Hossein.T 22596 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ دروود فکر کردم یه روش بهتون یاد بدم برای پیدا کردن پرو.کسی های دانشگاهی برای دانلود مقالات از دیتابیس ها شاید بد نباشه. البته بگم این یکی از روش هاست و معمولا هم خیلی جواب میده. یکمم نیاز به شانس و صبر داره. به هر حال خالی از لطف نیست. نکته : در ادامه ی مقاله بجای استفاده از کلمه ی نامانوس و بی ریخت پرو.کسی از کلمه ی پیراشکی استفاده میکنیم. خب بریم سر درس. اولا یه سری مقدمات رو بهتون باید بگم که ادامه ی مقاله رو خوب متوجه شین. اصلا پیراشکی چی هست؟ ببینین وقتی شما میخواین وارد وب سایتی بشین ، وقتی درخواست و آدرس اون وب سایت رو در مرورگرتون تایپ میکنین و اینتر رو میزنین ، مرورگر شما اطلاعاتی مثل آی پی ، نوع مرورگر و نوع سیستم عاملتون رو برای سرور وب سایت مورد نظر ارسال میکنه. خب؟ در این صورت ، وب سرور ، مشخصات شما رو خواهد داشت. در واقع ، ارتباط بصورت مستقیم هست و بصورت زیر میشه : http://www.upload-noandishaan.ir/images/m8xdats2v5672gx1lru2.png اما وقتی از پیراشکی استفاده کنین چی؟ پیراشکی حکم یه واسطه رو داره. در واقع وقتی شما از پیراشکی استفاده میکنین و میخواین وارد سایتی مثل یاهو شین ، بجای اینکه درخواستتون رو مستقیما به یاهو بفرستین ، این درخواست رو اول به پیراشکی میفرستین و بعد ، پیراشکی درخواست شما رو به یاهو میفرسته. گفتیم درخواست به این صورت بود که آی پی شما رو هم به یاهو میفرسته. وقتی از پیراشکی استفاده کنین ، شما به پیراشکی درخواست میفرستین که میخواین یاهو رو ببینین و بعد پیراشکی ، با آی پی خودش به یاهو درخواست میفرسته و در واقع آی پی خود پیراشکی در یاهو ثبت میشه. بعد از دریافت صفحه ی یاهو ، پیراشکی ، صفحه رو برای شما میفرسته. پس پیراشکی یه واسطه هست بین ما و یاهو! مثل عکس زیر : پس پیراشکی به این صورت ، آی پی حقیقی مارو محفوظ نگه میداره. پیراشکی ها انواع مختلف دارن : پیراشکی های حافظ اطلاعات و پیراشکی های غیر محافظ. و صد البته که نوع اول ، اطلاعات مارو جایی لو نمیده. ولی دومی لو میده. خب اینو میدونیم که هر آدرس اینترنتی ، یه شماره ی شناسایی داره به اسم IP Address . این IP address یه شماره ی بخصوص و ویژه هست که هر آدرس اینترنتی و هر وبسایت و هر سروری ، آی پی مخصوص به خودش رو داره. پس پروکسی سرور ها هم آدرس های آی پی مخصوص به خودشون رو دارن . آی پی ها از 4 قسمت تشکیل شدن که هر قسمت ، شامل سه عدد از 0 تا 255 هست . مثلا اینجوری : 000.000.000.000 یا 80.191.192.193 یا . . . اما این آی پی ها ، حکم یه خونه رو دارن. این خونه ها برای اینکه کسی واردشون شه و از امکاناتش استفاده کنه نیاز به در داره دیگه. درسته؟ به این درهایی که سرور ، سرویس هاش رو از طریق اونا ارائه میده میگن : Port. یه آی پی آدرس یا بهتر بگم یه سرور ، حدود 65536 ( اگه اشتباه نکنم ) پورت داره که هر پورت ، وظیفه ی ارائه ی یه سرویس رو به عهده داره. مثلا پورت 80 ، وظیفه ی ارائه ی خدمات وب رو برعهده داره. ینی وارد سایتی که میشیم ، در واقع به پورت 80 سرور وصل میشیم. یا مثلا پورت 443 و 445 ، پورت های SSL هستن. و . . . اما پیراشکی ها هم نیاز به یه در برای ارائه ی سرویس هاشون دارن دیگه. پورت های معمول که پیراشکی ها ازشون استفاده میکنن : پورت های 8080 ، 3128 ، 9090 ، 8808 هست. اما چجوری از یه پیراشکی استفاده کنیم؟ راهش ساده هست. مثلا برای مرورگر فایرفاکس ، منو رو باز میکنیم و روی گزینه ی Options کلیک میکنیم. میریم توو قسمت Advanced و روی تب Network کلیک میکنیم. روی دکمه ی Settings کلیک میکنیم تا وارد صفحه ی اصلی شیم. خب توو عکس بالا ، گزینه ی Manual Pro.x.y Config رو میزنیم تا صفحه ی وروود آدرس پیراشکی ها فعال شه. چن تا گزینه میبینیم : HTTP پیراشکی : این پیراشکی ها در واقع فقط از پروتوکل HTTP استفاده میکنن و نمیشه با اونا وارد سایت های HTTPS شد. پورت هاشونم هموناییه که بالا گفتم بهتون. SSL پیراشکی : این پیراشکی ها علاوه بر HTTP ، از سایت های HTTPS هم پشتیبانی میکنن. FTP هم که مشخصه. اما SOCKS : این نوع پیراشکی در واقع از همه ی پروتوکل ها پشتیبانی میکنه و میشه با این نوع پیراشکی ، به هر وب سایتی سرک کشید. معروف ترین پورتش هم 1080 هست ولی پورت های دیگه ای هم وجوود داره که این سرویس از طریق اونا ارائه میشه. چیزایی که ما قراره بگردیم ، پیراشکی های HTTP هستن. چون سرعت جستجو رو بالاتر میبرن. خببببببببببببببب.... با این مقدمات میریم سراغ بحث اصلی ینی پیدا کردن پیراشکی های دانشگاهی. چیزی که نیاز داریم ، یه پیراشکی اسکنر هست. معروف ترین پیراشکی اسکنری که در اینترنت وجود داره ، نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هست. برای اینکه اجراش کنین ، فایروالتون رو غیر فعال کنین. شکل برنامه اینجوریه : خب در ابتدا برای اینکه سرعت اسکن رو کمی بالا ببریم ، نیاز به انجام یه سری تنظیمات هست. یادتون باشه که سرعت بالا ، برابر دقت کم میشه و تعداد پیراشکی هایی هم که پیدا میکنین کم میشه ولی خب ، بازم بهتر از هیچچی هست. در ثانی ، سرعت جستجو به سرعت اینترنتتون هم بستگی داره و هرچی سرعت اینترنتتون بهتر باشه و ترافیک پهنای باند شبکتون کمتر باشه ، سرعت بالاتر میره. از قسمت System گزینه ی Change Options رو بزنین و تنظیمات رو مطابق شکل زیر اعمال کنین : با این تنظیمات ، اسکن یه رنج آی پی کامل ، چیزی حدود 15 تا 45 دقیقه طول میکشه. خب برای اسکن نیازه که یه رنج آی پی رو در برنامه وارد کنیم. برای اینکه پیراشکی های دانشگاهی رو پیدا کنیم ، مسلما باید این رنج آی پی ، مربوط به رنج آی پی دانشگاه باشه دیگه. درسته؟ خب ما توو صفحه ی اصلی برنامه ، گزینه ی Add task رو میزنیم و در صفحه ی باز شده ، در قسمت Task Type گزینه ی Searching Task رو انتخاب میکنیم و Next رو میزنیم. بعد از زدن Next وارد یه صفحه میشیم که شبیه شکل زیر هست. در سمت راست ، روی Add کلیک میکنیم . شکل زیر میاد خب ما قسمت Range Type رو مثل گزینه ی بالا انتخاب میکنیم . اما دو قسمت Start addr و End رو چطور؟ همونطوری که گفتم اینا همون رنج آی پی هستن که باید رنج آی پی یه دانشگاه رو بدیم تا برای ما اسکن کنه و ببینه آیا پیراشکی وجوود داره یا نه. اما چجوری این رنج رو پیدا کنیم؟ فرض کنین من میخوام مثلا آی پی های دانشگاه تهران رو چک کنم . آدرس سایت دانشگاه تهران رو از گوگل پیدا میکنم. آدرسش هست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب من برای اینکه بتونم رنج آی پی های مربوط به این دانشگاه رو پیدا کنم ، از یه دستور ساده استفاده میکنم. Start--->Run--->CMD در خط فرمان ویندوز ، عبارت زیر رو تایپ میکنم و اینتر رو میزنم . نقل قول ping ut.ac.ir خب. آی پی دانشگاه تهران : 80.66.177.63 هست. اما این دانشگاه که فقط همین یه کامیپوتر رو نداره! در واقع ، آی پی این دانشگاه ، همین یه عدد نیست! دانشگاه ها رنج آی پی دارن. مثلا از یه عدد خاص تا یه عدد خاص دیگه. برای اینکه رنج آی پی های مخصوص این دانشگاه رو پیدا کنیم ، مراحل زیر رو طی میکنیم : 1- وارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشیم و آی پی رو وارد میکنیم و روی دکمه ی IP Whois کلیک میکنیم . خب بعد از کلیک روی این دکمه ، این وب سایت ، اطلاعات مربوط به این آی پی رو به من نشون میده. یه سری نوشته هست. من دنبال قسمت description میگردم که اسم دانشگاه نوشته شده . شکل زیر : خب میبینیم که نوشته شده University of Tehran . نکته : در عکس بالا ، در قسمت inetnum میبینین نوشته شده : 80.66.183.255 - 80.66.176.0 . در واقع این یکی از رنج های آی پی مربوط به دانشگاه تهران هست. ( مرحله ی دو رو بخونین تا کاملا متوجه بشین ) 2) وارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشیم و در قسمت سمت چپ ، عینا اسم University of Tehran رو تایپ میکنیم و دکمه ی GO رو فشار میدیم. خب نتیجه رو در عکس زیر میبینیم. به راحتی رنج آی پی های مربوط به دانشگاه تهران رو بدست اوردیم! میبینیم که 4 تا رنج آی پی برای دانشگاه تهران وجوود داره. اگه دقت کنین میبینین ، رنج اول رو ما از Whois هم بدست اورده بودیم. ولی سایر رنج ها رو نداشتیم. پس اینطوری میتونیم رنج کاملتری رو بدست بیاریم. کاری که میکنیم اینه که در در برنامه ،مثلا برای وارد کردن رنج اول ، یعنی 80.66.183.255 - 80.66.176.0 ، دکمه ی Add رو فشار میدیم و در قسمت Start Add : عبارت سمت چپ و در قسمت End عبارت سمت راست رو وارد میکنیم و OK رو میزنیم. همچنین برای وارد کردن رنج های بعدی هم دوباره Add رو میزنیم و شروع و پایان آدرس ها رو وارد میکنیم. به این ترتیب ، هر چهار تا رنج داده شده رو به برنامه معرفی میکنیم. ........ خب من قبلا برای مثال ، دانشگاه سمنان رو اسکن کرده بودم و منتها چون اسم University of Semnan در لیست دیتابیس های سایت مرحله ی دو وجوود نداشت ، از رنج Whois استفاده کردم به همین رنج بسنده کردم. چون نتونستم رنج کامل تری ازش بدست بیارم مثل دانشگاه تهران . تصویر زیر : خب رنج رو میبینین که هست : 78.38.150.255 - 78.38.150.0 . بصورت زیر در برنامه واردش میکنم و OK رو میزنم : بعد از زدن OK روی Next کلیک میکنم. وارد صفحه ی مربوط به پورت ها میشیم. روی Add کلیک میکنیم و مثل شکل زیر ، پورت 8080 رو وارد میکنیم و OK رو میزنیم. میتونیم پورت های دیگه ای رو هم معرفی کنیم. مثلا پورت 3128 یا پورت 9090 یا . . . برای اینکار بازم Add رو میزنیم و مطابق شکل بالا ، اینبار پورت جدید رو وارد میکنیم و Enter رو میزنیم. خب من اینکار رو نمیکنم. شما اگه خواستید این کارو بکنید. با زدن OK ، روی دکمه ی Finish کلیک میکنیم. خب همه چیز آماده هست. روی دکمه ی آبی مثلثی شکل Start در نوار بالا کلیک میکنیم تا اسکن کردن شروع بشه. یادتون باشه در طول اسکن کردن ، به کامپیوتر کاری نداشته باشین و وارد وب سایتی نشین و سعی کنین فقط اسکن رو انجام بدین. بعد از پایان اسکن و وقتی که وضعیت پایین برنامه در حالت idle شد ، نتیجه رو در قسمت Result نشون میده. خب نتایج اسکن من از دانشگاه سمنان نشون داد ، دو تا کامپیوتر که پورت 8080 اونا باز هست ، در این رنج وجود داره. به عنوان یه تجربه ، این رو به خاطر داشته باشین که ، نتایجی که Status اونا بصورت verification timeout هست ، نتایجی هستن که بهتره اونا رو تست کنین. پس ما اولین گزینه رو کنار میذاریم و میریم سراغ دومی . یعنی : 78.38.150.218 خب این آدرس رو در فایرفاکس در قسمت HTTP Prox..y تایپ میکنیم و در قسمت پورت ، پورت 8080 رو مینویسیم. مثل شکل زیر : OK رو میزنیم. حالا سعی میکنیم وارد یه سایت مثل Springerlink.com یا هر جای دیگه بشیم. دقت کنین اگه با فعال سازی این پیراشکی در فایرفاکس ، سایت ها باز شدن ، این یعنی اینکه این پیراشکی کار میکنه! حالا ممکنه سایت اسپرینگر رو پشتیبانی نکنه. ولی همین که سایت رو باز کرد ، یه نکته ی خوبه که این پیراشکی سالم هست. ممکنه دیتابیس های دیگه رو پشتیبانی کنه. من وارد اسپرینگر میشم تا ببینم باز میکنه یا خیر بسیار عالی! هم سایت رو باز کرد و هم اسم دانشگاه سمنان رو آورد!!! این یعنی اینکه دیتابیس springerlink ، از دانشگاه سمنان قابل دریافت هست و دانشگاه سمنان ، بعضی از ژورنال ها و کتاب های این پایگاه رو خریده و میتونیم بهشون دسترسی داشته باشیم. حالا من فقط اسپرینگر رو بررسی کردم. شما میتونین پایگاه های مختلف دیگه رو هم بررسی کنین . ساینس دایرکت ، وایلی ، جی استور ، آی تریپل ایی ، و . . . ولی بعیده داشته باشه . به هر حال وضعیت دانشگاه های ایران رو میدونین دیگه... همین اسپرینگر رو هم بعیده حتی به 10%ش هم دسترسی داشته باشه. دنبال گزینه های بهتری باشین. دانشگاه های خارجی و حتی دانشگاه های معتبرتر داخلی. مثلا با کلیک روی دکمه ی LOG IN و انتخاب Log in via shibboleth ، میتونین لیست دانشگاهایی که با پایگاه اسپرینگر قرارداد دارن رو ببینین. حتی میتونین بر اساس کشور ، ***** کنین. اسم دانشگاه رو بدست میارین ، رنج آی پی هارو بدست میارین و اسکن میکنین ببینین آیا پیراشکی ایی پیدا میشه یا نه. یادتون باشه این پروسه زمان بر هست. نیاز به تلاش داره. برای پایان هم جهت دل خوش کردن شما ، یه آی پی و پورت مربوط به دانشگاه آزاد واحد کردستان رو میدم بهتون :دی لابد میدونین خیلی از دانشگاه های آزاد رنج آی پی اونا از 217.219 شروع میشه. ینی اینکه : 217.219.255.255 - 217.219.0.0 این رنج رو من اسکن کردم و متوجه شدم که آی پی : 217.219.221.113 روی پورت 8080 پیراشکی داره! :hapydancsmil: دیتابیس های اسپرینگر لینک ، امرالد و وایلی رو داره. دیتابیس های دیگه رو هم خودتون میتونین چک کنین. خب... امیدارم مفید بوده باشه. 76 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ آخه دانشگاه های ایران مگه کلا چندتا مجموعه از این مجلات رو خریداری کردن؟ دانشگاه ما که مثلا ادعاش میشه،اکثر مجلات معروف رو نخریده، من خودم لنگ دوتا مقاله موندم. میشه برای یک دانشگاه خارجی هم اینکارو کرد؟ 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ آخه دانشگاه های ایران مگه کلا چندتا مجموعه از این مجلات رو خریداری کردن؟دانشگاه ما که مثلا ادعاش میشه،اکثر مجلات معروف رو نخریده، من خودم لنگ دوتا مقاله موندم. میشه برای یک دانشگاه خارجی هم اینکارو کرد؟ دروود شما مقالاتی که بهش دسترسی نداری رو در همین تالار مطرح کن تا دانلود بشه. تالار زدیم برای همین موضوع دیگه. این روش برای همه ی دانشگاه های دنیا کاربرد داره. ابتدای مقاله هم نوشتم که این روش نیاز به صبر و شانس داره. بسیاری از ip و port های فروشی که در سایت های تبلیغی میبینین از همین روش ها بدست میان. 12 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ درود من نتونستم وارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بشم،با خطای زیر مواجه میشم Access denied. Sorry, your IP-Adress (ham ip iran va ham Deutschland) is listed on a public available open-proxy-blacklist. Either your Computer is infected with a trojan or the proxy you using is misconfigured (wich means, thats it a open proxy). نه از آلمان و نه از ایران نتونستیم وارد بشیم مشکل کجاست؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ درود من نتونستم وارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بشم،با خطای زیر مواجه میشم نه از آلمان و نه از ایران نتونستیم وارد بشیم مشکل کجاست؟ ممنون دروود از پروکسی سرور استفاده میکنی روی کامپیوترت؟ 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ درووداز پروکسی سرور استفاده میکنی روی کامپیوترت؟ سلام خیر قربان. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ سلامخیر قربان. راستش چیزی به ذهنم نمیرسه. در اون سایت هم گشتم ، چیزی در مورد این خطا نوشته نشده بود. شاید کامپیوترت ویرووسی چیزی داره که با ارسال حجم بالای ترافیک به اون سایت ، اون سایت رو مشکوک کرده. یا اینکه آی پی ISP یا دانشگاهت ، مربوط به یه پروکسی سرور میشه. ینی به واسطه ی یه پروکسی به اینترنت وصل میشی. مرورگرت برای استفاده از پروکسی تنظیم شده؟ اگه اینطوریه غیر فعالش کن ببین چی میشه. 6 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ راستش چیزی به ذهنم نمیرسه. در اون سایت هم گشتم ، چیزی در مورد این خطا نوشته نشده بود. شاید کامپیوترت ویرووسی چیزی داره که با ارسال حجم بالای ترافیک به اون سایت ، اون سایت رو مشکوک کرده. یا اینکه آی پی ISP یا دانشگاهت ، مربوط به یه پروکسی سرور میشه. ینی به واسطه ی یه پروکسی به اینترنت وصل میشی. مرورگرت برای استفاده از پروکسی تنظیم شده؟ اگه اینطوریه غیر فعالش کن ببین چی میشه. حتما ممنون ضمنا در بخش درخواست مقالات علمی،محدودیت زمانی ندارید که؟ منظورم اینه که به تمامی مقالات دسترسی دارید؟ 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ حتما ممنون ضمنا در بخش درخواست مقالات علمی،محدودیت زمانی ندارید که؟ منظورم اینه که به تمامی مقالات دسترسی دارید؟ دیتابیس هایی که بهشون دسترسی داریم زیادن اما باز هم به صورت قطعی نمیشه گفت به تمامی دیتابیس ها دسترسی داریم. شما مقالاتتون رو بذارین ، در صورتی که دسترسی داشته باشیم سریعا بهتون تحویل میدیم. 6 لینک به دیدگاه
mohammad66225 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام مرسی واقعا به خاطر مطلب خوبتون من بعضی از دانشگاه های ایرانو امتحان کردم آی پی هایی هم که به دست آوردم رو امتحان کردم تقریبا اکثر قریب به اتفاقشون نمی شدن. جز فکر کنم مثلا قم یا رشت تهران، بهشتی، مدرس، علم و صنعت، شیراز، اصفهان، فردوسی، تبریز، همدان، زنجان، قزوین، ازاد تهران جنوب و مرکز و شرق و علوم تحقیقات حالا یه سوال مشکل از سرچ من هست یا چیز دیگه ای؟؟ اگه بخواید آیپی هایی که سرچ کردم رو هم قرار میدم تا امتحان بکنید 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاممرسی واقعا به خاطر مطلب خوبتون من بعضی از دانشگاه های ایرانو امتحان کردم آی پی هایی هم که به دست آوردم رو امتحان کردم تقریبا اکثر قریب به اتفاقشون نمی شدن. جز فکر کنم مثلا قم یا رشت تهران، بهشتی، مدرس، علم و صنعت، شیراز، اصفهان، فردوسی، تبریز، همدان، زنجان، قزوین، ازاد تهران جنوب و مرکز و شرق و علوم تحقیقات حالا یه سوال مشکل از سرچ من هست یا چیز دیگه ای؟؟ اگه بخواید آیپی هایی که سرچ کردم رو هم قرار میدم تا امتحان بکنید دروود هر چیزی امکان داره باشه. ممکنه خیلی از دانشگاها ، روی پورت 8080 پروکسی نداشته باشن. رو پورت های دیگه ای مثلا داشته باشن. ممکنه بعضی از دانشگاه ها پروکسی از نوع HTTPS داشته باشن و نه HTTP که در نوع خودش ، سرعت اسکن رو پایین تر میاره. به عنوان مثال من برای بسیاری از دانشگاه های چین ، این جستجو رو روی پورت 8080 انجام دادم و کلی پروکسی پیدا کردم که بعضیاشون واقعا عالی بودن. یه بارم گذاشتم اینجا که بخاطر مسائل امنیتی و *****ینگ سایت ، مجبور به پاک کردنشون شدم. ولی خب روی خیلی از دانشگاه های دیگه پورت 8080 شاید کار نکنه. برای اینکه بهترین اسکن رو انجام بدی نیاز به یه پهنای باند فوق العاده و یه سرعت ثابت اینترنت داری تا بتونی پروکسی های Socks رو هم اسکن کنی. چیزی که من اصلا امتحانش نکردم. البته به زودی اگه خدا بخواد یه آموزش جامع برای پیدا کردن انواع Socks ها و پروکسی ها میذارم که همه استفاده کنن. نوشتنش وقت گیره و نیاز به توضیحات زیاد داره. 6 لینک به دیدگاه
mohammad66225 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من سرچامو رو هرچهارتا پورتی که گفتی انجام دادم 8080 8808 9090 3128 همچنین HTTP , SOCKS , FTP رو هم سرچ کردم! پورت 8808 که هیچی، 9090 هم تقریبا هیچی خیلی کم 3128 بود، بیشتر از 95 درصد دیگه رو 8080 بود. SOCKS هم خیلی خیلی کم بود و کار هم نمیکرد. حالا دوتا سوال البته با اجازه یکی اینکه برای سیویلیکا از چه چیزی استفاده کنم؟ لااقل یه راهنمایی دور، مثلا کدوم دانشگاه و اینا هرچی زدم به در بسته خوردم دوم برای دانشگاه های خارج از کجا شروع کنم؟ چین؟ اسامی دانشگاه هاشونو از کجا پیدا کنم!؟ راستی برای سرچ خواستی منم وقت می ذارم یه قسمتاییشو به عهده میگیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من سرچامو رو هرچهارتا پورتی که گفتی انجام دادم8080 8808 9090 3128 همچنین HTTP , SOCKS , FTP رو هم سرچ کردم! پورت 8808 که هیچی، 9090 هم تقریبا هیچی خیلی کم 3128 بود، بیشتر از 95 درصد دیگه رو 8080 بود. SOCKS هم خیلی خیلی کم بود و کار هم نمیکرد. حالا دوتا سوال البته با اجازه یکی اینکه برای سیویلیکا از چه چیزی استفاده کنم؟ لااقل یه راهنمایی دور، مثلا کدوم دانشگاه و اینا هرچی زدم به در بسته خوردم دوم برای دانشگاه های خارج از کجا شروع کنم؟ چین؟ اسامی دانشگاه هاشونو از کجا پیدا کنم!؟ راستی برای سرچ خواستی منم وقت می ذارم یه قسمتاییشو به عهده میگیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پروکسی های https تنها روی اون 4 پورتی که ذکر کردم نیست. پورت های مختلفی از جمله 80 ، 3127 ، 3126 ، 8000 و . . . میتونن در http proxy ها استفاده بشن. پورت های socks زمین تا آسمون با پورت های http تفاوت داره. پورت های sock از پورت شماره یک میتونه باشه تا پورت 60000 ! طبیعیه که اسکن کردن اون رنج آی پی ، روی پورت های 1-60000 با اینترنت خونگی هفته ها زمان میبره! پس یا نیاز به یه پهنای باند وحشتناک برای اسکن داریم یا باید از پروکسی های آماده و یافت شده توسط خارجی ها استفاده کنیم. Socks دو نوع وجوود داره . ورژن 4 و ورژن 5 .زمان اسکن هر دو گزینه رو اسکن میکنه و زمان اسکن رو بالاتر میبره. و بد تر از همه اینکه ساکس ها زیاد دووم نمیارن. برای سیویلیکا از سایت خودش استفاده کن!! پول واریز کن و دسترسی بخر! شما که نمیخوای پای بنده به زندان و دادگستری باز شه؟ برای دانشگاه های خارج و چین هم میتونی از تکنیک های جستجو در گوگل استفاده کنی. inurl:edu.cn حتی میتونی از پروکسی های آماده ی یافت شده توسط خارجی ها استفاده کنی. افرادی هستن که کارشون پیدا کردن ساکس ها وپروکسی های دانشگاهی و اسکن کردن رنج های آی پی برای بدست اوردن پروکسی هست. 2 لینک به دیدگاه
88126190 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام و درود...آقا این پیراشکی هانترو نرم افزارشو نذاشتی که؟؟؟تو چی بزیم اینا رو پس!!!! لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام و درود...آقا این پیراشکی هانترو نرم افزارشو نذاشتی که؟؟؟تو چی بزیم اینا رو پس!!!! لینکش رو گذاشتم منتها *****ه. این آموزش رو صرفا برای یادگیری نکات پایه بخون. از این استفاده کن. : http://www.noandishaan.com/forums/thread90332.html 1 لینک به دیدگاه
878787 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ممنون میشم اگه کتاب تدوین اصول و ضوابط طراحی دانشگاه ها 1376 محمد محمود علیزادگان برام بگیرید لینک به دیدگاه
bermy 255 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام مرسی از مطالب مفیدتون. یه سوال: من می خوام وقتی از سیستم دانشگاه خودم به یه پایگاه وصل میشم، بدونم ip و پورتش چنده تا بتونم بعداً از خونه هم به اون دیتابیس سر بزنم. امکانش هست؟ اگه هست چه جوری؟ یا اگه حتما باید تو اون زمان یه نفر با اون ip و پورت وصل باشه، میشه یه نفر رو بزارم از دانشگاه بره تو دیتابیس مورد نظر، بعد ip و پورت رو به من بگه منم کانکت شم؟ در واقع مشکل اینجاست که خساست دانشگاه، امکان وصل شدن از خونه رو به ما نمیده! :w74: 1 لینک به دیدگاه
ali_12 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام و درود من با بعضی از آی پی های چین میتونم دانلود کنم ولی خیلی سریع دوباره پولی میشن.باید دوباره یه آی پی جدید بزنم چی کار کنم که بشه با یک آی پی کار کرد؟ خیلی ممنونم. لینک به دیدگاه
seasun1 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ سلام . یک زحمت به شدت اورژانسی دارم . تا آخر شهریور باید دفاع کنم و تو دو تا دانشگاه قابل دسترسی نیستن .یه کارش بکنید لطفا . باتشکر . نام مقاله : Fuzzy topology on fuzzy sets and tolerance topology نام نویسنده : M.K. Chakraborty , T.M.G. Ahsanullah نام مجله : Fuzzy Sets and Systems سال / جلد / شماره / صفحه : Volume 45, Issue 1, 10 January 1992, Pages 103–108 لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام مقاله : Fuzzy differential equations نام نویسنده : Osmo Kaleva نام مجله : Fuzzy Sets and Systems سال / جلد / شماره / صفحه : Volume 24, Issue 3, December 1987, Pages 301–317 لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده