رفتن به مطلب

اگه جای جنس مخالفت بودی چی کار می کردی؟

ماتینا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من اگه پسر بودم میشدم پسر نمونه....:ws37:

با دخترا کاری نداشتم...

راه خودمو میرفتم.....

اول میرفتم خدمت بعد دانشگاه....

دختر مورد علاقمو پیدا میکردم و همه چیزو به پاش میریختم.....

هوای پدر مادرمو داشتم.....

به خانوما مستقیم نگاه نمیکردم....

دختری رو فریب نمیدادم....

و......

هر کاری که پسرا الان میکنن نمیکردم.....cowboypistol.gif

• Like 9
لینک به دیدگاه

من اگه پسر بودم میرفتم استادیوم فوتبال بازی از نزدیک تماشا می کردم تیمم گل میزد قر می دادم:ws3:

خلبان می شدم

موتور سواری توی خیابون می کردم

و کلی آتیش می سوزندم:icon_redface:

فکر کنم برای همین پسر نشدم:hapydancsmil:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من اگه پسر بودم میشدم پسر نمونه....:ws37:

با دخترا کاری نداشتم...

راه خودمو میرفتم.....

اول میرفتم خدمت بعد دانشگاه....

دختر مورد علاقمو پیدا میکردم و همه چیزو به پاش میریختم.....

هوای پدر مادرمو داشتم.....

به خانوما مستقیم نگاه نمیکردم....

دختری رو فریب نمیدادم....

و......

هر کاری که پسرا الان میکنن نمیکردم.....cowboypistol.gif

كاش تو يه پسر بودي...

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی جالبه دقیقا امروز ظهر بود که به مامانم غر میزدم چرا پسر نشدم کاش پسر بودم:w58:

اگه پسر بودم خیلی کارا بود که دوست داشتم انجام بدم ولی الان که دخترم نمیتونم:4564:

مثال خیلی ساده میزنم ، برای یکی از درسام مجبور برم از یه ساختمون در حال ساخت فیلم و عکس تهیه کنم ، خودم تنها رفتم اینقد کارگرا و افرادی که اونجا بودن بد نگاه میکزدن که مجبور شدم برگردم ، حالا بگذره که کلی هم متلک گفتن و منم مجبور بودم چیزی نگم:4564: وقتی هم اومدم خونه از داداشم خواهش کردم که باهم بریم ، کلی عشوه و ناز که کار دارم بزار یه وقت دیگه :sigh:

تاکید میکنم این فقط یه مثال خیلی خیلی ساده بود....:hanghead:

چون یه دخترم نمیتونم خودم تنها مسافرت کنم ، اگه پسر بودم هر جایی دلم میخواست می رفتم ...

اگه پسر بودم وقتی دلم میگرفت راحت میرفتم بیرون قدم میزدم بدون اینکه کسی تو خیابون بخواد :sigh:

اگه پسر بودم هر لباسی دوست داشتم می پوشیدم ،

اگه پسر بودم تابستونا مجبور نبودم وقتی بیرونم کلی عرق کنم با مانتو و روسری ، راحت یه تی شرت می پوشیدم دیگه اینقدر گرمم نمی شد:sigh:

اگه پسر بودم پسر خیلی خوبی میشدم و دخترا رو هم اذیت نمیکردم ،اگه داداشم هم ازم کمکی میخواست بدون اینکه بخوام سوال پیچش کنم کمکش میکردم:sigh:

...............

واقعا چرا خدا بین دختر و پسر تبعیض قائل شده ؟؟؟؟

به نظر من تو اسلام این تبعیض هم بیشتره !!! نمیخوام بحث رو وارد مسائل دینی کنم ولی یک دقت کنید!

حق طلاق و ازدواج با مرده ، اگه هم جدا بشن بچه ها رو مرده میبره!

اگه زن بخواد مسافرت خارج از کشور داشته باشه باید حتما رضایت کتبی شوهرش یا پدرش رو داشته باشه!

و...... نمیخوام وارد این مسائل بشم

.....................................

اگه بخوام حرف بزنم کلی حرف تو دلم هست بهتره تمومش کنم :ws3: آخه چرا این تاپیک رو زدید:164:

• Like 11
لینک به دیدگاه

من اگه دختر بودم، از اون دخترهای لوسی میشدم که ملت رو کلافه میکنن.

فکر کنم 17 سالگی با دوست پسرم از خونه فرار میکردم و جنازم توی پارک چیتگر پیدا میشد.:hanghead:

جدا از شوخی خیلی وقت ها حیوان رو به انسان ترجیح میدم، واقعا از دست آدم ها دارم کم میارم.

بدجوری هم کم میارم.

دختر و پسر هم نداره.

• Like 9
لینک به دیدگاه
خیلی جالبه دقیقا امروز ظهر بود که به مامانم غر میزدم چرا پسر نشدم کاش پسر بودم:w58:

اگه پسر بودم خیلی کارا بود که دوست داشتم انجام بدم ولی الان که دخترم نمیتونم:4564:

مثال خیلی ساده میزنم ، برای یکی از درسام مجبور برم از یه ساختمون در حال ساخت فیلم و عکس تهیه کنم ، خودم تنها رفتم اینقد کارگرا و افرادی که اونجا بودن بد نگاه میکزدن که مجبور شدم برگردم ، حالا بگذره که کلی هم متلک گفتن و منم مجبور بودم چیزی نگم:4564: وقتی هم اومدم خونه از داداشم خواهش کردم که باهم بریم ، کلی عشوه و ناز که کار دارم بزار یه وقت دیگه :sigh:

تاکید میکنم این فقط یه مثال خیلی خیلی ساده بود....:hanghead:

چون یه دخترم نمیتونم خودم تنها مسافرت کنم ، اگه پسر بودم هر جایی دلم میخواست می رفتم ...

اگه پسر بودم وقتی دلم میگرفت راحت میرفتم بیرون قدم میزدم بدون اینکه کسی تو خیابون بخواد :sigh:

اگه پسر بودم هر لباسی دوست داشتم می پوشیدم ،

اگه پسر بودم تابستونا مجبور نبودم وقتی بیرونم کلی عرق کنم با مانتو و روسری ، راحت یه تی شرت می پوشیدم دیگه اینقدر گرمم نمی شد:sigh:

اگه پسر بودم پسر خیلی خوبی میشدم و دخترا رو هم اذیت نمیکردم ،اگه داداشم هم ازم کمکی میخواست بدون اینکه بخوام سوال پیچش کنم کمکش میکردم:sigh:

...............

واقعا چرا خدا بین دختر و پسر تبعیض قائل شده ؟؟؟؟

به نظر من تو اسلام این تبعیض هم بیشتره !!! نمیخوام بحث رو وارد مسائل دینی کنم ولی یک دقت کنید!

حق طلاق و ازدواج با مرده ، اگه هم جدا بشن بچه ها رو مرده میبره!

اگه زن بخواد مسافرت خارج از کشور داشته باشه باید حتما رضایت کتبی شوهرش یا پدرش رو داشته باشه!

و...... نمیخوام وارد این مسائل بشم

.....................................

اگه بخوام حرف بزنم کلی حرف تو دلم هست بهتره تمومش کنم :ws3: آخه چرا این تاپیک رو زدید:164:

اینکه فرهنگ کشورت میون دو جنس مخالف فرق میزارن ربطش به دین نده .....

نمیدونم چرا بدون اینکه درمورد چیزی فک کنیم با صادر کردن رای خودمون ربطش میدیم به چیزای دیگه.... icon_razz.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اگه دختر بودم هر روز:

با موزیک می رقصیدم

4 ساعت جلوی آینه می رفتم و..

100 تا sms می فرستادم

2 ساعت تلفنی میحرفیدم

2 ساعت هم تو مسنجر بودم

• Like 4
لینک به دیدگاه
من اگه دختر بودم هر روز:

با موزیک می رقصیدم

4 ساعت جلوی آینه می رفتم و..

100 تا sms می فرستادم

2 ساعت تلفنی میحرفیدم

2 ساعت هم تو مسنجر بودم

عجب دختری میشدی.......:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من اگه پسر بودم بقیه همجنسامو متقاعد میکردم که حقوق برابر با بانوان رو بپذیرن و باور کنن !! :whistle: :ws3:

یکی از دوستام قبلنا میگفت من اگه پسر بودم همه دخترا رو....... :icon_pf (34)::whistle::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یکی از دوستام قبلنا میگفت من اگه پسر بودم همه دخترا رو....... :icon_pf (34)::whistle::ws28:

جای خالی رو باید حدس بزنیم؟ :ws38:

1- میوردم خونمون

2- میوردم خونشون

3- میوردم باغ وحش

4- میوردم اتاق تمساح ها؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
جای خالی رو باید حدس بزنیم؟ :ws38:

1- میوردم خونمون

2- میوردم خونشون

3- میوردم باغ وحش

4- میوردم اتاق تمساح ها؟