شــاروک 30242 ارسال شده در 6 تیر، 2012 امیدوارم که این آخرین تاپیکم تو این تالار نباشه... خیلی به این موضوع فکر میکنم که اگه یه روزی بهم بگن که قراره بمیرم (خیلی مهم نیست که چقدر وقت دارم) من بعد از کلی غم و غصه ای که میخورم دل کندن از چه چیزی یا چیزایی عذابم میده........ شما ها تا حالا بهش فکر کردین؟!! (البته دور از جون همه) چه چیزی دارین که جدایی ازش واسطون خیلی سخته؟ حتی یک لحظه هم نمیتونین ازش دور باشین. لازم به تذکره که بگم فقط اشیا مد نظر منه نه افراد چون جدایی از عزیزانمون واقعا دردناکه و غیر قابل تصور پس خوب به اطرافتون نگاه کنید..... چه چیزی میاد جلوی چشمتون که ناخود آگاه با حس جدایی ازش نگران میشید و اضطراب پیدا میکنید؟!!:JC_thinking: 16
viviyan 12431 ارسال شده در 6 تیر، 2012 جدایی از کسی که دوسش دارم برام خیلی سخته در صورتی غیر از مرگ؛ ولی اگه بهم بگن 1 ساعت دیگه میمیری جدا شدن از هیچ کس و هیچ چیز برام سخت نیست. پ.ن: این تاپیک رو باید تو تالار گفتگوی آزاد میزدی عزیزم.
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 جدایی از کسی که دوسش دارم برام خیلی سخته در صورتی غیر از مرگ؛ ولی اگه بهم بگن 1 ساعت دیگه میمیری جدا شدن از هیچ کس و هیچ چیز برام سخت نیست. پ.ن: این تاپیک رو باید تو تالار گفتگوی آزاد میزدی عزیزم. راست میگی ولی باورت میشه اصلا حواسم نبود؟!! غصه جدا شدن از این تالار هوش و حواسمو برده...
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 خانوادم و عزیز دلم ممنون ولی خواهشا یه بار دیگه سؤالو بخون...... من منظورم اشیاء بود.......
soheiiil 24251 ارسال شده در 6 تیر، 2012 ممنون ولی خواهشا یه بار دیگه سؤالو بخون...... من منظورم اشیاء بود....... آها از لپ تاپم چون اگه دست یکی دیگه بیففته بدبخت میشم آبروم میره:icon_pf (34):
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 آهااز لپ تاپم چون اگه دست یکی دیگه بیففته بدبخت میشم آبروم میره:icon_pf (34): ممنون حالا شد
شـاهین 8068 ارسال شده در 6 تیر، 2012 مولا علی می فرمایند : دل كندن از دنيا، بزرگترين آسايش است . واقعا درسته ادم ها خوبه کم زهد واقعی داشته باشن
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 بزارین خودمم بگم کتابخونم ، پتوم ، لپ تاپم ، میکروسکوپم ، و یه سری از عروسکام
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 فکر نمیکنم هیچ چیزی بیشتر از از دست دادن یه نفر اذیتم کنه. :vahidrk: سؤالو دوباره بخووون
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 مولا علی می فرمایند : دل كندن از دنيا، بزرگترين آسايش است .واقعا درسته ادم ها خوبه کم زهد واقعی داشته باشن حق با شماست کاملا.... ولی من اینقدر زهد ندارم که بتونم به راحتی از این دنیا دل بکنم.... برام دعا کنید که به جایی برسم که هر لحظه آماده مرگ باشم بدون دلبستگی به چیزی
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 6 تیر، 2012 سوال جالبیه ، نمیدونم کمی که بهش فکر کردم اگه از جنبه اشیاء باشه..... از بین کل وسایلم و عروسک هام از این مرغ و خروسم نمیتونم دل بکنم
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 سوال جالبیه ، نمیدونم کمی که بهش فکر کردم اگه از جنبه اشیاء باشه..... از بین کل وسایلم و عروسک هام از این مرغ و خروسم نمیتونم دل بکنم الهی فدات بشم عششقققم خیلی خوشگله حق داری....
*REZA 1056 ارسال شده در 6 تیر، 2012 از دست دادن پول و مالی که برای بدست آوردنش زحمت کشیدم از همه چیز سختر هست
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 از دست دادن پول و مالی که برای بدست آوردنش زحمت کشیدم از همه چیز سختر هست امیدوارم که هیچ وقت پول هاتونو از دست ندین از اشیاء و وسایلی که اطرافتون هست و سالها باهاش زندگی کردین چی؟ از کدوم اونا به سختی دل میکنین؟
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 6 تیر، 2012 الهی فدات بشم عششقققم خیلی خوشگله حق داری.... قربونت برم ، مهربون خودم
*REZA 1056 ارسال شده در 6 تیر، 2012 یه گوشی n73دارم فکر کنم 6 سالی میشه خریدمش .. نمیتونم ازش دل بکنم . بعدش .. یه دوربینم دارم خیلی بامرامه دوستش دارم
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 یه گوشی n73دارم فکر کنم 6 سالی میشه خریدمش .. نمیتونم ازش دل بکنم. بعدش .. یه دوربینم دارم خیلی بامرامه دوستش دارم ممنون امیدوارم هیچ وقت از دستشون ندی
ارسال های توصیه شده