Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ من یه با برای عمل لیزیک رفتم که چشمام رو عمل کنم یکیش 3 بود یکیش 3.25 با اون حالت عینکم رو هم رو چشمم نذاشته بودم یه دختر خانومی اومد که با اون کوریم تشخیص دادم که هیچی زیر مانوتش نپوشیده و مانتوش هم کتان کاغذیه سفید بود و خو اگه کسی مجرد باشه معلومه بهش خیره بشه اونم تو این مملکت همه چی ممنوع همه پسرا هم خوره شدن دیگه 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ من یه با برای عمل لیزیک رفتم که چشمام رو عمل کنم یکیش 3 بود یکیش 3.25 با اون حالت عینکم رو هم رو چشمم نذاشته بودم یه دختر خانومی اومد که با اون کوریم تشخیص دادم که هیچی زیر مانوتش نپوشیده و مانتوش هم کتان کاغذیه سفید بود و خو اگه کسی مجرد باشه معلومه بهش خیره بشه اونم تو این مملکت همه چی ممنوع همه پسرا هم خوره شدن دیگه میدونی وحید جان اتفاقا من پیش دکتر معروف و درجه یکی هم رفته بودم و اکثر مریضهای این دکتر کسانی بودند که دیگر دکترها از علاج انها باز مانده بودن ولی محیط اونجا واقعا غیرقابل تحمل بود برام واتفاقا یه مریض دیگه ای هم بود که با این قشر تفاوت میکرد یه خانمی بود که دختر جوانش رو اورده بود و اتفاقا این دختر هم بسیار زیبا بود اما متشخص بود بعد از اینکه نوبتشو گرفت و دید محیط غیر قابل تحمله رفتن با دخترش بیرون مطب ایستادن دقیقا کاری که من کردم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ .. . . . . . مدتیه با کامپیوتر که کار میکنم یا تلویزیون نگاه میکنم چشمام میسوزه گفتم شاید چشمام ضعیف شدن آخه یه اخوندی بود که در دوران دبیرستان به ما میگفت که اگه کارهای بد بکنیم چشمامون کور میشه و من بعد از سه دهه هنوز منتظرم که چشمام کور بشن و نمیشن اخه از شما چه پنهون کار بد زیاد کردیم خلاصه به دلی نگران از اینکه وعده اخوند دوران مدرسه دیگه داره سر میرسه به چشمای خودمون شک کردیم و رفتیم دکتر اولین چیزی که نظرمو تو مطب جلب کرد این بود که 99 درصد مریضای این دکتر دهاتی بودن دهاتی هایی که خیلی دهاتی بودن منشی دکتر یه زن میونسال زشت بود و تموم مریضها هم از زن و مرد زشت بودن از چشمای خیلی هاشون ترشحات میزد بیرون جوری که چندشم میشد دست به چجیزی بزنم همش وسواس اینو داشتم که نکنه بیماریشون مسری باشه من هروقت میرم دکتر قبلش مسواک میزنم و ادکلن زده و تر وتمیز میرم تا اون دکتر رغبت کنه از نزدیک معاینه ام کنه ولی اینا بوی پیاز دهنشون تا یه متری میومد و از قیافه هاشونم معلوم بو تنها چیزی که مهم نیست براشون نظافته خوب برای همینم چشاشون این شکلی میشه بسکی دست به همه جا مالیده شونو میمالن به چشاشون اما در همین گیر و دار یه پسر حدود 23-24 ساله هم اومد تو چاق بود و اونم دهاتی بود از همون تریپا به قیافه اش میخورد شاگرد راننده تریلی باشه این پسره از وقتی اومد تو زل زد به این خانم منشی بیچاره و حتی یه لحظه هم چشم ازش ور نمیداشت که دیگه اعصاب من خورد شده بود پاشدم رفتم بیرون مطب وایسادم صحنه رو نبینم تو همین موقع یه دختر جوون 17-18 ساله نازک و تقریبا زیبا وارد مطب شد و از این به بعد پسره زل زده بود به این دختره حالا دختره رو نیگا از راه نیومده نشست گوشیشو در اورد و با یه عشوه و ادایی یه چند تا اس ام اس زد و بعد هم شارژرشو در اورد زد به برق گوشیو شارژ کنه پسره هم با رفیق بغل دستیش هی یه چیزی میگفتند و میخندیدن و زل زده بودن به دختره واقعا که بعد دختره دست کرد تو کیفش یه گوشی دیگه در اورد و حالا با اون یه اس میزد با این یه اس میزد خدا وکیلی این از دخترمون اونم از پسرمون حالم بهم خورد نوبتم شد رفتم تو خانم دکتر معاینه ام کرد گفت نمره چشمت صفره و ایرادی نداره یکم پلکت حساسیت داره قطره ضد حساسیت میدم زودی نسخه رو گرفتمو از مطبش زدم بیرون به نظر شما چرا مریضهای دکتر چشم پزشک این جورین؟ اییییییییییی هوتنی چقدر سوال تو ذهنم اومده ها شیطونه میگه بپرس ها 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ من یه با برای عمل لیزیک رفتم که چشمام رو عمل کنم یکیش 3 بود یکیش 3.25 با اون حالت عینکم رو هم رو چشمم نذاشته بودم یه دختر خانومی اومد که با اون کوریم تشخیص دادم که هیچی زیر مانوتش نپوشیده و مانتوش هم کتان کاغذیه سفید بود و خو اگه کسی مجرد باشه معلومه بهش خیره بشه اونم تو این مملکت همه چی ممنوع همه پسرا هم خوره شدن دیگه نتیجه اخلاقی ضعیفی چشم تو به حرف آخوند هوتن اینا گوش ندادی:ws28: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ اییییییییییی هوتنی چقدر سوال تو ذهنم اومده ها شیطونه میگه بپرس ها خوب بپرس 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ خوب بپرس :w58: چرا من و تو این شرایط قرار میدی خو پس سوالها رو اصلاح میکنم و میپرسم 1) تو خودت چرا حواست به اون دو تا دختر خوشکله بود؟ 2)واسه چی بعد از عمری حرف آخوندتون یادت نرفته ؟یعنی کارای بدت و همش با استرس انجام میدادی؟ 3)الان که فهمیدی اثری رو چشم نداره چه حسی داری؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ :w58:چرا من و تو این شرایط قرار میدی خو پس سوالها رو اصلاح میکنم و میپرسم 1) تو خودت چرا حواست به اون دو تا دختر خوشکله بود؟ بابا شما اگه تو مطب نشسته باشی و یکی وارد بشه همه نگاه میکنن کی اومد تو چون هم صم بکم نشستن و هیچکاری نمیکنن و در ضمن من حواسم به همه چی هست اینم بخاطر اینه که نه رانندگی میکنم برا اینکه نزنم به مردم جلومو نگا میکنم 2)واسه چی بعد از عمری حرف آخوندتون یادت نرفته ؟یعنی کارای بدت و همش با استرس انجام میدادی؟ من اصولا ادم حرف شنویی هستم بخصوص با علاقه ای که به علما دارم سعی میکنم حرفشون یادم بمونه البته اون عالم ربانی هم یه سال با تاکید تمام اینو تو گوش ما خوند و بخاطر همین هم میگن آخوند چون تو گوش ما میخوند خلاصه ما هرچی بذهنمون هم نمیرسید این ما رو ازش نهی میکرد و ما تازه یاد میگرفتیم خلاصه علاوه بر احکام خودمون احکام زنان هم خیلی علاقه مند شده بودیم احکام حیض و نفاس و استحاضه و به چه زنی مستحضه میگویند یا فرق استحاضه کثیره با قلیله چیه یا چه خانمی صاحب حیض عددیه و وقتیه هست و خلاصه اگر کسی خالشو جیز کرد دیگه دخترخاله شو نمیتونه جیز کنه و ما همچنان حیران که مگه خاله رم جیز میکنن و هی به ما نصیحت میکرد که امیدوا رم خدا یک در دنیا و هزار در اخرت بهش بده که اینقدر مارو هدایت کرد 3)الان که فهمیدی اثری رو چشم نداره چه حسی داری؟ من هنوز مطمئن نیستم چون اخوند مدرسه مون میگفت بعضی عوارض این کار ممکنه بعد از صد سالگی بروز کنه و خوب هنوز یه شصت و خورده ای سال دیگه مونده تا ما صد ساله شیم البته میگفت اگه مردها وقتی نزدیک چهل هستند دختر باکره تزویج کنند انهم چندین بار خدا به پاس ثواب این کار چشمانی نورانی به انها عطا خواهد کرد و من الله التوفیق 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ من هنوز مطمئن نیستم چون اخوند مدرسه مون میگفت بعضی عوارض این کار ممکنه بعد از صد سالگی بروز کنه و خوب هنوز یه شصت و خورده ای سال دیگه مونده تا ما صد ساله شیم البته میگفت اگه مردها وقتی نزدیک چهل هستند دختر باکره تزویج کنند انهم چندین بار خدا به پاس ثواب این کار چشمانی نورانی به انها عطا خواهد کرد و من الله التوفیق :w58::w58: حمیددددددددددددددددددددد الله اکبر اسلام دین آگاهیه دیگه هر روز بر تجربیاتت افزوده گردد برادر 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ :w58::w58:حمیددددددددددددددددددددد الله اکبر اسلام دین آگاهیه دیگه هر روز بر تجربیاتت افزوده گردد برادر یادمه یکی از بچه ها پرسی یا شیخ مسئله تون این حوری هایی که شما میفرمایید خیلی خوب است اما اگر یکی مومنین علاقه به همجنس داشته باشد چه که ایشان فرمودند گویا یه تعداد محدودی غلمان اونجوری هم برای این مومنین موجود هست که دیگه این مسئله هم حل شد خدا رو شکر و ما به کمال رسیدیم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ یادمه یکی از بچه ها پرسی یا شیخ مسئله تون این حوری هایی که شما میفرمایید خیلی خوب است اما اگر یکی مومنین علاقه به همجنس داشته باشد چه که ایشان فرمودند گویا یه تعداد محدودی غلمان اونجوری هم برای این مومنین موجود هست که دیگه این مسئله هم حل شد خدا رو شکر و ما به کمال رسیدیم :ws28::ws28: وای مردم از خنده غلمان ک... دیگه نشنیده بودم:ws28: مخصوص بچه های قزوین سفارش دادن یحتمل:ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده