میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بچه ها قضیه از این قراره که باید برای دفاع از پایان نامه پاورپوینت آماده کنم ولی اسلایدهای خود آفیس اصلا به دلم نمیچسبه و تو نت هم میگردم چیز درست و حسابی پیدا نمیکنم اگر کسی داره دریغ نکنه، جبران میکنیم. طرحش شیک و مدرن باشه. اگر جای درخوسات مناسب نیست مدیرا لطف کنند جابجا کنند ممنونم 8 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بچه هاقضیه از این قراره که باید برای دفاع از پایان نامه پاورپوینت آماده کنم ولی اسلایدهای خود آفیس اصلا به دلم نمیچسبه و تو نت هم میگردم چیز درست و حسابی پیدا نمیکنم اگر کسی داره دریغ نکنه، جبران میکنیم. طرحش شیک و مدرن باشه. اگر جای درخوسات مناسب نیست مدیرا لطف کنند جابجا کنند ممنونم سلام دوست عزیز ، نمونه های این سایت رو ببنید ، امیدوارم به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ من از این سایت استفاده میکنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت به در بخوریه . سرچ free power point template هم نتیجه خوبی داره . 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من برای دوسه تا از کنفرانس ها وسمینارهام از همینا استفاده کردم امیدوارم کارتو راه بندازه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ از همتون ممنونم بچه ها بزار ببینم از داخل این سایتا چیزی میتونم پیدا کنم بازم اگر دوستان دیگه طرح به دردبخور دارند ممنونم میشم 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من معمولا خودم برای کارهام توی فوتوشاپ یه بکگراند طراحی میکنم بعد میندازم تو پاور پوینت سایت هایی رو هم که بچه های معرفی کردن خوبه موضوع رفت تالار گرافیک بخش درخواست ها 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ از همتون ممنونم بچه هابزار ببینم از داخل این سایتا چیزی میتونم پیدا کنم بازم اگر دوستان دیگه طرح به دردبخور دارند ممنونم میشم سایت هایی که بچه ها گفتن ، خیلی خوب بودن .. اگر هنوز طرح مورد نظرتون رو پیدا نکردید، موضوع پروژه رو بگید تا متناسب با اون، طرح واستون پیدا کنیم ... 5 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سایت هایی که بچه ها گفتن ، خیلی خوب بودن .. اگر هنوز طرح مورد نظرتون رو پیدا نکردید، موضوع پروژه رو بگید تا متناسب با اون، طرح واستون پیدا کنیم ... ممنونم راستش یه چیزایی داشتم و یه چیزایی هم پیدا کردم ولی اگه چیزی در مورد مهندسی معدن پیدا کردین ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از همتون ممنونم بچه هابزار ببینم از داخل این سایتا چیزی میتونم پیدا کنم بازم اگر دوستان دیگه طرح به دردبخور دارند ممنونم میشم این سایتم ببین تم های زیادی داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
SepehrGM 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ اینم نمونه خوبی بود من برای یکی از دوستام گرفتم و باهاش ارائه کرد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده