شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ امیدوارم که این آخرین تاپیکم تو این تالار نباشه... خیلی به این موضوع فکر میکنم که اگه یه روزی بهم بگن که قراره بمیرم (خیلی مهم نیست که چقدر وقت دارم) من بعد از کلی غم و غصه ای که میخورم دل کندن از چه چیزی یا چیزایی عذابم میده........ شما ها تا حالا بهش فکر کردین؟!! (البته دور از جون همه) چه چیزی دارین که جدایی ازش واسطون خیلی سخته؟ حتی یک لحظه هم نمیتونین ازش دور باشین. لازم به تذکره که بگم فقط اشیا مد نظر منه نه افراد چون جدایی از عزیزانمون واقعا دردناکه و غیر قابل تصور پس خوب به اطرافتون نگاه کنید..... چه چیزی میاد جلوی چشمتون که ناخود آگاه با حس جدایی ازش نگران میشید و اضطراب پیدا میکنید؟!!:JC_thinking: 16 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ جدایی از کسی که دوسش دارم برام خیلی سخته در صورتی غیر از مرگ؛ ولی اگه بهم بگن 1 ساعت دیگه میمیری جدا شدن از هیچ کس و هیچ چیز برام سخت نیست. پ.ن: این تاپیک رو باید تو تالار گفتگوی آزاد میزدی عزیزم. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ جدایی از کسی که دوسش دارم برام خیلی سخته در صورتی غیر از مرگ؛ ولی اگه بهم بگن 1 ساعت دیگه میمیری جدا شدن از هیچ کس و هیچ چیز برام سخت نیست. پ.ن: این تاپیک رو باید تو تالار گفتگوی آزاد میزدی عزیزم. راست میگی ولی باورت میشه اصلا حواسم نبود؟!! غصه جدا شدن از این تالار هوش و حواسمو برده... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ خانوادم و عزیز دلم ممنون ولی خواهشا یه بار دیگه سؤالو بخون...... من منظورم اشیاء بود....... لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون ولی خواهشا یه بار دیگه سؤالو بخون...... من منظورم اشیاء بود....... آها از لپ تاپم چون اگه دست یکی دیگه بیففته بدبخت میشم آبروم میره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ آهااز لپ تاپم چون اگه دست یکی دیگه بیففته بدبخت میشم آبروم میره:icon_pf (34): ممنون حالا شد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ مولا علی می فرمایند : دل كندن از دنيا، بزرگترين آسايش است . واقعا درسته ادم ها خوبه کم زهد واقعی داشته باشن لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ فکر نمیکنم هیچ چیزی بیشتر از از دست دادن یه نفر اذیتم کنه. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ بزارین خودمم بگم کتابخونم ، پتوم ، لپ تاپم ، میکروسکوپم ، و یه سری از عروسکام لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ فکر نمیکنم هیچ چیزی بیشتر از از دست دادن یه نفر اذیتم کنه. :vahidrk: سؤالو دوباره بخووون لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ مولا علی می فرمایند : دل كندن از دنيا، بزرگترين آسايش است .واقعا درسته ادم ها خوبه کم زهد واقعی داشته باشن حق با شماست کاملا.... ولی من اینقدر زهد ندارم که بتونم به راحتی از این دنیا دل بکنم.... برام دعا کنید که به جایی برسم که هر لحظه آماده مرگ باشم بدون دلبستگی به چیزی لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سوال جالبیه ، نمیدونم کمی که بهش فکر کردم اگه از جنبه اشیاء باشه..... از بین کل وسایلم و عروسک هام از این مرغ و خروسم نمیتونم دل بکنم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سوال جالبیه ، نمیدونم کمی که بهش فکر کردم اگه از جنبه اشیاء باشه..... از بین کل وسایلم و عروسک هام از این مرغ و خروسم نمیتونم دل بکنم الهی فدات بشم عششقققم خیلی خوشگله حق داری.... لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ از دست دادن پول و مالی که برای بدست آوردنش زحمت کشیدم از همه چیز سختر هست لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ از دست دادن پول و مالی که برای بدست آوردنش زحمت کشیدم از همه چیز سختر هست امیدوارم که هیچ وقت پول هاتونو از دست ندین از اشیاء و وسایلی که اطرافتون هست و سالها باهاش زندگی کردین چی؟ از کدوم اونا به سختی دل میکنین؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ الهی فدات بشم عششقققم خیلی خوشگله حق داری.... قربونت برم ، مهربون خودم لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ یه گوشی n73دارم فکر کنم 6 سالی میشه خریدمش .. نمیتونم ازش دل بکنم . بعدش .. یه دوربینم دارم خیلی بامرامه دوستش دارم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ یه گوشی n73دارم فکر کنم 6 سالی میشه خریدمش .. نمیتونم ازش دل بکنم. بعدش .. یه دوربینم دارم خیلی بامرامه دوستش دارم ممنون امیدوارم هیچ وقت از دستشون ندی لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون امیدوارم هیچ وقت از دستشون ندی مرسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده