roze abi 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ تابحال چندتا از اين نوع ايميل ها براتون اومده؟ ايميل هايي كه عنوانشون يه همچين كلماتي هست و در آخر هم خواسته كه "به هر كس كه ميتونيد فوروارد كنيد" يا "اگه ديگران رو دوست داريد بهشون بديد" تا اونام مطلع بشن. روز به روز داره به تعداد اين جور ايميل ها اضافه ميشه! ديگه تقريبا روزانه شده! حالا با دانستن اين مطالب چه اتفاقي ميوفته؟! آيا جز اينه كه به ميزان فشار عصبي و استرس و اضطراب و نااميدي مون افزوده بشه؟ همون يه ذره آرامشي هم كه داريم از دست ميره! و جالب اينجاست كه هيچ كدوم يه منبع موثق ندارن و براي اثبات گفته هاشون ميگن طبق آزمايشي در چين، طبق گزارشي از خبرگزاري ژاپن، طبق آزمايشات اخير دانشمندان كه اصلاً معلوم نيست اين گزارشات از كجا سر در آوردن! ديگه كم مونده بگن اكسيژن هوا حاوي مواد سمي هست و نفس هم نكشيد! ما الان داريم توي وضعيتي زندگي ميكنيم كه ديگه اكثر مردم در جريان اخبار دنيا هستن. اين هم خوبه هم بد. خوبيش اينه كه اطلاعاتمون بالا ميره ولي از طرفي ممكنه باعث زياد شدن نگراني ها و استرسمون بشه! من فكر ميكنم توي وضعيتي كه الان داريم از هرچيزي بيشتر به آرامش نياز داريم. اين حداقل كمك و مهم ترين كار و راحت ترين لطفي هست كه ميتونيم در حق دوستان و اطرافيانمون انجام بديم. ما به آرامش و احساس امنيت نياز داريم. همه ميدونيم كه اخباري كه توي صفحه حوادث رونامه ها و يا توي تلويزيون گفته ميشه واقعا تمام اخباري نيستن كه توي جامعه اتفاق ميوفته! اخباري هستن كه خيلي تكان دهنده تر از اوني هستن كه من و شما ميشنويم. ولي تمام اينا سانسور ميشن. يعني اگه يه شبكه اي راه بيوفته كه تمام اخباري كه اتفاق ميوفته در اونجا گفته بشه، همه دچار افسردگي و اضطراب ميشن! فكر ميكنين كساني كه اون دسته از اخبار هولناك رو به گوش ما ميرسونن به صلاح ما كار ميكنن؟ خيرخواه ما هستن؟ شايد كساني خواسته يا ناخواسته دارن باعث ميشن كه روزبروز به ميزان استرس ما افزوده بشه كه ما سرگرم اينجور مسائل باشيم و نتونيم ديگه درست فكر كنيم و تصميم بگيريم و روحيه مون خراب بشه. در آخر از همه دوستان عزيزم خواهش ميكنم كه يه همچين ايميل هاي منفي رو انتشار ندين. به جاش ايميل هايي رو به ديگران ارسال كنيد كه مثبت باشن. باعث افزايش اعتماد به نفس، انسانيت، آرامش، احساس امنيت بشه. كاري كنيد كه عزيزانتون از لحظه لحظه زندگيشون لذت ببرن و شاد زندگي كنن. بجاي اينكه دنبال اخبار استرس زا باشيم كه هيچ نقشي هم توش نداريم ميتونيم به فكر باخبر بودن از وضعيت همسايه يا دوست و آشنامون باشيم تا از زندگيمون لذت ببريم و اطرافيانمون رو خوشحال كنيم. اينايي كه گفتم نظر شخصي خودمه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده