vahid88 9651 ارسال شده در 7 تیر، 2012 من؟:gnugghender: چقدر هم بینظمن هر کدوم یه جا رو نیگا میکنه سهیل جان چرا میگی بی نظم....؟!! ردیف جلو و وسط به چپ نگا میکنن و بقیه مستقیم... اینا به عشق حمایت من اومدن.... نه دیگه بی نظم نیستن اونا به عشق ما پسرا اومدن ما هم داریم ازشون سان میبینیم نفرات ستون اول دارن مستقیم نیگا میکنن نظم صف بهم نخوره بقیه نفرات هم نظر به راست کردن واسه دیدم ما پسرها اگه مثل من سرباز بودین این حرف هارو نمی زدین 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 7 تیر، 2012 نه دیگه بی نظم نیستن اونا به عشق ما پسرا اومدن ما هم داریم ازشون سان میبینیم نفرات ستون اول دارن مستقیم نیگا میکنن نظم صف بهم نخوره بقیه نفرات هم نظر به راست کردن واسه دیدم ما پسرها اگه مثل من سرباز بودین این حرف هارو نمی زدین اونی که نیشش بازه چی؟ مگه تو رژه کسی میخنده؟ همچین سربازی رو باید مورد عنایت قرار بدی
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 تیر، 2012 نه دیگه بی نظم نیستن اونا به عشق ما پسرا اومدن ما هم داریم ازشون سان میبینیم نفرات ستون اول دارن مستقیم نیگا میکنن نظم صف بهم نخوره بقیه نفرات هم نظر به راست کردن واسه دیدم ما پسرها اگه مثل من سرباز بودین این حرف هارو نمی زدین پس من یه چیزایی بلدم.....:hapydancsmil: حیف که نمیزارن بریم سربازی
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 تیر، 2012 خواستم روح شما شاد شه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2012 هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باز تو اومدی؟:icon_razz:
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 تیر، 2012 باز تو اومدی؟:icon_razz: اره ه ه ه ه ه ه ه ه ه از گوشیت چه خبر
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2012 اره ه ه ه ه ه ه ه ه ه از گوشیت چه خبر سالمههههههههههههههههههه
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 تیر، 2012 سالمههههههههههههههههههه نترس به زودی نابود میشه انشالللله
ارسال های توصیه شده