NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ ولش کن فکر کرده الان آدم عاشقتم جانی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ پ.ن: اسی فاطمه خانم خیلی مستعد به راه راست هدایت شدنه ها، نمیخوای به راه راست ارشادشون کنی؟ خواستم جواب دندان شکن در مورد همین راست و هدایت شدن بدم، اسلام عزیز دستم رو بست. دهن منو باز نکنین کار دست خودم میدم :zadan: لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ خواستم جواب دندان شکن در مورد همین راست و هدایت شدن بدم، اسلام عزیز دستم رو بست.دهن منو باز نکنین کار دست خودم میدم :zadan: معیارا رو شما تعیین میکنی یا اسلام عزیز؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ معیارا رو شما تعیین میکنی یا اسلام عزیز؟ معیار رو همیشه عزیزها تعیین میکنند، ما کی باشیم. ولی اون بنده خدا هم جوونه، مرا چه به ارشادش. خودم الان مثل خر تو گل موندم، به کارهای خودم هم نمیرسم. لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ معیار رو همیشه عزیزها تعیین میکنند، ما کی باشیم.ولی اون بنده خدا هم جوونه، مرا چه به ارشادش. خودم الان مثل خر تو گل موندم، به کارهای خودم هم نمیرسم. پس اون عبا و عمامه رو رد کن بیاد بی زحمت تا خودم ارشادش کنم. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ اگه دختر بودم، دماغم رو عمل میکردم و کلی عمل های دیگه روی بقیه ی جاها انجام میدادم!! اونقدر خوشگل میکردم که شونصد تا خاطرخا داشته باشم و کلی واسشون کلاس بذارم! اگه دختر بودم میرفتم کلاس آیروبیک! انواع لاک های مختلف رو امتحان میکردم رو ناخونام! هرشب رمان میخوندم و گریه میکردم به حال شخصیت بیچاره ی رمان ها!! سیگار میکشیدم و سیگارم رژی میشد و آی کیف میداد!!! نه بیخیال! همون پسر خوبه! از خودم بدم اومد!!! واقعا فکر میکنید همه دخترا این کارا رو میکنن و اینقدر بیکارن؟!!!! من به عنوان یه دختر فقط گزینه لاک زدنو دوس دارمو انجام میدم.... لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دوست نداشتم وارد این مسئله بشم ولی حالا مجبورم بشم ،حانیه جان اینا سوال هاییه که تو ذهن منه ، شما که میگید خدا میان مرد و زن فرقی نزاشته پس جواب سوال های منو بدید، شاید من دارم اشتباه میکنم، خیلیا هم بهم گفتن داری اشتباه میکنی ولی جواب سوال های منو ندادن!!! من خودم مسلمون هستم دینم رو هم دوست دارم ، ولی واقعا تو بعضی از مسائل حق زن پایمال شده ، البته نه تنها اسلام تو اکثرا ادیان همینطوره!!! درسته تو اسلام بر این تاکید شده که زن و مرد از نظر حقوق انسانی برابرن ولی از نظر جنس حقوقشون اینطور نیست ، مثلا یه مثال ساده میزنم ، چرا تو اسلام گفته شده هر مرد میتونه چند تا زن بگیره ؟؟ آخه مگه زن کالاست که باید اینطوری معامله ش کنن!!!! چرا حق ارث پسر ، دو برابر دختره ؟؟؟ ( البته من زیاد با این مسئله کاری ندارم ، ولی سوال من اینه چرا واقعا باید اینطوری باشه ؟؟) چرا خداوند حق طلاق را به زن نداده ولی به مرد داده؟؟؟؟ مرد می تونه هر زمانی که خواست زن خودشو طلاق بده و این طلاق اصلا ربطی به گرفتن مهریه نداره ممکنه در همون زمان مهریه شو بده و طلاقش بده ..... مرد می تونه بعد از عقد حتی یک لحظه بعد از عقد اراده کنه زنشو طلاق بده ولی زن نمی توانه هر زمانی که خواست طلاق بگیره در واقع به غیر از سه یا چهار مورد که حق طلاق به زن داده شده اصولا حق طلاق با مرده. کلا چرا خداوند پوشش رو برای زن قرار داد؟؟؟ میدونم همه جواب دادن که زن یه زیبایی هایی داره که باید از پوشش نامحرمان حفظ بشه ، و مردان رو تحریک نکنن... من جوابی غیر از این میخوام کلا چرا باید اینطوری باشه؟؟؟ البته سوال هام خیلی زیادن که خیلی هاشون نمیشه اینجا مطرح کرد!!!! بابت سوال اولت باید بگم منظور این نبوده که واسه تفریح بگیره چون بعضی از خانم ها بی سرپرستن یه مرد میتونه سرپرستیشون به عهده بگیره... اینکه چرا یه پسر ارثش دوبراره یه دختره رو نمیدونم ولی بازم فکر نکنم این ربطی به جنسیت داشته باشه... عزیزم اینطور نیست که حق طلاق حتما با مرد باشه شما میتونی زمان ازدواجت بگی میخوای حق طلاق با خودت باشه عزیزم شما همه چیزای شخصیتو به دیگران که نشون نمیدی این مسئله هم همینطوره در ضمن پوشش فقط برای زن نیست اقایون هم پوششی براشون تائین شده... سوالایی که پرسیدی جواباش اسون اگه بخوای از دید بی طرف بهش نگاه کنی خیلی باز توضیح ندادم امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.... فقط یه چیز میگم امیدوارم باعث سوتفاهم نشه...فاطمه جان اگه میخوای تو خانوادت جامعت و خیلی جاهای دیگه واسه دختر بودت ارزش قائل بشن و احترام بزارن و توهینی نکنن اول خودت ارزش قائل بشو خودت احترام بزار و خودت دختربودنتو باور کن من فک کنم بعضی فرهنگ های بد کشورمونه باعث شده دیدت اینطور بشه ولی اگه تو اون فرهنگارو کنار بزاری جلوشون تسلیم نشی دیگه هیچ فرقی با یه مرد نداری.... لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ تا چند سال پيش خيلي دوست داشتم پسر بودام اما حالا از اون اشتياق خيلي كم شده من اگه پسر بودام همه جا ميتونستم انتخاب رشته كنم ديگه دغدغه جا رو نداشم يه موتور ميخريدام از اينا كه صداي خفن دارن شبيه 206 ان بعد ميتونستم با باباممرم هيت ماه محرم زنجير بزنم فعلا اينا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ بابت سوال اولت باید بگم1- منظور این نبوده که واسه تفریح بگیره چون بعضی از خانم ها بی سرپرستن یه مرد میتونه سرپرستیشون به عهده بگیره...2-اینکه چرا یه پسر ارثش دوبراره یه دختره رو نمیدونم ولی بازم فکر نکنم این ربطی به جنسیت داشته باشه... 3-عزیزم اینطور نیست که حق طلاق حتما با مرد باشه شما میتونی زمان ازدواجت بگی میخوای حق طلاق با خودت باشه عزیزم شما همه چیزای شخصیتو به دیگران که نشون نمیدی این مسئله هم همینطوره در ضمن4- پوشش فقط برای زن نیست اقایون هم پوششی براشون تائین شده... سوالایی که پرسیدی جواباش اسون اگه بخوای از دید بی طرف بهش نگاه کنی خیلی باز توضیح ندادم امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.... 5-فقط یه چیز میگم امیدوارم باعث سوتفاهم نشه...فاطمه جان اگه میخوای تو خانوادت جامعت و خیلی جاهای دیگه واسه دختر بودت ارزش قائل بشن و احترام بزارن و توهینی نکنن اول خودت ارزش قائل بشو خودت احترام بزار و خودت دختربودنتو باور کن من فک کنم بعضی فرهنگ های بد کشورمونه باعث شده دیدت اینطور بشه ولی اگه تو اون فرهنگارو کنار بزاری جلوشون تسلیم نشی دیگه هیچ فرقی با یه مرد نداری.... چقدرررررررررررر توهین کردی به جنس زن!!!!!!!!! 1-انقدر زن رو بدبخت میبینی که کسی بیاد سرپرستیشو به عهده بگیره؟؟؟؟ سرپرستی؟!!! یه زن بالغ احتیاجی به سرپرستی داره؟ ازدواج چه ربطی به سرپرستی داره؟ 2-علت دستورات دینت رو نمیدونی؟ 3-نه عزیزم حق طلاق با مرد هست! ولی زن باید حق رو بخواد دین بهش نداده! 4-پوشش زنان بیشتر از مردان هست! 5-بله حرف قشنگی بود ولی طبق گفته شما زن یک موجود محتاج هست! اونم محتاج به مرد! برای سرپرستی زن!!!!! :w58: لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من هیچ دوست ندارم پسر باشم چیه پسرا هم باید سربازی برن بعد برن سر کار تا بهشون زن بدن ولی دختر چه بره سر کار چه نره شوهر میکنه والا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی جالبه دقیقا امروز ظهر بود که به مامانم غر میزدم چرا پسر نشدم کاش پسر بودماگه پسر بودم خیلی کارا بود که دوست داشتم انجام بدم ولی الان که دخترم نمیتونم مثال خیلی ساده میزنم ، برای یکی از درسام مجبور برم از یه ساختمون در حال ساخت فیلم و عکس تهیه کنم ، خودم تنها رفتم اینقد کارگرا و افرادی که اونجا بودن بد نگاه میکزدن که مجبور شدم برگردم ، حالا بگذره که کلی هم متلک گفتن و منم مجبور بودم چیزی نگم وقتی هم اومدم خونه از داداشم خواهش کردم که باهم بریم ، کلی عشوه و ناز که کار دارم بزار یه وقت دیگه تاکید میکنم این فقط یه مثال خیلی خیلی ساده بود.... چون یه دخترم نمیتونم خودم تنها مسافرت کنم ، اگه پسر بودم هر جایی دلم میخواست می رفتم ... اگه پسر بودم وقتی دلم میگرفت راحت میرفتم بیرون قدم میزدم بدون اینکه کسی تو خیابون بخواد اگه پسر بودم هر لباسی دوست داشتم می پوشیدم ، اگه پسر بودم تابستونا مجبور نبودم وقتی بیرونم کلی عرق کنم با مانتو و روسری ، راحت یه تی شرت می پوشیدم دیگه اینقدر گرمم نمی شد اگه پسر بودم پسر خیلی خوبی میشدم و دخترا رو هم اذیت نمیکردم ،اگه داداشم هم ازم کمکی میخواست بدون اینکه بخوام سوال پیچش کنم کمکش میکردم ............... واقعا چرا خدا بین دختر و پسر تبعیض قائل شده ؟؟؟؟ به نظر من تو اسلام این تبعیض هم بیشتره !!! نمیخوام بحث رو وارد مسائل دینی کنم ولی یک دقت کنید! حق طلاق و ازدواج با مرده ، اگه هم جدا بشن بچه ها رو مرده میبره! اگه زن بخواد مسافرت خارج از کشور داشته باشه باید حتما رضایت کتبی شوهرش یا پدرش رو داشته باشه! و...... نمیخوام وارد این مسائل بشم ..................................... اگه بخوام حرف بزنم کلی حرف تو دلم هست بهتره تمومش کنم آخه چرا این تاپیک رو زدید:164: عزیزم اگه پسر هم بودی دوباره گله میکردی چون تمام حرفات داره یه مشکل رو تو وجودت فریاد میزنه پس به دختر یا پسر بودن ارتباطی نداره کلا تو از دنیا شاکی هستی لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم اگه پسر هم بودی دوباره گله میکردی چون تمام حرفات داره یه مشکل رو تو وجودت فریاد میزنه پس به دختر یا پسر بودن ارتباطی نداره کلا تو از دنیا شاکی هستی مژده خانم شما حرفای منو بد برداشت کردید !!!!!! . . مثل اینکه حرفای من باعث شده خیلیا منظور منو بد برداشت کنن!!!!! من نه از دختر بودنم ناراضی ام و نه اینکه تو زندگیم مشکلی دارم، اتفاقا از اینکه دختر هستم خدا رو شکر میکنم ، شاید اگه پسر بودم موقعیت الانم رو نداشتم ...! حرفای من اصلا ربطی به احساسات و مسائل مربوط به خودم نبوده ، من فقط سوال هایی که تو ذهنم بوده رو مطرح کردم،سوال هایی که با نگاه کردن به کشور خودم و دیگر کشورها به ذهنم رسیده... من موندم چرا همه با این سوالها احساسی برخورد میکنن ، واقعا چراا؟؟؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ مژده خانم شما حرفای منو بد برداشت کردید !!!!!!. . مثل اینکه حرفای من باعث شده خیلیا منظور منو بد برداشت کنن!!!!! من نه از دختر بودنم ناراضی ام و نه اینکه تو زندگیم مشکلی دارم، اتفاقا از اینکه دختر هستم خدا رو شکر میکنم ، شاید اگه پسر بودم موقعیت الانم رو نداشتم ...! حرفای من اصلا ربطی به احساسات و مسائل مربوط به خودم نبوده ، من فقط سوال هایی که تو ذهنم بوده رو مطرح کردم،سوال هایی که با نگاه کردن به کشور خودم و دیگر کشورها به ذهنم رسیده... من موندم چرا همه با این سوالها احساسی برخورد میکنن ، واقعا چراا؟؟؟ الهی قربونت بشم حرص نخور عشقم من منظورتو میفهمم این سؤالا واسه منم پیش اومد ولی واقعا به نتیجه نرسیدم تا به مرور زمان به حقیقت اونها پی بردم اکثرا در برابر ابن سؤالا جبهه میگیرن ولی به نظر من اگه این سؤالا رو از یه روحانی بپرسی راحت تر و با حوصله بیشتری بهت جواب میده بعدشم راجع به ارثیه باید بگم چون از نظر اسلام احتیاجی نیست که خانوما کار کنن و وظیفه مرده خانواده است که مخارج رو تأمین کنه ارث بیشتری واسه مردها تعیین شده تا کمتر بهشون تو زندگی فشار بیاد و ارث اون خانوم واسه خودشه ولی مرد مجبور میشه اونو واسه خانوادش صرف کنه..... خوب گفتم؟!! لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ الهی قربونت بشم حرص نخور عشقم من منظورتو میفهمم این سؤالا واسه منم پیش اومد ولی واقعا به نتیجه نرسیدم تا به مرور زمان به حقیقت اونها پی بردم اکثرا در برابر ابن سؤالا جبهه میگیرن ولی به نظر من اگه این سؤالا رو از یه روحانی بپرسی راحت تر و با حوصله بیشتری بهت جواب میده بعدشم راجع به ارثیه باید بگم چون از نظر اسلام احتیاجی نیست که خانوما کار کنن و وظیفه مرده خانواده است که مخارج رو تأمین کنه ارث بیشتری واسه مردها تعیین شده تا کمتر بهشون تو زندگی فشار بیاد و ارث اون خانوم واسه خودشه ولی مرد مجبور میشه اونو واسه خانوادش صرف کنه..... خوب گفتم؟!! الهی قربون مهربون خودم برم ، که حرفای منو درک میکنه :aghosh::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y خیلی خوب گفتی عزیز دلم :qfu28wh4kkweeki7jfi:flowerysmile: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ الهی قربون مهربون خودم برم ، که حرفای منو درک میکنه :aghosh::hxh5v6h2nsqgyuf5c8yخیلی خوب گفتی عزیز دلم :qfu28wh4kkweeki7jfi:flowerysmile: ممنونم ازت عزیززززم:hapydancsmil: دوست داااارم:ha5t4lmd53df3cpu2lq لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ چقدرررررررررررر توهین کردی به جنس زن!!!!!!!!! 1-انقدر زن رو بدبخت میبینی که کسی بیاد سرپرستیشو به عهده بگیره؟؟؟؟ سرپرستی؟!!! یه زن بالغ احتیاجی به سرپرستی داره؟ ازدواج چه ربطی به سرپرستی داره؟ 2-علت دستورات دینت رو نمیدونی؟ 3-نه عزیزم حق طلاق با مرد هست! ولی زن باید حق رو بخواد دین بهش نداده! 4-پوشش زنان بیشتر از مردان هست! 5-بله حرف قشنگی بود ولی طبق گفته شما زن یک موجود محتاج هست! اونم محتاج به مرد! برای سرپرستی زن!!!!! :w58: من توهینی نکردم ولی مثه اینکه شما دوستداری حرفایه منو توهین برداشت کنی.... 1-من نگفتم زن محتاج به مرد تو هیچ جای حرفم اصلا همچین منظوری نداشتم تو جامعه ای مثه ایران که زنو حقیر میدونن کم پیش میاد کار بدن یا اگرم بدن نه همشون اما اکثرشون واسه هرزگیه خودشونه،تو جامعه ما یه زن که تنها باشه هر کسی اجازه میده به خودش که... 2-چرا میدونم اما مطمئن نیستم میگن علتش اینه که یه مرد خرج خونه میده اما یه زن نه به همین دلیل ارث اقایون بیشتره چون پیش زمینه ای داشته باشن واسه کارشون! 3-من بهتر از شما میدونم که تو دینم چی گفته شده...ولی اجباریم نکرده! 4-خب باشه! این یه دلیل خیلی بی منطقیه مگه تمام اجزای بدن یه زن مثه مرده 5-نمیفهمم چرا تا حالا باهرکی تو انجمن بحث کردم دوس داره حرفای طرف مقابلشو به نفع خودش بر گردونه! شما اول حرفایه منو با دیده منطقی بخون بعد انتقاد کن من نگفتم زن به مردمحتاج از نظر من هردو به همدیگه نیاز دارن شما نگاه جامعه امروز نکن که یه زن تا حدودی به ازادیش رسیده در اون دوران یه زن نیاز داشته به یه سرپرست چون هیچ حقی براش قائل نبودن... بارهابا هم عقیده های شما بحث کردم ولی اخرشم به نتیجه ای نرسید چون اصرار عجیبی داشتن واسه عوض کردن حرفم هرچند که تصمیم گرفته بودم دیگه بحث نکنم اما... میدونم این حرفام هم بازم براتون یه دیده دیگه داره ولی از چیزی که بدم میاد اینکه اطرافیان فکرکنن من به جنسیتم احترام نمیزارم یا عقیده های منو به میل خودشون برداشت کنن! لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اگه من بودم کلی دختر اغفال میکردم...بعدش تلکشون میکردم بعد میرفتم اونور یه کار و باری دست و پا میکردم و سرانجام ازدواج میکردم. لینک به دیدگاه
mohammad66225 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من اولین پستمه که دارم میزنم:hapydancsmil: بهم خوش آمد نمیگین؟:4chsmu1: چه حرفای خشنگ خشنگی ما پسرا کلی کار میکنیم، هی باید جون بکنیم ، بابامون در میاد هی اینور اونور که آخرش سرکار علیه جواب بده یا نده چه افتخاری از این بزرگتر که حرف آخرو تو میزنی!؟ هان؟ هااان؟؟ هااااااااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیباترین موهب آفرینش، دوست داشتنه یکی دوست داره یکی دوست داشته میشه و چه زیباست دوست داشته شدن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاممن اولین پستمه که دارم میزنم:hapydancsmil: بهم خوش آمد نمیگین؟:4chsmu1: چه حرفای خشنگ خشنگی ما پسرا کلی کار میکنیم، هی باید جون بکنیم ، بابامون در میاد هی اینور اونور که آخرش سرکار علیه جواب بده یا نده چه افتخاری از این بزرگتر که حرف آخرو تو میزنی!؟ هان؟ هااان؟؟ هااااااااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیباترین موهب آفرینش، دوست داشتنه یکی دوست داره یکی دوست داشته میشه و چه زیباست دوست داشته شدن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام خوش اومدین مرسی از نظری که دادی لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیچی...فرقی نداره... فقط از شر این بقچه دور سرم راحت میشدم!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده