peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ هشت قسمت ران مرغ را شسته و خشک کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و مر غ ها را برای پنج دقیقه درون آن تفت دهید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم ▪ چهارعدد ران کامل مرغ که از وسط به دو نیم شده ▪ یک قاشق روغن زیتون ▪ یک عدد پیاز حلقه شده ▪ سه حبه سیر له شده ▪ دو ساقه رزماری ▪ دو عدد سیب زمینی بزرگ ▪ کمی آبلیمو و زعفران ● طرز تهیه هشت قسمت ران مرغ را شسته و خشک کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و مر غ ها را برای پنج دقیقه درون آن تفت دهید تا پوست آن طلایی رنگ شود. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به قطعات درشت تقسیم کنید. ته یک ظرف پیرکس را چرب کنید. مرغ را با پیاز، سیر، رزماری و سیب زمینی ها را درون آن بریزید. آبلیمو و زعفران را روی مواد ریخته و فر را با دمای ۲۰۰درجه گرم کرده و ظرف را برای یک ساعت درون فر قرار دهید. منبع:روزنامه ایران ویرایش و تلخیص:آکاایران 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده