Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ این رخوت و سستی مربوط به این انجمن نیست،مربوط به کل جامعه ماست.مردم نا امید شدن،از اصلاحات،از رسیدن به خواسته هاشون،حکومت هم از طریق رسانه و سرکوب و....مردم رو ساکت کرده. خوب ما هم توی دنیای مجازی بازتابی از واقعیت هامون رو نشون میدیم. من 3 هفته اینجا نبودم،به هیچ بدبختی فکر نمیکردم،یکی دو روزه رسیدم،اون بوی نا امیدی و خشونت همه جای این کشور حس میشه. در مورد تالار آزاد اون چیزی که میتونه به رونقش کمک کنه،امید در میان کاربرهاست. امید رو هم باید در واقعیت به آدم ها داد،نه توی دنیای مجازی. کسیکه توی واقعیت خسته بشه،نمیشه توی مجازی خوشحال باشه،چقدر میشه نقاب زد؟ اوج این فروم ها در زمان انتخابات توی ایران بود که مردم واقعا امید به تغییرات داشتن،هرچی امید مردم توی واقعیت کمتر شد،فضای فروم ها هم خسته تر شد. من از انجمن حرفی نزدم. کل نقد من در مورد تالار گفتگوی ازاد بود. ولی ظاهرا آقا ابوالفضل نذاشتن بحث ادامه پیدا کنه. با تشکر از حضور شما مجبورم گفتگو رو پایان بدم. چون ایشون با تهدید جلو امد و منم اصراری ندارم که کمک کنم. با پوزش از شما لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ آقای فکور این چندمین باره شما چنین تاپیک هایی میزنین و اینکه هدفتون چیه؟!!من خودم سه هفته مسافرت بودم و تازه برگشتم،خیلی از تاپیک های صفحات چندم برام جذاب بودن. ترجیح میدم اونهارو آپ کنم و نظر بدم. الان خود شما به محض ورود دوتا تاپیک زدین هردوتاش تکراریه،یعنی هم بحث آزادی و استبداد،هم بحث انتقاد از تالار آزاد. ولی شما فکر میکنین تاپیکی خوبه که حتما پست استارترش جدید باشه. اما اینطور نیست. مثلا تاپیک فروغ جون درباره برخوردهای به جا و نابجا، چیزی هست که تا مدت ها میتونه تاپیک بالا باشه،چون هر لحظه توی زندگی برای ما اتفاق خاصی میوفته و کاربر میتونه مطرحش کنه و سایرین به عنوان روانشناس یا.... درباره اش نظر بدن. من اینگونه تاپیک های شمارو بیشتر ناشی از یک حس حسادت میدونم،که چون خودتون تاپیکی ندارین که بتونه کسی رو جذب کنه،از اینکه یکسری تاپیک ها (به غیر از تاپیک های اسپم خور) زیاد روی بورس میمونه،ناراحتین. درود سانازجان. خوش اومدی. به نظر من درست نیست هر انتقادی از تالار آزاد رو نشانه حسادت بدونیم. من کاملا موافقم با فکور. بعضی از تاپیکها شاید دیگه فقط واسه چندنفری که توش پست گذاشتن جالب باشه (البته من مطمئن نیستم چون بعضی از تاپیکای قدیمی رو اصلا باز نمیکنم)، البته همه حق دارن درباره موضوعی که خوششون میاد تو تاپیکی که دوس دارن پست بزارن ولی اینکه بعضی وقتا تمام تاپیکهای صفحه اول تاپیکای چندماه پیش باشه کمی حالت دلزدگی پیش میاره. قبلا تاپیکای متنوع و بیشتری زده میشد و من یادم میاد وقتی وارد تاپیکی میشدیم و بعد برمیگشتیم صفحه اول تاپیکای صفحه اول رفته بودن صفحات دوم و سوم. متاسفانه مدیران تالار آزاد کمی زیادی ریسک ناپذیر و سخت گیر هستن. هر تاپیکی که ذره ای خنثی نباشه و باعث درگیری عقیدتی بشه رو ناک اوت میکنن، خب عزیزان من خیلیا با موضوعات و مباحث این چنینی جذب سایت میشن. البته با طلایی کردن تالار گویا واقعا مدیران سایت تمایل دارن که حلقه دوستان رو تنگ و نفوذناپذیر نگه دارن. ولی در حال حاضر انگار هیچ چیز جدیدی کاربران سایت و مخصوصا کاربران فعال و به قول شما رو بورس سایت رو به هیجان نمیاره متاسفانه.... 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ متاسفانه مدیران تالار آزاد کمی زیادی ریسک ناپذیر و سخت گیر هستن. هر تاپیکی که ذره ای خنثی نباشه و باعث درگیری عقیدتی بشه رو ناک اوت میکنن، خب عزیزان من خیلیا با موضوعات و مباحث این چنینی جذب سایت میشن. ا خوب شما فکر میکنین چرا مدیرها چنین کاری میکنن؟ دستشون با حکومت دیکتاتور توی یک کاسه است؟ کل کشور خفقان و زوره،خوب به اینجا هم میکشه،مدیر اینجا چیکارست که اجازه بده یا نده. یک تاپیک مملکته داریم بود من توش مطلب میذاشتم و خیلی دوستش داشتم،گویا گیر دادن و بهشون اخطار دادن. 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ راستش من مخالفم یه سری از تاپیک ها قدیمی هستن ولی جالبن..... گاهی اوقاتم نمیتونیم همیشه به این تالار سر بزنیم و ممکنه که تاپیک ها رو رو از دست بدیم 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیکی که با محور اصلی و موضوع اصلی جلو بره نیاز به نتجه گیریه پایانی نیاز نداره چون هر پست از هر کاربر نشانه نوع نگرش اون کار بر هست و کسی که میخواد اطلاعاتی کسب کنه خودش با خوندن پست ها میتونه به نتیجه گیری برسه اقای فکور جان ما نمیتونیم تاپیکی که توش بحث شده چه قدیمی و چه جدید بفرستیم بایگانی اگه دوست داری که تاپیکهای شما صفحه اول تالار باشه میتونی برای و اپشون کنی مثل همون یه نفر البته چون تاپیکهای اون یه نفر جذابیت داره و محبوبیت دیگران هم تاپیکهاشو اپ میکنن در ضمن اون یه نفر از تاپیکهای دیگران ایراد نمیگیره و توشون شرکت میکنه و نظر میده و نمیگه این تاپیک در حد تالار ازاد نیست موفق و پیروز باشی 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ تاپیکی که با محور اصلی و موضوع اصلی جلو بره نیاز به نتجه گیریه پایانی نیاز نداره چون هر پست از هر کاربر نشانه نوع نگرش اون کار بر هست و کسی که میخواد اطلاعاتی کسب کنه خودش با خوندن پست ها میتونه به نتیجه گیری برسه اقای فکور جان ما نمیتونیم تاپیکی که توش بحث شده چه قدیمی و چه جدید بفرستیم بایگانی اگه دوست داری که تاپیکهای شما صفحه اول تالار باشه میتونی برای و اپشون کنی مثل همون یه نفر البته چون تاپیکهای اون یه نفر جذابیت داره و محبوبیت دیگران هم تاپیکهاشو اپ میکنن در ضمن اون یه نفر از تاپیکهای دیگران ایراد نمیگیره و توشون شرکت میکنه و نظر میده و نمیگه این تاپیک در حد تالار ازاد نیست موفق و پیروز باشی با تشکر از نظرات شما درسته . من نظرم روی کارکرد مدیران محترم نیست. تذکر من به همت خود استاتر و کاربرانی است که فقط روی تاپیکهای قدیمی زوم نکنند و اینمه اونا رو بالا نیارن تا صفحه اول تالار تازه تر بشه و هر کاربری یه تاپیکی حداقل تو صفحه اول داشته باشه. در عین حال که شما هم میدونی که من بخاطر احترام به مقررات نمیتونم واضح تر نظر بدم. با سپاس از شرکت شما 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ راستش من مخالفم یه سری از تاپیک ها قدیمی هستن ولی جالبن..... گاهی اوقاتم نمیتونیم همیشه به این تالار سر بزنیم و ممکنه که تاپیک ها رو رو از دست بدیم اینطور نیست. شما میتونی موقع حضور در تالار یکی دو صفحه قبلم ببینی و تاپیکهاشو مطالعه کنی. هر چند که موضوع مورد نظر من این بحث اونم به این شکل نیست. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ درود سانازجان. خوش اومدی. به نظر من درست نیست هر انتقادی از تالار آزاد رو نشانه حسادت بدونیم. من کاملا موافقم با فکور. بعضی از تاپیکها شاید دیگه فقط واسه چندنفری که توش پست گذاشتن جالب باشه (البته من مطمئن نیستم چون بعضی از تاپیکای قدیمی رو اصلا باز نمیکنم)، البته همه حق دارن درباره موضوعی که خوششون میاد تو تاپیکی که دوس دارن پست بزارن ولی اینکه بعضی وقتا تمام تاپیکهای صفحه اول تاپیکای چندماه پیش باشه کمی حالت دلزدگی پیش میاره. قبلا تاپیکای متنوع و بیشتری زده میشد و من یادم میاد وقتی وارد تاپیکی میشدیم و بعد برمیگشتیم صفحه اول تاپیکای صفحه اول رفته بودن صفحات دوم و سوم. متاسفانه مدیران تالار آزاد کمی زیادی ریسک ناپذیر و سخت گیر هستن. هر تاپیکی که ذره ای خنثی نباشه و باعث درگیری عقیدتی بشه رو ناک اوت میکنن، خب عزیزان من خیلیا با موضوعات و مباحث این چنینی جذب سایت میشن. البته با طلایی کردن تالار گویا واقعا مدیران سایت تمایل دارن که حلقه دوستان رو تنگ و نفوذناپذیر نگه دارن. ولی در حال حاضر انگار هیچ چیز جدیدی کاربران سایت و مخصوصا کاربران فعال و به قول شما رو بورس سایت رو به هیجان نمیاره متاسفانه.... نظرات شما دقیقا همانی است که منظور نظر منه. با تشکر از شما 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ فکور جان چطوره که ما کاری نکردیم و همه رو آزاد گذاشتیم در ارائه نظرات و ارسال تاپیکها و صرفا به مرتب کردن اونها بسنده میکنیم و شما بنده رو به زورگویی و اجبار کاربران متهم میکنی داداش. ولی از اونطرف میگی از هر استارتر بیش از دو تا تاپیک در صفحه اول نباشه. حالا به هر طریقی که ممکنه و به نوعی باید روی دهن کاربران یه چسب بزنیم که زیادتر از حد مجازشون حرف نزنن و تاپیک ارسال نکنن که ما دچار روزمرگی و تکرار و رخوت نشیم و این زور گویی نیست؟ من دنبال جواب این پستم نیستم. ولی خواهش دارم از شما نسبت به نوشته های خودتون دقت به خرج بدید و دیگران را به چیزی متهم نکنید دوست عزیز. با دیدن اون داداشی که منو خطاب کردی و نیز با خطاب کردن من بعنوان دوست عزیز و اون گل , فقط در همان زاویه برادری و داداش و دوستی بهت میگم : داداشی تو با این ذکاوت و دقت و تدبر و دانش حتی نمیتونی یه کاربر ساده هم باشی. دست از سر این تالار بردار بذار اون عظمت و رونق قبلیشو از نو بدست بیاره. مرسی که حرف این داداشتو توجه میکنی. خدانگهدار لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ با دیدن اون داداشی که منو خطاب کردی و نیز با خطاب کردن من بعنوان دوست عزیز و اون گل , فقط در همان زاویه برادری و داداش و دوستی بهت میگم : داداشی تو با این ذکاوت و دقت و تدبر و دانش حتی نمیتونی یه کاربر ساده هم باشی. دست از سر این تالار بردار بذار اون عظمت و رونق قبلیشو از نو بدست بیاره. مرسی که حرف این داداشتو توجه میکنی. خدانگهدار خیلی ممنون از اینکه منو تحریک کردید دوباره بهتون جواب بدم و با توجه به اینکه خودتون قبلا گفتید حرفی باقی نمیمونه ولی ظاهرا بدتون نمیاد با یه نفر کل کل کنید. در هر صورت گذشته از اینکه به من توهین کردید من پاسخ خاصی لازم نمیبینم جز اینکه اگر انتقادی نسبت به عملکرد من دارید میتونید در دفتر مدیریت تالار آزاد مطرح کنید. اگر جواب نگرفتید میتونید در تاپیک انتقاد کاربران نسبت به مدیران مطرح کنید که توسط مدیران ارشد رسیدگی میشه. موفق و سربلند باشیی. 12 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ فكر مي كردم تنها من متوجه حرف هاي شما نمي شوم ولي مي بينم كه اكثريت اين مشكل را با نوشته هاي شما دارند. در حال حاضر كه اين متن را مي نويسم از مجموع 30 تاپيك صفحه ي اول 3 تاپيك را شما استارت نموده ايد و اين يعمي 10% تاپيك هاي صفحه ي اول.و هر سه تاپيك از نظر موضوعي داراي موضوع تكراري هستند و مي توان تاپيك هاي شما را با اعمال مديريت در تاپيك هاي مشابه ادغام نمود. يكي از اين 3 تاپيك تنها حاوي نوشته هاي شخص شما در 3 پست مي باشد و تا كنون 30 بار نمايش داده شده است و اين يعني عدم اقبال به موضوع مورد نظر شما و عدم جذابيت تاپيك شما براي كاربران. از مجموع 30 تاپيك اوليه 12 تاپيك در تاريخي قبل از 1 ماه پيش ايجاد شده است و 18 تاپيك در يك ماه اخير و بنا به گفته ي شما كه حدود 2 ماه حضور نداشتيد 18 تاپيك جديد براي حضور شما و اظهار نظر شما وجود دارد كه البته 3 تاپيك آن مربوط به خود شماست. 7 تاپيك آن مربوط به اسي است 3 تاپيك مربوط به نيوترون با توجه به مدت زمان حضور اين عزيزان در سايت و شما و مقايسه ي تعداد تاپيك هاي شما با اين عزيزان, مي بينيم كه شما از نظر آماري بسيار بسيار بيشتر از ايشان در صفحه ي اول حضور داريد و در واقع در حال تضييع كردن حق ديگران هستيد(البته با توجه به نظر خود شما در اين تاپيك). گمان نمي كنم كه تصور شما اين باشد كه شما به شخصه بيشتر از همه ي كاربرا يا بيشتر از بخش قابل ملاحظه اي از كاربران مي فهميد و دانش شما برتر است و لذا حق داريد كه براي ديگران تعيين تكليف كنيد و يا نظرات شما ارحج بر ديگران است . لذا اگر به واقع به گفتار خودتان باور داشتيد ابتدا همين تاپيك را به سرانجام مي رسانديد و سپس 2 تاپيك ديگر را ايجاد مي كرديد ,اما پيرو مطلب خودتان در تاپيك: ستایش آزادی و داشتن اخلاق مستبد و معضلی بنام , انسانهای توسعه نیافته شما نيز بر خلاف ژست مدرنتيه و دموكراتيكتان بسيار مستبد و خود برتر بين هستيد و هيچ گونه حرفي را بر خلاف نظرات خود تحمل نمي كنيد و علي رغم تلاشتان براي ارايه ي يك شخصيت صبور و منطقي خيلي زود عنان اختيار از كف مي دهيد و تا حدي پيش مي رويد كه به راحتي به خود اجازه مي دهيد ابولفضل را با تمام زحماتي كه براي تالار كشيده مورد توهين قرار دهيد.و به سطح شعور و دانش و آگاهي و شخصيت او توهين كنيد اميدوارم كه روزي برسد كه به واقع شاهد تغييرات رفتاري شما باشيم و نه هر بار با ژستي جديد و ماسكي نو اما همان باور ها و عقايد قبلي. شادمان باشيد 15 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ فکور میتونی ایدههای خوبی بدی! ولی کلا هر حرفی میزنی توش طعنه و کنایست! اگه ایده داری درمیون بذار و اجراش کن! دیگه اینکه یکی فلان کارو میکنه چرا اینکارو میکنه و.... کسیم مخالفت نظر بده بت برمیخوره! با چن نفرم که کلا مشکل داری...! این میشه که همیشه حرفات بی خریدار میمونه! تاپیکایه قدیمی اگه کاربره جدید آپش کنه مشکل خاصی فک نمیکنم توش باشه!!!!! اگه استارتر هی آپش کنه خوب زیاد جالب نیس! ولی نمیشه هم بش بگیم چرا آپ میکنی!!!! شما خودت حرفات شبیه همه همیشه! ولی وقتی میای جدا یه تاپیک دیگه با همون موضوع قبلی میزنی! البته تاپیکای خوب هم داری... در مورد اینکه تالار خیلییی رخوت داره که باهات موافقم.. همه هم منتظریم بقیه بیان جوو شاد کنن...:)) شما هم که قراره با دانش خودت موضوع رو بشکافی!!!! بشکاف ببینیم چی کار میکنی...! بذارید فکور کارشناسیشو بکنه دیگه! چرا جلوشو میگیرید؟؟!! فکور جان تو ادامه بده... 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ فکور میتونی ایدههای خوبی بدی! ولی کلا هر حرفی میزنی توش طعنه و کنایست! اگه ایده داری درمیون بذار و اجراش کن! دیگه اینکه یکی فلان کارو میکنه چرا اینکارو میکنه و.... کسیم مخالفت نظر بده بت برمیخوره! با چن نفرم که کلا مشکل داری...! این میشه که همیشه حرفات بی خریدار میمونه! تاپیکایه قدیمی اگه کاربره جدید آپش کنه مشکل خاصی فک نمیکنم توش باشه!!!!! اگه استارتر هی آپش کنه خوب زیاد جالب نیس! ولی نمیشه هم بش بگیم چرا آپ میکنی!!!! شما خودت حرفات شبیه همه همیشه! ولی وقتی میای جدا یه تاپیک دیگه با همون موضوع قبلی میزنی! البته تاپیکای خوب هم داری... در مورد اینکه تالار خیلییی رخوت داره که باهات موافقم.. همه هم منتظریم بقیه بیان جوو شاد کنن...:)) شما هم که قراره با دانش خودت موضوع رو بشکافی!!!! بشکاف ببینیم چی کار میکنی...! بذارید فکور کارشناسیشو بکنه دیگه! چرا جلوشو میگیرید؟؟!! فکور جان تو ادامه بده... سلام مرسی از توجه و لطف شما. اخه مگه میذارن ادم بیاد طرح بده؟ گوش نمیکنن که من چی میگم. یکی میگه مواظب حرف زدنت باش. اون یکی میگه کار دیگران به تو مربوط نیست. یکی میاد میگه تو هیچی بارت نیست و خلاصش اینکه با تامل گوش نمیکنن که من چی میگم. اولین نظریه ای که میدن با تهدید و مخالفت شروع میشه منم مجبور میشم بحث بکنم . یکی یه حرفی میزنه اونوقت چند نفر میان ازش تشکر میکنن. من به یه نفر یه حرفی میگم , یهوئی چند نفر وکیل مدافع پیدا میشه و از عوض اون جواب میده. من میگم دوستانه بحث کنیم اونوقت ابوالفضل میاد مدیر بازی در میاره. خلاصه ش اینکه بچه ها نمیان با صداقت گوش بکنن ببینن من آسیب شناسی که کردم بر اساس کدام مواضع و رفتار هاست. برا همینه که انسان از اینکه بیاد و طرحی رو ارائه بده پشیمون میشه. همه میدونن اینجا سوت و کور شده ولی هیچکس نمیخواد سهم خودشو از این مسئله قبول کنه. سالهاست اینجا هم اندیشی و بحث میکنیم ولی هنوز یاد نگرفتیم که اول نظرات یه نفر رو بدقت بخونم و تجسم کنیم ببینیم چی میگه. با این رویه نمیشه به وحدت نظر رسید. آیا به من حق میدید که چنین برداشتی بکنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ فكر مي كردم تنها من متوجه حرف هاي شما نمي شوم ولي مي بينم كه اكثريت اين مشكل را با نوشته هاي شما دارند.لذا اگر به واقع به گفتار خودتان باور داشتيد ابتدا همين تاپيك را به سرانجام مي رسانديد و سپس 2 تاپيك ديگر را ايجاد مي كرديد ,اما پيرو مطلب خودتان در تاپيك: ستایش آزادی و داشتن اخلاق مستبد و معضلی بنام , انسانهای توسعه نیافته شما نيز بر خلاف ژست مدرنتيه و دموكراتيكتان بسيار مستبد و خود برتر بين هستيد و هيچ گونه حرفي را بر خلاف نظرات خود تحمل نمي كنيد و علي رغم تلاشتان براي ارايه ي يك شخصيت صبور و منطقي خيلي زود عنان اختيار از كف مي دهيد و تا حدي پيش مي رويد كه به راحتي به خود اجازه مي دهيد ابولفضل را با تمام زحماتي كه براي تالار كشيده مورد توهين قرار دهيد.و به سطح شعور و دانش و آگاهي و شخصيت او توهين كنيد اميدوارم كه روزي برسد كه به واقع شاهد تغييرات رفتاري شما باشيم و نه هر بار با ژستي جديد و ماسكي نو اما همان باور ها و عقايد قبلي. شادمان باشيد نمیخوام بهت بگم که این نوع بیانات از نظر روانشناسی چه معنایی داره . فقط همینقدر بهتون بگم که این نوع نوشتار جنبه صداقت توش نیست و همش هجویات هست. شما خیلی باید عمر بکنی و کسب دانش بکنی که بتونی در مورد دیگران قضاوت صحیح داشته باشی. پس صفاتی را که لایق خودت هست به من نسبت ندهی عذاب وجدانت کمتر میشه. من هر تاپیکی را که یزنم مطمئن باش که دانش و سواد و بینش کافی برای مدیریتش را هم دارم. ولی میزان جذب شما نمیتونه بهتون اجازه بده که این واقعیت رو متوجه بشی. در ضمن موقع پاسخ دادن فقط به موارد مورد نظر خودتان بپردازید و وارد مباحث من با دیگر دوستان نشوید. کلا مشکل این رخوت و سستی یکیش هم تفکراتی است که شما دارید و جلو رشد فضای تالار را با خود برتر بینی هاتون میگیرید. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سلاممرسی از توجه و لطف شما. اخه مگه میذارن ادم بیاد طرح بده؟ گوش نمیکنن که من چی میگم. یکی میگه مواظب حرف زدنت باش. اون یکی میگه کار دیگران به تو مربوط نیست. یکی میاد میگه تو هیچی بارت نیست و خلاصش اینکه با تامل گوش نمیکنن که من چی میگم. اولین نظریه ای که میدن با تهدید و مخالفت شروع میشه منم مجبور میشم بحث بکنم . یکی یه حرفی میزنه اونوقت چند نفر میان ازش تشکر میکنن. من به یه نفر یه حرفی میگم , یهوئی چند نفر وکیل مدافع پیدا میشه و از عوض اون جواب میده. من میگم دوستانه بحث کنیم اونوقت ابوالفضل میاد مدیر بازی در میاره. خلاصه ش اینکه بچه ها نمیان با صداقت گوش بکنن ببینن من آسیب شناسی که کردم بر اساس کدام مواضع و رفتار هاست. برا همینه که انسان از اینکه بیاد و طرحی رو ارائه بده پشیمون میشه. همه میدونن اینجا سوت و کور شده ولی هیچکس نمیخواد سهم خودشو از این مسئله قبول کنه. سالهاست اینجا هم اندیشی و بحث میکنیم ولی هنوز یاد نگرفتیم که اول نظرات یه نفر رو بدقت بخونم و تجسم کنیم ببینیم چی میگه. با این رویه نمیشه به وحدت نظر رسید. آیا به من حق میدید که چنین برداشتی بکنم ؟ با رکود تالار موافقم با اینکه از رکود درش بیاریم هم موافقم با اینکه بعضی تاپیکها رو خود استارترا تند تند آپ میکنن هم موافقم! خب حالا طرح شما، پیشنهادت چیه؟ اینکه یه سری تاپیک قدیمی بره بایگانی و اون افراد دیگه تاپیکاشونو آپ نکنن.... و؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ با رکود تالار موافقم با اینکه از رکود درش بیاریم هم موافقم با اینکه بعضی تاپیکها رو خود استارترا تند تند آپ میکنن هم موافقم! خب حالا طرح شما، پیشنهادت چیه؟ اینکه یه سری تاپیک قدیمی بره بایگانی و اون افراد دیگه تاپیکاشونو آپ نکنن.... و؟ نظر من اینه که تالار را از انحصار و سلطه دانش و فکر خودمون خلاصش کنیم و به همه کاربران اجازه بدهیم که تو فعالیت هاشون راحت تر باشن. مدیریت تالار بیشتر از اینکه تابع قوانین باشه سلیقه ای و افراطی شده که باید درش تجدید نظر بشه. از سوی دیگر به کاربران جدیدی هم که میان امکان فعالیت بدیم و راهشونو تنگ تر نکنیم و حتی ازشون حمایت کنیم. اجازه بدیم که تا مدتی بتونن تاپیکهای کم بها هم بزنن تا کم کم عادت کنند و هم سطح بقیه بشن. برای روال پیگیری موضوعات تاپیک ها هم قانون نذاریم و اگه مسیر گفتگو عوض شد دخالت نکنیم تا بچه ها راحت باشن. بزرگترا هم بیشتر از یکی دو تا تاپیک تو صفحه اول نذارن تا محیط زیادی انحصاری نشه. تاپیکهای قدیمی رو هم بالا نیاریم تا ذهن کاربران با دیدن اونا رفرش نشه و مطالب تازه تر هم بزنیم که بچه هه بیشتر بیان و شرکت کنند. در ضمن کدورت های کهنه مونم مثه چکش پشتمون قایم نکنیم و با عناد و انتقام تو بحث ها شرکت نکنیم. گروه بندی ها و این نوع حمایت های کور رو هم جمعش کنیم و خودمونم با روحیه ای جدید کار بکنیم. به کسانی هم که قدرت اندیشه و فکرشان فراتر از ما هست توهین نکنیم و احترام بذاریم. تو تاپیکهامونم به عقاید همدیگه تشر نزنیم و مجادله بازی رو کنار بذاریم. کسی هم فکر نکنه که بیشتر از بقیه میدونه و برای ارشاد دیگران اینجا نیاد. حضور کاربران و مباحثاتشون اگر برای نقد نظرات باشه بهتره. با تشکر از شما 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ نظر من اینه که تالار را از انحصار و سلطه دانش و فکر خودمون خلاصش کنیم و به همه کاربران اجازه بدهیم که تو فعالیت هاشون راحت تر باشن. مدیریت تالار بیشتر از اینکه تابع قوانین باشه سلیقه ای و افراطی شده که باید درش تجدید نظر بشه. از سوی دیگر به کاربران جدیدی هم که میان امکان فعالیت بدیم و راهشونو تنگ تر نکنیم و حتی ازشون حمایت کنیم. اجازه بدیم که تا مدتی بتونن تاپیکهای کم بها هم بزنن تا کم کم عادت کنند و هم سطح بقیه بشن. برای روال پیگیری موضوعات تاپیک ها هم قانون نذاریم و اگه مسیر گفتگو عوض شد دخالت نکنیم تا بچه ها راحت باشن. بزرگترا هم بیشتر از یکی دو تا تاپیک تو صفحه اول نذارن تا محیط زیادی انحصاری نشه. تاپیکهای قدیمی رو هم بالا نیاریم تا ذهن کاربران با دیدن اونا رفرش نشه و مطالب تازه تر هم بزنیم که بچه هه بیشتر بیان و شرکت کنند. در ضمن کدورت های کهنه مونم مثه چکش پشتمون قایم نکنیم و با عناد و انتقام تو بحث ها شرکت نکنیم. گروه بندی ها و این نوع حمایت های کور رو هم جمعش کنیم و خودمونم با روحیه ای جدید کار بکنیم. به کسانی هم که قدرت اندیشه و فکرشان فراتر از ما هست توهین نکنیم و احترام بذاریم. تو تاپیکهامونم به عقاید همدیگه تشر نزنیم و مجادله بازی رو کنار بذاریم. کسی هم فکر نکنه که بیشتر از بقیه میدونه و برای ارشاد دیگران اینجا نیاد. حضور کاربران و مباحثاتشون اگر برای نقد نظرات باشه بهتره. با تشکر از شما خب فکور جان با خیلی از حرفات تو این پست موافقم... با اکثرش... امیدوارم بقیه هم بدون در نظر گرفتن حرفایی که قبلش پیش اومد این پستو بخونن و در نظر بگیرن.. رک میگه یه کم تند میگه ولی پر بی راه هم نمیگه...:) لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ من تاپیک رو بستم اگر طرح دارید برای پیشرفت تالار تو دفتر تالار مطرح کنید و دیگران رو مورد اشاره قرار ندید از خودتون طرح بدید نگید چرا فلانی انقدر تاپیک داره من ندارم خوب شما هم تاپیک استخون دار بزنید تا همیشه اپ بشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده