maryam_bah 1612 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2012 بعله دوستان عزیز بالاخر ه بدین گونه بود که این عکسه باز شد هوتن جان ممنون از محبتت:icon_pf (34): حالا دوستان گلم بگن جزو کدوم دسته اند؟ منظور مریم خانم این عکسه 2
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 5 تیر، 2012 قبل از عاشق شدن وقتی یکی رو تو خیابون پیدا می کنی وقتی عاشقش می شی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بعد یه مدت :th_scratchhead: وقتی می فهمی به دردت نمی خوره :w821: آخرشم :smiley (18): دیدی چطوری بچه مردم معتاد شد 4
maryam_bah 1612 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2012 من عاشق دربندم همون دربند و اونطرفا .......آره چه عالیییییییییی .پس بهتره بگیم عاشق طبیعتین .این طور نیست؟ 2
vahid88 9651 ارسال شده در 5 تیر، 2012 من الان عشق زورکی هستم زور زورکی عشق نظام دارم میشم :w410: برم تا صاحبش نیومده 1
هوتن 15061 ارسال شده در 5 تیر، 2012 چه عالیییییییییی .پس بهتره بگیم عاشق طبیعتین .این طور نیست؟ یجورایی اره همین طوره و یکمی بیشتر ......... 1
mamooshak 8194 ارسال شده در 5 تیر، 2012 ببین من اینا حالیم نمیشه سر در نیاوردم فقط میدونم مال من از اوناس که شوهر ذلیله 1
bpcom 10070 ارسال شده در 5 تیر، 2012 من که نفهمیدم این شکلکا چی میگن ولی من که عشق پروازم شایدم عشق یواش نمیدونم اصلا چرا منو تو این شرایط قرار میدید آخه 4
maryam_bah 1612 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 قبل از عاشق شدن وقتی یکی رو تو خیابون پیدا می کنی وقتی عاشقش می شی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بعد یه مدت :th_scratchhead: وقتی می فهمی به دردت نمی خوره :w821: آخرشم :smiley (18): دیدی چطوری بچه مردم معتاد شد ولی عجب پروسه ای داره هااااااااااا ا.وبدین گونه بود که اولین نفر مهتاد شد جا عشقی :ws3: ای واییییییییی مامانی اون جا قاشقیه نه جاااااا عشقیاااااااااااا:icon_pf (34): عشق ممنوع هستم. اگه من گذاشتم نی نی تون بدنیااااااااااا بیاد به این زودیاااااااااااااااا حالااااااااااا دیگه love forbidenاییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: من الان عشق زورکی هستم زور زورکی عشق نظام دارم میشم :w410: برم تا صاحبش نیومده بسیاااااااااااااااااااااارهم خوب میباشد.شاید هرچی زورکیش خوب نباشه ولی این سربازی خیلی خووووووووووب میباشد هرچند زورکی چقدر عشق داشتیم خبر نداشتیم خب حالا تو این همه عشق و این همه عشااااااق داوود جان شما اهل کدومشی ؟؟؟؟ یجورایی اره همین طوره و یکمی بیشتر ......... پاینده باشه دربند و دور و اطرافش 3
maryam_bah 1612 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 ببین من اینا حالیم نمیشهسر در نیاوردم فقط میدونم مال من از اوناس که شوهر ذلیله نخیرشممممممممم عشق تو میشه از نوع عشق به ایمان :shad:غصه نخور عزیز دلممممم تا چند وقته دیگه منم میشم عینههوو تو:icon_pf (17): من که نفهمیدم این شکلکا چی میگنولی من که عشق پروازم شایدم عشق یواش نمیدونم اصلا چرا منو تو این شرایط قرار میدید آخه اولا که خونواده اینجا رفت و آمد میکنه داداش؛خوبیت نداره ؛بده تو اون زبونو:vahidrk: بعدشم عشق به پروااااااااز خیلیم خوبه:mpr:؛ولی هنوز درس عبرت نگرفتی مهردادی؟ زورکی :there: :banel_smiley_52: از نوع بدون عشششق :wubpink: عشق خری یا خر عاشق :wow: عشق وسترن :guntootsmiley2: عشق سربازی نداره :w410:اطاعت امر میشود. 2
panisa 12132 ارسال شده در 6 تیر، 2012 اگه من گذاشتم نی نی تون بدنیااااااااااا بیاد به این زودیاااااااااااااااا حالااااااااااا دیگه love forbidenاییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: با نی نیمون چیکار داری؟ من دارم روز شماری میکنم ببینمش تو نفرین میکنی؟ 1
ارسال های توصیه شده