vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ من؟:gnugghender: چقدر هم بینظمن هر کدوم یه جا رو نیگا میکنه سهیل جان چرا میگی بی نظم....؟!! ردیف جلو و وسط به چپ نگا میکنن و بقیه مستقیم... اینا به عشق حمایت من اومدن.... نه دیگه بی نظم نیستن اونا به عشق ما پسرا اومدن ما هم داریم ازشون سان میبینیم نفرات ستون اول دارن مستقیم نیگا میکنن نظم صف بهم نخوره بقیه نفرات هم نظر به راست کردن واسه دیدم ما پسرها اگه مثل من سرباز بودین این حرف هارو نمی زدین 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ نه دیگه بی نظم نیستن اونا به عشق ما پسرا اومدن ما هم داریم ازشون سان میبینیم نفرات ستون اول دارن مستقیم نیگا میکنن نظم صف بهم نخوره بقیه نفرات هم نظر به راست کردن واسه دیدم ما پسرها اگه مثل من سرباز بودین این حرف هارو نمی زدین اونی که نیشش بازه چی؟ مگه تو رژه کسی میخنده؟ همچین سربازی رو باید مورد عنایت قرار بدی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ نه دیگه بی نظم نیستن اونا به عشق ما پسرا اومدن ما هم داریم ازشون سان میبینیم نفرات ستون اول دارن مستقیم نیگا میکنن نظم صف بهم نخوره بقیه نفرات هم نظر به راست کردن واسه دیدم ما پسرها اگه مثل من سرباز بودین این حرف هارو نمی زدین پس من یه چیزایی بلدم.....:hapydancsmil: حیف که نمیزارن بریم سربازی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ خواستم روح شما شاد شه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من فکر کنم به عشق ممد a اومدن لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا باز تو اومدی؟:icon_razz: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ باز تو اومدی؟:icon_razz: اره ه ه ه ه ه ه ه ه ه از گوشیت چه خبر لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اره ه ه ه ه ه ه ه ه ه از گوشیت چه خبر سالمههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سالمههههههههههههههههههه نترس به زودی نابود میشه انشالللله لینک به دیدگاه
lady architect 5358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ نترس به زودی نابود میشه انشالللله نوج نوج لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده