگونه.البته غم های بزرگ هم دارما یعنی همه دارن تو زندگی. غم منم تو ذهن کسی جا نمیشه. دوست داری بیخیال بحث شیم؟ ببین من همش میترسم بیاد صاحبش دعوامون کنه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کوچیک و بچه گونه رو تو چی میبینی صاحب تاپیک با من صداش در نمیاد من میدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ کوچیک و بچه گونه رو تو چی میبینی صاحب تاپیک با من صداش در نمیاد من میدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثلا ناراحتی سر نمره گرفتن... قهر با دوستام... جروبحث با مامانم... خیییلی چیزای این شکلکی... یام مثلا برای غم بزرگم میتونم که زانوی غم بغل کنم ولی نمیکنم. چون دوست دارم شاد زندگی کنم. صاب تاپیک که نه از محمد ادمین و شقایق اینا میترسم. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ مثلا ناراحتی سر نمره گرفتن... قهر با دوستام... جروبحث با مامانم... خیییلی چیزای این شکلکی...یام مثلا برای غم بزرگم میتونم که زانوی غم بغل کنم ولی نمیکنم. چون دوست دارم شاد زندگی کنم. صاب تاپیک که نه از محمد ادمین و شقایق اینا میترسم. ناراحتی نامردی و بی معرفتی و ترک کردن ادم چی؟؟؟ منم دوست داشتم شاد زندگی کنم و شاد بودم اما شکست دلم م م م نترس شقایق خودییییه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ناراحتی نامردی و بی معرفتی و ترک کردن ادم چی؟؟؟ منم دوست داشتم شاد زندگی کنم و شاد بودم اما شکست دلم م م م نترس شقایق خودییییه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه از اون ناراحتی ها نه. خوب خودت خودتو بساز , نیازی نیست که با اومدن یه آدم به زندگیت شاد شی و با رفتنش غمگین. خودتو مثل اینکه اصلا دوست نداریا. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ نه از اون ناراحتی ها نه.خوب خودت خودتو بساز , نیازی نیست که با اومدن یه آدم به زندگیت شاد شی و با رفتنش غمگین. خودتو مثل اینکه اصلا دوست نداریا. خوب رفتن اون ادم درست نبود یه هو رفت و پشت ادم رو خالی کرد بدون بهونه ه ه هه ه 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ خوب رفتن اون ادم درست نبود یه هو رفت و پشت ادم رو خالی کرد بدون بهونه ه ه هه ه پشتت به خدا گرم باشه جوون. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ پشتت به خدا گرم باشه جوون. چشم مامان بزرگ سحنه تا بیام برگردم به زندگی عادی خیلی طول میکشه 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ چشم مامان بزرگ سحنه تا بیام برگردم به زندگی عادی خیلی طول میکشه سخت نگیر. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سخت نگیر. دست خودم نیست دله و ذهنه که میره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده