maryam_bah 1612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ بعله دوستان عزیز بالاخر ه بدین گونه بود که این عکسه باز شد هوتن جان ممنون از محبتت:icon_pf (34): حالا دوستان گلم بگن جزو کدوم دسته اند؟ منظور مریم خانم این عکسه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ من عاشق دربندم همون دربند و اونطرفا .......آره 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ قبل از عاشق شدن وقتی یکی رو تو خیابون پیدا می کنی وقتی عاشقش می شی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بعد یه مدت :th_scratchhead: وقتی می فهمی به دردت نمی خوره :w821: آخرشم :smiley (18): دیدی چطوری بچه مردم معتاد شد 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ من عاشق دربندم همون دربند و اونطرفا .......آره چه عالیییییییییی .پس بهتره بگیم عاشق طبیعتین .این طور نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ من الان عشق زورکی هستم زور زورکی عشق نظام دارم میشم :w410: برم تا صاحبش نیومده 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ چقدر عشق داشتیم خبر نداشتیم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ چه عالیییییییییی .پس بهتره بگیم عاشق طبیعتین .این طور نیست؟ یجورایی اره همین طوره و یکمی بیشتر ......... 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ ببین من اینا حالیم نمیشه سر در نیاوردم فقط میدونم مال من از اوناس که شوهر ذلیله 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ من که نفهمیدم این شکلکا چی میگن ولی من که عشق پروازم شایدم عشق یواش نمیدونم اصلا چرا منو تو این شرایط قرار میدید آخه 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ قبل از عاشق شدن وقتی یکی رو تو خیابون پیدا می کنی وقتی عاشقش می شی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بعد یه مدت :th_scratchhead: وقتی می فهمی به دردت نمی خوره :w821: آخرشم :smiley (18): دیدی چطوری بچه مردم معتاد شد ولی عجب پروسه ای داره هااااااااااا ا.وبدین گونه بود که اولین نفر مهتاد شد جا عشقی :ws3: ای واییییییییی مامانی اون جا قاشقیه نه جاااااا عشقیاااااااااااا:icon_pf (34): عشق ممنوع هستم. اگه من گذاشتم نی نی تون بدنیااااااااااا بیاد به این زودیاااااااااااااااا حالااااااااااا دیگه love forbidenاییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: من الان عشق زورکی هستم زور زورکی عشق نظام دارم میشم :w410: برم تا صاحبش نیومده بسیاااااااااااااااااااااارهم خوب میباشد.شاید هرچی زورکیش خوب نباشه ولی این سربازی خیلی خووووووووووب میباشد هرچند زورکی چقدر عشق داشتیم خبر نداشتیم خب حالا تو این همه عشق و این همه عشااااااق داوود جان شما اهل کدومشی ؟؟؟؟ یجورایی اره همین طوره و یکمی بیشتر ......... پاینده باشه دربند و دور و اطرافش 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ ببین من اینا حالیم نمیشهسر در نیاوردم فقط میدونم مال من از اوناس که شوهر ذلیله نخیرشممممممممم عشق تو میشه از نوع عشق به ایمان :shad:غصه نخور عزیز دلممممم تا چند وقته دیگه منم میشم عینههوو تو:icon_pf (17): من که نفهمیدم این شکلکا چی میگنولی من که عشق پروازم شایدم عشق یواش نمیدونم اصلا چرا منو تو این شرایط قرار میدید آخه اولا که خونواده اینجا رفت و آمد میکنه داداش؛خوبیت نداره ؛بده تو اون زبونو:vahidrk: بعدشم عشق به پروااااااااز خیلیم خوبه:mpr:؛ولی هنوز درس عبرت نگرفتی مهردادی؟ زورکی :there: :banel_smiley_52: از نوع بدون عشششق :wubpink: عشق خری یا خر عاشق :wow: عشق وسترن :guntootsmiley2: عشق سربازی نداره :w410:اطاعت امر میشود. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ اگه من گذاشتم نی نی تون بدنیااااااااااا بیاد به این زودیاااااااااااااااا حالااااااااااا دیگه love forbidenاییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: با نی نیمون چیکار داری؟ من دارم روز شماری میکنم ببینمش تو نفرین میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده