!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ Ace Translator نرم افزار ترجمه برای نیازهای روزمره ی شما می باشد. این نرم افزار قابلیت ترجمه به 58 زبان مختلف دنیا را دارد. این نرم افزار از موتور های قدرتمند ترجمه ی زبان، موجود در اینترنت استفاده می کند و به شما امکان ترجمه ی محتویات صفحات وب، نامه ها، ایمیل ها، چت و ... را می دهد. زبان های پشتیبانی شده توسط این نرم افزار: انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، هلندی، پرتغالی، اسپانیایی، کاتالونیایی، یونانی، روسی، چینی(سنتی و ساده شده)، ژاپنی، کره ای، چک، بلغاری، رومانی، فلیپینی، هندی، فارسی، صربی، نروژی، لیتوانی، دانمارکی، فنلاندی، کرواسی، اندونزیایی، اکراین، اسلواکی، اسلوونی، لاتویانی، عربی، ویتنامی، سوئدی، پلندی، ترکی، تای، آلبانی، اسرائیلی، مجارستانی، مالتایی، بلاروسی، ایسلندی، مقدونی، استونیا، مالایی، اردو، ایرلندی، آفریقایی، ارمنی، گالیشی، ولزی، سواحیلی، آذربایجانی، گرجی، باکویی، هایتی، عبری. قابلیت های کلیدی نرم افزار Ace Translator: - نرم افزاری به منظور رفع نیازهای ترجمه ایی روزمره - بهره مندی از موتورهای ترجمه ی زبان موجود در اینترنت - ترجمه ی محتویات صفحات وب، نامه ها، ایمیل ها، چت و ... - ترجمه به 58 زبان مختلف دنیا - و ... پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان ازیجا هم میشه دانلود کرد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 40 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ مخصوص اعضای همون انجمنه؟ نتونستم ازش استفاده کنم ولی مرسی بسیار مورد نیازه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ مخصوص اعضای همون انجمنه؟ نتونستم ازش استفاده کنم ولی مرسی بسیار مورد نیازه کدوم انجمن ؟ این که لینکش خرابه سرور مشکل داره ی وقت دیگه تست کنین 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ این نرم افزار میتونه برامم یه مقاله رو ترجمه کنه؟؟؟ ترجمه اش بهتر از گوگله ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ این نرم افزار میتونه برامم یه مقاله رو ترجمه کنه؟؟؟ ترجمه اش بهتر از گوگله ؟؟ ب نظر من خیلی خوب ترجمه میکنه بازم بستگی ب متن داره ********************* ترجمه توسط برنامه : زبان های پشتیبانی شده توسط این نرم افزار: انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، هلندی، پرتغالی، اسپانیایی، کاتالونیایی، یونانی، روسی، چینی(سنتی و ساده شده)، ژاپنی، کره ای، چک، بلغاری، رومانی، فلیپینی، هندی، فارسی، صربی، نروژی، لیتوانی، دانمارکی، فنلاندی، کرواسی، اندونزیایی، اکراین، اسلواکی، اسلوونی، لاتویانی، عربی، ویتنامی، سوئدی، پلندی، ترکی، تای، آلبانی، اسرائیلی، مجارستانی، مالتایی، بلاروسی، ایسلندی، مقدونی، استونیا، مالایی، اردو، ایرلندی، آفریقایی، ارمنی، گالیشی، ولزی، سواحیلی، آذربایجانی، گرجی، باکویی، هایتی، عبری. قابلیت های کلیدی نرم افزار Ace Translator: - نرم افزاری به منظور رفع نیازهای ترجمه ایی روزمره - بهره مندی از موتورهای ترجمه ی زبان موجود در اینترنت - ترجمه ی محتویات صفحات وب، نامه ها، ایمیل ها، چت و ... - ترجمه به 58 زبان مختلف دنیا - و ... ------------------------- Languages supported by this software: English, French, German, Italian, Dutch, Portuguese, Spanish, Catalan, Greek, Russian, Chinese (traditional and simplified), Japanese, Korean, Czech, Bulgarian, Romanian, Flypyny, Hindi, Persian, Serbian, Norwegian, Lithuanian , Danish, Finnish, Croatian, Indonesian, Akrayn, Slovakia, Slovenia, Latvyany, Arabic, Vietnamese, Swedish, Plndy, Turkish, Thai, Albania, Israel, Hungary, Maltayy, Belarusian, Icelandic, Macedonian, Estonian, Malay, Urdu, Irish Africans, Armenians, Galyshy, Vlzy, Swahili, Azerbaijani, Georgian, Bakvyy, Haiti, Hebrew. Features software, Ace Translator: - Windows translation software in order to meet the needs of everyday - Benefit from language translation engines available on the Internet - Translation of Web contents, letters, emails, chat and ... - Translated into 58 different languages around the world - And ... 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ لینک دانلود ... این نسخه ش جدیدترم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ متن م یه مقاله ieee :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ متن م یه مقاله ieee :5c6ipag2mnshmsf5ju3 از یه دیکشنری 3 مگی چه انتظارایی داری تو هم یه چی تو مایه های همون گوگل ترنسلیته بابا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ از یه دیکشنری 3 مگی چه انتظارایی داری تو هم یه چی تو مایه های همون گوگل ترنسلیته بابا اره منم دیدم سه مگ هستش جا خوردم انقد تبلیفات که N تا زبون ترجمه میکنه گفتم الان یه گیگ جا میخواد :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام از شما دوست عزیز بابت این نرم افزار خوب ممنونم بهتر دیدم 2 نکته رو خدمت دوستان عزیز عرض کنم : 1 - دیدم برخی دوستان میخوان مقالات رو با نرم افزار ترجمه کنند یه زمانی منهم همینطور بودم ولی یه روز تصمیم گرفتم خودم شروع به ترجمه مقالات isi کنم باور کنید فوق العاده سخت بود شاید هر یه صفحش یک هفته وقتمو گرفت و ترجمش خیلی بد شد ولی دفعه ی بعد یه مقاله ی دیگه رو شروع کردم اینبار هر صفحه 3 روز طول کشید ... و معنیش بهتر شد همینطور اینکارو ادامه دادم و به جایی رسیدم که یه مقاله ی 12-13 صفحه ای رو در یک ساعت ترجمه ی کاملا روان میکردم ... پس به شما عزیزان برادرانه توصیه میکنم یکم همت کنید مطمئن باشید موفق خواهید شد . 2 - یادمه دوره ی لیسانسم ( سال 85 ) توی ترجمه ی یه مقاله گیر کرده بوذم ... و خیلی تحت فشار بودم از طرف استاد یه بار به دوست نام اشنای خودمون " مهندس بهتاش پیرجو " موضوع رو گفتم ایشون یه نرم افزار برام پست کرد اسمش یادم نیست ولی ماله شرکت نفت بود نرم افزار ترجمه ی متون تخصصی ( 37 رشته ) به زبان فارسی بود فوق العاده عالی بود و نمونشو هیچجا پیدا نکردم ولی متاسفانه قفل سخت افزاری داشت ( وسط سی دی سوراخ بود !!! ) و توی اسباب کشی گم شد !!! ولی خدا رو شکر الان خودم خیلی راحت ترجمه میکنم بازهم از موسس محترم تاپیک ممنونم 8 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی ممنون بابت این نرم افزار 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ این فرقش با transmiti چیه اونوخ ؟ میدونم جفتش نرم افزاره میگم یعنی کدوم بهتره 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ ب نظر من خیلی خوب ترجمه میکنه بازم بستگی ب متن داره ********************* ترجمه توسط برنامه : زبان های پشتیبانی شده توسط این نرم افزار: انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی، هلندی، پرتغالی، اسپانیایی، کاتالونیایی، یونانی، روسی، چینی(سنتی و ساده شده)، ژاپنی، کره ای، چک، بلغاری، رومانی، فلیپینی، هندی، فارسی، صربی، نروژی، لیتوانی، دانمارکی، فنلاندی، کرواسی، اندونزیایی، اکراین، اسلواکی، اسلوونی، لاتویانی، عربی، ویتنامی، سوئدی، پلندی، ترکی، تای، آلبانی، اسرائیلی، مجارستانی، مالتایی، بلاروسی، ایسلندی، مقدونی، استونیا، مالایی، اردو، ایرلندی، آفریقایی، ارمنی، گالیشی، ولزی، سواحیلی، آذربایجانی، گرجی، باکویی، هایتی، عبری. قابلیت های کلیدی نرم افزار Ace Translator: - نرم افزاری به منظور رفع نیازهای ترجمه ایی روزمره - بهره مندی از موتورهای ترجمه ی زبان موجود در اینترنت - ترجمه ی محتویات صفحات وب، نامه ها، ایمیل ها، چت و ... - ترجمه به 58 زبان مختلف دنیا - و ... ------------------------- Languages supported by this software: English, French, German, Italian, Dutch, Portuguese, Spanish, Catalan, Greek, Russian, Chinese (traditional and simplified), Japanese, Korean, Czech, Bulgarian, Romanian, Flypyny, Hindi, Persian, Serbian, Norwegian, Lithuanian , Danish, Finnish, Croatian, Indonesian, Akrayn, Slovakia, Slovenia, Latvyany, Arabic, Vietnamese, Swedish, Plndy, Turkish, Thai, Albania, Israel, Hungary, Maltayy, Belarusian, Icelandic, Macedonian, Estonian, Malay, Urdu, Irish Africans, Armenians, Galyshy, Vlzy, Swahili, Azerbaijani, Georgian, Bakvyy, Haiti, Hebrew. Features software, Ace Translator: - Windows translation software in order to meet the needs of everyday - Benefit from language translation engines available on the Internet - Translation of Web contents, letters, emails, chat and ... - Translated into 58 different languages around the world - And ... لینک دانلود ... این نسخه ش جدیدترم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol:دست گلتون درد نکنه:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده