هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ . . . . . . . مدتیه با کامپیوتر که کار میکنم یا تلویزیون نگاه میکنم چشمام میسوزه گفتم شاید چشمام ضعیف شدن آخه یه اخوندی بود که در دوران دبیرستان به ما میگفت که اگه کارهای بد بکنیم چشمامون کور میشه و من بعد از سه دهه هنوز منتظرم که چشمام کور بشن و نمیشن اخه از شما چه پنهون کار بد زیاد کردیم خلاصه به دلی نگران از اینکه وعده اخوند دوران مدرسه دیگه داره سر میرسه به چشمای خودمون شک کردیم و رفتیم دکتر اولین چیزی که نظرمو تو مطب جلب کرد این بود که 99 درصد مریضای این دکتر دهاتی بودن دهاتی هایی که خیلی دهاتی بودن منشی دکتر یه زن میونسال زشت بود و تموم مریضها هم از زن و مرد زشت بودن از چشمای خیلی هاشون ترشحات میزد بیرون جوری که چندشم میشد دست به چجیزی بزنم همش وسواس اینو داشتم که نکنه بیماریشون مسری باشه من هروقت میرم دکتر قبلش مسواک میزنم و ادکلن زده و تر وتمیز میرم تا اون دکتر رغبت کنه از نزدیک معاینه ام کنه ولی اینا بوی پیاز دهنشون تا یه متری میومد و از قیافه هاشونم معلوم بو تنها چیزی که مهم نیست براشون نظافته خوب برای همینم چشاشون این شکلی میشه بسکی دست به همه جا مالیده شونو میمالن به چشاشون اما در همین گیر و دار یه پسر حدود 23-24 ساله هم اومد تو چاق بود و اونم دهاتی بود از همون تریپا به قیافه اش میخورد شاگرد راننده تریلی باشه این پسره از وقتی اومد تو زل زد به این خانم منشی بیچاره و حتی یه لحظه هم چشم ازش ور نمیداشت که دیگه اعصاب من خورد شده بود پاشدم رفتم بیرون مطب وایسادم صحنه رو نبینم تو همین موقع یه دختر جوون 17-18 ساله نازک و تقریبا زیبا وارد مطب شد و از این به بعد پسره زل زده بود به این دختره حالا دختره رو نیگا از راه نیومده نشست گوشیشو در اورد و با یه عشوه و ادایی یه چند تا اس ام اس زد و بعد هم شارژرشو در اورد زد به برق گوشیو شارژ کنه پسره هم با رفیق بغل دستیش هی یه چیزی میگفتند و میخندیدن و زل زده بودن به دختره واقعا که بعد دختره دست کرد تو کیفش یه گوشی دیگه در اورد و حالا با اون یه اس میزد با این یه اس میزد خدا وکیلی این از دخترمون اونم از پسرمون حالم بهم خورد نوبتم شد رفتم تو خانم دکتر معاینه ام کرد گفت نمره چشمت صفره و ایرادی نداره یکم پلکت حساسیت داره قطره ضد حساسیت میدم زودی نسخه رو گرفتمو از مطبش زدم بیرون به نظر شما چرا مریضهای دکتر چشم پزشک این جورین؟ 24 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر شما چرا مریضهای دکتر چشم پزشک این جورین؟ من که خوشبختانه دکترچشم پزشک نرفتم،یکی فقط همینطوری برای مونیتور رفتم که با تعویض این مونیتور لامپی چشمم هم بهتر شد. کارهای بد بد خودت رو گردن دکتر ننداز،این دنیا هم چشمت چیزی نشه، اون دنیا تو چشمات قیر میریزن. 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر شما چرا مریضهای دکتر چشم پزشک این جورین؟ این سوال مربوط به کدوم قسمت نوشتت میشه؟ اینکه به بهداشت اهمیت نمیدن؟ دهاتین؟ پسراش زل میزنن به دخترا؟ یا دختراش اس بازی میکنن؟ :ws52: 10 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ من که خوشبختانه دکترچشم پزشک نرفتم،یکی فقط همینطوری برای مونیتور رفتم که با تعویض این مونیتور لامپی چشمم هم بهتر شد. کارهای بد بد خودت رو گردن دکتر ننداز،این دنیا هم چشمت چیزی نشه، اون دنیا تو چشمات قیر میریزن. برو یه سری بد نیست توام اون دنیا اوضاع خوبی نداری همچین عذابت میکنن که دود از قبرت بزنه بیرون شهرداری به جرم الوده کردن محیط زیست شکایت میکنه ازت 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر شما چرا مریضهای دکتر چشم پزشک این جورین؟این سوال مربوط به کدوم قسمت نوشتت میشه؟ اینکه به بهداشت اهمیت نمیدن؟ دهاتین؟ پسراش زل میزنن به دخترا؟ یا دختراش اس بازی میکنن؟ :ws52: همه اش 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ همه اش شاید شما یه دکتری رفتی که این تیپ افراد بیشتر قبولش دارن بهداشت اگه براشون مهم بود که اون وضع زندگیشون نبود تا آخر عمرشون همین تیپین مشکل دید زدن بعضی پسرای ندیدبدیدو افاده الکی بعضی از دخترا هم که فقط مربوط به چشم پزشکی نیست خوشبختانه یا بدبختانه همه جا قابل رویته خیلی حرص نخور خدارو شکر چشمت سالمه متوجه شدی حرفای معلمتون هم الکی بوده 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ تاثیر کارای بدت رو تو چشم نمیبینی جای دیگه متوجه میشی که نگم بهتره.... امـــا در جواب سوالت تو خودت رو بزار جای اون دهاتی که از صبح تا شب با کمترین بهداشت داره تو مزرعه مرغ داری هرجایی که بهداشت نداره کار میکنه و دستش رو به چشماش میماله تا دوزار در بیاره ربطش میدونی چیه؟؟؟ فقر اون چیزی که اون داره ما نداریم و با تمسخرش شاید فقر فرهنگیمون رو برخ بکشیم او از نداشتن دکتر رفته مطب تو از داشتن دلیلی که خودت میدونی چیه؟؟ حالا به نظرت اون پسر چاق نباید به اون زن یا دختر زل بزنه!!! و کار بدی بوده ولی کار خودت که زل زدی و چیزی غیر واقعی رو دیدی درست؟ 13 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ من یکمی چشمم میسوخت رفتم دکتر گفت حساسیته عزیزم بهداشت داشتن ربطی به محیط کار نداره این همه کشاورز که بهداشت دارن عزیزم چرا تهاجمی مینویسی برای دیدن اون صحنه ها نیازی به زل زدن نبود حین خوندن مجلات توی مطب همه چیزو میشد دید ما تو این جامعه زندگی میکنیم همین دیروز یه مطلب بود که چرا عکس خانمها رو تو اعلامیه فوت نمیزنن خوب با این افرادی که کنارمونن همینه نمیشه هم زد ممنونت میشم اون اسیبی که به چشمم نمیزنه رو خصوصی برام بگی چیه متوجه بشم 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ چشم پزشكي كه خوبه. من نميتونم دندون پزشكي رو برا خودم هضم كنم. در مورد وضعيت ظاهري مسئله اينه كه بعضي وقتا يه چيزايي باعث ميشه به مسائل ظاهري اهميت نديم نه اينكه نتونيم ظاهرمونو حفظ كنيم.كلا اهميت و ارزشش رو فرامون ميكنيم. اين چيزا هم ممكنه حالا مشغله باشه، وضعيت مالي نامناسب يا ... در صورتي كه اين خودش خيلي فاكتور مهميه.اينطوريه كه بعضيا رو كه ميبينيم حس ميكنيم از در و ديوار و حتي خودشونم متنفرن! ديگه چه برسه پزشكي كه ميخوان برن پيشش. در مورد اون دختر عزيز و پسر محترم هم مسئله اينه كه يه چيزايي رو فراموش ميكنيم. برا بعضيا ارزش خودمونه براي بعضياي ديگه هم هدفمون از زندگي... متاسفانه خيلي وقته كه از بعضي رفتارا ديگه تعجبم نميكنيم. البته قضاوت كلي نميكنم و حرفام كلي نيستن. به هر حال احتمالات مختلفي وجود داره. 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ چرا شما انقد تو وضعیت مردم دقیق شده بودی؟ زل زده بودی ببینی کی چیکار میکنه؟ دختره اومد نسبتا زیبا بود! نشست گوشیشو در آورد و... پسره چه ریختی بود به کجا نگاه میکرد و.....!؟؟ کجا رفته بودی دکتر که همه به نظرت اینجوری بودن؟ 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ من یکمی چشمم میسوخت رفتم دکتر گفت حساسیته عزیزمبهداشت داشتن ربطی به محیط کار نداره این همه کشاورز که بهداشت دارن عزیزم چرا تهاجمی مینویسی برای دیدن اون صحنه ها نیازی به زل زدن نبود حین خوندن مجلات توی مطب همه چیزو میشد دید ما تو این جامعه زندگی میکنیم همین دیروز یه مطلب بود که چرا عکس خانمها رو تو اعلامیه فوت نمیزنن خوب با این افرادی که کنارمونن همینه نمیشه هم زد ممنونت میشم اون اسیبی که به چشمم نمیزنه رو خصوصی برام بگی چیه متوجه بشم نه بابا دادا چه تهاجمی؟ اون آسیب رو بعدا تو روابطتت متوجه میشی آثار ذهنیش بیشتره منظور حرف رو نگرفتی من میگم ما نباید از بالا به مردم نیگاه کنیم اگه تفاوتیه تو فرهنگه و محیط اون فرده وگرنه هم مون یه جوریم شاید از دید یه شهروند آمریکایی من و تو یه عقب مونده اجتماعی باشیم از نوشتت احساس کردم یه جور نژاد پرستی داره بهم القاء میشه واسه همین اونجوری نوشتم در اصل نقدش کردم شرمنده اگه یکم تند بود 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ اول از همه از قضاوت عجولانتون تعجب کردم بعدشم مطب دکتر یعنی دیدن آدمای بیمار بعدشم نباید توقع داشته باشین همه مثل خودتون باشن و تر و تمیز برن جایی همه آدما مثل هم نیستن این وضعیتی هم که دیدین کاملا طبیعیه توی جمعی که آدماش ساده وکمی بد لباس هستن اگه کسی وارد بشه و با اونا تفاوت داشته باشه مثل مثالی که فرمودین اگه کمی فقط کمی ظرفیت نداشته باشه میشه اونی که شما دیدینو حرکاتی که انجام شده. 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ .. . . . . . مدتیه با کامپیوتر که کار میکنم یا تلویزیون نگاه میکنم چشمام میسوزه گفتم شاید چشمام ضعیف شدن آخه یه اخوندی بود که در دوران دبیرستان به ما میگفت که اگه کارهای بد بکنیم چشمامون کور میشه و من بعد از سه دهه هنوز منتظرم که چشمام کور بشن و نمیشن اخه از شما چه پنهون کار بد زیاد کردیم خلاصه به دلی نگران از اینکه وعده اخوند دوران مدرسه دیگه داره سر میرسه به چشمای خودمون شک کردیم و رفتیم دکتر اولین چیزی که نظرمو تو مطب جلب کرد این بود که 99 درصد مریضای این دکتر دهاتی بودن دهاتی هایی که خیلی دهاتی بودن منشی دکتر یه زن میونسال زشت بود و تموم مریضها هم از زن و مرد زشت بودن از چشمای خیلی هاشون ترشحات میزد بیرون جوری که چندشم میشد دست به چجیزی بزنم همش وسواس اینو داشتم که نکنه بیماریشون مسری باشه من هروقت میرم دکتر قبلش مسواک میزنم و ادکلن زده و تر وتمیز میرم تا اون دکتر رغبت کنه از نزدیک معاینه ام کنه ولی اینا بوی پیاز دهنشون تا یه متری میومد و از قیافه هاشونم معلوم بو تنها چیزی که مهم نیست براشون نظافته خوب برای همینم چشاشون این شکلی میشه بسکی دست به همه جا مالیده شونو میمالن به چشاشون اما در همین گیر و دار یه پسر حدود 23-24 ساله هم اومد تو چاق بود و اونم دهاتی بود از همون تریپا به قیافه اش میخورد شاگرد راننده تریلی باشه این پسره از وقتی اومد تو زل زد به این خانم منشی بیچاره و حتی یه لحظه هم چشم ازش ور نمیداشت که دیگه اعصاب من خورد شده بود پاشدم رفتم بیرون مطب وایسادم صحنه رو نبینم تو همین موقع یه دختر جوون 17-18 ساله نازک و تقریبا زیبا وارد مطب شد و از این به بعد پسره زل زده بود به این دختره حالا دختره رو نیگا از راه نیومده نشست گوشیشو در اورد و با یه عشوه و ادایی یه چند تا اس ام اس زد و بعد هم شارژرشو در اورد زد به برق گوشیو شارژ کنه پسره هم با رفیق بغل دستیش هی یه چیزی میگفتند و میخندیدن و زل زده بودن به دختره واقعا که بعد دختره دست کرد تو کیفش یه گوشی دیگه در اورد و حالا با اون یه اس میزد با این یه اس میزد خدا وکیلی این از دخترمون اونم از پسرمون حالم بهم خورد نوبتم شد رفتم تو خانم دکتر معاینه ام کرد گفت نمره چشمت صفره و ایرادی نداره یکم پلکت حساسیت داره قطره ضد حساسیت میدم زودی نسخه رو گرفتمو از مطبش زدم بیرون به نظر شما چرا مریضهای دکتر چشم پزشک این جورین؟ دوست عزیز خیلی ببخشید که رک میگما .. چون فکر میکنم اگر رک نگم بهت ظلم کردم متنت خیلی عامیانه بود! از یه فردی که تحصیل کرده ست بعیده این جور فکر کردن و نوشتن! چطور تونستی مردم روستا یا به قول عوام دهاتی ها رو کثیف خطاب کنی؟ مگه هر کس کثیفه دهاتیه ؟ اگر کسی کثیفه میتونی بگی کثیفه .. لازم نیست اسم دهاتی رو در کنارش ببری من تهران به دنیا اومدم پدر و مادرم هم اینجا بودن .. اما افتخار میکنم که اجدادم تو روستا زندگی کردن .. خیلی پاک و بی شیله پیله زندگی کردن و آدم های سالمی بودن .. حتی اگر بوی گوسفند هم میدادن! آدم بوی گوسفند بده خیلی بهتر از اینه که در ظاهر تمیز و زیبا سر مردم رو با پنبه ببره! من نمیگم آدم تمیز نباشه .. عطر نزنه ... اما نظر دادن شما خیلی توهین آمیز بود در مورد مردمی که ریشه ی خودت از اون هاست! یه جای دیگه در مورد اینکه همه زشت بودن نوشته بودی! من جای اونا معذرت میخوام که زشت شدن ! لطفا در موردشون فکر بهتری بکن! خدا رو شکر که سالمی .. اما مریضی خیلی سخته .. آدم یه دندونش درد بگیره دیگه دل و دماغ هیچی رو نداره بازم معذرت میخوام که تند صحبت کردم .. به خودت نگیر که من میخواستم حالتو بگیرم .. فقط خواستم نشون بدم که این جملات چقدر بده و چقدر به دیگران توهین میکنه .. فقط خودتو نگاه نکن .. برای اطرافیانت که مطابق سلیقه ی تو نیستن هم احترام قائل شو 10 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ نه بابا دادا چه تهاجمی؟اون آسیب رو بعدا تو روابطتت متوجه میشی آثار ذهنیش بیشتره منظور حرف رو نگرفتی من میگم ما نباید از بالا به مردم نیگاه کنیم اگه تفاوتیه تو فرهنگه و محیط اون فرده وگرنه هم مون یه جوریم شاید از دید یه شهروند آمریکایی من و تو یه عقب مونده اجتماعی باشیم از نوشتت احساس کردم یه جور نژاد پرستی داره بهم القاء میشه واسه همین اونجوری نوشتم در اصل نقدش کردم شرمنده اگه یکم تند بود هرچند بیشتر فکر میکنم من بد نوشتم ولی خوب چند تا توضیح میدم شاید بهتر مطلبمو برسونم راستش اینجا یه شهر کوچیکه و خود من هم از همیم مردمم با این تفاوت که تو شهرای مختلفی زندگی کردم اصفهان تهران شیراز مشهد و یزد همه رو بودم به اضافه چند شهر کوچک دیگه یادش بخیر یه استادی داشتیم میگفت دهاتی بودن عیب نیست دهاتی موندن عیبه طرف پاشده اومده دکتر کلید پرادو تو دستشه ولی بوی گندش و لباس مزخرفش عذاب آوره از اینکه دستای کثیفشو که سیاهیش از دور پیداست و همون جا جلو من صدبار مالیدش به صندلی و تودماغش کرد و ...... باز میکنه یه وجب تو چشم تراخم گرفته اش ..............این چیزا ازاردهنده است یا اون پسری که خدمت شما عرض کردم بنده همه جور چشم چرونی دیده بودم اینجوری زل زدن رو ندیده بودم اما بحث کارهای بد اون یه طنز بود از مزخرفاتی که اخوند مدرسه تحویل ما میداد شاید اگر به دید طنز نگاه کنیم بهتر باشه مملکت ما امروز در متضاد ترین حالت فرهنگی بسر میبره در حقیقت منظور از اون مطب همین کشوریه که توش زندگی میکنیم در جایی که یه نفر جایزه اسکار میگیره و خیلی ها حتی اداب اولیه زندگی رو بلد نیستن تو یه شهر 5 کیلومتر جابجا میشی لهجه و زبون ادما فرق میکنه اساسی در حالیکه تو کشورهای پیشرفته اینقدر تفاوت فرهنگی رو تو ادماش نمیبینی یکمی شاید خیلی چیزا تو اون پست بهم گره خورد 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ چشم پزشکی که خوبه خدا نکنه ادم راهش بیفته دندون پزشکی وای وای اصلا دلم نمیخواد یاد اورش کنم هر کی هر جور دلش میخواد فکر کنه میخواد بگه نژاد پرستم بگه اما وقتی ادم میره توی جمعی باید تمیز باشه .توی بهترین مطب زنجان بهترین دندون پزشک . دلم برا دکتره سوخت وقتی بوی سیر و ترشی ادما از چند متری حالمو بد میکرد 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ به اینا آرایشگاهم اضافه کنید لطفا! حرف اون معلمه ،کار اون پسر دختره ،بوی گند و کثیفی... سه تا موضوع جداست حرف اون معلمه که هیچی دوست ندارم راجع بهش حرف بزنم کار اون دختر پسره هم اپیدمیه ...مطب دکترو غیره نداره همه همه روزه دنبال افزایش آمار دوست و مخاطب اس ام اسی برای خالی کردن عقده ی روانی و جنسی میگردن که بحث های تکراری در مورد علت هاش فراوان شده اما نظافت! دهاتی یا غیر داهاتی ،چشم حساسه و فکر کنم اولین عضویه که با کثیفی زود مریض میشه به جز عیوب انکساری که فکر کنم اونا بیشتر برا تعیین نمره ی عینک پیش اپتومتریست میرن نه چشم پزشک پس نتیجه میگیریم که اکثر مخاطبان دکتری که شما رفتی باید کثیف باشن که چشاشون مریضی گرفته....! در ضمن بعضی ها تو روستا از داخل شهر فقط 1 دکتر خاص رو میشناسن و پیشش میرن و شما بگرد پیش اونایی برو که جزو این دسته نیستن 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ حمید جان میفهمم چی میگی ...... شاید چون زمانی نیست به اونجا منتقل شدی و جو اونجا برات نا آشناست و بعضی وقتها هم نمیدونم چی میشه یهو یه عالمه آدم عجیب غریب یه جا جمع میشن همون روز 11 ام برگشتنی سوار اتوبوس شدم وحشت کردم .... خیلی ها هستن که به این چیزا اهمیت نمیدن از طرفی توی روستای مادریم که میرم واقعا تعجب میکنم که اینجا روستاست از بس مردمش آدم حسابی ان اما ........ به قول استاد شما دهاتی بودن عیب نیست دهاتی موندن عیبه 8 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ با توجه به نوشته های قبلی کاربری بنام هوتن انتظار بیشتر از اینارو داشتم چه متن پر از توهینی! توجه داری که الان خیلی از روستا ها اینترنت دارن و خیلی روستاییا دانشجو هستن و تو دانشگاه یا خوابگاه یا خونه متن تورو میخونن و ازینکه در مورد خودشون یا خانواده و اطرافیانشون اینجوری فکر میکنی رنجیده خاطر میشن؟؟ و اینم توجه داری که الان کشورهای متمدن تری هستن که وقتی تو تلویزیونشون مناطق فقیر نشین مارو نشون میده اگه مثل شما فکر کنن شمارو هم به همون چشم میبینن؟؟ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا به نظرم خيلي جالب بود فضاي مطب و ذهنش را خوب توصيف كرده بود ساده و تقريبا شفاف ، من به شخصه خوشم اومد ...اينكه چرا به موضوعات بديهي و يا برخلاف ميل ما فكر ميكنه مهم نيست اتفاقا خيلي خوبه ادم جسارت گفتن بديهي ترين ذهنياتش را داشته باشه اين نشون ميده كه هنوز هم زندگي ملول تكراري نيست براش و مي تونه توي يه مطب چشم پزشكي هم خيلي چيزا را ببينه كه براش حس برانگيز هست ... تشكر 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ من چشام ضعیفه یه دوسالی هست نرفتم چشم پزشک(خودم شماره ی چشمم رو تعیین می کنم) معمولا در تمام مواقع تو باغ نیستم و تو افکار خودم هستم برا همین یادم نمی اد چه جوری بودن حساسیت چشم رو سرسری نگیر من چشام حساسیت داشت فکر کردم اهمیت زیادی نداره ولی سال بعدش ضعیف شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده