مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ دومی پولی شده فری پیپرز هم دیتابیسش خیلی قدرتمند نیست 3 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام، با تشکر فراوان وقتی Phunter رو میخام اجرا کنم، یه اخطار بهم میده با این مضمون که: Warning There is something l must emphasize When searching proxies by using this software, it will bring heavy load to the net and may cause the net ....... و من دو تا گزینه دارم، God! let me out! & Iknow. Let me in و من گرینه خروج رو انتخاب میکنم.... آیا این چیزای گفته شده توی اخطار ، ممکنه که برام مشکل ساز بشه؟؟؟ لینک به دیدگاه
monicki 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ :sigh:من پیدا میکنم ولی پوزر و پسورد میخواد چیکار باید کرد لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام، با تشکر فراوانوقتی Phunter رو میخام اجرا کنم، یه اخطار بهم میده با این مضمون که: Warning There is something l must emphasize When searching proxies by using this software, it will bring heavy load to the net and may cause the net ....... و من دو تا گزینه دارم، God! let me out! & Iknow. Let me in و من گرینه خروج رو انتخاب میکنم.... آیا این چیزای گفته شده توی اخطار ، ممکنه که برام مشکل ساز بشه؟؟؟ اخطار داره میگه وقتی آی پی های مورد نظرت رو میگرده ترافیک بسیار زیادی از اینترنتت رو مصرف میکنه 2 لینک به دیدگاه
Thorin Oakenshield 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اخطار داره میگه وقتی آی پی های مورد نظرت رو میگرده ترافیک بسیار زیادی از اینترنتت رو مصرف میکنه سلام... معنی اخطار رو میفهمم... یه کمی از اخطار رو نوشتم، تا بگم که منظورم از اخطار فلان اخطار است... مثلن 2 چقدر جدی-ه... و اینکه چقدر میتونه مشکل آفرین باشه؟... لینک به دیدگاه
hghhgh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ درود لطفا این مقالات را در صورت امکان برایم بفرستید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
hghhgh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ درود لطفا این مقالات را در صورت امکان برایم بفرستید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشکر لینک به دیدگاه
maria90 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ سلام من تمام مراحلی که نوشتینو انجام دادم ولی سایت مقاله ها رو باز نمیکنه یا ارور میاد یا سایت دانشگاهو باز میکنه لینک به دیدگاه
profildon 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سلام الان من این لینک profill.ir رو که اینجا نوشتم بک لینک حساب میشه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده