رفتن به مطلب

تالار را جانی تازه ببخشیم.

Fakur

ارسال های توصیه شده

سلام داداش.

اگه یه عده از دوستان لطف کنن و دست از سر تاپیکهای کهنه و تاریخ مصرف گذشته بردارند , بقول شما دوستان هم تشویق میشن و مطالب جدید مطرح میکنند.

فکورجان ما و هیچکس دیگه نمیتونیم دیگران رو مجبور کنیم در چه تاپیکهای برن و چی بنویسن وچی رو تایید کنن

اینجا همه هستن با عقاید مختلف سطح سواد مختلف و توانایی های مختلف

هر سخنی مشتری خودشو داره

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در کل حرفاتون درسته:icon_gol:به نظر منم تاپيکاي قديمي خوبند.موضوع بعضياشون بي نظيرند.بايد تاپيکايي که بيشتر برام اسپم و بي ربطند برند توي بايگاني.

هر تاپیکی هر چقدر هم بی نظیر باشه فوقش یکی دو بار خونده بشه انسان رو راضی میکنه. من الان آمارش رو ندارم ولی حضور ذهنی که دارم اینه که انگار همه کاربران یه طرف یکی دو نفر هم طرف دیگه ست. شما نیگا کن ببین طی دو سه روز گذشته بطور مدام بیشتر از هفت تا تاپیک از یه نفر تو صفحه اول جا خوش کرده. این کار برای بقیه و کاریران جدید رخوت و سستی میاره. هیچ فرومی رو نمیتونید پیدا کنید که این وضع رو داشته باشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکورجان ما و هیچکس دیگه نمیتونیم دیگران رو مجبور کنیم در چه تاپیکهای برن و چی بنویسن وچی رو تایید کنن

اینجا همه هستن با عقاید مختلف سطح سواد مختلف و توانایی های مختلف

هر سخنی مشتری خودشو داره

سلام داداش

قصد من اجبار نیست. دارم پیشنهاد دوستانه میدم و امیدوارم با سعه صدر بهم اجازه بدین که موضوع رو بشکل کارشناسی و با بهره گیری از دانش خودم بشکافم. اگه جواب گرفته نشد اونوقت یه فکر دیگه میکنیم. تشکر

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما مدیر هستین

اگه واقعا با این موضوع مشکل دارید با مدیریت ارشد در میان بگذارین

اینجور پست زدن و بر انگیختن احساس کاربرا در شان یک مدیر نیست

وقتی عنوان مدیر رو دارید باید کمک کار مدیریت کل سیستم باشید حتی اگه مخالف هستین اینرو لازم نیست در پاییین عنوان کنید

این نه در جامعه مجازی که در جامعه واقعی هم وجود داره

این یکی از مباحث جدی مدیریته که با عنوان edification in management میتونید راجع بهش بخونید

ایکاش به من اجازه میدادید که بعنوان استاتر و طراح موضوع خودم پاسخگو باشم. تجارب جدیدی که من دارم میتونه راههای دیگه ای رو برای برطرف شدن این رخوت و سستی نشون بده . لطفا اگه ممکنه اجازه بدین خودم موضوع رو به نتیجه برسونم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خود استاتر باید به حقوق دیگران احترام بذاره و اینقد تاپیک نزنه. خودش وقتی میبینه دو سع تا از تاپیکهاش تو صفحه اول هست باید صبر کنه بعد که اونا رفتند صفحه بعد اونوقت تاپیک بزنه و یا تاپیکهای دیگه شو بیاره بالا.

من نگفتم مدیران در این خصوص کاری انجام بدهند.

میتونم بپرسم چرا؟؟؟ وقتی یه تاپیکی خوب باشه فرقی میکنه کی اون رو استارت کرده و اینکه در حال حاضر چند تا از تاپیکای همون استارتر آپ هستند چه اهمیتی داره؟؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
هر تاپیکی هر چقدر هم بی نظیر باشه فوقش یکی دو بار خونده بشه انسان رو راضی میکنه. من الان آمارش رو ندارم ولی حضور ذهنی که دارم اینه که انگار همه کاربران یه طرف یکی دو نفر هم طرف دیگه ست. شما نیگا کن ببین طی دو سه روز گذشته بطور مدام بیشتر از هفت تا تاپیک از یه نفر تو صفحه اول جا خوش کرده. این کار برای بقیه و کاریران جدید رخوت و سستی میاره. هیچ فرومی رو نمیتونید پیدا کنید که این وضع رو داشته باشه.

ولي براي بعضي تاپيکا دوستان ديگري هم مي ايند و نظراتي در خور توجه ميزارند يا با جلو رفتن زمان تاپيک با مسائل جديد به روز ميشه.

اينم که ميگيد بعضي بچه ها تاپيکاي زيادي ازشون هست ،چون پرطرفداره بخاطر مطالب جالب توجه و جديدشونه.اين تاپيکا عموما اسپم و بي محتوا هم نيستند.محيط براي همه دوستان بازه که بتونند فعاليت کنند.

اما در کل قبول دارم که تالار پويايي قبل رو نداره.که بيشتر به حس و حال و روحيه افراد برميگرده.بي علاقگي هم مسريه انگار

• Like 5
لینک به دیدگاه
خیلی خوبه که همیشه ما موضوعات نو و بدیع تو تالارمون داشته باشیم ولی مهمتر از اون اینه که بتونیم از این موضوعات نتیجه گیری کنیم.

فرض میکنم که جواب های شما رو در قالب دو تا کاربر و دو تا دوست بنویسم. نه بعنوان مدیر. پس برآیند جوابهایم بر این منوال خواهد بود.

یکی دیگر از مشکلات این تالار اینه که معمولا تاپیک ها بی نتیجه و جمع بندی ول میشه به امون خدا.

اکثر تاپیکهایی که زدن میشن قابل جمع بندی نیستند. چون موضوعاتی که دارند مفهومی نیست.

هر گفتگویی باید یک جمع بندی داشته باشه. وگرنه به درد نمیخوره. یادمه یکی از کاربران مهندسان وقتی تاپیکش جلو میرفت هر از گاهی یه جمع بندی میکرد و در پست اول قرار میداد. اینطوری کاربری که حتی دیر به تاپیک رسیده بود میتونست با خوندن پست اول و جمع بندی از کل تاپیک یه چکیده ای دستگیرش بشه و اگر حرفی داره در ادامه بزنه.

اینکه تعداد تاپیک ها زیاد باشه به نظر خوبه ولی کیفیت و پیشرفت منطقی تاپیک ها فکر میکنم مهمتره.

تعریف شما از کیفیت و پیشرفت منطقی چیست؟

اما در خصوص سوژه من یه مشکلی دارم. هیچوقت سوژه های خوب به ذهن من نمیرسه. من معمولا شرکت کننده خوبی هستم تا آغاز کننده. خود تو بیشتر آغازکننده خوبی هستی. یعنی در باز کردن موضوعات جدید تبحر داری. ولی من فاقد این استعداد هستم. به خاطر همینه تعداد تاپیک هایی که من در تالار استارت کردم از تعداد انگشتان دست تجاوز نمیکنه. معمولا کاربران این تالار یا شرکت کنندگان خوبی هستند یا آغاز کنندگان خوبی

خوب , این دلیل نمیشه که آغاز کننده ها هم اینجا رو به وبلاگ شخصی شون تبدیل کنن. یکی دو تا بزنند بعد که اونا رفتند آرشیو , دوباره یکی دیگه بزنند.

مثلا برخی از دوستان نظرات ارزشمندی دارن ولی آغازگر هیچ بحثی نیستند. خوب نمیدونم ریشه این مشکل کجاست. ولی باید یه ترتیبی اتخاذ کنیم تا همه در استارت تاپیک های جدید مشارکت کنن. اون تاپیکی که خودت زده بودی تا حدود زیادی از این مشکل برطرف میکرد. موضوع خاص از کاربر خاص. فعلا همون را بی زحمت آپ کن تا ببینیم دیگه چیکار میشه کرد.

حالا بذار این موضوع رو بخوبی جا بندازم بعد. :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خود استاتر باید به حقوق دیگران احترام بذاره و اینقد تاپیک نزنه. خودش وقتی میبینه دو سع تا از تاپیکهاش تو صفحه اول هست باید صبر کنه بعد که اونا رفتند صفحه بعد اونوقت تاپیک بزنه و یا تاپیکهای دیگه شو بیاره بالا.

من نگفتم مدیران در این خصوص کاری انجام بدهند.

نمیشه برای کسی تکلیف تعیین کرد که چیکار بکنه و چیکار نکنه.

هر کس که دوست داشته باشه آزادانه میتونه تاپیک بزنه و این حق همه کاربرانه. ولی اگر حس میکنم تاپیک هایی هستن که فضای تالارو همیشه گرفتن و یه جور رخوت به جو تالار میدن خوب میشه تاپیک های جدید استارت کرد. ولی در خصوص تاپیک زدن دیگران و اینکه بخوایم به هر طریقی مانعشون بشیم غیر ممکنه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

ولي براي بعضي تاپيکا دوستان ديگري هم مي ايند و نظراتي در خور توجه ميزارند يا با جلو رفتن زمان تاپيک با مسائل جديد به روز ميشه.

اينم که ميگيد بعضي بچه ها تاپيکاي زيادي ازشون هست ،چون پرطرفداره بخاطر مطالب جالب توجه و جديدشونه.اين تاپيکا عموما اسپم و بي محتوا هم نيستند.محيط براي همه دوستان بازه که بتونند فعاليت کنند.

اما در کل قبول دارم که تالار پويايي قبل رو نداره.که بيشتر به حس و حال و روحيه افراد برميگرده.بي علاقگي هم مسريه انگار

با سپاس از نظر شما.

ببینید من این موضوع رخوت رو بشکل آزمایشی رو خودم امتحان کردم که ببینم چه جوریه. حالتی که بهم دست میداد این بود :

هر از چند گاهی بشکل میهمان اومدم ببینم چه خبره. بمحض بازکردن صفحه اول تالار گفتگو متوجه شدم که اکثر تاپیکها قدیمیه و به همین دلیل بلافاصله زدم بیرون. ممکنه خیلی ها فورا تالار رو ترک نکنند ولی همین حس و حال دیگه بهشون اجازه نمیده فعال باشن. من دوست ندارم از تاپیک و یا استاتر خاصی اسمی ببرم ولی همینقدر میگم که با تکرار این روند به بسیاری از تاپیکهایی که اتفاقا استاتر هاشون از عزیز ترین دوستان خودمم هستند واقعا آلرژی پیدا کردم. برا همین میگم که تالار مثه موزه شده و بهتره تازه بشه. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیشه برای کسی تکلیف تعیین کرد که چیکار بکنه و چیکار نکنه.

هر کس که دوست داشته باشه آزادانه میتونه تاپیک بزنه و این حق همه کاربرانه. ولی اگر حس میکنم تاپیک هایی هستن که فضای تالارو همیشه گرفتن و یه جور رخوت به جو تالار میدن خوب میشه تاپیک های جدید استارت کرد. ولی در خصوص تاپیک زدن دیگران و اینکه بخوایم به هر طریقی مانعشون بشیم غیر ممکنه.

ابوالفضل جان آخه من چی بهت بگم؟ من بچه کودکستانی ام که اینا رو به من میگی؟ یعنی خودم اینا رو نمی فهمم؟ من حرفم این چیزا بود؟ برو اون موضوع رو که تو متن اصلی تاپیک هست با دقت بخون ببین من هدفم این جور حرفاست؟ چرا وقتی یه نفر وقت و اعصاب و ارزش های خودش رو میذاره که بیاد هم اندیشی کنه باهاش اینجوری معامله میکنی داداشی؟ شما نمیخوای من نظر خودم رو بگم؟ میخوای برم و دیگه هیچوقت نیام؟ منظورت همینه ؟ اگه هست من حرفی ندارم. کافیه بگی اره تا همین الان مرخص بشم.

اگرم میخوای بصورت کارشناسی شده حرف بزنیم لطفا جوابهای اساسی بده تا منم نظر بدم و به یه جمه بندی برسیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی خوبه که همیشه ما موضوعات نو و بدیع تو تالارمون داشته باشیم ولی مهمتر از اون اینه که بتونیم از این موضوعات نتیجه گیری کنیم.

فرض میکنم که جواب های شما رو در قالب دو تا کاربر و دو تا دوست بنویسم. نه بعنوان مدیر. پس برآیند جوابهایم بر این منوال خواهد بود.

یکی دیگر از مشکلات این تالار اینه که معمولا تاپیک ها بی نتیجه و جمع بندی ول میشه به امون خدا.

اکثر تاپیکهایی که زدن میشن قابل جمع بندی نیستند. چون موضوعاتی که دارند مفهومی نیست.

هر گفتگویی باید یک جمع بندی داشته باشه. وگرنه به درد نمیخوره. یادمه یکی از کاربران مهندسان وقتی تاپیکش جلو میرفت هر از گاهی یه جمع بندی میکرد و در پست اول قرار میداد. اینطوری کاربری که حتی دیر به تاپیک رسیده بود میتونست با خوندن پست اول و جمع بندی از کل تاپیک یه چکیده ای دستگیرش بشه و اگر حرفی داره در ادامه بزنه.

اینکه تعداد تاپیک ها زیاد باشه به نظر خوبه ولی کیفیت و پیشرفت منطقی تاپیک ها فکر میکنم مهمتره.

اما در خصوص سوژه من یه مشکلی دارم. هیچوقت سوژه های خوب به ذهن من نمیرسه. من معمولا شرکت کننده خوبی هستم تا آغاز کننده. خود تو بیشتر آغازکننده خوبی هستی. یعنی در باز کردن موضوعات جدید تبحر داری. ولی من فاقد این استعداد هستم. به خاطر همینه تعداد تاپیک هایی که من در تالار استارت کردم از تعداد انگشتان دست تجاوز نمیکنه. معمولا کاربران این تالار یا شرکت کنندگان خوبی هستند یا آغاز کنندگان خوبی

خوب , این دلیل نمیشه که آغاز کننده ها هم اینجا رو به وبلاگ شخصی شون تبدیل کنن. یکی دو تا بزنند بعد که اونا رفتند آرشیو , دوباره یکی دیگه بزنند.

مثلا برخی از دوستان نظرات ارزشمندی دارن ولی آغازگر هیچ بحثی نیستند. خوب نمیدونم ریشه این مشکل کجاست. ولی باید یه ترتیبی اتخاذ کنیم تا همه در استارت تاپیک های جدید مشارکت کنن. اون تاپیکی که خودت زده بودی تا حدود زیادی از این مشکل برطرف میکرد. موضوع خاص از کاربر خاص. فعلا همون را بی زحمت آپ کن تا ببینیم دیگه چیکار میشه کرد.

لینک به دیدگاه

اوکی

به نظر من همه تاپیک ها رو میشه جمع بندی کرد. حالا این جمع بندی گاهی در قالب یک نتیجه گیری میتونه باشه یا خلاصه آراء و نظرات. در واقع یک چکیده از روند تاپیک هم میتونه جمع بندی به حساب بیاد.

طبقه بندی صحیح و منظم مطالب بحث شده و نظمی که توسط استارتر و مدیریت به یک تاپیک داده میشه باعث میشه یک تاپیک از کیفیت مطلوب برخوردار باشه.

منظورم از پیشرفت منطقی اینه که تاپیک حول محور خودش جلو بره. معمولا پست های انتهایی تاپیک با محور اصلی تاپیک هیچ ارتباطی نداره و بحث در ادامه یک تاپیک گاها چند مرتبه عوض میشه و تاپیک از مسیر خودش در میاد.

در خصوص تاپیک هایی که باب گفتگوی خاصی رو باز نمیکنه قبلا با همکارانم تصمیم گرفتیم این مدل تاپیک ها رو به مطالب آموزنده منتقل کنیم تا از تعدد تاپیک ها هم جلوگیری بشه. مثلا سجاد خودمون خیلی تاپیک های ارزشمندی در این تالار داشت ولی باب گفتگوی خاصی رو باز نمیکرد. واسه همین اونا رو منتقل کردیم بخش مطالب آموزنده که تاپیک هایی که جای بحث دارن بیان بالا. پس با این سیاستی که در پیش گرفتیم نمیزاریم این اتفاق بیفته.

باشه. پس من فعلا دیگه پستی نمیدم تا ببینم چی میگی. :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اوکی

به نظر من همه تاپیک ها رو میشه جمع بندی کرد. حالا این جمع بندی گاهی در قالب یک نتیجه گیری میتونه باشه یا خلاصه آراء و نظرات. در واقع یک چکیده از روند تاپیک هم میتونه جمع بندی به حساب بیاد.

مقررات بهم اجازه نمیده که دویست تا تاپیک برات دستچین کنم ببینم چه جوری میتونی اونا رو جمع بندی کنی. :ws28:

طبقه بندی صحیح و منظم مطالب بحث شده و نظمی که توسط استارتر و مدیریت به یک تاپیک داده میشه باعث میشه یک تاپیک از کیفیت مطلوب برخوردار باشه.

البته این وظیفه استار هست که متاسفانه اینکارو نمیکنن.

منظورم از پیشرفت منطقی اینه که تاپیک حول محور خودش جلو بره. معمولا پست های انتهایی تاپیک با محور اصلی تاپیک هیچ ارتباطی نداره و بحث در ادامه یک تاپیک گاها چند مرتبه عوض میشه و تاپیک از مسیر خودش در میاد

خوب اینجا محیط باز هست . کلاس درس که نیست. باید این ازادی رو به کاربران بدهید که ما بین تاپیکها یه استراحتی هم به ذهنش بده. بنظر من اینکار مشکلی نداره

در خصوص تاپیک هایی که باب گفتگوی خاصی رو باز نمیکنه قبلا با همکارانم تصمیم گرفتیم این مدل تاپیک ها رو به مطالب آموزنده منتقل کنیم تا از تعدد تاپیک ها هم جلوگیری بشه.

بنظرم اینکار نیاز نیست.

مثلا سجاد خودمون خیلی تاپیک های ارزشمندی در این تالار داشت ولی باب گفتگوی خاصی رو باز نمیکرد. واسه همین اونا رو منتقل کردیم بخش مطالب آموزنده که تاپیک هایی که جای بحث دارن بیان بالا.

من اگه جای شما باشم به تاپیکهای ایشون دست نمیزنم. ایشون خودشون هر کاری صلاح بدونن و انجام بدهند مختارند. شما نباید به اراده ایشون کاری داشته باشید.

پس با این سیاستی که در پیش گرفتیم نمیزاریم این اتفاق بیفته.

من نگفتم که کارتون درسته. این نوع رفتار ها مدیریت زوری است و جواب نمیده. باید کاربران رو تو منگنه نذارید. همین کار ها رو کردید که اینجا اوضاش بیریخت شده. مدیریت شما جبری و تحمیلی است و سوء مدیریت های فراوانی دارید که من در مورد اونا بصورت خصوصی با شما گفتگو خواهم کرد.

- در حال حاضر موضوع اصلی این تاپیک اینا نیست. موضوع اصلی اینه که تنوع تاپیکها بهتره طوری باشه که از هر استاتر بیش از دو تا تاپیک تو صفحه اول نباشه. چه با نظر خود استاتر و چه با ارائه راه حل های مدیریتی و حتی قانونی. و گرنه این پیشنهاد من راه بجایی نخواهد برد. و ممکنه بدون کسب نتیجه بایکوت بشه.

لینک به دیدگاه

آقای فکور این چندمین باره شما چنین تاپیک هایی میزنین و اینکه هدفتون چیه؟!!:banel_smiley_4:

من خودم سه هفته مسافرت بودم و تازه برگشتم،خیلی از تاپیک های صفحات چندم برام جذاب بودن.

ترجیح میدم اونهارو آپ کنم و نظر بدم.

الان خود شما به محض ورود دوتا تاپیک زدین هردوتاش تکراریه،یعنی هم بحث آزادی و استبداد،هم بحث انتقاد از تالار آزاد.

ولی شما فکر میکنین تاپیکی خوبه که حتما پست استارترش جدید باشه.

اما اینطور نیست.

مثلا تاپیک فروغ جون درباره برخوردهای به جا و نابجا، چیزی هست که تا مدت ها میتونه تاپیک بالا باشه،چون هر لحظه توی زندگی برای ما اتفاق خاصی میوفته و کاربر میتونه مطرحش کنه و سایرین به عنوان روانشناس یا.... درباره اش نظر بدن.

من اینگونه تاپیک های شمارو بیشتر ناشی از یک حس حسادت میدونم،که چون خودتون تاپیکی ندارین که بتونه کسی رو جذب کنه،از اینکه یکسری تاپیک ها (به غیر از تاپیک های اسپم خور) زیاد روی بورس میمونه،ناراحتین.

• Like 10
لینک به دیدگاه
آقای فکور این چندمین باره شما چنین تاپیک هایی میزنین و اینکه هدفتون چیه؟!!:banel_smiley_4:

من خودم سه هفته مسافرت بودم و تازه برگشتم،خیلی از تاپیک های صفحات چندم برام جذاب بودن.

ترجیح میدم اونهارو آپ کنم و نظر بدم.

الان خود شما به محض ورود دوتا تاپیک زدین هردوتاش تکراریه،یعنی هم بحث آزادی و استبداد،هم بحث انتقاد از تالار آزاد.

ولی شما فکر میکنین تاپیکی خوبه که حتما پست استارترش جدید باشه.

اما اینطور نیست.

مثلا تاپیک فروغ جون درباره برخوردهای به جا و نابجا، چیزی هست که تا مدت ها میتونه تاپیک بالا باشه،چون هر لحظه توی زندگی برای ما اتفاق خاصی میوفته و کاربر میتونه مطرحش کنه و سایرین به عنوان روانشناس یا.... درباره اش نظر بدن.

من اینگونه تاپیک های شمارو بیشتر ناشی از یک حس حسادت میدونم،که چون خودتون تاپیکی ندارین که بتونه کسی رو جذب کنه،از اینکه یکسری تاپیک ها (به غیر از تاپیک های اسپم خور) زیاد روی بورس میمونه،ناراحتین.

اتفاقا بر خلاف تصور شما , من روی نظرات کارشناسی شما بعنوان یک همکار در حول و حوش این موضوع بیشتر حساب میکنم. لطفا موضوع اصلی را با دقت بخوانید و برای نقد موضوع نظرات کارشناسی بدهید . تخصص شما در این موضوع از نظر من حائض اهمیت هست. با تشکر

لینک به دیدگاه
اتفاقا بر خلاف تصور شما , من روی نظرات کارشناسی شما بعنوان یک همکار در حول و حوش این موضوع بیشتر حساب میکنم. لطفا موضوع اصلی را با دقت بخوانید و برای نقد موضوع نظرات کارشناسی بدهید . تخصص شما در این موضوع از نظر من حائض اهمیت هست. با تشکر

من نظر کارشناسی میدم،شما که خودتون روانشناس هستین،توی دانشگاه بهتون میگن کتاب های قدیمی رو بریزین دور و فقط علم نوین روانشناسی رو بررسی کنین؟

یا اینکه هرچیزی مربوط به روان میشه از گذشته دور تا امروز بررسی میشه؟

یکسری از تاپیک های قدیمی فوق العاده اند،دربارشون صدها صفحه هم نوشته بشه کمه، چون دست گذاشتن روی روزمرگی های زندگی ما.

مثل همون برخورد به جا و نابجا، یا دادن القاب منفی،خیانت،مرداب زندگی،رازداری و.....

اینجور موضوعات هیچوقت قدیمی نمیشن،همیشه دغدغه ذهنی آدمها هستند.

به نظر من که آپ شدن اینها نه تنها عیب نیست،خیلی هم خوبه.

بحث جدید خاصی هم نمونده،خیلی از بحث ها الان بدون نتیجه گیری رها شدن.

• Like 9
لینک به دیدگاه

ما که کلا نفهمیدیم منظور شما چیه. شاید مشکل از منه. چون هر چیزی میگم ظاهرا هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره. پس ترجیح میدم دیگه حرفی نزنم و این آخرین پستم در این تاپیک خواهد بود تا خودتون به نتیجه مطلوب برسید.

اما در خصوص برخی حرفهاتون تناقضاتی وجود داره که لازم میدونم یادآور بشم.

خوب اینجا محیط باز هست . کلاس درس که نیست. باید این ازادی رو به کاربران بدهید که ما بین تاپیکها یه استراحتی هم به ذهنش بده. بنظر من اینکار مشکلی نداره

من نگفتم که کارتون درسته. این نوع رفتار ها مدیریت زوری است و جواب نمیده. باید کاربران رو تو منگنه نذارید. همین کار ها رو کردید که اینجا اوضاش بیریخت شده. مدیریت شما جبری و تحمیلی است و سوء مدیریت های فراوانی دارید که من در مورد اونا بصورت خصوصی با شما گفتگو خواهم کرد.

شما در نقل قول اول میگید اینجا محیط باز هست و کاربران این آزادی رو دارند وسط تاپیکهاشون یه استراحتی بکنند و مشکلی نداره. که البته به قیمت بی هدف و بی نتیجه موندن تاپیک و پایمال شدن زحمات افرادی که در تاپیک پست دادن تموم میشه و من نمیتونم درک کنم چرا این اتفاق از نظر شما مشکلی نداره. هرچند تا استارتر تاپیکی از ما نخواد من همچنان دخالتی نمیکنم تا همه به ذهن خودشون استراحت بدن.

اما در نقل قول دوم میفرمائید که مدیریت من و همکارانم از روی زور و اجباره و جواب نمیده. کاربران رو تو منگنه گذاشتیم. مدیریت ما جبری و تحمیلی است. خیلی جالبه وقتی این حرفها رو با این قسمت از پستتون مقایسه میکنم:

-

در حال حاضر موضوع اصلی این تاپیک اینا نیست. موضوع اصلی اینه که تنوع تاپیکها بهتره طوری باشه که از هر استاتر بیش از دو تا تاپیک تو صفحه اول نباشه. چه با نظر خود استاتر و چه با ارائه راه حل های مدیریتی و حتی قانونی. و گرنه این پیشنهاد من راه بجایی نخواهد برد. و ممکنه بدون کسب نتیجه بایکوت بشه.

فکور جان چطوره که ما کاری نکردیم و همه رو آزاد گذاشتیم در ارائه نظرات و ارسال تاپیکها و صرفا به مرتب کردن اونها بسنده میکنیم و شما بنده رو به زورگویی و اجبار کاربران متهم میکنی داداش. ولی از اونطرف میگی از هر استارتر بیش از دو تا تاپیک در صفحه اول نباشه. حالا به هر طریقی که ممکنه و به نوعی باید روی دهن کاربران یه چسب بزنیم که زیادتر از حد مجازشون حرف نزنن و تاپیک ارسال نکنن که ما دچار روزمرگی و تکرار و رخوت نشیم و این زور گویی نیست؟

من دنبال جواب این پستم نیستم. ولی خواهش دارم از شما نسبت به نوشته های خودتون دقت به خرج بدید و دیگران را به چیزی متهم نکنید دوست عزیز. :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
من نظر کارشناسی میدم،شما که خودتون روانشناس هستین،توی دانشگاه بهتون میگن کتاب های قدیمی رو بریزین دور و فقط علم نوین روانشناسی رو بررسی کنین؟

یا اینکه هرچیزی مربوط به روان میشه از گذشته دور تا امروز بررسی میشه؟

یکسری از تاپیک های قدیمی فوق العاده اند،دربارشون صدها صفحه هم نوشته بشه کمه، چون دست گذاشتن روی روزمرگی های زندگی ما.

مثل همون برخورد به جا و نابجا، یا دادن القاب منفی،خیانت،مرداب زندگی،رازداری و.....

اینجور موضوعات هیچوقت قدیمی نمیشن،همیشه دغدغه ذهنی آدمها هستند.

به نظر من که آپ شدن اینها نه تنها عیب نیست،خیلی هم خوبه.

بحث جدید خاصی هم نمونده،خیلی از بحث ها الان بدون نتیجه گیری رها شدن.

ممنونم.

خوب به نظر خود شما علت رخوت و سستی تالار به چه مواردی مربوط میشه؟ من نظرم همین بوده چون از خودم بعنوان نمونه تست گرفتم و به این نتیجه رسیدم. اگر این احساس و نظر من غلط هست , پس چه دلائل دیگه ای میتونه به رونق تالار کمک کنه.

نظرم حول و حوش تاپیکها و تعداد بیشمار انها از یک استاتر و یا از یه موضوع دسته بندی شده هست.

لینک به دیدگاه
ممنونم.

خوب به نظر خود شما علت رخوت و سستی تالار به چه مواردی مربوط میشه؟ من نظرم همین بوده چون از خودم بعنوان نمونه تست گرفتم و به این نتیجه رسیدم. اگر این احساس و نظر من غلط هست , پس چه دلائل دیگه ای میتونه به رونق تالار کمک کنه.

نظرم حول و حوش تاپیکها و تعداد بیشمار انها از یک استاتر و یا از یه موضوع دسته بندی شده هست.

این رخوت و سستی مربوط به این انجمن نیست،مربوط به کل جامعه ماست.

مردم نا امید شدن،از اصلاحات،از رسیدن به خواسته هاشون،حکومت هم از طریق رسانه و سرکوب و....مردم رو ساکت کرده.

خوب ما هم توی دنیای مجازی بازتابی از واقعیت هامون رو نشون میدیم.

من 3 هفته اینجا نبودم،به هیچ بدبختی فکر نمیکردم،یکی دو روزه رسیدم،اون بوی نا امیدی و خشونت همه جای این کشور حس میشه.

در مورد تالار آزاد اون چیزی که میتونه به رونقش کمک کنه،امید در میان کاربرهاست.

امید رو هم باید در واقعیت به آدم ها داد،نه توی دنیای مجازی.

کسیکه توی واقعیت خسته بشه،نمیشه توی مجازی خوشحال باشه،چقدر میشه نقاب زد؟

اوج این فروم ها در زمان انتخابات توی ایران بود که مردم واقعا امید به تغییرات داشتن،هرچی امید مردم توی واقعیت کمتر شد،فضای فروم ها هم خسته تر شد.

• Like 6
لینک به دیدگاه
ما که کلا نفهمیدیم منظور شما چیه. شاید مشکل از منه. چون هر چیزی میگم ظاهرا هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره. پس ترجیح میدم دیگه حرفی نزنم و این آخرین پستم در این تاپیک خواهد بود تا خودتون به نتیجه مطلوب برسید.

اما در خصوص برخی حرفهاتون تناقضاتی وجود داره که لازم میدونم یادآور بشم.

شما در نقل قول اول میگید اینجا محیط باز هست و کاربران این آزادی رو دارند وسط تاپیکهاشون یه استراحتی بکنند و مشکلی نداره. که البته به قیمت بی هدف و بی نتیجه موندن تاپیک و پایمال شدن زحمات افرادی که در تاپیک پست دادن تموم میشه و من نمیتونم درک کنم چرا این اتفاق از نظر شما مشکلی نداره. هرچند تا استارتر تاپیکی از ما نخواد من همچنان دخالتی نمیکنم تا همه به ذهن خودشون استراحت بدن.

اما در نقل قول دوم میفرمائید که مدیریت من و همکارانم از روی زور و اجباره و جواب نمیده. کاربران رو تو منگنه گذاشتیم. مدیریت ما جبری و تحمیلی است. خیلی جالبه وقتی این حرفها رو با این قسمت از پستتون مقایسه میکنم:

-

فکور جان چطوره که ما کاری نکردیم و همه رو آزاد گذاشتیم در ارائه نظرات و ارسال تاپیکها و صرفا به مرتب کردن اونها بسنده میکنیم و شما بنده رو به زورگویی و اجبار کاربران متهم میکنی داداش. ولی از اونطرف میگی از هر استارتر بیش از دو تا تاپیک در صفحه اول نباشه. حالا به هر طریقی که ممکنه و به نوعی باید روی دهن کاربران یه چسب بزنیم که زیادتر از حد مجازشون حرف نزنن و تاپیک ارسال نکنن که ما دچار روزمرگی و تکرار و رخوت نشیم و این زور گویی نیست؟

من دنبال جواب این پستم نیستم. ولی خواهش دارم از شما نسبت به نوشته های خودتون دقت به خرج بدید و دیگران را به چیزی متهم نکنید دوست عزیز. :icon_gol:

با این حساب حرفی نمیمونه که بگم. موفق باشید.

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...