Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ میدونم شاید این نوشته ام کمی تعجب بر انگیز باشه اما ترجیح میدم بنویسمش تا همیشه در خاطرم موندگار باشه... وقتی که میخوام یه موضوعی رو مطرح کنم نمی دونم که باید به انتظار یه تصویر خوب یا بد بشینم یا نمیدونم کدوم خوبه یا کدوم بد...بعدکه دوباره فکر میکنم که چرا باید فکر کنم اونوقته که به خودم میگم حتما خوبه، حتمادرسته...ولی واقعا کدوم خوب یا کدوم بده،کی میتونه بهم بگه که اصلا فکر کردن یعنی چی؟ که در نهایت با چیزی که نمیدونم یعنی چی و واقعا بهش ایمان پیدا نکردم تعیین صلاحیت کنم برای فعلیت یه فعل. زمانیکه خیلی از آدمهای روزگار پر رنگ و لعاب امروز رو نگاه میکنم، وقتی مثل یه تماشاچی فقط یه تماشاچی، ناظر حیرانی متفکرین هستم و وقتیکه توی این دنیای پر از عقل و پراز منطق، همه چیز بی منطقه، اونوقته که از خودم میپرسم بنویسم یا نه؟ ولی خوب اینبار میخوام بنویسم باشد که اگر مفید فایده شد , بذارمش به حساب ادای دین. مقدمه تموم شد. حالا میرسیم به اصل موضوع : من هربار که پس از ماهها به این تالار میام , همیشه یه احساس مبهم بهم دست میده. اونم اینه که انگار همین یکساعت پیش از اینجا رفتم. دلیلشم اینه که این تالار خونه تکونی نمیشه و همیشه همان تاپیکهایی رو صحنه هستند که ماهها پیش هم بودن. انگار که بجز اینا هیچ موضوع جدیدی تو دنیا پیدا نمیشه.شاید دلیل سکوت حاکم بر این تالارهمین رفتار و همین رویه باشه. برای اینکه ثابت بشه من اشتباه میکنم لطفا این تاپیکهای تکراری و دود گرفته رو از صحن تالار جمش کنید و تاپیکهای نو بزنید. این رفتار شما باعث شده که تالار بوی رخوت و سستی بگیره و تازه گی اونو ازش گرفتین. ناسلامتی شما که استاد طرح موضوع هستید. پس اجازه بدید این تاپیک ها برای همیشه به ارشیو برن تا یکنواختی و سستی هم باهاشون بره. اگه تاپیکهای نو و تازه بزنید رغبت دوستان برای حضور در تالار بیشتر میشه و اینجا رونق میگیره. این رویه غلط فقط تو همین تالار هست و هیچ کجا من مشابه اونو مشاهده نکردم. پس لطفا بهش خاتمه بدین و هر تاپیکی رو که به صفحه بعد رفت دیگه بالا نیارین تا اینجا تازه و نونوار بشه و رغبت کاربران برای حضور بیشتر بشه. تشکر 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من پیشنهاد شما رو قبول نمی کنم چون خلاف قوانین حقوق بشر هست 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ دلیل رخوت خونه تکانی تالار نیست اگه تاپیکهاتی جدید و به روز و بدرد بخور بیاد خود به خود تاپیکهای قدیمی بار بندیل رو ور میداره و به دنبال کار خودش میره 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چرا فکر میکنید هر چی که قدیمی شد بدرد نخور میشه تاپیکهای قدیمی دوباره بوسیله کاربران جدید بالا میاد و میتونیم با نظر و عقایدشون آشنا بشیم و جدا از اون گاه با نگاهی به حرفهای خودمون تو همون تاپیکهای قدیمی متوجه میشیم که چگونه فکر میکردیم و چه تغییراتی کردیم. 11 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ میدونم شاید این نوشته ام کمی تعجب بر انگیز باشه اما ترجیح میدم بنویسمش تا همیشه در خاطرم موندگار باشه... وقتی که میخوام یه موضوعی رو مطرح کنم نمی دونم که باید به انتظار یه تصویر خوب یا بد بشینم یا نمیدونم کدوم خوبه یا کدوم بد...بعدکه دوباره فکر میکنم که چرا باید فکر کنم اونوقته که به خودم میگم حتما خوبه، حتمادرسته...ولی واقعا کدوم خوب یا کدوم بده،کی میتونه بهم بگه که اصلا فکر کردن یعنی چی؟ که در نهایت با چیزی که نمیدونم یعنی چی و واقعا بهش ایمان پیدا نکردم تعیین صلاحیت کنم برای فعلیت یه فعل. زمانیکه خیلی از آدمهای روزگار پر رنگ و لعاب امروز رو نگاه میکنم، وقتی مثل یه تماشاچی فقط یه تماشاچی، ناظر حیرانی متفکرین هستم و وقتیکه توی این دنیای پر از عقل و پراز منطق، همه چیز بی منطقه، اونوقته که از خودم میپرسم بنویسم یا نه؟ ولی خوب اینبار میخوام بنویسم باشد که اگر مفید فایده شد , بذارمش به حساب ادای دین. مقدمه تموم شد. حالا میرسیم به اصل موضوع : من هربار که پس از ماهها به این تالار میام , همیشه یه احساس مبهم بهم دست میده. اونم اینه که انگار همین یکساعت پیش از اینجا رفتم. دلیلشم اینه که این تالار خونه تکونی نمیشه و همیشه همان تاپیکهایی رو صحنه هستند که ماهها پیش هم بودن. انگار که بجز اینا هیچ موضوع جدیدی تو دنیا پیدا نمیشه.شاید دلیل سکوت حاکم بر این تالارهمین رفتار و همین رویه باشه. برای اینکه ثابت بشه من اشتباه میکنم لطفا این تاپیکهای تکراری و دود گرفته رو از صحن تالار جمش کنید و تاپیکهای نو بزنید. این رفتار شما باعث شده که تالار بوی رخوت و سستی بگیره و تازه گی اونو ازش گرفتین. ناسلامتی شما که استاد طرح موضوع هستید. پس اجازه بدید این تاپیک ها برای همیشه به ارشیو برن تا یکنواختی و سستی هم باهاشون بره. اگه تاپیکهای نو و تازه بزنید رغبت دوستان برای حضور در تالار بیشتر میشه و اینجا رونق میگیره. این رویه غلط فقط تو همین تالار هست و هیچ کجا من مشابه اونو مشاهده نکردم. پس لطفا بهش خاتمه بدین و هر تاپیکی رو که به صفحه بعد رفت دیگه بالا نیارین تا اینجا تازه و نونوار بشه و رغبت کاربران برای حضور بیشتر بشه. تشکر موافقم. تالار آزاد دچار رکود و رخوت شده. انگار تو حالت "خواب بعد از ظهر تو روز آفتابی همراه با گهگاهی وزش نسیم در اواخر بهار" قرار داره. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی خوبه که همیشه ما موضوعات نو و بدیع تو تالارمون داشته باشیم ولی مهمتر از اون اینه که بتونیم از این موضوعات نتیجه گیری کنیم. یکی دیگر از مشکلات این تالار اینه که معمولا تاپیک ها بی نتیجه و جمع بندی ول میشه به امون خدا. هر گفتگویی باید یک جمع بندی داشته باشه. وگرنه به درد نمیخوره. یادمه یکی از کاربران مهندسان وقتی تاپیکش جلو میرفت هر از گاهی یه جمع بندی میکرد و در پست اول قرار میداد. اینطوری کاربری که حتی دیر به تاپیک رسیده بود میتونست با خوندن پست اول و جمع بندی از کل تاپیک یه چکیده ای دستگیرش بشه و اگر حرفی داره در ادامه بزنه. اینکه تعداد تاپیک ها زیاد باشه به نظر خوبه ولی کیفیت و پیشرفت منطقی تاپیک ها فکر میکنم مهمتره. اما در خصوص سوژه من یه مشکلی دارم. هیچوقت سوژه های خوب به ذهن من نمیرسه. من معمولا شرکت کننده خوبی هستم تا آغاز کننده. خود تو بیشتر آغازکننده خوبی هستی. یعنی در باز کردن موضوعات جدید تبحر داری. ولی من فاقد این استعداد هستم. به خاطر همینه تعداد تاپیک هایی که من در تالار استارت کردم از تعداد انگشتان دست تجاوز نمیکنه. معمولا کاربران این تالار یا شرکت کنندگان خوبی هستند یا آغاز کنندگان خوبی. مثلا برخی از دوستان نظرات ارزشمندی دارن ولی آغازگر هیچ بحثی نیستند. خوب نمیدونم ریشه این مشکل کجاست. ولی باید یه ترتیبی اتخاذ کنیم تا همه در استارت تاپیک های جدید مشارکت کنن. اون تاپیکی که خودت زده بودی تا حدود زیادی از این مشکل برطرف میکرد. موضوع خاص از کاربر خاص. فعلا همون را بی زحمت آپ کن تا ببینیم دیگه چیکار میشه کرد. 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ موضوع خوبی رو مطرح فرمودید به حمد الله تعالی از اول اردیبهشت ماه و با اجرای طرح " عوارضی تالار گفتگو ازاد " شاهد انقلابی ژگرف در این تالار خواهیم بود 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ انشالله یکی از تغییرات " انقلابی ژگرف" این باشه که کمتر شاهدا افراد لغزگو و خودبرتر بین باشیم 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من پیشنهاد شما رو قبول نمی کنم چون خلاف قوانین حقوق بشر هست اگر بقدر کافی بهش فکر کنید شاید نظرتون عوض بشه. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ انشالله یکی از تغییرات " انقلابی ژگرف" این باشه که کمتر شاهدا افراد لغزگو و خودبرتر بین باشیم ارتباط این گفته شما با موضوع تاپیک رو نفهمیدم چی هست. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ ارتباط این گفته شما با موضوع تاپیک رو نفهمیدم چی هست. کسی که باید متوجه بشه متوجه میشه منظورم شما نبودی لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چرا فکر میکنید هر چی که قدیمی شد بدرد نخور میشهتاپیکهای قدیمی دوباره بوسیله کاربران جدید بالا میاد و میتونیم با نظر و عقایدشون آشنا بشیم و جدا از اون گاه با نگاهی به حرفهای خودمون تو همون تاپیکهای قدیمی متوجه میشیم که چگونه فکر میکردیم و چه تغییراتی کردیم. شما اینجا دچار روز مرگی شدین و خبر ندارین. آخه چه معنی داره که یک نفر استاتر 7 تا تاپیک تو صفحه اول داشته باشه همشم قدیمی و تاریخ مصرف گذشته. انصاف هم نداشته باشید یکم به حقوق دیگران هم باید اهمیت بدید. اینکه دیگران میان تاپیکها رو آپ میکنند هم فقط یه بهونه است. اکثرا خود استاتر ها به بهانه جواب دادن اینکارو میکنند که تعداد ریتینگشون بیشتر بشه. در کل اگر با صمیمیت توجه میکردید که من چی میگم الان این تالار به این روز نمی افتاد. عرض میکنم من سه چهار ماه میرم بعدش که میام میبینم بازم همون تاپیکها تو صفحه اول هستند. یعنی معنی این کار رو نمیدونم چیه؟ تالار شده عرصه تاپیک پرانی های یک عده خاص که انگار اینجا رو خریدن. خودشونم نباشن یکی دو تا دوست صمیمی دارند که به هر بهانه ای تاپیکهاشونو بیارن بالا و اینجا بشه موزه قدیمی . ذهن انسان با اولین دید قفل میکنه و شور و حال انسان ازش گرفته میشه. موضوع اینه داداش. لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان نواندیش و مهربان من! ما میخوایم مشکلات رو از سر راه برداریم و همگی در سایه آرامشی که از هم میگیریم پیشرفت جمعی داشته باشیم. پس خواهشا فقط به موضوع تاپیک بپردازید. ممنونم از همه شما. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ کسی که باید متوجه بشه متوجه میشه منظورم شما نبودی تشکر دوست عزیز. سپاس 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ دلیل رخوت خونه تکانی تالار نیست اگه تاپیکهاتی جدید و به روز و بدرد بخور بیاد خود به خود تاپیکهای قدیمی بار بندیل رو ور میداره و به دنبال کار خودش میره سلام داداش. اگه یه عده از دوستان لطف کنن و دست از سر تاپیکهای کهنه و تاریخ مصرف گذشته بردارند , بقول شما دوستان هم تشویق میشن و مطالب جدید مطرح میکنند. لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ شما اینجا دچار روز مرگی شدین و خبر ندارین. آخه چه معنی داره که یک نفر استاتر 7 تا تاپیک تو صفحه اول داشته باشه همشم قدیمی و تاریخ مصرف گذشته. انصاف هم نداشته باشید یکم به حقوق دیگران هم باید اهمیت بدید. اینکه دیگران میان تاپیکها رو آپ میکنند هم فقط یه بهونه است. اکثرا خود استاتر ها به بهانه جواب دادن اینکارو میکنند که تعداد ریتینگشون بیشتر بشه. در کل اگر با صمیمیت توجه میکردید که من چی میگم الان این تالار به این روز نمی افتاد. عرض میکنم من سه چهار ماه میرم بعدش که میام میبینم بازم همون تاپیکها تو صفحه اول هستند. یعنی معنی این کار رو نمیدونم چیه؟ تالار شده عرصه تاپیک پرانی های یک عده خاص که انگار اینجا رو خریدن. خودشونم نباشن یکی دو تا دوست صمیمی دارند که به هر بهانه ای تاپیکهاشونو بیارن بالا و اینجا بشه موزه قدیمی . ذهن انسان با اولین دید قفل میکنه و شور و حال انسان ازش گرفته میشه. موضوع اینه داداش. هیچ کس اینجا رو نخریده و نمیشه گفت چون یه تاپیک از استقبال خوبی برخورداره حتما دلایلی جز کیفیت و مطلوب بودن تاپیک داره. در خصوص این تاپیک ها هم هیچ کاری نمیشه کرد. حتما نیاز حال تالار بوده که بالا مونده و ما نمیتونیم اونها رو کاری بکنیم. ولی اگر بحث های خوب و جدیدتر شکل بگیره اونها هم کم کم میرن پائین. مشکل اصلی در حال حاضر اینه که بحث و گفتگوی جدیدی شکل نگرفته که مطلوب اهالی تالار آزاد هم باشه. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی خوبه که همیشه ما موضوعات نو و بدیع تو تالارمون داشته باشیم ولی مهمتر از اون اینه که بتونیم از این موضوعات نتیجه گیری کنیم. یکی دیگر از مشکلات این تالار اینه که معمولا تاپیک ها بی نتیجه و جمع بندی ول میشه به امون خدا. هر گفتگویی باید یک جمع بندی داشته باشه. وگرنه به درد نمیخوره. یادمه یکی از کاربران مهندسان وقتی تاپیکش جلو میرفت هر از گاهی یه جمع بندی میکرد و در پست اول قرار میداد. اینطوری کاربری که حتی دیر به تاپیک رسیده بود میتونست با خوندن پست اول و جمع بندی از کل تاپیک یه چکیده ای دستگیرش بشه و اگر حرفی داره در ادامه بزنه. اینکه تعداد تاپیک ها زیاد باشه به نظر خوبه ولی کیفیت و پیشرفت منطقی تاپیک ها فکر میکنم مهمتره. اما در خصوص سوژه من یه مشکلی دارم. هیچوقت سوژه های خوب به ذهن من نمیرسه. من معمولا شرکت کننده خوبی هستم تا آغاز کننده. خود تو بیشتر آغازکننده خوبی هستی. یعنی در باز کردن موضوعات جدید تبحر داری. ولی من فاقد این استعداد هستم. به خاطر همینه تعداد تاپیک هایی که من در تالار استارت کردم از تعداد انگشتان دست تجاوز نمیکنه. معمولا کاربران این تالار یا شرکت کنندگان خوبی هستند یا آغاز کنندگان خوبی. مثلا برخی از دوستان نظرات ارزشمندی دارن ولی آغازگر هیچ بحثی نیستند. خوب نمیدونم ریشه این مشکل کجاست. ولی باید یه ترتیبی اتخاذ کنیم تا همه در استارت تاپیک های جدید مشارکت کنن. اون تاپیکی که خودت زده بودی تا حدود زیادی از این مشکل برطرف میکرد. موضوع خاص از کاربر خاص. فعلا همون را بی زحمت آپ کن تا ببینیم دیگه چیکار میشه کرد. رزرو سلام داداش. بذار اینو رزورش کنم . خیلی حرفا تو این مورد دارم که خواهم زد. چند دقیقه بهم اجازه بده , 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ در کل حرفاتون درستهبه نظر منم تاپيکاي قديمي خوبند.موضوع بعضياشون بي نظيرند.بايد تاپيکايي که بيشتر برام اسپم و بي ربطند برند توي بايگاني. 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ موضوع خوبی رو مطرح فرمودید به حمد الله تعالی از اول اردیبهشت ماه و با اجرای طرح " عوارضی تالار گفتگو ازاد " شاهد انقلابی ژگرف در این تالار خواهیم بود شما مدیر هستین اگه واقعا با این موضوع مشکل دارید با مدیریت ارشد در میان بگذارین اینجور پست زدن و بر انگیختن احساس کاربرا در شان یک مدیر نیست وقتی عنوان مدیر رو دارید باید کمک کار مدیریت کل سیستم باشید حتی اگه مخالف هستین اینرو لازم نیست در پاییین عنوان کنید این نه در جامعه مجازی که در جامعه واقعی هم وجود داره این یکی از مباحث جدی مدیریته که با عنوان edification in management میتونید راجع بهش بخونید 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ هیچ کس اینجا رو نخریده و نمیشه گفت چون یه تاپیک از استقبال خوبی برخورداره حتما دلایلی جز کیفیت و مطلوب بودن تاپیک داره.در خصوص این تاپیک ها هم هیچ کاری نمیشه کرد. حتما نیاز حال تالار بوده که بالا مونده و ما نمیتونیم اونها رو کاری بکنیم. ولی اگر بحث های خوب و جدیدتر شکل بگیره اونها هم کم کم میرن پائین. مشکل اصلی در حال حاضر اینه که بحث و گفتگوی جدیدی شکل نگرفته که مطلوب اهالی تالار آزاد هم باشه. خود استاتر باید به حقوق دیگران احترام بذاره و اینقد تاپیک نزنه. خودش وقتی میبینه دو سع تا از تاپیکهاش تو صفحه اول هست باید صبر کنه بعد که اونا رفتند صفحه بعد اونوقت تاپیک بزنه و یا تاپیکهای دیگه شو بیاره بالا. من نگفتم مدیران در این خصوص کاری انجام بدهند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده