رفتن به مطلب

حاضری شکنجه رو تحمل کنی؟

Astraea

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از این شکنجه ها بد تر هم هست که زمان انقلاب در ساواک اتفاق می افتاده الان رو نمی دونم ولی عکس هایی رو دیدم در جایی به اسم خانه ی عبرت یه هم چین چیزی که همش ادوات شکنجه و... رو نشون میداد
منظور شما همان زندان توحید بعد از انقلاب است که تا دوره محمدرضا خاتمی کماکان پابرجا بوده؟؟؟فکر میکنید زندانیان سیاسی اکنون در کجا اقامت دارند و چه میکنند؟؟؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه

اصلا تو خودم نمیبینم که بتونم اینقدر سختی و عذاب رو تحمل کنم:ws37:

ولی احساس میکنم اگه پای عزیزانم وسط باشه تا پای جون پیش برم و البته یه سری عقاید دیگه که به سختی به دستشون آوردم وبهم اثبات شده است:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
از این شکنجه ها بد تر هم هست که زمان انقلاب در ساواک اتفاق می افتاده الان رو نمی دونم ولی عکس هایی رو دیدم در جایی به اسم خانه ی عبرت یه هم چین چیزی که همش ادوات شکنجه و... رو نشون میداد

منظور شما همان زندان توحید بعد از انقلاب است که تا دوره محمدرضا خاتمی کماکان پابرجا بوده؟؟؟فکر میکنید زندانیان سیاسی اکنون در کجا اقامت دارند و چه میکنند؟؟؟

گفتم نمی دونم الان شنیدم بطری نوشابه ای هست و...:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
گفتم نمی دونم الان شنیدم بطری نوشابه ای هست و...:icon_pf (34):

دقیقا کارکردشو نمیدونم...اما تصور میکنم همانند صندلی یهودا باشه!!icon_pf%20(34).gif

به نظر شما کدام برادر یا خواهر مسلمان حیوان وحشی میتونه دیگران رو شکنجه بکنه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا کارکردشو نمیدونم...اما تصور میکنم همانند صندلی یهودا باشه!!:icon_pf (34):

به نظر شما کدام برادر یا خواهر مسلمان حیوان وحشی میتونه دیگران رو شکنجه بکنه؟

من با دین کاری ندارم من با کلمه ی انسان و انسانیت کار دارم که ادمی که انسان باشه به هر دینی و هر قومی هیچ وقت این کار رو نمیکنه 

• Like 3
لینک به دیدگاه

حتی اگه پای نجات عزیزانت در میون باشه یا آرمانی که رهایی بخش هزاران انسان باشه؟؟مثل همون 3تا شخصیتی که نام بردم.

یاد فیلم اره افتادم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من با دین کاری ندارم من با کلمه ی انسان و انسانیت کار دارم که ادمی که انسان باشه به هر دینی و هر قومی هیچ وقت این کار رو نمیکنه

من منظورم زندانیای حالای ایران بود!!!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بخوای شیطونی کنی بیتاب و همراهانش رو خبر میکنم ها :w02::ws28::hapydancsmil:

:banel_smiley_90:

میخوای بیان مدیرا در تاپیکمو تخته کنند؟؟؟؟:(2310):

• Like 1
لینک به دیدگاه
خو سیاسیش نکنن دیگه می خوای بکنی هم به صورت کوچه علی چپ سیاسیش کن:whistle:

من سیاسی نکردم...فقط سوالم این بود یک به اصطلاح انسان که پیرو هر مسلک و ایینی است چطور میتونه کسی رو شکنجه کنه،به خصوص کسانی که به اصطلاح پیرو بهترین و کاملترین و انسانی ترین ادیانند؟؟؟؟؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این سوال مدتهاست ذهن منو مشغول کرده...گفتم از شما هم بپرسم.

مسئله ای هست که به اون اعتقاد راسخ داشته باشی و حاضر باشی براش هرنوع فداکاری بکنی؟حتی بمیری؟حالا حاضری براش شکنجه هم بشی؟نمیدونم هرچیزی.مثل خانواده ات،آرمانها و عقایدت؟

یا ترجیح میدی بمیری و شکنجه نشی؟

تا حالا فیلمای شکنجه ای دیدید یا کتابی که شکنجه رو توضیح بده؟:banel_smiley_52:

داستان کشته شدن بابک خرمدین ،منصور حلاج یا ویلیام والاس اسکاتلندی رو خوندی و دیدی؟اونا چه نوع آدمایی هستند که حاضر نیستند برای عقایدشون یه لحظه پا پس بکشند؟:4564:

به نظرتون یه آرمان و عقیده ارزش شکنجه داره؟؟؟

توی زندانها فقط خدا میدونه چی میگذره...البته من بحثم سیاسی نیست.فقط میخوام بدونم آدما چقدر روی حرفاشون وامیستند.

همینجوری نگید آره...یه لحظه ادوات مخوف شکنجه رو در نظر بگیرید و جواب بدید....:5c6ipag2mnshmsf5ju3

طبق تحقیقات روانشناسی هیچ کسی قادر به تحمل شکنجه نیست هر کس یه مقاومتی داره ولی اگه شکنجه بصورت علمی ادامه پیدا کنه مقاومتش میشکنه و بعد از اون هر کاری میکنه تاکید میکنم هر کاری که فکر میکنی نمیکنی

ادم میتونه بخاطر ارمانهاش بمیره ولی تحمل شکنجه هرگز مرگ یک لحظه است و تمام

میدونم خیلیا این حرف رو سخت قبول میکنن بهتون پیشنهاد میکنم کتاب جراحی روح نوشته محسن مخ .مل.. باف رو بخونین بعد بیاین همینجا نظرتونو بدین

• Like 6
لینک به دیدگاه

واقعا تحمل شکنجه برام سخته فقط واسه دو نفر میتونم این شکنجه رو به جون بخرم و تا حد مرگ و خود مرگ تحمل کنم اونم فقط واسه دو تا پسرامه:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
واقعا تحمل شکنجه برام سخته فقط واسه دو نفر میتونم این شکنجه رو به جون بخرم و تا حد مرگ و خود مرگ تحمل کنم اونم فقط واسه دو تا پسرامه:sigh:

شقایق جان نمیتونی

اون کتابی که گفتم رو بخون خودت میای میگی نمیتونی

• Like 4
لینک به دیدگاه
شقایق جان نمیتونی

اون کتابی که گفتم رو بخون خودت میای میگی نمیتونی

ولی حمید اگر پای مرگ و زندگی بچه هام در میون باشه فکر میکنم بتونم :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی حمید اگر پای مرگ و زندگی بچه هام در میون باشه فکر میکنم بتونم :hanghead:

باور کن نمیتونی

شکنجه امروز خودش یه علمه

اون کتابی که گفتم یه رمانه 11 صفحه ایه بخونش

اتفاقا دقیقا بچه اش در میونه

• Like 4
لینک به دیدگاه
باور کن نمیتونی

شکنجه امروز خودش یه علمه

اون کتابی که گفتم یه رمانه 11 صفحه ایه بخونش

اتفاقا دقیقا بچه اش در میونه

ولقعا خدا نکنه واسه کسی این شرایط پیش میاد :sigh:

شاید نمیتونم که میگی نمیتونی:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
طبق تحقیقات روانشناسی هیچ کسی قادر به تحمل شکنجه نیست هر کس یه مقاومتی داره ولی اگه شکنجه بصورت علمی ادامه پیدا کنه مقاومتش میشکنه و بعد از اون هر کاری میکنه تاکید میکنم هر کاری که فکر میکنی نمیکنی

ادم میتونه بخاطر ارمانهاش بمیره ولی تحمل شکنجه هرگز مرگ یک لحظه است و تمام

میدونم خیلیا این حرف رو سخت قبول میکنن بهتون پیشنهاد میکنم کتاب جراحی روح نوشته محسن مخ .مل.. باف رو بخونین بعد بیاین همینجا نظرتونو بدین

ممنون..

:icon_gol:

یه سری آدما تحمل کرده اند و دست از عقیدشون برنداشته اند!!!!!

میدونم آدمای معمولی نمیتونند

،میخوام بدونم اونا چه جوریند؟تحمل آدم چقدره؟چرا آدم تا احساس خطر اینچنینی میکنه برای چیزی که عمری سنگشو به سینه زده سریع تغییر موضع میده؟؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...