A1000A 2214 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 خودت رو معرفی کن حمید:icon_pf (95):بگو اولین مرد عضوی در گروه سیبیلوو ها هستی و دستیار سیبیلوو ها هستی تایید میشه
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2010 مهسا کلا دلت بسوزه خودتم میدونی چلا اما این محمد رو انقده اذیت نکن انقدر داری تنش رو میلرزونی که الان داره بندری میزنه:persiana__hahaha: انقده حال ميده كه نميدوني با خودم عهد بستم هر روزي كه ميام انجمن، يه بار برم پخش كنم بيام راستي، حالا كه دلمو ميسوزوني بهتره بگم امروز ناهار ماكاراني درست كردمممممممم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا يه عالمه ماكاراني خوردممممممممممممم دلت آتيش بگيرهههههههههههههههه :ubhuekdv133q83a7yy7
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 کی میخواد سیبیل بذاره منم میخوام بذارم الان تازگیا مد شده
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 کی میخواد سیبیل بذاره منم میخوام بذارم الان تازگیا مد شده واسه ماها خیلی سیبیلامون بلند ِ
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 تایید میشه :banel_smiley_4: نمیشد هم فرقی نداشت:banel_smiley_4:
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2010 کی میخواد سیبیل بذاره منم میخوام بذارم الان تازگیا مد شده يه پودر كاشت سيبيل برميداري، ميپاشي پشت لبت، عين سبزهي عيد كه سبز و بلند شد،ديگه يه سيبيلوي تمام عياري
Fahim 9563 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 روی بنده نیز حساب کنید . خواهشا الکترونیکی باشه من با قرض الحسنه کار نمی کنم
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 يه پودر كاشت سيبيل برميداري، ميپاشي پشت لبت، عين سبزهي عيد كه سبز و بلند شد،ديگه يه سيبيلوي تمام عياري کود هم هست شب قبل خواب بمالی پشت بینیت بخوابی صبح پاشی یه دسته سیبیل سبز شده پشت لبت:w139: نکته:کود حیوانی باشه زودتر رشد میکنه
Fahim 9563 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 کود هم هست شب قبل خواب بمالی پشت بینیت بخوابی صبح پاشی یه دسته سیبیل سبز شده پشت لبت:w139: نکته:کود حیوانی باشه زودتر رشد میکنه حالا فردا صبحش پا نشه ببینه سی تا بیل پشت لبش سبز شده
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 حالا فردا صبحش پا نشه ببینه سی تا بیل پشت لبش سبز شده خوب امکانش هست اونایی که تو رگش.ن خون سیبیلویی جاری نیست جای سیبیل 30 تا بیل در میاد
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2010 روی بنده نیز حساب کنید .خواهشا الکترونیکی باشه من با قرض الحسنه کار نمی کنم چقده من به اعضاي هذيون گو احتياج دارم واقعا تو شرايط سيبيلو بودن رو داري کود هم هست شب قبل خواب بمالی پشت بینیت بخوابی صبح پاشی یه دسته سیبیل سبز شده پشت لبت:w139: نکته:کود حیوانی باشه زودتر رشد میکنه آره، منتها اين پودرا توش نرم كننده هم داره، سيبيل خوش حالت در مياد :persiana__hahaha: حالا فردا صبحش پا نشه ببینه سی تا بیل پشت لبش سبز شده نه، ممكنه جاي سيبيل، سيصدبيلم در بياره هااا
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 این خواهرامون مرغ هورمونی زیاد مصرف کردن سیبیل درآورن؟!؟!!؟ نه کود زدیم پای سیبیلامون از روش قلمه زنی هم استفاده کردیم
mamooshak 8194 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2010 این خواهرامون مرغ هورمونی زیاد مصرف کردن سیبیل درآورن؟!؟!!؟ البته غير از اونايي كه سپيد سيبيل گفت، پودر هم بوده
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 البته غير از اونايي كه سپيد سيبيل گفت، پودر هم بوده :w16::w16:
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 با جازتون کود و پودر نمالیده از سی چل تا هم بالا زده یه چیزی پیشنهاد کنین که از شرش خلاص شم
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 این خواهرامون مرغ هورمونی زیاد مصرف کردن سیبیل درآورن؟!؟!!؟ دمت گرم هری جون باید این خواهرامون برن یه فکری به حاله خودشون بکنن یکی باید خواستگاریشون اگه اینطوری پیش بره ما پسرا باید بشینیم خونمون تا خانوما با سیبیلاشون بیان خواستگاریمون
Neutron 60966 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 والا این جور که شما میگین هر یک تار سبیل شما به مانند یک تنه درخته! من به شخصه به عنوان یک پسر اعلام سوسک شدن میکنم!
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 با جازتون کود و پودر نمالیده از سی چل تا هم بالا زده یه چیزی پیشنهاد کنین که از شرش خلاص شم روغن مورچه روغن موش روغن فیل روغن مار اگه باز هم نشد تبر آخریش بهتر از بقیه جواب میده:w16:
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 8 خرداد، 2010 والا این جور که شما میگین هر یک تار سبیل شما به مانند یک تنه درخته! من به شخصه به عنوان یک پسر اعلام سوسک شدن میکنم! آخههههههههه نه بابا اینجوری هام نیست اما یکی از اعضای گروه سیبیلاش رو تربیت کرده و به سیبیلاش غذا هم میده هر روز سیبیلاش یه آدم رو میخورن:persiana__hahaha:
ارسال های توصیه شده